eleştirirken, veya forumdan müsade isterken sana mı soracağız? 7×24 burada olacak değiliz. hem eleştirilecek o kadar çok şey var ki, bazı konulara sıra gelmiyor, zaten camia içinde bölünmüşüz, bir noktadan sonra eleştiri hainlik olarak görülüyor. ben taraftar mülayim demiyorum, yazdıklarım ortada, ama sen kendinle çelişiyorsun. yönetime güvenin ve susun diyorsun ama kendin casemiro'ya (haklı olarak) karşı çıkıyorsun. kendini çok mu sorumlu hissediyorsun, herkesten çok mu iyi beşiktaşlısın? herkes haksız çıkabilir sen çıkmadın mı, olabilir burası sidik yarıştırma yeri değildir olmamalıdır. taraftarı çok küçümsüyorsun, cengiz konusunda taraftar yangın yapmakla yanlış mı yaptı? sırf bu mevzudan herkesin tamamen susup iş işten geçtikten sonra konuşulması bazılarının işine geleceğini anlamıyormusun. yanlış kişilere güvensen de olmaz güvenmesen de. kulüpte herşey güllük gülistanlıkmış gibi konuşuyorsun.
Mesele elestirme hakk degil, tutarlilik. Demir Ege gittiginde 10 taraftardan 9'u sorun etmedi, hatta 5 milyon euro iyi para diyen de vardi.
O gun alkisliyorsan bugunlere gelindiginde de elestirmeyeceksin, en azindan tutarli olacaksin. Simdi de Semih Kilicsoy cop ilan edildi, aninda satilsin para'ya bakmadan diyen cogunluk var. O zaman yarin oburgun costugunda da yonetime sallamaycaksin. En azindan bir sapka'ni onune koyup dusuneceksin.
Gecen sene Masuaku istikrarsiz 1 mac var 2 mac yok dedikten sonra bu sene full oynadiginda da kusura bakma kardesim haksiz ciktim diyebileceksin mesela.
Taraftar konusmayi cok seviyor, elestirmeyi cok seviyor. Bir kere dogru isleri alkisladiklariniz, oz elestiri yaptiklarini, kulube zarar verdiklerini kabul ettiklerini gormedim.
Yonetim kadar olmasa da onlara yakin seviyede zarar veriyor taraftar bu kulube.
Ben herseyin gulluk gulistanlik oldugunu dusunmuyorum. Aksine bircok seyin degismesi gerektigini dusunuyorum, ama temelden.
Taraftar yonetici gelsin 2 adam alsin transfer yapsin takim duzelsin kafasinda. Ben bunun bir ise yaramayacagini gorecek kadar realist'im.
Bizim sorunumuz 3-5 transfer de degil, 1 sene'de cozulecek sorunlar da degil. Taraftar sadece hayal kuruyor, gercekdisi isteklerde bulunuyor.
Ben sadece gercekci cozumleri soyluyorum.