2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095950 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa.B

herkesi herkesle mukayese edemezsin kaldıki farkı yok diyerek aynı kefeye koyuyorsun
Yönetimi sorgulama diyen yok eleştirini yapabilirsin engel olan yok ama bunu yaparken herşeyin sınırı olduğunu bilmen gerekiyor ve sınırı aşmaman gerekiyor sınırsız bir özgürlük bile yoktur

farkları yok demedim. ortada olan hainlikler dışında pek de farklı bir izlenim vermiyor dedim. bunu derken laf cambazlığı yapmadım. dışardan bakınca ortalama taraftar için öyle görünüyor demiş oldum. bu sizin açınızdan yüzeysel bir yaklaşım olabilir saygı duyarim ama bazen olayları basite indirgemek bilgelik içerir. bu kadar sert bir tepkiyi gerektirecek bir durum yoktu bence.

Çevrimiçi Serdar3444

@mustafa..b, belli ki hem kibar hem de naif adamsın ama iki sayfadır temeli olan hiçbirşey söylemiyorsun,  Zaten Kimse kimseye birşey ispatlayamaz, eleştiri de iyidir ama bir zemine oturmalı, ithamlarda temelli olursa okur geçeriz, hak veririz ya da beğenmeyiz... dostum herkesin vakti kıymetli, birbirimizi yormasak iyi olur...

Çevrimiçi Necmi

açıkçası bu dedikleriniz gerçekten üzücü. beşiktaş dikte etmeden de büyüktür, dikte etmek zorunda olan küçülür. yanlışın yoksa demokratik olmakla çıkarlarını savunmak birbiriyle kesişmek zorunda değildir. aynısı devletler için bile geçerlidir. demokrasiden ne kadar uzaklaşırsan insanları o kadar kaybedersin ve sonuçta her kurum insanlarından ibarettir. böylece en çok zararı kurumun kendisi görür.
sen demokrasiyide yanlış anlamışsın demokrasi azınlık haklarının çoğunluğa karşı korunmasıdır çoğunluk zaten kendi haklarını korur kendi kurallarını koyar burda çoğunluk beşiktaşlılardır azınlıkta renkliler oluyor yani çoğunluğun olduğu yerde çoğunluk için bir demokrasi yoktur aslında kendi koydukları kurallar vardır buna çoğunluğun diktası denir demokrasiyle ilgisi yoktur

Çevrimiçi kartalizma190399

Adana Demir'deki Gravillon tas gibi stoper bana kalirsa. Hic gundeme gelmemesi sasirtici.

Çevrimdışı underworld

Al-Musrati ve Muçi'ye toplamda 21-23,5 Milyon € ödendi. Immobile'nin maaşı 6 Milyon €.

Harcama limiti sorunu varken bu transferlere harcadığın parayla 3 değil 6 tane üst düzey transfer yapabilirdin. Sıkıntılı bölgeleri gidermiş olurdun. Immobile'yi yine anlarım. Yaşı itibariyle ideal olmasa da ekstra klas golcü dersin, ama diğer ikisine o kadar para harcamak akıl kârı değil. Kötü oyuncular demiyorum ama bu kadar para verdiğimiz oyuncular bu kadar eleştiriye sebep vermemeli. Bunlardan biri haklı olarak ağır eleştiriliyor, diğeri girerse son dakikalarda oyuna giriyor. O kadar lüksümüz varsa diğer mevkilerdeki boşluklardan da bahsetmek zorundayız.

5 yıl sonra avrupa ligine girip yeni formatta hem prestij olarak hem maddi anlamda külübü biraz olsun rahatlatma şansımız var. Bu şansı yanlış kadro mühendisliği sebebiyle kaçırırsak bu yönetimin sonunun başlangıcı olur.
Muçi ve musrati hesabında iyi patladık.
F/P çok kötü gidiyor.

Çevrimdışı Ravenman

Muçi ve musrati hesabında iyi patladık.
F/P çok kötü gidiyor.

Sadece Muçi ve Musrati'den değil, (...) Samet ve Feyyaz'dan da kurtulmamız lazım.

Muçi ve Musrati zaten kocaman kazık, lakin Feyyaz ve Menemenci'nin yerine profesyonel adamlar olması lazım. İşlerini bilmedikleri çok belli oluyor.

Onların yerine Önder Özen birde o ismini unuttuğum sakallı herif, bi ara bizde 2 haftalık falan görev yapmıştı sonra kovuldu. Şimdi Youtube'ta scouting ve yorum yapıyor, çok genç oyuncu keṣf ediyor yurt dışında ve acayip bilgili.

Neydi onun adı? Biraz Emre Bol'a benziyor tip olarak
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2024, 09:23:04 Ravenman ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Serkan Recber. Kasimpasa'da gorevli galiba.
Onu demiyorsan Mustafa Demirtas'i diyorsun belki, o scout zaten.

Çevrimdışı Liquidator

Serkan Reçber

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Ravenman

Serkan Reçber

Aynen, Serkan Reçber.

Çok iyi bir Beşiktaşlı ve tüm dünya piyasasındaki keşfedilmemiş wonderkid'leri keşfetme kabileti var.

Çevrimdışı Liquidator

Aynen, Serkan Reçber.

Çok iyi bir Beşiktaşlı ve tüm dünya piyasasındaki keşfedilmemiş wonderkid'leri keşfetme kabileti var.
Aynen

Çevrimiçi gokhans

Aynen, Serkan Reçber.

aynen muleka’yı getirten vatandaş saolsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen

kimi keşfetmiş mesela en iyi keşfi Muleka  artık geri kalanını sen hesapla
TamamSamet Aybaba ve Feyyaz Uçarı beğenmeyebilirsin daha iyisini istersinde yukardakinin de bir numarası yok 20 milyonluk wonderkidi keşif diye sunuyor söyleyin bir isim bilelim keşif kimi yapmış
Ağzı laf yapan herkesi çok iyi sanıyoruz sonra kramponunu alıp gelen Danny uçamıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Aynen, Serkan Reçber.

Bize gelmesi zor şuan, Ajax onu alt yapı teknik ve transfer sorumlusu olarak alacakmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bize gelmesi zor şuan, Ajax onu alt yapı teknik ve transfer sorumlusu olarak alacakmış.
kim alıyorsa alsın Samet mübarek olsun ben bir numarasını görmedim Avrupada iş yapabilir belki Türkiye ortamında gerçekliği yok

Çevrimdışı Liquidator

TamamSamet Aybaba ve Feyyaz Uçarı beğenmeyebilirsin daha iyisini istersinde yukardakinin de bir numarası yok 20 milyonluk wonderkidi keşif diye sunuyor söyleyin bir isim bilelim keşif kimi yapmış
Ağzı laf yapan herkesi çok iyi sanıyoruz sonra kramponunu alıp gelen Danny uçamıyor
Ben nerde yazdım Samet ve Feyyazı beyenmediyimi?? Adamın adını sordular ben söyledim. Birde oyuncu keşf ediyor denildi onada katıldığımı belirtdim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kongo'da biraz parlayan forvet bul getir, uçarsa yaşadın mantığıyla yönetilemez Beşiktaş. Ceyhun Kazancı'nın vizyonu bile daha genişti kaldı ki ikisine de bakış açım belli. Beşiktaş fm'ci bakış açısıyla idare edilemez. Feyyaz Uçar, Samet Aybaba futbolcu araştırıp transfer yaparken amaçları, dertleri Beşiktaş'ı nasıl şampiyon yapabiliriz bu transferlerle. Sihirbazlığa soyunup CV yapmak değil dertleri.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben nerde yazdım Samet ve Feyyazı beyenmediyimi?? Adamın adını sordular ben söyledim. Birde oyuncu keşf ediyor denildi onada katıldığımı belirtdim.

Sana değil genele hitap ediyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bana göre mustari mütüş topçu... Kazma değil ya adam bizim taraftar ondan begenmiyor sanırım.. alismisiz orda sadece yan pas yapan atiba josef tiplemesine şimdi böyle dikine çapraz 30-40 m pas atan adam görünce bi şaşırdık tabi... Adamın oyun görüşü, pas kabiliyeti, yer yer şutları müthiş... Zaten savunmayi da ondan iyi yapan tiplemesi city deki rodri.. o da 100 milyondan başlıyor... Daha once de yazmış olabilirim.. alandan allah razı olsun... Saolsun varolsun...

Çevrimiçi annoca

Serkan Reçber konuşmalarından yola çıkarak boş bir adam değil. Bizim kulüp için uygun değil ama belçika veya hollanda için uygun bir isim.
Muleka kötü topçu değil, ilk geldiğinde hatırlarsanız weghorst yanında atıyordu, muleka weghorst veya negredo veya kısmen abou tarzı adamların yanında iş yapabilecek biri ama tek başına yapamıyor yapamazda en azından bizim ligde. Top indircek alan açıcak biriyle güzel işler yapar-yapıyor. Kupa maçında sonradan girdi işini yaptı en azından avrupa kupasında play off oynamamıza vesile olanlardan biri oldu. Geldiği paraya yakın paraya gitti sayılır ki kötü geçen iki sezona rağmen.

Çevrimiçi annoca

Sadece Muçi ve Musrati'den değil, (...) Samet ve Feyyaz'dan da kurtulmamız lazım.

Muçi ve Musrati zaten kocaman kazık, lakin Feyyaz ve Menemenci'nin yerine profesyonel adamlar olması lazım. İşlerini bilmedikleri çok belli oluyor.

Onların yerine Önder Özen birde o ismini unuttuğum sakallı herif, bi ara bizde 2 haftalık falan görev yapmıştı sonra kovuldu. Şimdi Youtube'ta scouting ve yorum yapıyor, çok genç oyuncu keṣf ediyor yurt dışında ve acayip bilgili.

Neydi onun adı? Biraz Emre Bol'a benziyor tip olarak
aynen muci kazık kupada yarı finalde turu geçen golu attı maçın adamı seçildi, musratide finalde golü atıp maçın adamı seçildi o da ayrı bi kazık aynen.

Çevrimdışı Talisca1903

bu Udokhai kardeş tip felan aynı bizim marcelo havası veriyor gelsin. Ama öyle oyun kuran stopere felan gibi gözükmüyor yanisi hoca stoperden oyun kuracak tayfanın pek bir  dayanağı kalmadı gibi
alalım 2 tane ayağında top tutabilen çalım ATABİLEN topu orta yaparken adam çarptırmayıp şutalrı dağa taşa gitmeyen kantlarımızı

Çevrimdışı Talisca1903

cevap sana değil zaten üzerine alınma genel olarak bir açıklama  sadece keşif oyuncu kim onu sordum Mulekadan başka

Samet ve Feyyazı beğenip beğenmemekte yapacağı icraatlere göre olur Fed Td si olarak Samet Hocanın bir kredisi var Feyyaz hocaya da yapacakları referans olur
Benim söylemek istediğim bazı isimler çok fazla abartılıyor olmayan şeyler üzerinden
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2024, 12:03:30 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Liquidator

cevap sana değil zaten sadece keşif oyuncu kim onu sordum Mulekadan başka
Bir zamanlar trt sporda yorumculuk yapıyordu. Çok isimler söylüyordu. Ben ordan hatırlıyorum. Amma direk isim sorusuna cevap veremem çünkü hatırlamıyorum şu anda

Çevrimdışı Talisca1903

Bir zamanlar trt sporda yorumculuk yapıyordu. Çok isimler söylüyordu. Ben ordan hatırlıyorum. Amma direk isim sorusuna cevap veremem çünkü hatırlamıyorum şu anda

kasıpaşaya getird, bir kaç tane isimlerin bile hatırlamıyorum o kadar iz bırakmamış ama biz kasımpaşa değiliz Afrikadan 2 gol atan her adamı takıma sokacak değiliz.
Bir ara bazı isimler verdi wonderkid olarak şyle iyi böyle iyi 20 milyonu görmüş adamlar bunlarda
yaptığı bir iş yok hali hazırda onu diyorum kasımpaşa orada işte  varsa görelim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serkan Reçber konuşmalarından yola çıkarak boş bir adam değil. Bizim kulüp için uygun değil ama belçika veya hollanda için uygun bir isim.
Muleka kötü topçu değil, ilk geldiğinde hatırlarsanız weghorst yanında atıyordu, muleka weghorst veya negredo veya kısmen abou tarzı adamların yanında iş yapabilecek biri ama tek başına yapamıyor yapamazda en azından bizim ligde. Top indircek alan açıcak biriyle güzel işler yapar-yapıyor. Kupa maçında sonradan girdi işini yaptı en azından avrupa kupasında play off oynamamıza vesile olanlardan biri oldu. Geldiği paraya yakın paraya gitti sayılır ki kötü geçen iki sezona rağmen.
Kasımpaşa gibi kulüpler için faydalı olabilir Serkan Reçber  ama bizim için değil. Muleka bazı gözlemler neticesinde yetenekli bulunabilir ama kendisini ne kadar geliştirip geliştiremeyeceğini doğru tespit etmek maharet gerektiren kısım. Takım için faydalı işler yapmaya çalışan sorun çıkarmayan bir oyuncu ama bana göre belli bir eşiği aşamayacak bir oyuncu da. Bazı oyuncular şanssızlıktan dolayı o eşiği aşamıyor ama birçoğunun o eşiği aşamayacağı baştan belli.

Etiketler: