Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 480112 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu arada muhteşem, olağanüstü bir hocamız falan da yok. Öyle bir havaya kapılan varsa kapılmasın bence. İyi bir hocamız var. Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek bir hoca fakat eksik kadroyla değil. Sen eline iyi malzeme vereceksin ki o da iyi bir yemek yapacak. Bugün Rafa Silva'yı inatla kanatta tutması, üstelik Masuaku bu kadar aksarken, hocaya yazar.

Çevrimiçi Darkeagle

Bu arada muhteşem, olağanüstü bir hocamız falan da yok. Öyle bir havaya kapılan varsa kapılmasın bence. İyi bir hocamız var. Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek bir hoca fakat eksik kadroyla değil. Sen eline iyi malzeme vereceksin ki o da iyi bir yemek yapacak. Bugün Rafa Silva'yı inatla kanatta tutması, üstelik Masuaku bu kadar aksarken, hocaya yazar.

Takımı sakladı o.  :lol: :lol:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı mellfred

1-3’ten maç vermek müthiş can sıkıcı
içerde 3’te atsak yine  diken üstünde olacağız
solu colley emirhan yaparız muhtemelen

Çevrimiçi Necmi

1-3’ten maç vermek müthiş can sıkıcı
içerde 3’te atsak yine  diken üstünde olacağız
solu colley emirhan yaparız muhtemelen
maç falan vermedik deplasmanda alınan beraberlik iyidir lugano kötü takım değil kondisyonu yüksek iki takım çarpıştı ama arada çok fazla kalite farkı var bence oyuncular rahat davrandı dolmabahçede böyle olmaz ezer geçeriz kesinlikle ayarımızda rakip değil
En azından bazı konularda acele etmemiz gerektiğini yönetim anlamış oldu bu hafta maçımız yok lugano maçınada bu kadroyla çıkacağız 2 eylüle kadar 10 gün gayet yeterli transfer için
Maç özelinde iki yeni ve tecrübesiz oyuncuyla başlamak hataydı bu beklerle 4 3 3 oynamakta hataydı bu hataları görebilen hocamız var evimizde hata yapmayız

Çevrimdışı underworld

Çok gol yemeye başladık.
Oyuncu eksiğinden bağımsız saha içi pozisyonunda sıkıntı yaşıyoruz.
Bunun üstüne bireysel eksikliklerde gelince cabası...

Çevrimdışı abdusta

Semih sol beke,genç güçlü saglam..Emirhan yerinde iyi ama Mosuaki defans yapamayınca adamlarda sol tarafı otoban yapınca orası çöktü..

Çevrimiçi Necmi

sonuçta rafanın yerine koyduğu gedson işini yaptı

Çevrimdışı Ravenman

Abu bence Lugano maçında 3-3 ten sonra oyuna girecekti, yada her kadroda olduğu maçta bi 15 dakika oyuna girecektiki talepleri artsaydı.

Elimizdeki oyuncuları hiç pazarlamayi bilmiyoruz.

Çevrimdışı Mustafa.B

Rezalet ötesi hakem yönetimleri ve rakiplerin kollanmasını geçtim. Rafa'yı sakatlamaya çalışan o haysiyet sorunu yaşayan zat'a sadece 3 maç ceza verilmesini burada dillendirmezsek yönetimden bir ses çıkmayacak herhalde. Gerçi yazsak da birşey değişmez sanırım. Başkan ve yönetimin belki en çok eleştirilmesi gereken konu hakemlerin, daha doğrusu tetikçilerin yaptıklarına sessiz kalmaları.

Çevrimiçi Necmi

Abu bence Lugano maçında 3-3 ten sonra oyuna girecekti, yada her kadroda olduğu maçta bi 15 dakika oyuna girecektiki talepleri artsaydı.

gerçekten milleti bu kadar salakmı sanıyorsun😂

Çevrimiçi hasankale

Aboubakar iş ahlakından yoksun bir oyuncu.Oynatsanda sahada boş boş dolaşıyor.Sampiyonluk yolunda bilerek oynamayan geçen sezon saç ektirdigi için kafa topuna bile çıkmayan bir profilden söz ediyoruz.Yonetimin yerinde olsam asla maaşını falan ödeyip bonservisini vermem.Madem alacak parasını 1 yıl boyunca takımdan ayrı çift antreman yazsınlar gelip gitsin.

Çevrimiçi Samet Ç

talibi var zaten oyuna girmesine gerek yok adamın derdi para

Çevrimdışı Mustafa.B

gerçekten milleti bu kadar salakmı sanıyorsun😂

sadece abu üzerinden yorumlamamak lazım. arkadaşın dediği bir çok oyuncu için geçerli. değerlendirmek yerine küstürülüyorlar. örneğin rosier gibi bir oyuncu bedavaya la liga'ya gönderildi. rosier kadar yetenekli olmayan boey ise 30 milyon'a bayern'e satıldı.

Çevrimiçi Necmi

farkları yok demedim. ortada olan hainlikler dışında pek de farklı bir izlenim vermiyor dedim. bunu derken laf cambazlığı yapmadım. dışardan bakınca ortalama taraftar için öyle görünüyor demiş oldum. bu sizin açınızdan yüzeysel bir yaklaşım olabilir saygı duyarim ama bazen olayları basite indirgemek bilgelik içerir. bu kadar sert bir tepkiyi gerektirecek bir durum yoktu bence.
sert tepki falan göstermiyorum dostum sadece sohbet ediyoruz benim sana şunu yap bunu yap deme haddim yok sadece anlatırım alırsın almazsın sana kalmış birşey mesela hainlik dışında diyorsun ama bu kadar basit bir şey değil yaptıkları hainlikleri çıkartırsan geride birşey kalmıyor zaten sadece başarısız futbol takımımı bıraktılar bütün beşiktaşı yıkıp geçtiler yönetim sadece transferlemi uğraşıyor yerle bir olmuş bir kulübü ve camiayı ayağa kaldırmaya uğraşıyorlar iki tane oyuncu aldı yada alamadı diye sığ tartışmalar anlamsız bir senede düzelmeyeceğini zaten biliyorduk neyin kavgasını yapıyoruz neyi eleştiriyoruz burası beşiktaş burda ortalama taraftar olmaz kulübün gerçeklerine gözünü kapatmış iki transfere konuşana ben taraftar demem
Biz beşiktaşlı olmayı bu şekilde öğrenmedik böylede öğretmiyoruz beşiktaşlı olmak sadece bir takım tutmak değildir biz o yüzden farklıyız

Çevrimiçi annoca

Gedsonu 6 düşünün, musratiyi 8 düşünün kafanızdaki soru işaretleri çözülsün.

Çevrimdışı Mustafa.B

sen demokrasiyide yanlış anlamışsın demokrasi azınlık haklarının çoğunluğa karşı korunmasıdır çoğunluk zaten kendi haklarını korur kendi kurallarını koyar burda çoğunluk beşiktaşlılardır azınlıkta renkliler oluyor yani çoğunluğun olduğu yerde çoğunluk için bir demokrasi yoktur aslında kendi koydukları kurallar vardır buna çoğunluğun diktası denir demokrasiyle ilgisi yoktur

demokrasi sözünün anlamı bu senin dediğinden çok daha kapsamlıdır ve senin çoğunluk dediğin şey homojen bir şey değildir. beşiktaş'lılar her konuda hemfikir olmaz, yeri geldiğinde herkes kendi görüşüyle azınlıkta olabilir, bazen azınlık da yoktur, tarafta ikiye bölünmüştür ve bunun sebebi herşeye sadece kendi penceresinden bakanlardır.

sert tepki falan göstermiyorum dostum sadece sohbet ediyoruz benim sana şunu yap bunu yap deme haddim yok sadece anlatırım alırsın almazsın sana kalmış birşey mesela hainlik dışında diyorsun ama bu kadar basit bir şey değil yaptıkları hainlikleri çıkartırsan geride birşey kalmıyor zaten sadece başarısız futbol takımımı bıraktılar bütün beşiktaşı yıkıp geçtiler yönetim sadece transferlemi uğraşıyor yerle bir olmuş bir kulübü ve camiayı ayağa kaldırmaya uğraşıyorlar iki tane oyuncu aldı yada alamadı diye sığ tartışmalar anlamsız bir senede düzelmeyeceğini zaten biliyorduk neyin kavgasını yapıyoruz neyi eleştiriyoruz burası beşiktaş burda ortalama taraftar olmaz kulübün gerçeklerine gözünü kapatmış iki transfere konuşana ben taraftar demem
Biz beşiktaşlı olmayı bu şekilde öğrenmedik böylede öğretmiyoruz beşiktaşlı olmak sadece bir takım tutmak değildir biz o yüzden farklıyız

hainlik dışında derken basit bir şeymiş gibi göstermek istemedim ama geçen yönetimin son senesi hariç ibra edildiğini gördük, o son senesi için de henüz suçlu bulunmadılar, yani biz onlara hain diyoruz ama kanunen aslında buna bile hakkımız yok. yine de aklıyla dalga geçilmesinden hoşlanmayanlar bir yerde çizgiyi çeker. hainlerin büyük ölçüde ibra edilmesi beşiktaş kongresi hakkında ne ifade ediyor bilmem, ama şüphe uyandırması gayet doğal. hainlerden kurtulmak istiyorsak şeffaflığı laf olsun diye kullanmayacağız, icraate dökeceğiz. hâlâ şeffaflığa karşı gelerek bazı şeyleri saklayanlar bu kirli düzeni savunmuş oluyor. bu da benim beşiktaşlılık anlayışıma uymuyor. siz nasıl sportif başarısızlığa konuşanları 'sığ' görüp kabul etmiyorsanız bende bunu kabul etmiyorum. bir yandan kulübün gerçeklerine göz kapatmışları yeriyorsunuz, diğer yandan şeffaf olmamayı savunuyorsunuz. peki insanlar kulübün gerçekleri hakkında neye göre karar verecek, nerden gerçek bilgi sahibi olacak? önüne gelene inanarak mi gerçekleri öğrenecek, insanlar hangi bilgilerin doğru veya yanlış olduğunu neye göre tespit edecek yukardakiler önemli bilgileri sakladıkça? hepimiz hayatımızı bu konularda araştırmacılığa mı adayacağız, insanlar taraftarlık var diye işiyle gücüyle, çoluğuyla çocuğuyla vakit  geçirmeyecek mi? bazı şeyleri yazarken nereye gittiğini düşünmek lazım ama sadece kendi işimize geldiği yerde değil.  sizin yaptığınız milyonlarca potansiyel beşiktaşlıları kendi belirlediğıniz ve sadece azınlığa tekabül eden sebeblerden dolayı dışlamak. sonuçta 'ben beşiktaş'ın kendisiyim' demeye getiriyorsun lafı. öğrettiğiniz beşiktaşlılık buysa fazla çabaya gerek yok, çünkü azalarak bitmeye mahkum olursun.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2024, 13:23:56 Mustafa.B ]

Çevrimdışı Talisca1903

Yeni teknik direktörümüze de futbol dersi vermeye kalkacaklar 1-2 yenilgide şimdi. Her şeyin en iyisini zaten bizim belli bir taraftar bilir. Ne anlar Bronckhorst futboldan zaten.  Adamın hataları olmadı mı oldu Rafa Silva'yı solda oynatmak gibi Lugano maçında. Ama ben her şeyi bilirim deyip adama sistem, futbol dersi vermeye kalkışmak ayrı bir kafa.
kesinlikle haklısın zaten anlattıkları hikayenin hocanın uygulamalarında daha hiç gerçek olmamasıda ayrı ironi ben GVB gelmeden de CV siyle bize uygun olduğun söyledim

Ayrıca bu adam kurucu hoca felan değil basbayağı kupa hocası almışlığı başarmışlığı olan adama kurucu felan diye olmadık sıfatlarıda yapıştırmaya çalışıyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Necmi

demokrasi sözünün anlamı bu senin dediğinden çok daha kapsamlıdır ve senin çoğunluk dediğin şey homojen bir şey değildir. beşiktaş'lılar her konuda hemfikir olmaz, yeri geldiğinde herkes kendi görüşüyle azınlıkta olabilir, bazen azınlık da yoktur, tarafta ikiye bölünmüştür ve bunun sebebi herşeye sadece kendi penceresinden bakanlardır.

hainlik dışında derken basit bir şeymiş gibi göstermek istemedim ama geçen yönetimin son senesi hariç ibra edildiğini gördük, o son senesi için de henüz suçlu bulunmadılar, yani biz onlara hain diyoruz ama kanunen aslında buna bile hakkımız yok. yine de aklıyla dalga geçilmesinden hoşlanmayanlar bir yerde çizgiyi çeker. hainlerin büyük ölçüde ibra edilmesi beşiktaş kongresi hakkında ne ifade ediyor bilmem, ama şüphe uyandırması gayet doğal. hainlerden kurtulmak istiyorsak şeffaflığı laf olsun diye kullanmayacağız, icraate dökeceğiz. hâlâ şeffaflığa karşı gelerek bazı şeyleri saklayanlar bu kirli düzeni savunmuş oluyor. bu da benim beşiktaşlılık anlayışıma uymuyor. siz nasıl sportif başarısızlığa konuşanları 'sığ' görüp kabul etmiyorsanız bende bunu kabul etmiyorum. bir yandan kulübün gerçeklerine göz kapatmışları yeriyorsunuz, diğer yandan şeffaf olmamayı savunuyorsunuz. peki insanlar kulübün gerçekleri hakkında neye göre karar verecek, nerden gerçek bilgi sahibi olacak? önüne gelene inanarak mi gerçekleri öğrenecek, insanlar hangi bilgilerin doğru veya yanlış olduğunu neye göre tespit edecek yukardakiler önemli bilgileri sakladıkça? hepimiz hayatımızı bu konularda araştırmacılığa mı adayacağız, insanlar taraftarlık var diye işiyle gücüyle, çoluğuyla çocuğuyla vakit  geçirmeyecek mi? bazı şeyleri yazarken nereye gittiğini düşünmek lazım ama sadece kendi işimize geldiği yerde değil.  sizin yaptığınız milyonlarca potansiyel beşiktaşlıları kendi belirlediğıniz ve sadece azınlığa tekabül eden sebeblerden dolayı dışlamak. sonuçta 'ben beşiktaş'ın kendisiyim' demeye getiriyorsun lafı. öğrettiğiniz beşiktaşlılık buysa fazla çabaya gerek yok, çünkü azalarak bitmeye mahkum olursun.
hayır kapsamlı değil  basit haliyle budur yaratıcısı emperyal devletlerdir yaratılma nedeni emekçilerin hak aramak için farklı yollara gitmesinin önüne geçmektir sen bunu alır istediğin yere uygular istediğin şekle sokarsın sonuçta somut birşey yok amacı ayaklanmanı engellemek seni küçük kırıntılar vererek susturmak ve bunuda çok büyük birşeymiş gibi allayıp pullayıp dünyaya sundular demokratik hak diye birşey yoktur birinin sana verdiğişey hak olmaz yönetme aracı olur
Demokraside kişileri yönetme aracı olduğu için devletlerde demokrasi olmaz bizim özelimize geldiğinde kurumlarda demokrasi olmaz onlar veren kısımdır yani özetleyecek olursak düşündüğün şeylerin hiç birinin demokrasiyle alakası yok demokrasi çok basit birşey çoğunluğa karşı azınlığın haklarının korunması için yasal düzenlemeyi yapmak sebebide azınlığın haklarını almak için ortalığı ayağa kaldırıp domina etkisini başlatmasını engellemek yani istediğin kadar alla pulla özü budur bütün o yapı bu temel üzerine inşa edilir
Diğer konuya gelince totele kurum diyelim devlette olsa şirkette olsa ailede olsa bağımsız kurumlardır ve asla şeffaflıkla yönetilemez devletlerin şirketlerin ailelerin sırları vardır olmalıda seni güçlü kılan o sırlardır şeffaflık diye birşey olamaz yönetim maaşları bile açıklamıyor mesela neden şeffaf olsun sen bilesin diyemi ama dönüp bunu beşiktaşa karşı silah olarak kullanacaklar sen bir sürü kuralı devre dışı bırakmak için arka kapıları kullanıyorsun bunları neden açıklayacaksın şeffaf olmak içinmi sonra arka kapılarıda birbir kilitlesinler diyemi neden şeffaf olmak zorundayız kendi ayağımıza sıkmak içinmi üç beş taraftar merakını gidersin diye kafamızamı sıkalım şimdi dersin tamam herşey söylenmez ama bazı şeyler söylenir yöneten erk senin tepki göstermemen için bazı şeyleri eleyip sana söylerse buda işde yukarda geldiğimiz nokta yani sana demokrasi diye dayattıkları şey oluyor tepki göstermemen için kırıntı atıyorlar
Bir bütünü anlayabilmek için detayları bilmene gerek yok zeka burda devreye giriyor bazen yaptığın bazı şeylerin üstünü örtmen gerekiyor yapman gereklidir ailenin şirketin yada devletin devamını sağlamak için ama arka kapıdan dolanırsın ve bunun açıklaması yoktur üstünü başka bir kılıfla örtersin ister etik bul isterse bulma yaşamak için gerekli beşiktaş özelindede bazı şeyleri bilmemek ama tahmin edip beşiktaş çıkarları için kurcalamamak taraftarlık oluyor yüz tane gereksiz olacağına on taraftar olsun evladır yüz gereksiz seni batırır on taraftar ayakta tutar tabi o yüzü taraftar haline getirebilirsen aladır
Taraftar olmak farklıdır sosyal medyadaki ergenler taraftar değil sempatizandır mesela beşiktaşın gidişini tehlikeli görüp seçimde sandığa yüklenip beşiktaşa yön veren o sessiz kitle taraftardır beşiktaş tarihinde ilk kez yaşandı ve herkesin sesini kesti

Çevrimdışı Zafer55

Nejip sakatlanmış dizden
Çapraz bağ yaralanması...Ciddi bir şey gibi sanki

Çevrimdışı Talisca1903

inşallah değildir paunun yedeği yok diyeceğim linçleneceğim nejip haterlerinden

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

şu yaştan sonra zor döner gibi geçmiş olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

Necip Kaptana çok geçmiş olsun.

Çevrimiçi Necmi

şu yaştan sonra zor döner gibi geçmiş olsun
ne olduğuna bağlı kopmaysa zor döner

Etiketler: