2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1111000 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

wolverhampton lemina'yı uygun bir ücrete bırakmayı düşünüyormuş hmmm
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

wolverhampton lemina'yı uygun bir ücrete bırakmayı düşünüyormuş hmmm
müzmin sakat değil mi o? Bu arada rıdvan’ın %20 payı bizde olduğu için 2-3 milyona anlaşılacak muhabbeti dönüyordu bu hafta ne oldu? Dahl nasıl dahamı defansif? Biraz skilleri izledim çok hızlı ve defansif geldi bana ama bilenler biraz anlatırsa sevinirim..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

müzmin sakat değil mi o? Bu arada rıdvan’ın %20 payı bizde olduğu için 2-3 milyona anlaşılacak muhabbeti dönüyordu bu hafta ne oldu? Dahl nasıl dahamı defansif? Biraz skilleri izledim çok hızlı ve defansif geldi bana ama bilenler biraz anlatırsa sevinirim..
Neden Ridvan peşinden koşuyoruz anlayamıyorum. Rangers’ta ne başarısı var Ridvan’in ki Beşiktaş transfer etsin kendisini. Yeni bi yol haritasi çizilip bu eski oyunculardan uzak durmalıyız.

Ridvan’da değişen birsey yok, halen her deparinda adalesini tutup beni çıkarın diye işaret ediyor kenara.

Buna 2-3M Euro verip transfer edileceğine başka bir gurbetçi alinsin daha iyi. 

Çevrimiçi Samet Demir

pek alakalı gelmediler bana bilemedim

sarı ve kısa boylu olunca rıdvan deyip geçmişler
Ben tanımıyorum çocuğu. Neyse ya genç en azından. Bakalım bir kaç beğendiğim arkadaş yayın açmış müsait olunca izleyedeğim.( Birmancevic incelemesi de var)

https://www.youtube.com/live/p_AWbWxmaBM?si=HLpI7tZI-mHOx_xQ
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

son 4 yılda cvsi temiz gibi

https://www.transfermarkt.com.tr/mario-lemina/verletzungen/spieler/170934
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Roma'ya gitmişken bir daha ki sezon için Saud Abdulhamid'i de yoklayalım sağ beke

Çevrimdışı Renton

Di Marzio Dahl için favori kulup Benfica yazmış 😆😆
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/DiMarzio/status/1885788577981694439

Benfica almış yine transfer yapamadık :D
gerçi di marzio bu ara yanlış transfer haberlerinde şov yapıyor ama hayırlısı

Çevrimdışı levitate

https://x.com/DiMarzio/status/1885788577981694439

Benfica almış yine transfer yapamadık :D

şu yeni zelanda'lı arkadaşa yatay geçiş yapalım caca bişeydi
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 23:45:09 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Dahl bilmiyorum açıkçası.

Rıdvan artık 3lü formasyonda orta dörtlünün sol ve sağ tarafına evrilmiş iyice. Maç içerisine sağ kanada dahi geçiyor. Cüzzi miktara olacaksa sol taraf rotasyonu için alınabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

@Samet Ç beto bugün iki tane atmış geçmiş olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/haberkartali/status/1885795300222099483?s=46
Kelin ilaci olsa başına sürerdi heralde ama gelsin bakalım.

Geçmiş yıllarda oyuncu transferi değilde oyuncuyu transfer edecek ekibi alalım diyorduk.
Belki bu yapılanma süreci içerisinde bu yapilmaya calisiliyor (?). Önce teknik ekip, sonra scout ekibi (kaç aydır geldiler gelecekler onlarda), maç analizcisi, yakın bi zamanda duran top uzmanı falanda alıp transferi bitirirsek agzimi açmam.

Ve gideceklerin 4 tanesinden kurtulsak bu devre arası ona da şükür. Onana gitti, Ndoer gitti gidiyor deniliyor, Ox/ Joao/ Ciro 3’lusunun 2’sinden kurtulabilirsek transfer yapmışızcasina sevinirim. Sene sonu Masu ve Felix’in kontrati bitiyor, Muci, Musrati, ve Bahtiyar’in alicilari belki çıkar. Büyük bir temizlik yapılıp hoca ve scouting ekibinin buldukları oyuncularla tamamen yeni bir yapı kurabiliriz belki. Bi umudumuz halen varda du bakalım.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2025, 02:03:59 sEuL ]

Çevrimdışı levitate

Geçmiş yıllarda oyuncu transferi değilde oyuncuyu transfer edecek ekibi alalım diyorduk.
Belki bu yapılanma süreci içerisinde bu yapilmaya calisiliyor (?). Önce teknik ekip, sonra scout ekibi (kaç aydır geldiler gelecekler onlarda), maç analizcisi, yakın bi zamanda duran top uzmanı falanda alıp transferi bitirirsek agzimi açmam.

Ve gideceklerin 4 tanesinden kurtulsak bu devre arası ona da şükür. Onana gitti, Ndoer gitti gidiyor deniliyor, Ox/ Joao/ Ciro 3’lusunun 2’sinden kurtulabilirsek transfer yapmışızcasina sevinirim. Sene sonu Masu ve Felix’in kontrati bitiyor, Muci, Musrati, ve Bahtiyar’in alicilari belki çıkar. Büyük bir temizlik yapılıp hoca ve scouting ekibinin buldukları oyuncularla tamamen yeni bir yapı kurabiliriz belki. Bi umudumuz halen varda du bakalım.

felix zorunlu opsiyonu var

hüseyin yücel kontratının bitmesine bir yıl kalmış adama 5+2 milyon zorunlu opsiyon bağladı, ne kadar kötü oyuncu olmasa da saçma sapan bir fiyatlama, bunu deyince de yatırım dendi bana :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

felix zorunlu opsiyonu var

hüseyin yücel kontratının bitmesine bir yıl kalmış adama 5+2 milyon zorunlu opsiyon bağladı, ne kadar kötü oyuncu olmasa da saçma sapan bir fiyatlama, bunu deyince de yatırım dendi bana :D
Paulista sezonun yarısını kacirdi sakatlıklarla ve 2M Euro’nun üzerinde kazaniyor. Bu kadar maaşa bağladığımızda tabiki elimizde kaliyor adamlar ama olurda Paulista’dan kurtulabilirsek Felix’ten iyi bir yardımcı stoper çıkabilir. Çıkmasa bile daha 27 yaşında ve elimizden çıkartabileceğimiz ender oyunculardan biri olarak görüyorum kendisini.

Çevrimdışı levitate

Paulista sezonun yarısını kacirdi sakatlıklarla ve 2M Euro’nun üzerinde kazaniyor. Bu kadar maaşa bağladığımızda tabiki elimizde kaliyor adamlar ama olurda Paulista’dan kurtulabilirsek Felix’ten iyi bir yardımcı stoper çıkabilir. Çıkmasa bile daha 27 yaşında ve elimizden çıkartabileceğimiz ender oyunculardan biri olarak görüyorum kendisini.

en fazla zarar etmeyiz ama aldığımız fiyatın üstüne satabileceğimizi sanmam, dediğin gibi kullanılır kötü oyuncu değil zaten emirhan'da iyi bir yatırım oldu o açıdan elimiz güçlü

yönetim paulista ve immobile'ye teklif gelirse kolaylık sağlayacakmış diye haber gördüm, maaştan çıksan kafi kafasındalar
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

en fazla zarar etmeyiz ama aldığımız fiyatın üstüne satabileceğimizi sanmam, dediğin gibi kullanılır kötü oyuncu değil zaten emirhan'da iyi bir yatırım oldu o açıdan elimiz güçlü

yönetim paulista ve immobile'ye teklif gelirse kolaylık sağlayacakmış diye haber gördüm, maaştan çıksan kafi kafasındalar
Ox karaktersizi gibi sonraki yılların maaşını da istemezlerse dediğin gibi masalarından çıkabilsek büyük başarı olur. Ciro’nun önümüzdeki sezon yıllık garanti ücreti 6M Euro - Paulista’nin ise bu sene disinda önümüzdeki iki sezonki garanti maaşı 4.5M Euro civarında (imza parası hariç). Bu sene çıkabilsek ikisinden önümüzdeki iki sezon için 10M Euroluk tasarruf etmiş oluruz. Birinin yürüyecek hali yok diğeri müzmin sakat gibi maalesef.

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/FabrizioRomano/status/1885966449266536941

geçmiş olsun transfer yapamıyoruz hadi tamam ama işin kötü tarafı elimizde bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar iyi oyuncu var birini kiralık gönderiyoruz diye seviniyoruz çok ilginç kulübüz küme düşmesek bari :D

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada yönetim i s t i f a

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç beto bugün iki tane atmış geçmiş olsun
alamazdık zaten boşver :D

Çevrimiçi Samet Ç

bakalım el birliğiyle tukaka yapılıp gönderilen musratinin yerine hangi menajerin çöpünü çakacaklar :D

Çevrimiçi Samet Ç

bizim en son profesyonel maç analizcimiz Terzic'di şu anda ki durumu belli ama o zaman sınırlıda olsa belli bir kadro vardı nasıl oynayacağın belliydi ortada bir oyun vardı şimdi bunların hiçbiri yok Guardiola'nın Klopp'un profesyonellerini getir yine hiçbir şey olmaz

Etiketler: