Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479909 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Sivas maçında Immobile penaltı kullanırken hoca gözlerini kapamış. Seviyoruz bu adamı.

Çevrimdışı 38life

Önder Özen'in Sivasspor maç analizini mutlaka seyredin. 3 saat önce paylaşılmış Vole kanalında. 2 Video'dan oluşuyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Önder Özen'in Sivasspor maç analizini mutlaka seyredin. 3 saat önce paylaşılmış Vole kanalında. 2 Video'dan oluşuyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
önder özenin yorumlarını severim bir çok beşiktaşlı geçinenden iyidir

Çevrimiçi Samet Ç

Güzel analiz yapmış maç içinde benim en çok şaşırdığım normalde Gedson rakip savunmaya karşı +1 kalması gerekirken Bülent Uygun'dan beklemediğim bir hamle oldu sağ kanatını geri çekip bek gibi konumlandırdi ve sağ bekini de 4.stoper gibi konumlandırdi kağıt üstünde 5'li oynadılar ama sahada o 5'li savunma 6'lı savunma oldu zor açarlar Sivası
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2024, 10:08:46 Samet Ç ]

Çevrimdışı Ravenman

Sivas maçında Immobile penaltı kullanırken hoca gözlerini kapamış. Seviyoruz bu adamı.

Van Bronckorst'un solundaki adam kaleci antrenörü eski Barcelona efsanesi Ruud Hesp.

Louis Van Gaal 1997'de Barcelona'ya giderken ilk transferi bu Hollandalı kaleciydi. Katalan medyası adamı perişan etti niye altyapıdan kaleci kullanmiyon diye.

Van Gaal kovulana kadar (2000'de) Ruud Hesp'i kalede tuttu.

İnşallah tecrübesiyle bizim genç kalecilere birçok şey öğretir.

Çevrimiçi Necmi

Güzel analiz yapmış maç içinde benim en çok şaşırdığım normalde Gedson rakip savunmaya karşı +1 kalması gerekirken Bülent Uygun'dan beklemediğim bir hamle oldu sağ kanatını geri çekip bek gibi konumlandırdi ve sağ bekini de 4.stoper gibi konumlandırdi kağıt üstünde 5'li oynadılar ama sahada o 5'li savunma 6'lı savunma oldu zor açarlar Sivası
bekleri çiftliyor herif

Çevrimdışı 38life

önder özenin yorumlarını severim bir çok beşiktaşlı geçinenden iyidir

Ben de çok severim. Yorum, analiz yaparken tuttuğu takımı hiç mevzuya karıştırmıyor. Herkese eşit ölçüde objektif yaklaşıyor. Keşke bütün yorumcular onun gibi olsa. Ortalık holigan yorumcuyla dolu.

Çevrimdışı Zafer55

İzledim 👍
Şuan müsait değilim ama eve geçince kahvemi alıp balkona çıkacağım sigaramı yakıp peşin satan gibi oturup bir daha izleyeceğim. Keyif veren bir video 😁

Çevrimiçi kartalizma190399

Taraftar kampanya falan yapsin x'te tt yapsin da su stat muzigi degissin?
Istisnasiz 99% herhalde su muzigi duymak istemiyor mu gol attigimizda?

Çevrimdışı celiker1

Stadyum ile alakalı önemli açıklamalar.Deplasman trübünü ön cam bariyeri yükseltiliyormuş.Böylelikle ses daha az gelecekmiş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Stadyum ile alakalı önemli açıklamalar.Deplasman trübünü ön cam bariyeri yükseltiliyormuş.Böylelikle ses daha az gelecekmiş
https://youtu.be/R97BsbhlOyA?si=B06BBsKV464_lHsg
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

Şimdi anladınız mı beyler?

Hatırlarsınız, Sergen'ın bizi şampiyon yaptığı sezon.

Her kazandığımız maçı hakeme rağmen kazanırdık.

Sergende hiç susmazdı, omuz üstende baş bırakmazdı, hep maç öncesi ve sonrası hakeme ve TFF'e giydirirdi.

Lakin....ne Başkanımız ne yönetim kimse destek çıkmazdı Sergen'e. Hiç kimse konuşmazdı.

Tek Sergen konuşurdu ve konuşa konuşa dilinde tüy kalmazdı.

Kontratını bile zar zor, sezon bittiğinden sonra zar zor uzattılar. Tüm sezon lider olmasına rağmen. Normalde böyle adama daha kış gelmeden uzatırsın bi 3 yıl.

Şimdi anladịnız mı. Bunlar Beşiktaşın şampiyon olmasından rahatsızdı Çebi ve yönetimi.

Sergen'ı taraftar baskısıyla getirdiler ve fazla duracağını sanmazdılar, zira her takımda fazla kalmadığı için.

Sonra bi lider oldu iş ciddiye yürüdü ve bu Çebi için bir kangrenli sezon oldu. Çünkü binlerce tataftar sadece imza törenine geldi, eğer Sergen şampiyon olursa daha hiç bırakmazdı Beşiktaşı.

Buda Şenol Güneş'in ikinci dönemi için bir engeldi.

Sergenle uzatmadılar, medyada kötülediler, istediği futbolcuları almadılar ve küstürdüler, yıprattılar.

Ve Şenolu tekrar getirttiler.

Sergeni bile bile Zımbacı Şenola kurban ettiler.

Allah hepinizin belasını versin.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Mustafa Erhan Ekimoğlu'nun yaşı 17 ve boyu 186 cm gösteriyor transfermarkette.Umarım uzamaya devam eder ve boyu 2-3 seneye 190 cm i geçer
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Mustafa Erhan Ekimoğlu'nun yaşı 17 ve boyu 186 cm gösteriyor transfermarkette.Umarım uzamaya devam eder ve boyu 2-3 seneye 190 cm i geçer
boy atma evresinde zaten biraz daha uzayabilir erkekler sanırım 19 yaşına kadar uzuyor

Çevrimdışı kahyaoglueren

Serdar Saatçi gibileri kapının önüne koymak lazım.
Böyle gevşek ve kaypak adamlarla işimiz yok.
O zaman da ben oldum havalarinda dolaşıyordu sahada artis artis.

https://x.com/HaberKartali/status/1833918490899775952?s=19

Çevrimdışı BlackEagle16

Serdar Saatçi gibileri kapının önüne koymak lazım.
Böyle gevşek ve kaypak adamlarla işimiz yok.
O zaman da ben oldum havalarinda dolaşıyordu sahada artis artis.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1833918490899775952?s=19
Bu çocuk terbiyesizlik etmiş bunun gibi alt yapıda futbolcu varsa tez zamanda kapı önüne konulmali futbol bu profesyonelsin istediğin her kapı sana açık ama yediğin yemeğe geldiğin yerde emeği olanlara terbiyesizce bir konuşma keisnlikle kovulmakta iyi yapılmış
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi gokhans

Bu çocuk terbiyesizlik etmiş bunun gibi alt yapıda futbolcu varsa tez zamanda kapı önüne konulmali futbol bu profesyonelsin istediğin her kapı sana açık ama yediğin yemeğe geldiğin yerde emeği olanlara terbiyesizce bir konuşma keisnlikle kovulmakta iyi yapılmış
valerian’ı sırf bu çocuğa mobbing yapıp yollattığı için çok eleştirmiştim ama hata etmişim. Seni yetiştiren, şampiyonlar ligi arenasına çıkaran, taraftarının seni savunarak hoca ve yönetimi eleştirdiği bir camia için şunları söyleyemezsin yahu.. Bunun adı düpedüz hainliktir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

valerian’ı sırf bu çocuğa mobbing yapıp yollattığı için çok eleştirmiştim ama hata etmişim. Seni yetiştiren, şampiyonlar ligi arenasına çıkaran, taraftarının seni savunarak hoca ve yönetimi eleştirdiği bir camia için şunları söyleyemezsin yahu.. Bunun adı düpedüz hainliktir.
konuşmaya değmez demekki içine birşeyler oturmuş hazımsızlık yapıyor.
O zamanda demişdim gönderilmesi doğru karardı beşiktaşın böyle karakterde oyuncuya hiç ihtiyacı yok bunu konuşmaya bile değmez esas konuşmamız gereken şey alt yapıda bu kadar karaktersiz biri onca yıl nasıl barındı. Emirhan içinde burda güzelleme yapılıyordu. Beşiktaş kapısı birine kapandıysa bir daha açılmamalı buda herkesin kulağına küpe olur. Çocuk falan yok kişisel çıkarlarını savunurken kimse çocuk falan olmuyor bunlar gibilerini savunurken mustafa semih gibilerine haksızlık ediliyor çizgileri iyi bilmek lazım forma için ter akıtanı o formayı giymemek için takla atanlarla ayırmak gerekiyor
Neyse en azından bir teşekkür edeyim kendisine artık kimse her transfer dönemi pişirim önümüze getirmez ilelebet yakamızdan düşmüş oldu her işde bir hayır vardır

Çevrimiçi Samet Demir

Yav söylediğine yanındaki arkadaşı bile arkasını dönüp gülüyor. Çok yanlış haraket. Sahada iyi performans vermesin bak o tsliler nasıl kıtır kıtır yiyor bunu :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

aşağılık kompleksi başka bir şey değil
olcayı dinleyin : trabzon’a geldiğimde avrupa takımından gelmişim gibi hava oluştu
beşiktaş içinde hayat boyu ukte  kalacak

Çevrimdışı Mehmet57

Artik Ox arkadasimizdan en azindan devre arasina kadar faydalanmaya bakacagiz ligde. Kalite acisindan Ox Trabzon veya Gs orta sahasida ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu. Gondermeyi denedik, olmadi, parasini veriyoruz. Umarim bu saatten sonra faydalanmaya bakariz. Kalitesinden suphem yok, umarim en azindan Gio’ya kendini kanitlamaya, sans bulmaya bakar.

Çevrimiçi Necmi

aşağılık kompleksi başka bir şey değil
olcayı dinleyin : trabzon’a geldiğimde avrupa takımından gelmişim gibi hava oluştu
beşiktaş içinde hayat boyu ukte  kalacak
beşiktaş kapılarını ilelebet kapattı birinin gerçekten bunu yapması için aptal olması lazım

Etiketler: