2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096014 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Keny Arroyo'nun şimdi 14 Aralıkta oynadıkları Indipendiente Del Valle - Ldu Quito maçını izledim.İlk maçı Ldu 3-0 kazanmış ve rövanş maçını Indipendiente 90+6 da attığı golle 1-0 kazanmasına rağmen şampiyonluğu rakibine verdi.Arroyo 90 dakika saha kaldı ve çocuk gerçekten çok büyük potansiyel olduğu topu her aldığında anlaşılıyor. 18 yaşında değilde sanki 22-23 yaşında gibi.Dünkü konuştuğu videoyu görmeyipte maçı izlesem "Bu çocuk nasıl 18 yaşında?" derdim.Bu arada "Bu çocuk sağ kanat mı,sol kanat mı? diye soran olursa sol ayaklı içeri kat edip şutuda olan sağ kanat oyuncusu.

NOT: İzlemek istediğiniz herhangi bir futbolcunun geçmiş maçlardan siteye konulmuş bazı maçlarının 90 dakikasını www.footballia.net sitesine üyelik kaydı yaptıktan sonra futbolcunun ismini aratarak geçmiş maçlarının 90 dakikasına ulaşabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2025, 13:01:56 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ah be şu Arroyo transferini gördükten sonra Dahl transferine dahada üzüldüm.Çok iyi iki genç katılmış olacaktı.Neyse böyle devam,bize bunlarla gelin!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Denilene göre Amir dönüyorsa bir yabancı hakkımız kalıyor.Yabancı ile beraber bir veya iki potansiyel gurbetçi transferi bitirebilirsek iyi olur.Dün yazılan gurbetçi orta saha Umut Tohumcu iyi gibi.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2025, 13:41:42 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bjk 🇪🇨Keny Arroyo (18)’yu kadrosuna katmış.

Ole Gunnar Solskjær’in scouting departmanıyla ilgili yaptığı açıklamalar, ardından Borussia Dortmund'un eski scout şefi Eduard Graf’ın isminin konuşulması derken hamlenin BABAsı geldi.

Biraz büyük laf olacak ama bence Tr’ye gelen en yüksek potansiyelli, en yetenekli, en genç oyuncu.

Hücumda hemen her şeyi yapabilen (komple paket), fiziksel olarak üst seviyede oynamaya hazır, oyun bilgisi yaşının çok üzerinde olan bir oyuncu.

Çok fazla para verdiklerini sanmıyorum.
İyi transfer dersem çok ayıp olur, zira mükemmel bir transfer.

Şaşkınım. Çok şaşkınım.
Ülke futbolunun bütün dinamiklerini, ülke futbolundaki transfer anlayışını temelden değiştirebilecek, fark yaratacak BÜYÜK bir hamle.

“Arroyo gibi” bu saatten sonra Tr ligi transferi konuşulan her muhabbette kullanılan bir klişe olacaktır.

https://x.com/_salih_klc_/status/1887583184831062138?s=46

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Hic izlemedigim icin yorum yapmam zor, ama biraz arastirirsak dogru profilde bir oyuncu. Daha 18 yasinda olmasi da guzel. Biraz okudum, Chelsea'nin aldigi Paez ile yetenek konusunda yarisir deniliyor. Oyleyse cok buyuk bir yetenek.

Çevrimdışı celiker1

ALINTIDIR

Arroyo’dan sonra Bjk için konuşulan isimler:

Andreas Schjelderup
Luca Pellegrini
Umut Tohumcu

Hepsi de uzun süredir takip ettiğim ve çok önce FB’ye öneri olarak yazdığım isimler.

Schjelderup çok özel bir yetenek, çok kaliteli, yıldız kumaşına sahip bir oyuncu.

Pellegrini de taş gibi sol bek.

Umut MOS ve 10numara oynayabilen, oyun görüşü, vizyonu, pas becerisi, geriden oyun kurma kabiliyeti olan, potansiyeli yüksek bir merkez oyuncusu.

Bjk’de yeniden yapılanan Scouting Departmanı sonrası çıkan isimlerin bile kalitesi, vizyonu bir anda arşa çıktı.

Hep söylüyorum kulüplerimiz için kurtuluş Scouting’de.

Yazıyı naçizane bir öneri de bırakarak sonlandırayım. Bjk’nin önünde yeniden yapılanma için çok da uygun bir zaman dilimi var şu anda.

Bence aşağı bıraktığım kaleci listesine bir bakmalarında fayda var.👇🧤
Şu anda transfer kapanmadan iyi bir genç kaleci + iyi bir genç stoper alırlarsa, yeni iskeleti kurmak adına ileride çok daha rahat edecekleri kanaatindeyim.
🧐👋

https://x.com/_salih_klc_/status/1887775736796205442?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

ALINTIDIR

Arroyo’dan sonra Bjk için konuşulan isimler:

Andreas Schjelderup
Luca Pellegrini
Umut Tohumcu

Hepsi de uzun süredir takip ettiğim ve çok önce FB’ye öneri olarak yazdığım isimler.

Schjelderup çok özel bir yetenek, çok kaliteli, yıldız kumaşına sahip bir oyuncu.

Pellegrini de taş gibi sol bek.

Umut MOS ve 10numara oynayabilen, oyun görüşü, vizyonu, pas becerisi, geriden oyun kurma kabiliyeti olan, potansiyeli yüksek bir merkez oyuncusu.

Bjk’de yeniden yapılanan Scouting Departmanı sonrası çıkan isimlerin bile kalitesi, vizyonu bir anda arşa çıktı.

Hep söylüyorum kulüplerimiz için kurtuluş Scouting’de.

Yazıyı naçizane bir öneri de bırakarak sonlandırayım. Bjk’nin önünde yeniden yapılanma için çok da uygun bir zaman dilimi var şu anda.

Bence aşağı bıraktığım kaleci listesine bir bakmalarında fayda var.
Şu anda transfer kapanmadan iyi bir genç kaleci + iyi bir genç stoper alırlarsa, yeni iskeleti kurmak adına ileride çok daha rahat edecekleri kanaatindeyim.

https://x.com/_salih_klc_/status/1887775736796205442?s=46
Forvet bakmamaları bana garip geliyor, gerçekten onuachu tarzı bi isim bulmak lazım ciro,semih ve hekimoğlu ile sezon bitirmek bizi üzer.

Çevrimiçi Samet Ç

Alınabilecek en iyi kaleciler Jonathan Fischer, Riznyk, Tzolakis

Çevrimiçi Samet Ç

Forvet bakmamaları bana garip geliyor, gerçekten onuachu tarzı bi isim bulmak lazım ciro,semih ve hekimoğlu ile sezon bitirmek bizi üzer.
ciro gitmeden almazlar

Çevrimdışı ulumemo

Bjk 🇪🇨Keny Arroyo (18)’yu kadrosuna katmış.

Ole Gunnar Solskjær’in scouting departmanıyla ilgili yaptığı açıklamalar, ardından Borussia Dortmund'un eski scout şefi Eduard Graf’ın isminin konuşulması derken hamlenin BABAsı geldi.

Biraz büyük laf olacak ama bence Tr’ye gelen en yüksek potansiyelli, en yetenekli, en genç oyuncu.

Hücumda hemen her şeyi yapabilen (komple paket), fiziksel olarak üst seviyede oynamaya hazır, oyun bilgisi yaşının çok üzerinde olan bir oyuncu.

Çok fazla para verdiklerini sanmıyorum.
İyi transfer dersem çok ayıp olur, zira mükemmel bir transfer.

Şaşkınım. Çok şaşkınım.
Ülke futbolunun bütün dinamiklerini, ülke futbolundaki transfer anlayışını temelden değiştirebilecek, fark yaratacak BÜYÜK bir hamle.

“Arroyo gibi” bu saatten sonra Tr ligi transferi konuşulan her muhabbette kullanılan bir klişe olacaktır.

https://x.com/_salih_klc_/status/1887583184831062138?s=46
Ya daha çocuk istanbula gelmeden çıtayı gene arşa çıkarıyolar ayıptır. İki tökezledi mi bi tarafına teneke bağlayıp gönderiyolar sonra. Hele bi gelsin

Çevrimdışı levitate

https://x.com/adarcetinok/status/1887613067413921872?t=5hB9H-VPmky2CHrlbH-VGA&s=19
devamı gelsin tek bir sağ kanatla olmaz

bir de umarım abartıp full gencolarla doldurmazlar arada yönlendirecek veteranlar lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

devamı gelsin tek bir sağ kanatla olmaz

bir de umarım abartıp full gencolarla doldurmazlar arada yönlendirecek veteranlar lazım
Imobille var, rafa var. Bir tane de 6 aldık mı tamamdır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı celiker1

💥 Beşiktaş'ın, Keny Arroyo transferinin maliyeti. (Sabah)

📌 Sözleşme: 4.5 yıl
📌 Bu sezon maaş: 400 B€
📌 Diğer sezonlar maaş: 800 B€
📌 5 milyon euro %50 bonservis
📌 Opsiyon: Kalan %30 kısmı 2.5 M€

https://x.com/gundembjkcom/status/1887887702827184369?s=46

Doğruysa 7,5 milyon euroya sonraki satıştan %20 vermek şartıyla bonservisini almak güzel iş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/DeportesReports/status/1887898142009418112
8 geliyorsa gedson gidici.. yada rafayı kanat düşünüyoruz.. rashica’da 8 oynayabilirdi aslında.. görüp bakalım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

8 geliyorsa gedson gidici.. yada rafayı kanat düşünüyoruz.. rashica’da 8 oynayabilirdi aslında.. görüp bakalım..
rashicadan bir tek bek olur

Çevrimdışı celiker1

Tahminimce 2 yabancı peşindeler.Olma durumuna göre Amir geri dönecek veya dönmeyecek
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ulumemo

Ritim kaçıyo abi ritim kaçıyo hadiii

Çevrimdışı celiker1

Ya daha çocuk istanbula gelmeden çıtayı gene arşa çıkarıyolar ayıptır. İki tökezledi mi bi tarafına teneke bağlayıp gönderiyolar sonra. Hele bi gelsin
Aralık ayında biten Ekvator liginde daha 18 yaşında 48 maça çıkıp çift haneli gol+asist sayısına ulaşmış,Ekvator milli takımı havuzuna girmiş çocuğu övmeyelimde taş mı olalım?(!)😂 Aslında en büyük sevinç bir futbolcu transferinden ziyade mantalitenin değişip BEŞİKTAŞ'ın geleceği için istediğimiz transfer politikası yoluna girilmesi,bir DEVRİM belirtileri görmemiz.Cengiz Ünder hamlesi büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.Tepkiler ne istediğimizi anlatmış gibi.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2025, 19:48:44 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: