Onlardan biraz fazla para harcayıp onların futbol aklını ortaya koyman için de bu oyunculardan kurtulman gerekiyor söylediğin şeyi eldeki mecvut oyuncu grubuyla mı yapmaya çalışacaksın? Ne yapmaya çalıştığını belirledin oyun tarzına uygun personel seçimine geldi konu ne yapacaksın onur bulutla mı oynayacaksın joao marioyla mı? Yani söylediğin şeyin yapılması için de bu ekipten kurtulman lazım.
Ya ben anlamıyorum kjetil knutsen'i bugün komple tüm ekibiyle getirseydin twente'ye sahada ezilmeyi önlerdi diyebiliyor musun? Sorun para dediler yönetim dediler hoca dediler bunların hepsini döndüre döndüre değiştirdi bu kulüp değiştirmediği tek şey sahada oynayan personeli ve geldiği durum ekim ayında lig bitti ocakta avrupa bitti. Yav -3 puanlı adana demir'e ezildi bu takım bodrum'a ezildi bu futbolculara düşman olmamak nefret etmemek mümkün mü ne kadar iyimser bakıyorsun şu takıma.
Cikalim da mesele bunlardan cikmak degil, aldiklarin. ANC’nin dokuntulerinden kurtulduk, yerine Immobile Paulista Mario geldi simdi onlardan kurtulmak icin ugrasacagiz, bilmem anlatabildim mi. Zaten bu oyuncularin cogundan cikamayacagiz Masuaku ve Ndour haric. Cogu bizden aldigi maasi baska takimda alamaz. Satabilecegimiz 3-5 oyuncu var (Uduokhai, Rashica, Gedson, Amir, belki Svensson), onlardan da zarar ederiz.
Ben iyimser bakmiyorum, sadece realist bakiyorum. Buyuk zarar etmeden anca 4-5 yabanci’dan cikarsin. Her sene 5 yabanci gonderip 5 yeni yabanci 3 yerli alirsan zaten 3 sene’ye takim degismis oluyor. Bu isin mantikli cozumu bu. 20 oyuncu gitsin 20 tane daha iyisi gelsin diye yazinca mi mantikli cozum sunmus oluyorsun? Immobile’yi nereye gonderiyorsun mesela? Bu saatten sonra anca Serie A’da kume dusmemeye oynayan takimlar alir, onlar da en fazla 1.5 milyon euro maas verir. Inter ne yapsin Immobile’yi, kim versin yillik 6 milyon euro buna?