ne tepkisi yahu? Haftasonu 2 oyuncunu boş yere kart cezalısı yaptılar, ne yönetim ne taraftar gıkını çıkaramadı. Hem fb hem gs maçlarında hakemler faullerle rakip takımı hücuma çıkarmayıp sindirip renklilere maç kazandırırken, bizide faullerle sindirip maç kazandırtmıyorlar. Hani tepki? Torreira, fred, apokerim falan bizde olsa 5. ci kart cezasını alıodu bu sezondaki, ahmet kutucu bizde olsa direk kırmızıyı görmüştü, senin çime basan rakibe dokunmayan 2 adamın kart cezalısı oldu. Yönetimden umudumuda sırf bu yüzden yitirdim fo nasıl yumruğunu vurduysa zamanında vuracaksın. Taraftarı organize edip federasyonu basacaksın, ufea ya fifaya şikayet edip yabancı basına çıkacak kulis yapcaksın. Bağır çağır, tehdit et, 25milyon taraftarı evinde tutmaya çalışıyorum akıllı olun de, bu ligi bitirtmem de, çünkü bu mıymıy kibar, nazik davranışlar yüzünden taraftar cinnet geçirme noktasına geldi. Gs paylaşımı yapan arkadaşlarımı instadan silmeye başladım çünkü ciddi kaldıramıyorum, sinirlerim harap oldu, başarısızlıkdan değil, adaletsizlikten, hakkımızın yenilip sesimizi çıkaramamamızdan sinir hastası oldum. Sen önce buna tepki ver, transfer için tepkiyi sonraki aşamada düşünürüz.