2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100978 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://x.com/DeportesReports/status/1886451037835305186

beleşe vermişiz herifi herkes gömdüğü için aferin bizde bir umut bir şeyler yapılır diye bekliyoruz hiçbir şey olmaz bu yönetimden

sözde kiralama ücreti vardı hani
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Murat Özen: "Yetkili birisine 'transferde son durum ne' diye sordum. 'Günde 20 saat toplantı yapıyoruz, acele etmiyoruz. Kulübün hata yapma lüksü yok.' dedi bana."

Bende diyorum neden transfer yapılmıyor. Bunlar toplantı yaparken oyuncuya/kulübüne teklif yapmayı es geçiyormuş.

tercümesi avrupa'da transfer bitsin kalanlara atlayacağız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/gundembjkcom/status/1886438834058965240

transfer falan beklemeye gerek yok mayısa hazırlık var kocadağın önü açılıyor bu sefer galiba :D

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/gundembjkcom/status/1886438834058965240

transfer falan beklemeye gerek yok mayısa hazırlık var kocadağın önü açılıyor bu sefer galiba :D
1 turda o dönsün. Koskoca çınar ne hallere düştü...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/kartalhatti/status/1886504998437052692

rıdvan alacağız galiba gelsin 3 aya sakatlanır bizde yeni bek ararız

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

https://x.com/kartalhatti/status/1886504998437052692

rıdvan alacağız galiba gelsin 3 aya sakatlanır bizde yeni bek ararız
3 ay uzun zaman Rıdvan için.Yedek olarak planlama harici Rıdvan olmaz,4 milyon bonservise yedekte olmaz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

tercümesi avrupa'da transfer bitsin kalanlara atlayacağız

Net olarak maddiyat yüzünden getiremiyorlar. Dediğin gibi avrupa transferi kapatsın neydi şu hasan arat'ın sahte evrak işiyle getirdiği çöp stoper öyle futbolculara yönelecekler 6 aylık. Yahu şu beylik lafları bir bıraksalar beklenti içine sokmasalar milleti gerçekten kimsenin umrunda olmaz şu takıma takviye yapılmış yapılmamış.

2 iş adamı topçu alacak lafa bak şimdi kimi alacak kaç para verecekler skriniar'ı alsalardı madem niye fenerli iş adamlarına kaptırdılar? Sikan'ı alsalardı forvete bak trabzon banza gibi bir canavarın üstüne 6 milyonluk oyuncu getirebiliyor senin elinde bitik bir eski futbolcu hariç santrafor yok. Visca üstüne bir kanat daha alıyor adam elimizde kanat oynayabilen tek bir futbolcu var yetenek fakiri o da.

Diyeceğim o ki para yok hoş 25 puan fark yemiş avrupa'da elenmiş tek hedefi kupa ve 4 galibiyet alabilip kümede kalmak olan takıma para da olsa kim gelir bilmiyorum ama bu kulübün yönetici başkanlarının şu iddialı beklentiye sokan cümleleri hem kendilerini hem de kulübü bitirdi.

Çevrimdışı celiker1

Bugüne kadar şampiyon olan kadrolara bakın %100 en az beş futbolcusu mevkisinde ligin en iyisidir o sene için.Sergen'li şampiyonlukta Aboubacar,Ghazzal,Larin,Josef,Atiba,Rosier'in olduğu gibi.Bakın o sene saha içinde ligin en iyi 6 futbolcumuz olmasına rağmen yine ucu ucuna olduk.Abou ihanet etmese daha çabuk bitirirdik gerçi ama sahada altı ligin en iyisi olduğu içindi.Hatta Abou'nun ihaneti saha içinde ligin en iyi futbolcu sayısının beşe düşünce ne kadar zorlandığınıda gösteriyor.Şimdi sen Rıdvan Yılmaz'a 4 milyon düşürürsen daha iyisine kaç para ayıracaksın?Yoksa Rıdvan Yılmaz'ın ligin en iyi sol beki olacağını mı düşünüyorsun sayın yönetim?(!)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Bir de öldüler geberdiler sol bek diye. Lan oynuyor işte kontrat senesi eşşek gibi oynayacak adamı sattınız feshettiniz de haberimiz mi yok yana yana sol bek arıyorsunuz? Takım hücum etme özürlüsü 0 sol kanat 1 sağ kanat 1 de bitmiş bir santrafor var elinde sol bek diye yanıp tutuşmanın alemi ne rıdvan ne katacak sana? 25 puan fark yediğin adamdan 1 gol az yemişsin 25 gol eksik atmışsın senin tüm sorunun savunman sol bekin olabilir mi? Yani ağır konuşmak istemiyorum alın o sol bekinizi güzelce monte edin

Çevrimdışı celiker1

Bir de öldüler geberdiler sol bek diye. Lan oynuyor işte kontrat senesi eşşek gibi oynayacak adamı sattınız feshettiniz de haberimiz mi yok yana yana sol bek arıyorsunuz? Takım hücum etme özürlüsü 0 sol kanat 1 sağ kanat 1 de bitmiş bir santrafor var elinde sol bek diye yanıp tutuşmanın alemi ne rıdvan ne katacak sana? 25 puan fark yediğin adamdan 1 gol az yemişsin 25 gol eksik atmışsın senin tüm sorunun savunman sol bekin olabilir mi? Yani ağır konuşmak istemiyorum alın o sol bekinizi güzelce monte edin
Yalandır,doğrudur bilmiyorum bir kaç muhabir "Masuaku'nun belli maç sayısı üstü kontratı uzar maddesi var" dedi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Yalandır,doğrudur bilmiyorum bir kaç muhabir "Masuaku'nun belli maç sayısı üstü kontratı uzar maddesi var" dedi

Abi tüm kuşları hallettik masuaku mu kaldı yok onu benfica'ya kaptırır bakıyorum sol bek yok teklif yapmış bakıyorum sol bek. Kaç allahin belası maçmış bu herif her maç 11 oynadı uzamadı da ne kadar maçı kaldı bunun muhabirler bulmaca çözdürüyor millete şunu öğrenmek 2 saatlerini almaz herifin menajerinden. Ya doğru düzgün ne bir satrafor ne bir kanat oyuncusu ismi çıkıyor delirtti artık bu kulübün futbola dair fikirleri 25 gol eksik atmışsın uzasın masuaku'nun kontratı bi git de doğru düzgün forvet al su takıma kanat al merkez orta saha al

Çevrimdışı celiker1

Paramız yoksa kadro planlamasını 14 kişi olarak düşünecek kalan oyuncuları alt yapıdan tamamlayacaksın.14 kişilik planlamada ne yapıp edip saha içindeki minumum 5 oyuncun ligin en iyisi olacak.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Abi tüm kuşları hallettik masuaku mu kaldı yok onu benfica'ya kaptırır bakıyorum sol bek yok teklif yapmış bakıyorum sol bek. Kaç allahin belası maçmış bu herif her maç 11 oynadı uzamadı da ne kadar maçı kaldı bunun muhabirler bulmaca çözdürüyor millete şunu öğrenmek 2 saatlerini almaz herifin menajerinden. Ya doğru düzgün ne bir satrafor ne bir kanat oyuncusu ismi çıkıyor delirtti artık bu kulübün futbola dair fikirleri 25 gol eksik atmışsın uzasın masuaku'nun kontratı bi git de doğru düzgün forvet al su takıma kanat al merkez orta saha al
Sorma abicim ya şu yönetim saçmalıklarından psikolojim bozuldu vallahi.Bu kadar yanlış transfer ihanet ile olur sadece.Yönetim değişiyor,düzelecek diye beklerken tepkiyle Cengiz iptal ettiriyoruz.Şimdi de bir farkı olmayan müzmin sakat Rıdvan çekmeye çalışıyorlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati yerine adayım Eric Martel sözleşmesinin bitimine bir sene kaldı sol bek içinde Cacace gibi savunma zaafları olan sürekli arkasının toplanması gereken bir oyuncu yerine savunması sağlam atletizm ve fizik olarak iyi olan Makengo'yu alırım Günter yüzünden pek süre bulamıyor zaten aklına girmek zor olmaz
Martel'i porto istiyormuş bir yerden eksik kalın gerçi biz mendes mirsad ve geseli ergezenin oyuncularından başka adam almayız

Çevrimdışı celiker1

Isac Hien'den sonra kaçırdığımıza en çok üzüldüğüm ikinci futbolcu oldu

https://x.com/kartalanalizcom/status/1886520995789336855?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Fenalık geldi yalan dolanın normalleşmesinden.Koltuk için şu yalanları atmayın BEŞİKTAŞ'ı üzmeyin.

https://x.com/ekgedik1903/status/1886401627713618330?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Isac Hien'den sonra kaçırdığımıza en çok üzüldüğüm ikinci futbolcu oldu

https://x.com/kartalanalizcom/status/1886520995789336855?s=46
bunlara ek olarak ondrejkaya üzülmüştüm 1.5 milyona alacaktık vazgeçtik antwerp aldı 1.5 milyona 7 milyona parmaya sattı

Çevrimiçi tolga1903

Sorma abicim ya şu yönetim saçmalıklarından psikolojim bozuldu vallahi.Bu kadar yanlış transfer ihanet ile olur sadece.Yönetim değişiyor,düzelecek diye beklerken tepkiyle Cengiz iptal ettiriyoruz.Şimdi de bir farkı olmayan müzmin sakat Rıdvan çekmeye çalışıyorlar

Renkliler kudurmuş durumda çok para harcıyorlar hakemler her istediklerini veriyor ve ülkedeki tüm erkler bunu görmezden geliyor, buna çanak tutuyor. Onlarla yarışman için tek bir şansın var akıllı davranmak, gel gelelim ne yönetende akıl var ne sahada oynayanda. Yani diğer takımların maçlarını da izliyoruz bu kadar ne yaptığını bilmeyen anlamsız hareketler yapan karar mekanizması gelişmemiş oyuncu grubu olamaz. Döndür işin yönetimsel futbol operasyonu kısmına bak aynı izansız işler orda daha beter hatta. Napalim bırakalım mı yani ben bilmiyorum ki tahammül edilecek gibi değil

Çevrimdışı celiker1

Renkliler kudurmuş durumda çok para harcıyorlar hakemler her istediklerini veriyor ve ülkedeki tüm erkler bunu görmezden geliyor, buna çanak tutuyor. Onlarla yarışman için tek bir şansın var akıllı davranmak, gel gelelim ne yönetende akıl var ne sahada oynayanda. Yani diğer takımların maçlarını da izliyoruz bu kadar ne yaptığını bilmeyen anlamsız hareketler yapan karar mekanizması gelişmemiş oyuncu grubu olamaz. Döndür işin yönetimsel futbol operasyonu kısmına bak aynı izansız işler orda daha beter hatta. Napalim bırakalım mı yani ben bilmiyorum ki tahammül edilecek gibi değil
Ülkedeki sorunları dert etmeyi "Beter olun" diye bırakalı yıllar oldu,bir BEŞİKTAŞ kaldı onada "Beter olun" diyemiyoruz!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

piyasada genel bir 6 numara kıtlığı var, bizde gidip bu sezon 6 oynayabilen 5 oyuncunun hepsini yolladık tekini geri çağırmaya çalışıyoruz korkunç bir salaklık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mustafa.B

Bugüne kadar şampiyon olan kadrolara bakın %100 en az beş futbolcusu mevkisinde ligin en iyisidir o sene için.Sergen'li şampiyonlukta Aboubacar,Ghazzal,Larin,Josef,Atiba,Rosier'in olduğu gibi.Bakın o sene saha içinde ligin en iyi 6 futbolcumuz olmasına rağmen yine ucu ucuna olduk.Abou ihanet etmese daha çabuk bitirirdik gerçi ama sahada altı ligin en iyisi olduğu içindi.Hatta Abou'nun ihaneti saha içinde ligin en iyi futbolcu sayısının beşe düşünce ne kadar zorlandığınıda gösteriyor.Şimdi sen Rıdvan Yılmaz'a 4 milyon düşürürsen daha iyisine kaç para ayıracaksın?Yoksa Rıdvan Yılmaz'ın ligin en iyi sol beki olacağını mı düşünüyorsun sayın yönetim?(!)

yönetim plan proje çizmeden neyin doğru olduğunu söylemek zor, o yüzden net konuşamıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvanı alacağımıza Eren Elmalıyı alalım. Evet ciddiyim. (Yerli olacak diyorsak)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa.B

masuaku iyi oyuncu ama kafada bitirdi artık. bunda kulüp görevlilerinin payı büyük ama olan oldu, mental ve fiziken geriledi ve günah keçisi ilan edildi, zaten yaşı da ilerledi, artık uzatmaya gerek yok, yerine iyi birisi gelmeli. bu rıdvan olur mu bilmiyorum ama olsa bile oraya en az rıdvan seviyesinde ve daha istikrarlı birisi daha lazım.

Çevrimdışı Mustafa.B

Rıdvanı alacağımıza Eren Elmalıyı alalım. Evet ciddiyim. (Yerli olacak diyorsak)

alabilecek miyiz ki?

Etiketler: