2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101123 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

dayanın millet 11 şubata az kaldı, sonra bu izdirap bitecek.

Çevrimdışı levitate

Umut tohumcu falanda yazıldı. Hiç olacağını düşünmüyorum bende.

Cengizi kabul etmeyen taraftara resti çeken yönetim... Size transfer falan yok diyor.

cengiz'de dün mükemmel top oynadı ya zaten çok şey kaçırmışız :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

cengiz'de dün mükemmel top oynadı ya zaten çok şey kaçırmışız :d
Artık yazmak istemiyorum, tutunacak dal arıyorum ama yok.

Bir yerde yalan var ama nerede çıkaramıyorum. Bu hocayı, teknik ekibi alan akıl ile cengiz ve insigne'yi isteyen aklın aynı akıl olduğunu düşünmüyorum. Durum böyle olunca da plansızlık olduğu ortaya çıkıyor.

Ne bir açıklama var ne de ayrı bir şey. Kimse kusura bakmasın ama anç'nin devamını görüyor gibiyim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çaykur Rizespor, Beşiktaş’ın isteğini kabul etti.

Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş'a dönüyor.

(Ertan Süzgün)

Yeni transferimiz hayırlı olsun. Oraya +1 yazmanızı rica ediyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Amir dönerse iyi olur. Orta sahadan 3 oyuncu gitti. Musrati, Ndour, Onana. Geri kaldı Rafa, Gedson, Ox, Salih bir de Joao (dönerse Necip reyiz var ama döner mi bu sene bilemiyoruz).

Orta saha takımın en kalabalık bölgesiydi, ara transferde neredeyse kanatlardaki ıssızlığa yaklaştı.

Transfer olmadığına göre Amir'in dönmesi son derece elzem şu durumda.

Çevrimiçi gokhans

kartal kayra’yı da çağırsalar bari.. Alternatif olur, kayseride baya etkili oynuyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

rize ile ilişkilerimiz iyi diye amiri rizenin lig maçından sonra çağıracakmışız

istediğimiz zaman çağırma hakkımız olan adam için yönetimleriyle görüşme yapma salaklığına girmiyorum bile
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/Besiktas/status/1887577029366763580

Allahhhh Keny Arroyo almışız Adalı'ya laf ettirmem bundan sonra :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Akil Emre

Nasıl topçu sağ açık ağırlıklı duruyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hic tanımıyorum desem, nasıl bir oyuncudur.

Çevrimdışı celiker1

Videolardaki görüntüsüne ve sosyal medyadaki ilgili arkadaşların izlenimine göre yaptığım çıkarımdan Vinicius potansiyelinde genç transfer ettik herhalde? Fiziksel gelişimini tamamlatabilirsek çocuk daha 19 yaşında yatırıp yatırıp kaldırıyor!😃 Süratini kaybetmeden kuvvetlenebilirse başka bir şey bu çocuk
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2025, 22:24:14 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

hic tanımıyorum desem, nasıl bir oyuncudur.
ChatGPT:

Keny Alexander Arroyo, genç yaşına rağmen Ekvador futbolunun geleceği olarak dikkat çekmektedir. Sağ kanat oyuncusu olarak görev yapıyor ve hız, çeviklik gibi özellikleriyle öne çıkıyor. İşte onun oyun tarzı ve potansiyeli üzerine yapılan bir analiz:

Oyun Tarzı ve Yetenekler
Hız ve Çeviklik: Arroyo'nun hızının, onu sağ kanatta çok etkili bir oyuncu yapması bekleniyor. Hızlı koşularla rakip savunmaları zor durumda bırakabiliyor. Kanat oyuncularında aranan en önemli özelliklerden biri olan hız, onun en güçlü yönlerinden biri.

Teknik Yetenekler: Hızı dışında, teknik yetenekleri de oldukça dikkat çekici. Top sürme becerisi ve dribling yeteneği ile rakiplerini geçme konusunda başarılı. Bu, ona önemli bir avantaj sağlıyor çünkü sadece hızla değil, teknikle de etkili olabiliyor.

Gol ve Asist Yetenekleri: 2025 Güney Amerika U-20 Şampiyonası'nda gösterdiği performansla kendini kanıtladı. Bolivya'ya karşı attığı gol ve yaptığı asist, onu sadece hızıyla değil, gol yollarındaki etkinliğiyle de bir tehdit haline getiriyor. Oyun görüşü ve topu doğru zamanda kullanma becerisi de onun gelişen yönlerinden.

Yüksek Potansiyel: Genç yaşına rağmen, özellikle Ekvador U-17 ve U-20 takımlarındaki başarısı, onu gelecekte daha büyük takımlar için cazip kılabilir. Potansiyeli, onu sadece yerel değil, uluslararası alanda da konuşulacak bir oyuncu yapma yolunda.

Kariyer Gelişimi ve Gelecek
Kulüp Kariyeri: Independiente del Valle'deki performansı, genç yaşına rağmen ona profesyonel sözleşme kazandırdı. 2023’te Nacional’a karşı yaptığı profesyonel çıkışı, bu kulübün ona olan güvenini de gösteriyor. İleriye dönük daha büyük kulüplerde oynaması oldukça olası görünüyor.

Uluslararası Performans: 2023 Güney Amerika U-17 Şampiyonası ve FIFA U-17 Dünya Kupası’ndaki yer alışı, onun uluslararası düzeyde de kendini kanıtladığını gösteriyor. Ayrıca, Ekvador A milli takımına seçilmesi, potansiyelinin fark edilmesi ve uluslararası düzeyde daha fazla fırsat bulma yolunda olduğu anlamına geliyor.

Olası Gelişim Alanları
Savunma Yönü: Kanat oyuncusu olarak hücumda etkili olduğu kadar, savunmaya da katkı sağlama kapasitesini geliştirmesi faydalı olabilir. Genç yaşına rağmen, defansif sorumlulukları yerine getirme yönündeki yeteneklerini geliştirmek, onu daha komple bir oyuncu haline getirecektir.

Karar Verme ve Oyun Okuma: Genç oyuncular için önemli bir gelişim alanı, doğru zamanda doğru kararları verebilmektir. Arroyo’nun oyun okuma ve anlık kararlar verme yeteneğini geliştirerek daha etkili bir oyuncu haline gelmesi mümkün.

Sonuç
Keny Arroyo, sağ kanatta oynayan, hız ve teknikle harmanlanmış bir oyuncu. Potansiyeli büyük ve önümüzdeki yıllarda çok daha fazla gelişme kaydedebilir. Hem kulüp takımında hem de milli takımdaki performansı, onu Ekvador futbolunun geleceği için önemli bir oyuncu yapıyor. Bu süreçte gelişmeye devam ederek, büyük kulüplerde ve uluslararası arenada adını duyurması oldukça olası.

Çevrimiçi tolga1903

Muhabirlerin de bizle birlikte öğrenmesi şaka olmalı :) bizim takımın asla yapmadığı tür bir transfer hayırlısı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Nasıl topçu sağ açık ağırlıklı duruyor
doğru işleyebilirsek vini jr regen

Çevrimiçi Samet Demir

Fb li ahrazlar bir sürü edit yapmışlar, izleyelim :)

Çevrimdışı celiker1

Portekiz takımları bitirmeden bu transferi tamamlamak iyi iş. Tahminen 4 ile 7 milyon euro  civarı bu transfer bitmiştir.Seneye çift hane gol+asist yapsın 20+ dan kapı açar bu çocuk
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bireysel becerileri üst düzey olan oyun kurabilen, teknik ve atlet bir oyuncu Arroyo zaman zaman topla çok oynuyor ve oyun içinde konsantrasyon kayıpları oluyor ama o işleri düzeltip işlersek çok iyi paraya satarız

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada İndependiente'de çok iyi oyuncular var Justin Cuero'yu da isterdim bize ama 2 milyona Rusya yaptı aynı şekilde Alan Minda 2 milyona Belçika yaptı kalecileri Moises Ramirez'de iyi kaleci Justin Lerma'yı 4 milyona Dortmund kapadı zaten
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2025, 22:49:59 Samet Ç ]

Etiketler: