Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479762 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

İşin kötü yanı ligde yerimizi yükseltmek için renklilerin maçlarını kazanması için dua edebiliriz
renkli kaybetsinde ben kendi y  yükseltirim onların yenilgisinin verdiği hazla benim galibiyet hazzım hemen hemen aynı özellikle himmetspora kim koyarsa koysun ayrı bir zevk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Avrupa için benim tahminim şimdilik bu şekilde.

Çevrimiçi sEuL

Yosmalar yine kolay kura cekmisler.
Bizim kura disimize gore ama 3. ve 4. torbadan kotu takimlar geldi.
Bodo falan 20 maca cikmis coktan liginde ve acik ara lider, Atletic'te son torbadan gelmesin diyecegimiz bir rakip.
Ama hocaya ve takima guveniyorum, iyi isler cikaracagiz insallah.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şu şeref yoksunu israil takımına içeride kura çekmemiz çok kötü oldu. Rusları men eden uefa israil takımlarını men etmiyor. Adaletini sevdiğimin Batısı... Bu çakallar göz korkusu deyip buraya gelmek istemeyecekler 5 deplasman oynamak zorunda kalacağız büyük ihtimalle adalet olsa gelmiyorlarsa hükmen yenik sayılmaları gerekir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Demir

Şu şeref yoksunu israil takımına içeride kura çekmemiz çok kötü oldu. Rusları men eden uefa israil takımlarını men etmiyor. Adaletini sevdiğimin Batısı... Bu çakallar göz korkusu deyip buraya gelmek istemeyecekler 5 deplasman oynamak zorunda kalacağız büyük ihtimalle adalet olsa gelmiyorlarsa hükmen yenik sayılmaları gerekir.
Basketbolda olduğu gibi dışarıda oynarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

17 toplar ilk 8'e gireriz

Çevrimiçi kartalizma190399

Tam iyi kura derken son torbadaki takimlar bozdu biraz. Ama cok da karamsar olmamak lazim. Twente bizim deplasmanda yenemeyecegimiz takim degil. Atletico Bilbao da korkutucu gibi ama fikstur’de son 2 maca denk gelip ilk 8’i garantiledikten sonra buraya yedek takimla da gelebilirler, bilemezsin. 2 tane cok ust duzey oyuncusu var, gun gelir 2’si birden veya 1’i sakat olur, bilemiyorsun.
Objektif bakarsam 7’yle 16 arasi bitiririz gibi duruyor. Sansimiz yaver giderse ilk 8 olabilir, ama her turlu ilk 16’ya gireriz bence. Playoff turunda seribasi olursak yeter zaten.

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/KartalRecord/status/1829511583623532733

hamit altintop m,eksi gidince hakeden oyuncularimiz listeye girmis :tabe:

onlar olsa asla alinmazdi mustafa,emirhan,semih

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takımı niye kupaya alıyorlar ki? Saha avantajı çöp oldu. Olay çıksa ayrı sıkıntı. Oynansa ayrı sıkıntı.

https://x.com/ortacizgicom/status/1829852058041610584

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Bu takımı niye kupaya alıyorlar ki? Saha avantajı çöp oldu. Olay çıksa ayrı sıkıntı. Oynansa ayrı sıkıntı.

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1829852058041610584
baskettede aynı avantajı verdiler bunlara Ruslara ambargo bunlara kıyak çekme işi mide bulandırıyor
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 16:04:13 Talisca1903 ]

Çevrimdışı pinehitman

Çevrimdışı Ravenman

Twente, Malmö ve Bodo'yu okadar büyütmeyin. Geçen sezonki tarihin en kötü Beşiktaṣı vardı.

Çevrimdışı CemMert

Hüseyin Yücel: "İsrail klasik basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Pazartesi'den itibaren UEFA nezdinde çalışmalara başlayacağız. Pabuç bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi tarafsız sahada oynanması söz konusu değil. Kabul edeceğimiz bir şey değil. Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler."

Şu açıklama çok önemliydi. Avantajlı olduğumuz durumda niye tarafsız sahaya geçelimi? Yavşaklar korkuyorsa maça çıkmasın öyle saçmalık mı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Avrupa'da fikstür belli olmuş Ajax'la deplasmanda başlıyoruz sonrasında Frankfurt'la içerde Lyon'la deplasmanda ilk üç maç şurada epey yıpranacağız üçüde çok yüksek tempoda oynanacak maçlar
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 21:16:46 Samet Ç ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

25 Eylül | Ajax (D)
3 Ekim | Frankfurt
24 Ekim | Lyon (D)
7 Kasım | Malmö
28 Kasım | Maccabi Tel Aviv
11 Aralık | Bodo Glimt (D)
22 Ocak | Athletic Bilbao
30 Ocak | Twente (D)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi blackeagle35

Avrupa'da fikstür belli olmuş Ajax'la deplasmanda başlıyoruz sonrasında Frankfurt'la içerde Lyon'la deplasmanda ilk üç maç şurada epey yıpranacağız üçüde çok yüksek tempoda oynanacak maçlar
Artı Bodo maçının tarihi de kötü olmuş 12 Aralık. Ligleri ne alem o tarihlerde bilmiyorum ama maç neredeyse kutupta oynanacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Artı Bodo maçının tarihi de kötü olmuş 12 Aralık. Ligleri ne alem o tarihlerde bilmiyorum ama maç neredeyse kutupta oynanacak.
İlk üç maçtan 4 puan çıkaramazsak Bodo maçının pek önemi kalmaz şu üç maçlık fikstür kritik bizim için orayı kötü geçersek ligde gider Ajax maçı dönüşü ligde deplasmandayız Frankfurt maçı sonrası ligde deplasmandayız Lyon deplasmanı sonrası ligde gese deplasmanındayız kötü fikstür
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 21:32:26 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

ajax frankfurt lyon ilk 3 maç kim yazdı lan bu fikstürü  :akuma: :akuma:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ajax frankfurt lyon ilk 3 maç kim yazdı lan bu fikstürü  :akuma: :akuma:

En tehlikeli takın Frankfurt, diğerleri ile kafa kafaya oynarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikstürü pek beğenmedim. Çok zor başlıyor fikstür. İlk 3 maçta alacağımız sonuçlar ilk 8 şansımızın olup olmayacağını gösterecek. İnşallah iyi sonuçlar gelir. Son maçlarda sert geçmeye aday. Bilbao belki bizim maça kadar ilk 8 i garantilerse yedek ağırlıklı da çıkabilir. Biraz yaşadıkça göreceğiz.

https://x.com/Besiktas/status/1829951057751117921

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Ajax maci ile baslamak kagitta zor gorunse de bence degil. Yumusak bir takim, defanslari da evlere senlik. Panathinaikos sansli olsa ilk macta fisi cekebilirdi. O orta sahada Alvarez ve Gravenberch’li takim degil. Henderson yan pas geri pas yapmaktan fazla bir sey yapamiyor, Mannsverk düz oyuncu. Gedson’un temposuyla zor basa cikarlar.

Çevrimdışı 38life

UEFA Avrupa Ligi yeni formatını simüle ettim. 23 yılın ortalaması şu şekilde:
24. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması: 8,6
16. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması: 12,2
8. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması:16,4

Etiketler: