2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108729 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'dan çıkıp Caspar Jander çözebilsek keşke

Çevrimiçi levitate

oyuncularla problemi yok ama hocasıyla kavga etmiş diyende var
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

oyuncularla problemi yok ama hocasıyla kavga etmiş diyende var

Daha gelmeden medyadakiler başladı yani

Çevrimdışı Mustafa.B

Onlardan biraz fazla para harcayıp onların futbol aklını ortaya koyman için de bu oyunculardan kurtulman gerekiyor söylediğin şeyi eldeki mecvut oyuncu grubuyla mı yapmaya çalışacaksın? Ne yapmaya çalıştığını belirledin oyun tarzına uygun personel seçimine geldi konu ne yapacaksın onur bulutla mı oynayacaksın joao marioyla mı? Yani söylediğin şeyin yapılması için de bu ekipten kurtulman lazım.

Ya ben anlamıyorum kjetil knutsen'i bugün komple tüm ekibiyle getirseydin twente'ye sahada ezilmeyi önlerdi diyebiliyor musun? Sorun para dediler yönetim dediler hoca dediler bunların hepsini döndüre döndüre değiştirdi bu kulüp değiştirmediği tek şey sahada oynayan personeli ve geldiği durum ekim ayında lig bitti ocakta avrupa bitti. Yav -3 puanlı adana demir'e ezildi bu takım bodrum'a ezildi bu futbolculara düşman olmamak nefret etmemek mümkün mü ne kadar iyimser bakıyorsun şu takıma.

nasıl sahadaki oyuncular değişmedi, kaç senedir onlarca oyuncu gitti, onlarcası geldi. doğru seçimler değildi ama sen onlara personel deyince kötü zemini yaratmış oluyorsun zaten, çok yanlış bir yaklaşım bu. zaten türkiyede kafana göre kadro kuramazsın belli bir yerden müsade almadan, artık bazı şeylere uyanalım.

Çevrimiçi Samet Ç

varsa teklif gönderip Brazhko alalım
Vitor Pereira'nın takımı 20 milyon teklif etmiş şu epl takımlarının şımarıklığı olmasa ne güzel olacak 10 milyonluk oyuncuya 20 teklif etmek ne arkadaş

Çevrimiçi COB

4 tane Kosovalı ile sorun yaşamışsa çetnik kafalı ırkçı Sırp'tır. Bu takıma birde Hadziahmetoviç gelirse 3 cü Balkan savaşı çıkar.

Çevrimdışı Renton

Yağız girdiyse bitmiştir Samuel Dahl hayırlı olsun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Fiziği sıkıntılı gibi geldi ama hayırlısı olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Yağız girdiyse bitmiştir Samuel Dahl hayırlı olsun
Evrende %99 yazmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Teknik kapasitesi yüksek oyunun iki yönünde de tutarlı ve atletik bir bek aldık opsiyonu da 3-4 civarıdır tahminimce hayırlı olsun

Çevrimiçi tolga1903

Sadece 2 adet yabancı alabilecek durumdasın ve gidip 6 ay kiralık sol bek alıyorsun. Elinde kanat ve santrafor yokken hem de. Tebrikler müthiş iş

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece 2 adet yabancı alabilecek durumdasın ve gidip 6 ay kiralık sol bek alıyorsun. Elinde kanat ve santrafor yokken hem de. Tebrikler müthiş iş
İyide elimizde sol bekte yok  :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Oynuyor işte iyi kötü yazın sözleşmesi bitip gidince baksalardı iki kontenjanla kanat/santrafor daha makul değil mi? Masuaku gitse keşke devre arası aek falan kontenjan yok elimizde

Çevrimiçi Samet Ç

Oynuyor işte iyi kötü yazın sözleşmesi bitip gidince baksalardı iki kontenjanla kanat/santrafor daha makul değil mi? Masuaku gitse keşke devre arası aek falan kontenjan yok elimizde
sözleşmesinde belli bir maç oynarsa otomatik uzar maddesi var :)

Çevrimiçi Necmi

ama acil olsn o değil sol bek var alt tarafı bek senin yaşadığın bütün sorunlar ilerde topu tutamadığın için yaşanıyor takım kanat diye bağırıyor sen kontenjanı beke harcıyorsun bunun tek sebebi para yokluğu olur bek ucuzdur al elini kolunu bağla kanat çok tuzlu olacak önceki yönetimde doldurdu saçma sapan ırta sahalarla düşük maliyetle kontenjanı sonra kontenjan yok dedi bir senemizi hiç ettiler şimdi kanat al s3neyi kurtar çünkü yazada boşaltamayacaksın kontenjanı

Çevrimdışı sEuL

Masuaku’nun mu?

Varsa öyle birsey uzamıştır zaten, herif lig/kupa/Avrupa’da her maça firesiz cikiyor. Bu hafta sonu oynarsa 30 maçta forma giymiş olacak daha sezonun yarısında.

Çevrimiçi Samet Ç

Masuaku’nun mu?

Varsa öyle birsey uzamıştır zaten, herif lig/kupa/Avrupa’da her maça firesiz cikiyor. Bu hafta sonu oynarsa 30 maçta forma giymiş olacak daha sezonun yarısında.
35 maç diyen var heriften bir şekilde kurtulamıyoruz ilginç :D

Çevrimiçi tolga1903

Bu ondan mı iyi oynuyor birkaç maçtır acaba :) ya zerre güvenilmez adam kurtulmak lazım ama şu ön bölgeye takviye yapmadan ilk sol bekten başlamaları bana hala anlamsiz geliyor ne yalan söyleyeyim.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu dahl kardeşimiz solcu svensson gibi geldi bana

birmancevic alınmalı ırkçılık işini dayakla çözeriz olmazsa da bu topraklarda nefret kazanıyor zaten bir yerden destekçisi çıkar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bu dahl kardeşimiz solcu svensson gibi geldi bana

birmancevic alınmalı ırkçılık işini dayakla çözeriz olmazsa da bu topraklarda nefret kazanıyor zaten bir yerden destekçisi çıkar :D
Dahl için icveçli Rıdvan yazıyor herkes.

Çevrimdışı Renton

Fizikleri benziyor sadece

Çevrimiçi levitate

pek alakalı gelmediler bana bilemedim

sarı ve kısa boylu olunca rıdvan deyip geçmişler
bipbipbupbup

Etiketler: