2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103638 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

alabilecek miyiz ki?
Bence transferi çoktan kapattık da bir umut işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa.B

Renkliler kudurmuş durumda çok para harcıyorlar hakemler her istediklerini veriyor ve ülkedeki tüm erkler bunu görmezden geliyor, buna çanak tutuyor. Onlarla yarışman için tek bir şansın var akıllı davranmak, gel gelelim ne yönetende akıl var ne sahada oynayanda. Yani diğer takımların maçlarını da izliyoruz bu kadar ne yaptığını bilmeyen anlamsız hareketler yapan karar mekanizması gelişmemiş oyuncu grubu olamaz. Döndür işin yönetimsel futbol operasyonu kısmına bak aynı izansız işler orda daha beter hatta. Napalim bırakalım mı yani ben bilmiyorum ki tahammül edilecek gibi değil

sanırım istedikleri bu. kimse konuşmasın istedikleri gibi yönetsinler veya konuşan, fikir belirten olursa da devamında yapılan transferin sorumlusu o olsun.
yani benim savunduğum insan haklarının temeline inen yetki-sorumluluk dengesini yok ederek kendi lehlerine çevirmek. bunu zaten hükümetlerden tanıyoruz. yetki onlarda ama yapılan yanlış ve zararlı işlerin sorumluluğu daha çok halkta. görunen o ki özellikle beşiktaş taraftarına bu eziklik psikolojisini aşılıyorlar. bir yerde dur demek lazım, kaçmak çare değil.

Çevrimdışı underworld

Kanat lazımken bek transferini kovalamakta ne bileyim..

Çevrimiçi Akil Emre

Bizim bi kara duvar projesi vardı hatta iş son imzaya kalmıştı, bunun dışında Adalının 2 tane sponsor işi, gayrimenkul projesi  falan vardı. Madem transfer yapamıyoruz bari gazımızı almak için bu işlerin son durumunu öğrensek. En kötü basket takımına bi el atsak malesef hiç bir branşta yokuz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Renkliler kudurmuş durumda çok para harcıyorlar hakemler her istediklerini veriyor ve ülkedeki tüm erkler bunu görmezden geliyor, buna çanak tutuyor. Onlarla yarışman için tek bir şansın var akıllı davranmak, gel gelelim ne yönetende akıl var ne sahada oynayanda. Yani diğer takımların maçlarını da izliyoruz bu kadar ne yaptığını bilmeyen anlamsız hareketler yapan karar mekanizması gelişmemiş oyuncu grubu olamaz. Döndür işin yönetimsel futbol operasyonu kısmına bak aynı izansız işler orda daha beter hatta. Napalim bırakalım mı yani ben bilmiyorum ki tahammül edilecek gibi değil

Sadece saha icin akil degil saha disi akil da lazim. Adamlar 2 senedir neredeyse her hafta aciklama yapip hakemleri etkiliyior. Biz anca senede 1 kere, o da cogu zaman is isten gectikten sonra.
Dun mesela derbi oncesi ADS macinda nasil butun sari kartlari temizlediler. Mactan sonra da olur oyle seyler var futbolda diye dalga geciyorlar.
Bunca yildir sampiyonluk yarisi veriyoruz, 1 kere soyle bir harekette bulundugumuzu hatirlamiyorum.

eleştirirken, veya forumdan müsade isterken sana mı soracağız? 7×24 burada olacak değiliz. hem eleştirilecek o kadar çok şey var ki, bazı konulara sıra gelmiyor, zaten camia içinde bölünmüşüz, bir noktadan sonra eleştiri hainlik olarak görülüyor. ben taraftar mülayim demiyorum, yazdıklarım ortada, ama sen kendinle çelişiyorsun. yönetime güvenin ve susun diyorsun ama kendin casemiro'ya (haklı olarak) karşı çıkıyorsun. kendini çok mu sorumlu hissediyorsun, herkesten çok mu iyi beşiktaşlısın? herkes haksız çıkabilir sen çıkmadın mı, olabilir burası sidik yarıştırma yeri değildir olmamalıdır. taraftarı çok küçümsüyorsun, cengiz konusunda taraftar yangın yapmakla yanlış mı yaptı? sırf bu mevzudan herkesin tamamen susup iş işten geçtikten sonra konuşulması bazılarının işine geleceğini anlamıyormusun. yanlış kişilere güvensen de olmaz güvenmesen de. kulüpte herşey güllük gülistanlıkmış gibi konuşuyorsun.

Mesele elestirme hakk degil, tutarlilik. Demir Ege gittiginde 10 taraftardan 9'u sorun etmedi, hatta 5 milyon euro iyi para diyen de vardi.
O gun alkisliyorsan bugunlere gelindiginde de elestirmeyeceksin, en azindan tutarli olacaksin. Simdi de Semih Kilicsoy cop ilan edildi, aninda satilsin para'ya bakmadan diyen cogunluk var. O zaman yarin oburgun costugunda da yonetime sallamaycaksin. En azindan bir sapka'ni onune koyup dusuneceksin.
Gecen sene Masuaku istikrarsiz 1 mac var 2 mac yok dedikten sonra bu sene full oynadiginda da kusura bakma kardesim haksiz ciktim diyebileceksin mesela.
Taraftar konusmayi cok seviyor, elestirmeyi cok seviyor. Bir kere dogru isleri alkisladiklariniz, oz elestiri yaptiklarini, kulube zarar verdiklerini kabul ettiklerini gormedim.
Yonetim kadar olmasa da onlara yakin seviyede zarar veriyor taraftar bu kulube.

Ben herseyin gulluk gulistanlik oldugunu dusunmuyorum. Aksine bircok seyin degismesi gerektigini dusunuyorum, ama temelden.
Taraftar yonetici gelsin 2 adam alsin transfer yapsin takim duzelsin kafasinda. Ben bunun bir ise yaramayacagini gorecek kadar realist'im.
Bizim sorunumuz 3-5 transfer de degil, 1 sene'de cozulecek sorunlar da degil. Taraftar sadece hayal kuruyor, gercekdisi isteklerde bulunuyor.
Ben sadece gercekci cozumleri soyluyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2025, 10:17:52 kartalizma190399 ]

400-500 maaşı ligin dibindeki takımlar veriyor, biz düşsek de oraya kadar düşemeyiz, bu şekilde üçuncülük için bile yarışamazsın. kusura bakma da bu yazıyı yazan, tayfuru beşiktaş'a yeterli görenin niyetinden şüphe edilmesi gayet normal. bu yazıdan sonra artık renkli veya trol denirse ağlamayacaksın.

Tayfur Bingol'un maasi zaten 500 bin euro.
https://www.capology.com/player/tayfur-bingol-33980/

Yani gayet dusebiliyormussun.
Tayfur'u Besiktas'a yedek sagbek yedek solbek olarak yeterli goruyorum gecis donemi icin.
Tayfur'a bayildigimdan degil, kulubun butcesinin kisitli oldugu icin, cok daha acil harcama isteyen mevkiler oldugu icin, Tayfur'dan daha kaliteli yerli sagbeki ciddi para harcamadan bulamayacagimizi bildigim icin.

Sizin gibi ac gozlu taraftarin gaziyla is yapan yonetimlerle son 3 sene neler oldugunu gorduk.
Asil renkli olan, Besiktas'a zarar veren bu maymun istahli ergen kafasindaki taraftarin zihniyetine boyun egmek.

Çevrimdışı mellfred

sarılardan lacivert olan kişisel servetini kulübe boca ediyor, kırmızı olan kulüp bütçesi için her pisliğe bulaşmış hala da çekinmiyor devam ediyor
bizimkilere bakıyorsun kulübü soymak için sıraya girmişler
bizim kulübü gerçekten seven dürüst ahlaklı yöneticilere ihtiyacımız var mali denge kursa yeter  cebinden para koymasa da olur çalmasın yeter

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson - Sørloth takası konuşuluyor. Doğrudur inşallah. İspanyada transfer tahtası kapanmadı mı ??
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2025, 15:01:42 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa.B

Mesele elestirme hakk degil, tutarlilik. Demir Ege gittiginde 10 taraftardan 9'u sorun etmedi, hatta 5 milyon euro iyi para diyen de vardi.
O gun alkisliyorsan bugunlere gelindiginde de elestirmeyeceksin, en azindan tutarli olacaksin. Simdi de Semih Kilicsoy cop ilan edildi, aninda satilsin para'ya bakmadan diyen cogunluk var. O zaman yarin oburgun costugunda da yonetime sallamaycaksin. En azindan bir sapka'ni onune koyup dusuneceksin.
Gecen sene Masuaku istikrarsiz 1 mac var 2 mac yok dedikten sonra bu sene full oynadiginda da kusura bakma kardesim haksiz ciktim diyebileceksin mesela.
Taraftar konusmayi cok seviyor, elestirmeyi cok seviyor. Bir kere dogru isleri alkisladiklariniz, oz elestiri yaptiklarini, kulube zarar verdiklerini kabul ettiklerini gormedim.
Yonetim kadar olmasa da onlara yakin seviyede zarar veriyor taraftar bu kulube.

Ben herseyin gulluk gulistanlik oldugunu dusunmuyorum. Aksine bircok seyin degismesi gerektigini dusunuyorum, ama temelden.
Taraftar yonetici gelsin 2 adam alsin transfer yapsin takim duzelsin kafasinda. Ben bunun bir ise yaramayacagini gorecek kadar realist'im.
Bizim sorunumuz 3-5 transfer de degil, 1 sene'de cozulecek sorunlar da degil. Taraftar sadece hayal kuruyor, gercekdisi isteklerde bulunuyor.
Ben sadece gercekci cozumleri soyluyorum.

demir ege'yi çoğu kişi sorun etmedi çünkü arat ve yönetimi milleti çok iyi kandırdı, senin de çok beğendiğin ve istediğin gio'nun bir bildiği vardır diye düşündü çoğu kişi. yine de ege'yi gönderip ndour'u almayı eleştiren çoktu. sorgulamayan da vardi, bunu bana söylemene gerek yok, o aralar foruma bile girmedim ama girmiş olsam yazardım, şimdi bu satıştan ben mi sorumu oldum? yazsak karar değişecekmiydi? herşey için yangin mı yapmamız lazım? sonra yapınca susun diyorsun. nasıl olacak? 
olaylara bütünüyle bakınca herşeye değinmeye sıra gelmiyor, herşeyin uzmanı olmaktan ziyade bu yolda ilerliyorum. bir kişi'nin uzmanlığı belli alanlara sınırlı olur. birinden her konuda en iyisini beklemek otokratik bir yaklaşım ve bu dünya'da büyük bir sorun haline geldi. sonuçta herkesin bir görevi olur ve belirlenen hedef doğrultusunda birlikte çalışılır. yoksa diğerlerine görev kalmaz.
semih'i burada hiç eleştirdim mi, evet ona da değinemedim, şimdi fırsat bulmuşken söyleyim; semih bu kulübün önemli bir değeri ve haketmediği şekilde eleştiriliyor. gerçek potansiyeline ulaşana kadar satılmamalı. sonra masuaku dedin, her maç oynadı diye iyi mi oldu, demek ki sen maçları seyretmiyor ve ezbere konuşuyorsun. ben çoğunluk gibi günah keçisi ilan etmedim ama adamın performansı belli. doğru işleri alkışlayan da çok bu arada, hatta fazla bile, boşuna yönetimi savunan şakşakcılar ve adamcılar eleştirilmiyor. taraftarın hatası da var ama kimse bu kulübe yönetimler kadar zarar veremez, vermedi, dolayısıyla taraftar olarak doğru dürüst özeleştiri yapmaya fırsat bile gelmiyor. transfer herşeyin çözümü olamaz zaten ama eldekilerden kurtulursak mecbur yapılacak. cahiller her yerde var, sen sürekli onlara odaklanıp kulübün akıllı taraftarını yok sayarsan sorunu tabi ki taraftar da görürsun. çünkü davaları farklı, konu onlar için beşiktaş değil millet'in cehaletiyle uğraşmak ama görevleri bu değil. en azından resmi olarak değil. asıl görevleri bu ise açık açık söylesinler kendilerini çok haklı buluyorlarsa. bakalım nolacak. söyleyemezler tabi.

Çevrimdışı Necmi

Yurt dışında transfer bitti sanırım alan aldı satan sattı kimsenin istemediği almadığı çer çöp kaldı artık transfere başlayabiliriz bizim için şartlar oluştu

Çevrimiçi Akil Emre

Yurt dışında transfer bitti sanırım alan aldı satan sattı kimsenin istemediği almadığı çer çöp kaldı artık transfere başlayabiliriz bizim için şartlar oluştu
Yönetim değişiyor ama tarzımız hiç değişmiyor, araya bir tane de eski yıldız sıkıştırınca döngü tamamlanır

Çevrimiçi Samet Demir

Ocak 1 de 2 transfer hazırdı ben hala oradayım. Bir türlü şubat ayına gelemedim.

Çevrimdışı Mustafa.B

Tayfur Bingol'un maasi zaten 500 bin euro.
https://www.capology.com/player/tayfur-bingol-33980/

Yani gayet dusebiliyormussun.
Tayfur'u Besiktas'a yedek sagbek yedek solbek olarak yeterli goruyorum gecis donemi icin.
Tayfur'a bayildigimdan degil, kulubun butcesinin kisitli oldugu icin, cok daha acil harcama isteyen mevkiler oldugu icin, Tayfur'dan daha kaliteli yerli sagbeki ciddi para harcamadan bulamayacagimizi bildigim icin.

Sizin gibi ac gozlu taraftarin gaziyla is yapan yonetimlerle son 3 sene neler oldugunu gorduk.
Asil renkli olan, Besiktas'a zarar veren bu maymun istahli ergen kafasindaki taraftarin zihniyetine boyun egmek.

tayfur'un maaşı yüksek mi dedim. beşiktaş için yetersiz bir oyuncu, mevkisinde ikinci adam da olamaz, belki üçünçü olur ama ikincisi olamaz diyorum. kimseye hakettiğinden fazla maaş verme meraklısı değilim, benim için beşiktaş'ın parası kıymetlidir ama bu işin sportif ve parasal gerçekleri var. 400-500 binden az alan genç oyuncuların da olacaktır ama ilk yedeğin maaşı oraya kadar düşerse rekabetci olamazsın, hadi 700-800 desen anlarım ama 400-500 dersen olmaz. mevkisindeki ikinci adamın kalitesi birinci adama yakın olmalı, bu işin sakatlığı var cezalı durumda olması var, ilk iki oyuncu arasında uçurum kadar fark olursa eksiklikte takımın orası felç olur, üstelik rekabet olmazsa ilk onbir oyuncusunun performansı tetiklenmez. sen bu faktörleri gözardı ederek bilmişlik taslıyorsun. tayfur'dan iyi ve maliyeti aşmayan oyuncu bulunmayacağını nerden biliyorsun, bu kadar bilgiliysen sana kulüpte görev verilsin, ne de olsa yönetimdekilerle aynı kafada gibisin. yazdıklarına dikkat etmelisin aç gözlü demekle haddini aşıyorsun, benim yazdıklarım ortada, bahsettiğin taraftarı en az senin kadar eleştiriyorum ama aynı zamanda empati kuruyorum. kimseye yarandığım yok bunu gerçekci olan anlar ama sen uçlarda yaşayarak beşiktaş'ı vasatlaştırma peşindesin.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Akil Emre

https://x.com/mali_jk19/status/1886489197575332274
Sezona iyi başlayıp sakatlanma meyili yüksek bir oyuncu gidişine hiç üzülmem , nasıl bir sakatlık geçirdiyse aylardır zaten yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Sezona iyi başlayıp sakatlanma meyili yüksek bir oyuncu gidişine hiç üzülmem , nasıl bir sakatlık geçirdiyse aylardır zaten yok.
Zaten öncelikli gitmes gereken bu adamlar, (ox, onana, mario,paulista bu dördünü gönder sonra imobille, masuaku ve ndour'u da yollayıp kendine 7 kontenjan açabilirdin.)

Kulüpte bir futbol aklı ya da planlama olduğunu düşünemiyorum şuan.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson - Sørloth takası konuşuluyor. Doğrudur inşallah. İspanyada transfer tahtası kapanmadı mı ??
taraftara sorloth beklerken amir şoku bu sorloth muhabbetini kim ortaya attı bilmiyorum ama iyi eğleniyordur :D

Çevrimiçi Akil Emre

Zaten öncelikli gitmes gereken bu adamlar, (ox, onana, mario,paulista bu dördünü gönder sonra imobille, masuaku ve ndour'u da yollayıp kendine 7 kontenjan açabilirdin.)

Kulüpte bir futbol aklı ya da planlama olduğunu düşünemiyorum şuan.
Ox ve mario sağlam para almadan gitmeyecek zaten. Emeklilik ikramiyesi gibi bekliyorlar. Masuaku hiç değilse aralarında oynamaya çalışan tek kişi.

Çevrimiçi tolga1903

taraftara sorloth beklerken amir şoku bu sorloth muhabbetini kim ortaya attı bilmiyorum ama iyi eğleniyordur :D

İsmail er denen sahtekar attı hala da atmaya devam ediyor amacı zaten patlamaya hazır bomba olan taraftarı iyice kışkırtmak. Bu herifin tesislere girememesi lazimken gelen her yönetim adam yerine koyup tüm organizasyonlarına çağırıyor olmayan kulüp aklına çok güzel bir örnek dahadır ismail er.

Çevrimiçi Samet Demir

İsmail er :)

Çevrimiçi Samet Demir

İsmail er denen sahtekar attı hala da atmaya devam ediyor amacı zaten patlamaya hazır bomba olan taraftarı iyice kışkırtmak. Bu herifin tesislere girememesi lazimken gelen her yönetim adam yerine koyup tüm organizasyonlarına çağırıyor olmayan kulüp aklına çok güzel bir örnek dahadır ismail er.
Yönetim tesislere sokmasın. Taraftar olmasını istediği haberlere tabikide inanacak. Gs ye gidecek adm için jet hızıyla yalanlama yapanlar bunuda jet hızıyla yalanlasın.

Başkan çıkıp konuşacak, taraftar bilgi istiyor. Ondn sonra transfer. Sen çıkıp konuşmazsan çok daha zor durumlarla karşılaşabilirsin.

Çevrimiçi tolga1903

Yönetim tesislere sokmasın. Taraftar olmasını istediği haberlere tabikide inanacak. Gs ye gidecek adm için jet hızıyla yalanlama yapanlar bunuda jet hızıyla yalanlasın.

Başkan çıkıp konuşacak, taraftar bilgi istiyor. Ondn sonra transfer. Sen çıkıp konuşmazsan çok daha zor durumlarla karşılaşabilirsin.

Ya giden adamın yerine kiralık orta sahasını çağırmaya çalışan bir kulübün sörloth alabileceğine inanan taraftar da kusura bakmasın neyse bir şey demeyeyim. Bu herifin kulüp aleyhine haberi lehine yaptığının kat kat fazladır ben besiktasli olduğunu bile düşünmüyorum. Başkan çıkıp konuşsun tabi "ben seçimden önce kanal kanal gezip beylik laflar ettim hakkınızı helal edin durum düşündüğümüzden kat kat kötü bize bir kulüp değil mezar bırakmışlar" desin biz de geçelim yeni sezon transferini konuşalım hatta transfer bile konuşmayalım bir kaç sezon. Ama yapar mı? Hüseyin yücel ile yaptığı yayında ne kadar egoist olduğunu ispatladı serdal adalı o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz yazdırtıp son gün bir iki tane worral getirir biter

Çevrimiçi Samet Ç

Herşeyi arata yıkmaya başlamış adalının fanları Çebi yönetimini temize çıkarıp kocadağı başkan yapacaklar mayıs ayında geçmiş olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübümüzden Açıklama

Kulübümüzün profesyonel futbolcu Alexander Sörloth’la anlaşmaya vardığı iddiasıyla yazılı ve görsel basınla sosyal medyada paylaşılan haberler gerçek dışıdır.

Kulübümüzün söz konusu futbolcu için herhangi bir girişimi olmamıştır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2025, 17:30:14 Samet Demir ]

Etiketler: