2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107591 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

İnşallah yönetimin bir planı vardır ve hepimiz utanırız ama Mario orada durmaya devam ederken Musrati göndermek için daha iyisiyle anlaşmış olmak lâzım... Ben utandırılmak istiyorum
Mario, ox, masuaku hatta imobille den sonra musrati gitmeliydi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa.B

casemiro :D

tam da camia'nın hastalığını yansıtan bir transfer olur. bu tür oyunculardan vazgeçmedikce bizden birşey olmaz.

Çevrimdışı Mustafa.B

Mario, ox, masuaku hatta imobille den sonra musrati gitmeliydi.

gönderdik de sıralamaya uymak kaldı. sorun musrati'nin gitmesi değil, muhtemelen (söylenen şartlarda) geri gelecek olması.

Çevrimiçi Samet Demir

gönderdik de sıralamaya uymak kaldı. sorun musrati'nin gitmesi değil, muhtemelen (söylenen şartlarda) geri gelecek olması.
Sıralamaya kaldı tabiki de. Elinde pas yapabilen bir tane orta saha vardı onuda gönderdin. Eksik bölgelerine bir tane daha ekledin. Elinde iş yapmayan min 3 oyuncu varken tek 6 numaranı yolluyorsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bok vardı da musrati'yi yolladınız, şimdi yerine 6'da bulamazlar sezon daha da iğrençleşir, 6'sız takım ihanet gibi bir şey
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

en azından hak ettiği yerde clde oynayacak adam bizim gibi vasat takımda ne işi var bu arada bizi bunlar küme düşürür şimdiden söyleyeyim takımda profil olarak eksikte olsa 1 takviye ile düzelecek bir orta saha vardı artık o da yok :D
doncic takasından sonra günün en korkunç 2. hamlesi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bok vardı da musrati'yi yolladınız, şimdi yerine 6'da bulamazlar sezon daha da iğrençleşir, 6'sız takım ihanet gibi bir şey
Mario, ox falan duruyor biz Ndour ve Musratiyi yolluyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

casemiro alırlar sorun falan kalmaz merak etme

Çevrimiçi Samet Demir

Demir Ege yi geri çağırın.

Çevrimiçi Samet Ç

Soumare'yi alırız en kötü diyordum o da oynamaya başlamış eplde

Çevrimiçi Samet Ç

Demir Ege yi geri çağırın.
Furkan Çiftçi var altyapıda potansiyeli yüksek ama yaşı çok küçük şu kaos ortamında ne yapabilir orası ayrı mesele

Çevrimiçi Samet Demir

Furkan Çiftçi var altyapıda potansiyeli yüksek ama yaşı çok küçük şu kaos ortamında ne yapabilir orası ayrı mesele
Çiğ çiğ yerler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

salvatore espositoyu takip ediyormuş yönetim kartalist yazmış en fazla takip ederler

istatistikler iyi gözüküyor ama hiç izlemedim.

Çevrimiçi Samet Ç

Varela sene sonu Porto'dan ayrılacakken Musrati takasla Porto'ya verilebilirdi Eustaquio karşılığında

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Mustafa.B

Sıralamaya kaldı tabiki de. Elinde pas yapabilen bir tane orta saha vardı onuda gönderdin. Eksik bölgelerine bir tane daha ekledin. Elinde iş yapmayan min 3 oyuncu varken tek 6 numaranı yolluyorsun.

en önemli maçta attığı pasları da gördük. bir çok bölge boşalacak, göndermeden önce doldurmak için paranın çok olması lazım. şimdilik yeter ki gönderelim.

Çevrimiçi Samet Ç

istatistikler iyi gözüküyor ama hiç izlemedim.
Komple orta saha oyun görüşü ve pas zekası bambaşka seviye ayrıca top çalma, uzun top, pres oyununda aktiflik, mücadeleci, çeviklik, pozisyon alma, duran top ne ararsan var yani alamayız

izlediğim ilk maçında istatistikleri şöyleydi

7 Kilit Pas
8 İsabetli Orta
4 İsabetli Uzun Top
4 Net Pozisyon Yaratma
%96 Pas İsabeti
8/11 Düello Kazanma
1/1 Dripling
6 Faul Kazandırma
3 Pas Arası
3 Tehlike Engelleme

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu hocaların ve arka planda scout şefinin portföyünde çok değişik isimler vardır diye düşünüyorum.

Kuzeyden potansiyelli ama henüz vitrine çıkmamış oyuncular kesin vardır. Breivik bile renklileri pas pas etmişti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Komple orta saha oyun görüşü ve pas zekası bambaşka seviye ayrıca top çalma, uzun top, pres oyununda aktiflik, mücadeleci, çeviklik, pozisyon alma, duran top ne ararsan var yani alamayız

O zaman buna 10m ver yatırım yap, o trende mi kaçtı?

Çevrimdışı levitate

salvatore espositoyu takip ediyormuş yönetim kartalist yazmış en fazla takip ederler

boyu kısa 6 için 6 dediğin izbandut gibi olmalı bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman buna 10m ver yatırım yap, o trende mi kaçtı?
12-13 isterler rahat bizde o parayı bizim taraftarın ve çok bilmiş medyanın tanımadığı adama verince gösterilen sabırı Muçi'de gördük adamı doğru düzgün bir takımda 1 sene bile geçirmeden çöp yapıp başkan adaylarını bile etkileyip televizyonlarda kötülenmesine sebep olup piyasasını düşürdüler

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bu ortamda no name adam tutmaz şimdiden söyleyeyim gelene 5 maç sabredip istediklerini göremeyince kötülemeyi bekleyecek olan taraftar ve medya var

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/kartalhatti/status/1886020162119237918

wonderkid kiralamaya çalışıyormuşuz ayranımız yok içmeye...

Etiketler: