2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1093904 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

hem 6 hem 8 alacağız galiba

rafayı sola mı atacak acaba 6-8-8 yaparsa
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Bok var sanki durmadan sakat oyuncu peşinden koşuyoruz.

Eric Baily, Chamberlain, Paulista, Aboubakar, Rebic, Amartey ve daha niceleri.

Sakatsa alma kardeşim, getirebiliyorsan git Amir, Kartal, Ege ve Tayfur’u geri getir kiralıklardan. Sene sonuna kadar idare et ve o zaman ya tutarsa oyuncuları ile uğraşma. Saglam getirdiğin adamlar zaten Tr’deki tarla gibi sahalarda anca saglikli kalabiliyor neden riske giriyorsun bir daha.

Zaten bir şekilde sahada yürüyen Alex, Ciro ve Mario ile bile Sivas gibi takimlari yeniyorsun bir şekilde. Umarim akıllanır ve büyük sakatlık geçirmiş oyuncular peşinden koşmayız artık. Ayni hatayı kaç kere tekrar etmemiz gerekiyor akillanmamiz için bilemiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Mustafa Karataş: "Beşiktaş, Florian Neuhaus ile 3 gündür görüşme halinde.

Başkan daha net bir isim alalım demiş ama hoca ve ekibi, Neuahus'tan verim alacaklarından emin ve istiyor."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

İki senedir kanatsız ve forvetsiz oynuyoruz eksik orta saha eksik defans bir kalecimiz tam oda arada sakatlaniyor nereyi tutsan elinde kalıyor bundan sonra bari doğru düzgün oyuncular alalım arroyo güzel hamle tutmasa bile zarar ettirnez yaşı itibariyle emre morda çok yetenekliydi ama olmadı risk her zaman vardır en azından bitik sakat oyuncular yerine böyle oyuncular alalım takım genel anlamda iyi olmayınca zar attığın ya tutarsa dediğin oyuncuda tutmuyor taşınacak idare edilecek o kadar bölge varki nefesimiz anca kasıma kadar yetiyor kaç transfer dönemi lazım bilmem ama biyerden başlamak gerekirdi İnşallah başlamışizdir.

Semihi sezon sonuna kadar görmek lazım Hekimoğlunun daha çok yolu var kiralık gitse iyi olur Eyüp istiyorsa Arda'nın günde üç idmanını yesin kondisyonu artırsın ama cirodan çıkıp ortalama bir forvet alsak süper olacak rafanin mucinin semihin oyunları değişir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş taraftarı ne ne istediğini biliyor nede futboldan anlıyor üstünede iyice vasat sevici oldu
Avrupada bir takımın 2 3 m bonservisle gönderdiği genç oyuncu alınmaz  vasatın bir tık üstünde oyuncu bile 5 + bonservisle konuşuluyor
Güney ametikanın balta girmemiş ormankatındaki kabilelerde oynayan oyuncuyu bile takip eden takımlar avrupada ufacık ışık olan oyuncuyu 2 3 m ye sana bırakırmı az mantık ya
Açık söyleyeyim 10 m ye kadar alacağımız genç oyuncunun tutma ihtimali ℅20 falandır yoksa bize düşmez öyle oyuncu
Bu arada transfer dönemi bitti bitecek bu saate kadar alamadıysan bu saatten sonra almasanda olur çünkü transfer dönemi bitmiş her yerde bu saatten sonra ya değerinin çok üstünde verirsin kuşübü para için gözden çıkarır yada işe taramaz oyuncudur satamamış elinde kalmışdır gönderir başka türlü zor oyuncu bulursun bizim son ana kadar beklediğimiz her oyuncu 33 yaşın üstünde oluyor genelde kendine takım bulamadığı için geliyor işde

Çevrimdışı murat baltacı

Bu yoklukta hoca racisha ve gedsonu bekte denemeli başka türlü fayda göreceğimizi sanmıyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Maç içerisinde Gedson sakatlandıktan sonra hoca Serdar Hoca ile konuşuyor, sonrasında onuru sokuyor sahaya.

O sırada oyuna Fahri Kerem'in girmesi gerekiyordu. Bu yetersiz hocalardan da Onur gibi yetersiz adamlardan da kurtulmamız gerekiyor. Onun yerine alt yapıdan oyuncu çıkaramıyorsak Tayfuru tercih ederim. Ki oda yetersizdir.

Bu şenol her geldiğinde şöyle bir oyuncu başımıza bela ediyor. Kendi gitti kalıntıları ile uğraşıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Maç içerisinde Gedson sakatlandıktan sonra hoca Serdar Hoca ile konuşuyor, sonrasında onuru sokuyor sahaya.

O sırada oyuna Fahri Kerem'in girmesi gerekiyordu. Bu yetersiz hocalardan da Onur gibi yetersiz adamlardan da kurtulmamız gerekiyor. Onun yerine alt yapıdan oyuncu çıkaramıyorsak Tayfuru tercih ederim. Ki oda yetersizdir.

Bu şenol her geldiğinde şöyle bir oyuncu başımıza bela ediyor. Kendi gitti kalıntıları ile uğraşıyoruz.

Yani Serdar hoca ne diyorsa onu mu yaptı demek istiyorsun?

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş taraftarı ne ne istediğini biliyor nede futboldan anlıyor üstünede iyice vasat sevici oldu
Avrupada bir takımın 2 3 m bonservisle gönderdiği genç oyuncu alınmaz  vasatın bir tık üstünde oyuncu bile 5 + bonservisle konuşuluyor
Güney ametikanın balta girmemiş ormankatındaki kabilelerde oynayan oyuncuyu bile takip eden takımlar avrupada ufacık ışık olan oyuncuyu 2 3 m ye sana bırakırmı az mantık ya
Açık söyleyeyim 10 m ye kadar alacağımız genç oyuncunun tutma ihtimali ℅20 falandır yoksa bize düşmez öyle oyuncu
Bu arada transfer dönemi bitti bitecek bu saate kadar alamadıysan bu saatten sonra almasanda olur çünkü transfer dönemi bitmiş her yerde bu saatten sonra ya değerinin çok üstünde verirsin kuşübü para için gözden çıkarır yada işe taramaz oyuncudur satamamış elinde kalmışdır gönderir başka türlü zor oyuncu bulursun bizim son ana kadar beklediğimiz her oyuncu 33 yaşın üstünde oluyor genelde kendine takım bulamadığı için geliyor işde
tespitine katılmıyorum necmi. O oranı yeteneği bulacak scout’un ve onu işleyecek teknik ekibin belirler. Gyökereş’i alabiliyordun sundular sana mesela keza ibrahimoviç, mane, çalhanoğlu altınsay’ın alınsın raporuyla geldiği ama hocalara yada başkana takıldığı adamlar.. Burada bir çok arkadaşın geçmişte söylediği önerdiği genç oyuncular var ben demiştim dedikleri şu anda alamayacağın cinsten.. yani bunun yerli yabancısı yok aynı şartlardasın tutanda olacak tutmayanda, önemli olan bu plandan kopmayacaksın, korkmayacaksın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Yani Serdar hoca ne diyorsa onu mu yaptı demek istiyorsun?
Büyük ithamlarda bulunmak da istemiyorum ama aması var işte. Duysusallığı bırakmamız gerektiği görüşündeyim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Büyük ithamlarda bulunmak da istemiyorum ama aması var işte. Duysusallığı bırakmamız gerektiği görüşündeyim.

Hiç eğip bükmeye ya da politik olmaya gerke yok.
Serdarin ne a takimda ne de altyapıda zerre katkısı olmayacak ve yeri yok.

Çevrimiçi gokhans

Hiç eğip bükmeye ya da politik olmaya gerke yok.
Serdarin ne a takimda ne de altyapıda zerre katkısı olmayacak ve yeri yok.
altyapı olayının serdar ile ilgili bir sebebi yok. Sistemsizlik olayı var. Mesela uzun vadeli bir a takım planı yaparsın varyasyonun, dizilişin taktiğin ve futbol felsefen net olur. Altyapıda minik yaş kategorisi itibari ile a takımda istenilen görevlere ve mevkiye göre yetiştirilmeye başlanır. Mesela orta sahalarını iki yönlü, tek pasçı, ön liberonu alan kapamada, nerde hangi tempoda nasıl basıp pres yapacağını, hangi boşlukları dolduracağını, hücumda nerde duracağını, uzun topu konusunda yetiştireceksen 7-8 yaşından beri bu konuda uzmanlaşacak, a takıma geldiiinde hazır gelecek. İyi bir sistemin olsaydı ve bu sistemden çıksaydı demir ege belkide tarihi rekorla sen satacaktın avrupaya ama bizim altyapıdan çıkan adam mevkisiz çıkıyor, bu adamı 10 oynatmışlar altyapıda, topsuz oyunda ne yapacağı, a takımda neler bekleniyor öğretilmemiş.. bizim sorunumuz serdar değil altyapıda, isimler değil sistem!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Biraz fazla önyargılı buldum serdar hocaya tutumunu. Biz 2 tane teknik direktör getirdik takımın başına, onlar da onay verdiyse kararın sorumlusu salt serdar topraktepe diyemeyiz bana göre. Kaldı ki gedson çıkınca yerine kanat orijinli çok genç bir çocuğu sokmak da ne derece makul? Onur bulut keşke gitse o ayrı konu ama geldiğinden beri 7 tane falan td gördü hepsi de şans verdi bu adama, yalnız orta sahada şans veren tek ole oldu tabi zorunluluktan biraz. Dedikleri gibi 1 veya 2 orta saha alınırsa(ki hoca 2 istiyor konuşmasından öyle anladım) onur anca svenson'a bir şey olursa forma giyer.

Biz acilen amir dönecekse yabancılardan birini daha gonderip orta saha/santrafor almalıyız eğer yabancı gönderemiyorsak da amir gelmesin bunu yapacak vakit kalmadı farkındayım ama o santrafor mevkisi tam bir kara delik orası toparlanmadıkça düzelmez bizim takım.

Çevrimiçi Samet Demir

Biraz fazla önyargılı buldum serdar hocaya tutumunu. Biz 2 tane teknik direktör getirdik takımın başına, onlar da onay verdiyse kararın sorumlusu salt serdar topraktepe diyemeyiz bana göre. Kaldı ki gedson çıkınca yerine kanat orijinli çok genç bir çocuğu sokmak da ne derece makul? Onur bulut keşke gitse o ayrı konu ama geldiğinden beri 7 tane falan td gördü hepsi de şans verdi bu adama, yalnız orta sahada şans veren tek ole oldu tabi zorunluluktan biraz. Dedikleri gibi 1 veya 2 orta saha alınırsa(ki hoca 2 istiyor konuşmasından öyle anladım) onur anca svenson'a bir şey olursa forma giyer.

Biz acilen amir dönecekse yabancılardan birini daha gonderip orta saha/santrafor almalıyız eğer yabancı gönderemiyorsak da amir gelmesin bunu yapacak vakit kalmadı farkındayım ama o santrafor mevkisi tam bir kara delik orası toparlanmadıkça düzelmez bizim takım.
Mezvuya tek taraflı vurgu yapmak istemedim, OGS eğer orada Serdar hocayı dinlediyse bu durum onun adına da sıkıntılı.

Özellikle alt yapı ve a takım teknik kadrosunun tamamen profesyonellerden yani futbola bilim olarak bakan insanlardan kurulması gerektiğini düşünüyorum. Serdar hoca olsun, kaleci antrenörü (Hakan Çalışkandı sanırım) bunların oyunculara birşey kazandıracağını düşünmüyorum. İlle de yerli biri teknik ekibe alınacaksa İlhan Mansız gibi agresif kulübün dinamiklerini iyi bilen biri gelmeli. Yanılmıyorsam lisansı vardı kendisinin.

Çevrimiçi Samet Demir

altyapı olayının serdar ile ilgili bir sebebi yok. Sistemsizlik olayı var. Mesela uzun vadeli bir a takım planı yaparsın varyasyonun, dizilişin taktiğin ve futbol felsefen net olur. Altyapıda minik yaş kategorisi itibari ile a takımda istenilen görevlere ve mevkiye göre yetiştirilmeye başlanır. Mesela orta sahalarını iki yönlü, tek pasçı, ön liberonu alan kapamada, nerde hangi tempoda nasıl basıp pres yapacağını, hangi boşlukları dolduracağını, hücumda nerde duracağını, uzun topu konusunda yetiştireceksen 7-8 yaşından beri bu konuda uzmanlaşacak, a takıma geldiiinde hazır gelecek. İyi bir sistemin olsaydı ve bu sistemden çıksaydı demir ege belkide tarihi rekorla sen satacaktın avrupaya ama bizim altyapıdan çıkan adam mevkisiz çıkıyor, bu adamı 10 oynatmışlar altyapıda, topsuz oyunda ne yapacağı, a takımda neler bekleniyor öğretilmemiş.. bizim sorunumuz serdar değil altyapıda, isimler değil sistem!!
Bence direk ilgisi var, o varken onun konumuna başka biri düşünülmez/alınmaz.

Onun harici bende teknik ekibin aşağıdan yukarıya değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Eskiden Fm oynarken bile hangi kulübe geldiysem ilk işim tüm teknik ekibi yollayıp yerine en iyilerini almak oluyordu. Böyle yaptığımda 1 oyuncunun maliyeti ekibe gidiyordu belki ama uzun vadede kazanan kulüp oluyordu. Bizimde bu kafada olmamız lazım. Her sene alt yapıdan 2 oyuncu çıkartsak feci kâr elde ederiz. 1 tanesi alt yapı maliyetini 1 tanesi de a takıma alınacak bir oyuncuya vereceğin paranın cebinde kalmasına neden olur. Ortalama 5-10 milyon kâr demek buda.

Çevrimdışı levitate

firmino yabancı kuralı yüzünden kadro dışı kalmış 6 ay denenebilir, en azından top tutar bağlantı sağlar ciro hiçbir şey yapmıyor

menajerler banko önerir son gün zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı Renton

Hadziahmetovici izledim de 45 dk aşırı kötüydü bayağı geriye gitmiş duruyor.Rizeliler gönderin kurtulalım yangını yapıyordu zaten
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Hadziahmetovici izledim de 45 dk aşırı kötüydü bayağı geriye gitmiş duruyor.Rizeliler gönderin kurtulalım yangını yapıyordu zaten
Musratiden çıkıp yerine Amiri düşünerek güç kazanacağımızı varsayan aklı alkışlamak lazım.

Çevrimdışı celiker1

İlhan Palut: "Amir Hadziahmetovic, yarın Beşiktaş'a dönecek."

https://x.com/haberkartali/status/1888576672162586660?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Sıkıntı burda zaten sen gelen hocaların eline hangi malzemeyi veriyorsun onur verirsen mecbur onur oynatıyor aynısı senelerce necip için söylendi onu asla onurla aynı kefeye koymam ama gelen bütün hocaların kullanması Necip in yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez zaten her kritik maçta bizi yakarak bunu defalarca ispatladı ama kadro oyuncu tercihi o kadar berbat ki dönüp dolaşıp necipe sarılıyordu hocalar profesyonel diye iyi çalışıyor diye belli bir fizik kondisyona sahip diye şans veriyordu elinde hem bu özellikleri olan hemde yetenekli olan oyuncu yoktu çünkü
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Sıkıntı burda zaten sen gelen hocaların eline hangi malzemeyi veriyorsun onur verirsen mecbur onur oynatıyor aynısı senelerce necip için söylendi onu asla onurla aynı kefeye koymam ama gelen bütün hocaların kullanması Necip in yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez zaten her kritik maçta bizi yakarak bunu defalarca ispatladı ama kadro oyuncu tercihi o kadar berbat ki dönüp dolaşıp necipe sarılıyordu hocalar profesyonel diye iyi çalışıyor diye belli bir fizik kondisyona sahip diye şans veriyordu elinde hem bu özellikleri olan hemde yetenekli olan oyuncu yoktu çünkü

Katılıyorum yetersizler. Bana göre takımda banko oynamayı hakeden tek yerlimiz kaleci mert. Ne verdin ki ne istiyorsun problem burda. Şu sıralar alanya deplasmanında oynayan fenerbahçe'nin sadece sahada oynamayan oyuncularına  bakalım bir de bizimkilere bakalım. Onlar mourinho'nun eline ne vermiş sen hocana ne vermişsin.

Amir muhabbeti dönüyor yarın takıma katılacakmış o kadar merak ediyorum ki ole ve erling moe'nin böyle bir oyuncunun varlığından haberleri oldu mu bu kulübe imza atmadan önce. Adamların eline bir enkaz verip yalnızca 18 yaşında çocuk ve amir hadziahmetovic getireceksin hadi bize kupayı al üstüne ligde en kötü 3.ol diyeceksin yapamazsa da taraftar baskısıyla essek yüküyle tazminat verip kovacaksın. Bizim tek problemimiz yönetimlerimiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Transferlere ya da gelecek oyunculara şu gözle bakıyorum.

Bu gelen oyuncu seneye hocanın oyun planında yer alacak mı?
Amir için bu noktada hiç olumlu değilim.

Hocaya muhtemelen dediler istersen getirelim diye adam da baktı transferde kimse glemeyecek bari 1 orta saha 1 orta sahadir diye zorunlu kabul etti.

Çevrimiçi sEuL

Oyuncu alinmayacaksa Amir’in donmesi doğru, hatta Tayfur’u da geri cagirabiliyorsak sağ ve sol beki yedeklemesi için kendisini yeterli bulmasamda sesimi çıkarmam. Oyuna sonradan Onur gireceğine Tayfur girsin - hiç olmazsa azda olsa skora etki edebiliyor. Ayni şekilde Kartal’da gelsin.

Sırf taraftar istiyor diye transfer yapilmaz, birçok ligde transfer dönemi kapandı. Kimse sürekli forma şansı verdiği iyi oyuncularını bize bırakmaz bu noktada. Anca Florian gibi bu sezon ilk 11’de sadece ilk kez bu hafta şans bulabilen, sakatliktan nasıl donecegi meçhul, ya tutarsa transferi yapabiliriz. Yada Muci/Musrati’de olduğu gibi 4-5M Euro’luk oyunculara tarihimizin en yüksek bonservis ücretlerini vererek fahis bonservis fiyatları ödemek zorunda kaliriz.

Baskanin yerinde olsam, evet seçilmeden önce bazi sözler verdim ama içinde bulunduğumuz durumu da göz onunde bulundurarak transferi kapatmanın bizim için daha iyi olacağına karar verdik diye açıklama yapardım.

Çevrimdışı Mehmet57

Amir ilk yarim sezonundaki performansini tekrarlarsa faydali olur. Misal, ADS macindaki Aboubakar'a verdigi topu su kadroda verecek baska oyuncu yok.

Ama gonul ister ki yeni yuzler gelsin.

Etiketler: