2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108043 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa.B

Aynen oyuncu suçlamayalim iki yönetim 12-13 hoca yediler ne zaman suclayabiliriz acaba oyuncuları ayrıca Midtjylland her sene düzenli 15-20 harcayan kulüp Ajax'ta bu seneyi sayma bundan önceki iki sene transfere 220 milyon euro harcadı twente dediğin takım hollandanın basakşehiri beklenti belli tabi az harcayacak bir yere falan geldiği yok sen zaten rakiplerine göre az harcıyorsun onlardan tek farkın onlar on tane işte beş doğru yapıyorsa sen bir yapıyorsun onlar çöplere sabır etmiyor sen çöplerden bir şey çıkmayacağını bildiğin halde sabır edip bir şeyler çıkarmaya çalışıp yıllarını da çöpe atıyorsun

tam olarak neyi eleştirdiğimizi bilelim. yıllardır bütün oyuncularımız ruhsuz, art niyetli, karaktersiz, kötü insan ve bununla camianın hiç alakası yok demek oluyor bu. bu kadar ruhsuzluğun tamamen tesadüf olmasına ihtimal var mı, yoksa bunun gerçekleşmesi için birilerinin pahalı ve karaktersiz oyuncuları özellikle seçmesi mi gerekir ve öyle olsa da sonunda bunun da bir sebebi olması gerekmez mi? bunları kendinize sorup cevaplandırarak doğru çıkarımı yapmamız gerekiyor.

Çevrimiçi Serdar3444

Gündemimiz günden güne o kadar değişiyor ki, yetişmekte, kabul etmekte imkansız. Bu kadar ruhsuz adamdan ne bekleyebiliriz ki
Şu an Başkan'ın devre arası yapabileceği en fazla 3 bilemedin 4 transfer var, 4 transferlede bu futbol gelişmez, gelişemez.
Yedek kulübesinde yedeğin bile yok, o kadar çok arıza aynı anda var ki! Başkanlık birşey de yok... Çok çok iyi başkanda gelse şuan için kısa vadeli çözüm üretemez
Bence yapılması gereken ilk ve tek şey, mario başta olmak üzere sahada ne yaptığını bilmeyen, koşmayan kim varsa göndermek...
Kadronun tamamı  çöp değil, ancak tek dişlisi kırık  motor çalışmazken  dört beş dişi kırık motordan medet umuyoruz.
bu futbolun f sinden anlamaz vizyoner Arat yönetimi bizi kanatsız, yedeksiz, vizyonsuz sezona soktu.
Rosier gibi adamı bedavaya saldılar. Santos gibi enkazı kurtarıcı olarak getirdiler...gidipte mario gibi çöpü başımıza bela ettiler. bizde o kadar çok işleyen dişliyi kırdılar ki.
Bazı kafaları değiştirmek lâzım, Az kaldı cengiz de geliyordu, oda başımıza bela olacaktı...
Cengiz'e yıllık 4 milyon verene kadar 500 binden 8 tane gelecek vaat eden kuzeyli, gurbetçi ya da balkan coğrafyasından genç alıp, üç yıllık yatırım yaparsın değil mi...ama yok illa tutmayacağı belli olan isimli saçma transfer yapacağız....
bizim ne cengiz'imiz biter ne de Chamberlain'imiz...
Bundan dibi yok dedikçe, daha da dibe doğru gidiyoruz...
Bundan sonra boşa atılacak tek kurşunumuz bile olmamalı...

Çevrimdışı Mustafa.B

Senin 1 milyonluk topcuya 10 milyon verip getirmiş olman şişirilmiş bir balon olduğunu gösterir twente'den daha kaliteli olduğunu değil. Dün o golü atan çocuğu minimum 15 milyon euro'ya satacak mesela sen bugün komple takımını satılığa çıkar bakalım 15 girer mi cebine merak ediyorum. Sorunu oyuncu kalitesinde aramayıp oyuncuları suclamayalim aynen 8 td 4 başkan daha yesinler

oyuncu kalitesi mi yoksa karakter mi? önce bir buna karar verelim. sonra yıllardır neden bu oyunculara bu kadar para verildiğini sorgulayalım. camia olarak yanlış yola saptık biz. fikret orman zamanında da öyleydi ama şimdi tamamen dozu kaçırdık ve kulüpteki hainler bundan fırsatlanıyor.

Çevrimdışı Mustafa.B

en önemli şey camia olarak haddimizi bilmeyi ögrenmek zorundayız. çok zaman kaybettik ama ders çıkarılacak çok tecrübe edindik ve bunu avantaja çevirebiliriz. şımarık ve futbol cahili yıldız oyuncu hastası olan büyük bir taraftar kesimi var. bunlardan arınmak gerekiyor ama düşman olarak değil. ne kadarı akıllanabiliyorsa camia'ya kazandırılmalı çünkü bunları ne kadar elestirsek de beşiktaş'ın önemli bir parçası. akıllanmak istemeyen egosunu ön planda tutanlar da olacaktır, elzem olan pirincin taşını iyi ayıklamak. bunun için belli bir süreye ihtiyacımız var ve bunda ne kadar başarılı olursak önümüz o kadar açılır.

Çevrimiçi kartalizma190399

Senin 1 milyonluk topcuya 10 milyon verip getirmiş olman şişirilmiş bir balon olduğunu gösterir twente'den daha kaliteli olduğunu değil. Dün o golü atan çocuğu minimum 15 milyon euro'ya satacak mesela sen bugün komple takımını satılığa çıkar bakalım 15 girer mi cebine merak ediyorum. Sorunu oyuncu kalitesinde aramayıp oyuncuları suclamayalim aynen 8 td 4 başkan daha yesinler

Soruncu oyuncu kalitesinde degil demiyorum ki ben. Siz oyuncular ahlaksiz, kalitesiz, suratlarina tukurelim diyorsunuz.
Ben de diyorum ki sorun bu oyunculari bu paralara getirip uyumsuz halde oynatmaya calisan zihniyette.
Ayrica rakamlar sisirilmis olsun, yine de bizim Twente'dan 10 kat fazla para harcayip sahada ezildigimiz gercegini degistirmiyor.
Ben Twente'nin Bodo'nun Malmo'nun harcadigindan biraz fazla para harcayip onlarin futbol aklini ortaya koyalim onlar gibi idare edilelim diyorum, siz mevcut zihniyet devam etsin yoneticiler para koysun transferle sorun cozulsun diyorsunuz.

tam olarak neyi eleştirdiğimizi bilelim. yıllardır bütün oyuncularımız ruhsuz, art niyetli, karaktersiz, kötü insan ve bununla camianın hiç alakası yok demek oluyor bu. bu kadar ruhsuzluğun tamamen tesadüf olmasına ihtimal var mı, yoksa bunun gerçekleşmesi için birilerinin pahalı ve karaktersiz oyuncuları özellikle seçmesi mi gerekir ve öyle olsa da sonunda bunun da bir sebebi olması gerekmez mi? bunları kendinize sorup cevaplandırarak doğru çıkarımı yapmamız gerekiyor.

Rafa Silva Benfica'da yillardir o istatistikleri yaparken ahlaksiz degil. Immobile senelerdir oyle veya boyle Serie A'da tutunurken karaktersiz degil.
Artik Nevzat Demir'in suyunda mi var birsey bilmiyorum ama bize gelen demek ki ahlaksiz karaktersiz oluyor taraftara gore.

en önemli şey camia olarak haddimizi bilmeyi ögrenmek zorundayız. çok zaman kaybettik ama ders çıkarılacak çok tecrübe edindik ve bunu avantaja çevirebiliriz. şımarık ve futbol cahili yıldız oyuncu hastası olan büyük bir taraftar kesimi var. bunlardan arınmak gerekiyor ama düşman olarak değil. ne kadarı akıllanabiliyorsa camia'ya kazandırılmalı çünkü bunları ne kadar elestirsek de beşiktaş'ın önemli bir parçası. akıllanmak istemeyen egosunu ön planda tutanlar da olacaktır, elzem olan pirincin taşını iyi ayıklamak. bunun için belli bir süreye ihtiyacımız var ve bunda ne kadar başarılı olursak önümüz o kadar açılır.

Ben bunu 2 senedir soyluyorum ama bizim ortalama taraftarimiza anlatamazsin bunu. Kafalar bloke olmus durumda.
Bunu soyledigin zaman sen bizi Twente'yle Malmo'yle nasil ayni kefe'ye koyarsin deniyor. Bizi kucultmeye mi calisiyorsun, buyuklugumuzun farkinda degilsiniz renklisiniz falan diye suclaniyorsun.
Yakinda sen de renkli ilan edilirsin zaten.

Çevrimiçi Mehmet57

Sikintiyi sadece Immobile'de, Rafa'da aramamak gerek. Rafa'yi dun Stein'in yerine koysan icimizden gecerdi. Futbol 2-3 yildiz oyuncuyla oynanacak bir oyun degil, ve biz (ve Turk takimlari genellikle) o 2-3 oyuncunun ayagina bakiyorlar, takim oyunu oldugunu unutuyoruz. Bireysel kalite ile mac kazanmaya calisiyorlar. Populist baskanlar, toxic taraftarlar. Senin dogru durust kanat oyuncunun yoksa santroforundan mucize mi bekleyeceksin. Senin oyununda gram sablon yoksa bireysel kalitenin taktikten ustun gelecegini bekleyeceksin? Biz bu yuzden hep yeniliyoruz. Tabi, kadro yetersizligi ve kadroda olmamasi gereken oyuncular olur. Ama Uduokhai bu gun Twente'de oynasa Bundesliga yapar tekrar 10+ milyon bonservisle. Bizim elimizde bu yuzden hep oyuncular silik gorunuyor. Kolektif olarak kotu oldugumuz icin sahislar da bu seviyeye cekiliyor.

Galatasaray ve Fenerbahce de oyle. Galatasaray yedigi trajikomik ikinci gole bakin, Berkan'in hatasina. Bu takim gecen sezon puan rekoru kirdi, su an lig'de birinci sirada (hakem etkeneni bir kenara birakiyorum). SL'de 0 ceken YB'a elendi. AZ bu iki takimdan 4 puan aldi. Feyenoord, PSV, Ajax demiyorum, AZ diyorum. TSL'de gecen sezon toplam 200 puana denk gelen iki takimdan 4 puan aldi.

Antrenor konusunda istikrar olmadigi surece, yonetim futbolun icinden gelen insanlar olmadigi surece, taraftar akillanmadigi surece bizden hic bir sey olmaz. Bu takim Bilic doneminde Neciple, Franco ile, ismini unuttugum kiralik Ghanali bek ile Spurs ve Liverpool'i yikti. Feyenoord'u sahadan sildi. Ama o donem yildiz diyecegin tek oyuncu Demba Ba idi, o da cok iyi bir doneminde gelmisti. Umarim artik taraftar bu durumdan ders alir, ama sanmiyorum. Biri cikar 30+ yasinda dususe gecmis oyuncu alip susturur.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Hangisi için diyorsun izlemedim ben ikisinide
Dahl için diğerini izlemedim pek bir şey söyleyemem

Çevrimdışı Renton

Dahl için diğerini izlemedim pek bir şey söyleyemem
Takasta başka bir sol bek için kullanmak istiyormuş Roma oyuncuyu

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Mustafa.B

Ben bunu 2 senedir soyluyorum ama bizim ortalama taraftarimiza anlatamazsin bunu. Kafalar bloke olmus durumda.
Bunu soyledigin zaman sen bizi Twente'yle Malmo'yle nasil ayni kefe'ye koyarsin deniyor. Bizi kucultmeye mi calisiyorsun, buyuklugumuzun farkinda degilsiniz renklisiniz falan diye suclaniyorsun.
Yakinda sen de renkli ilan edilirsin zaten.

belki de kendimizi yeterince iyi ifade edemiyoruz. mantıklı yol çizen ve arkasında duran, taraftarla iletişimi iyi olan başkanların olmamasından dolayı haklı olarak kimse artık yönetimlere güvenmiyor. millet kandırıldığını hissediyor. asıl sorun yönetimi aşıyor, hatta siyaseti aşıyor. bunlar derin konular ama hiç değinmeden kimseye birşeyi anlatamazsın.

Çevrimiçi tolga1903

Soruncu oyuncu kalitesinde degil demiyorum ki ben. Siz oyuncular ahlaksiz, kalitesiz, suratlarina tukurelim diyorsunuz.
Ben de diyorum ki sorun bu oyunculari bu paralara getirip uyumsuz halde oynatmaya calisan zihniyette.
Ayrica rakamlar sisirilmis olsun, yine de bizim Twente'dan 10 kat fazla para harcayip sahada ezildigimiz gercegini degistirmiyor.
Ben Twente'nin Bodo'nun Malmo'nun harcadigindan biraz fazla para harcayip onlarin futbol aklini ortaya koyalim onlar gibi idare edilelim diyorum, siz mevcut zihniyet devam etsin yoneticiler para koysun transferle sorun cozulsun diyorsunuz.

Onlardan biraz fazla para harcayıp onların futbol aklını ortaya koyman için de bu oyunculardan kurtulman gerekiyor söylediğin şeyi eldeki mecvut oyuncu grubuyla mı yapmaya çalışacaksın? Ne yapmaya çalıştığını belirledin oyun tarzına uygun personel seçimine geldi konu ne yapacaksın onur bulutla mı oynayacaksın joao marioyla mı? Yani söylediğin şeyin yapılması için de bu ekipten kurtulman lazım.

Ya ben anlamıyorum kjetil knutsen'i bugün komple tüm ekibiyle getirseydin twente'ye sahada ezilmeyi önlerdi diyebiliyor musun? Sorun para dediler yönetim dediler hoca dediler bunların hepsini döndüre döndüre değiştirdi bu kulüp değiştirmediği tek şey sahada oynayan personeli ve geldiği durum ekim ayında lig bitti ocakta avrupa bitti. Yav -3 puanlı adana demir'e ezildi bu takım bodrum'a ezildi bu futbolculara düşman olmamak nefret etmemek mümkün mü ne kadar iyimser bakıyorsun şu takıma.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çıkan isimler okuyunca içim daralıyor.

Pivot santrafor denince dünyada sadece Onuachu mu var?
Bu kadar mı futbol görüşünüz kıt, inanılmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Çıkan isimler okuyunca içim daralıyor.

Pivot santrafor denince dünyada sadece Onuachu mu var?
Bu kadar mı futbol görüşünüz kıt, inanılmaz.
Gomez emekli olmaydı onu yazardık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübün bütçesine dokunmdan, maliyetini yöneticilerin karşılayacağı 1 ocakda isimleri açıklanacak 2 transfer nerede kaldı acaba?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gomez emekli olmaydı onu yazardık.

Kuranyi yazmalarını bekliyorum.

Çevrimiçi Kartal Ç

Çok değil 3 ay sonra bu kadroya Muleka, Amir, Onana, Can keleş, Emrecan uzunhan ve Tayfur geri dönecek. Devre arası için hiçbir plan yokmuş orası belli oldu gibi. Bari bu 3 ayı yazın bu kadroyu napacaklarını düşünerek planlayarak harcasınlar.

Çevrimdışı Renton

Çok değil 3 ay sonra bu kadroya Muleka, Amir, Onana, Can keleş, Emrecan uzunhan ve Tayfur geri dönecek. Devre arası için hiçbir plan yokmuş orası belli oldu gibi. Bari bu 3 ayı yazın bu kadroyu napacaklarını düşünerek planlayarak harcasınlar.
Muleka ligte kalıyo zorunlu opsiyon devreye girecek dönmez.Diğerleri muamma

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/FabrizioRomano/status/1885616110399111573

Dahl ve Birmancevic isimleri mutlu etti scoutlar işe başladı galiba :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Renton

Fabrizio Birmancevice teklif yaptigimizi yazmış duygulandım olur mu acaba gerçekten

Çevrimiçi Samet Demir

Onur yerine Tayfur 50 kere tercih ederim. Keza Amir de rotasyonda elimizi güçlendirir. Onana geri gelmes büyük ihtimalle.

Seneye İmobillle, Mario, Ox hatta Paulista sıkıntı. İmobille gitmeden kimse A kalite forvet de beklemesin. Gs gibi bizimkiler yapmaz.

Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Ederini bulan kim varsa satmamız gerekiyor.

Etiketler: