2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096471 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Cengiz Ünder'i satın alma opsiyonuyla kiralamak için Fenerbahçe'ye teklif yaptı. (Ertan Süzgün)

Sportif direktörümüzün ilk icraatı cengiz ünder.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çıldırcam yemin ederim fb gibi loser takımın 3.yedeğini almayı mı düşünüyoruz ?
rotasyon için alsalar bir nebze anlarım ama 11'e alıyorlar o saçmalık

Çevrimiçi Samet Ç

Hedeften kopmuş hiçbir sey umrunda olmayan oyuncu topluluğunun içine aynı kafada adam transfer etmek tam bizim yapacağımız iş olurdu şaşırtmıyor bu kulüp beni Cenk'i falanda geri çağırın o da ayrılacak fenerden

Çevrimdışı Akil Emre

rotasyon için alsalar bir nebze anlarım ama 11'e alıyorlar o saçmalık
Cenk tosunu ve becauyu da düşünelim , yeni scout hızlı başladı demekki almanyadan aylardır cengizi takip etmişler. Birde ndourdan çıkalımda fener rahat rahat aldığı defansı açıklasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk tosunu ve becauyu da düşünelim , yeni scout hızlı başladı demekki almanyadan aylardır cengizi takip etmişler. Birde ndourdan çıkalımda fener rahat rahat aldığı defansı açıklasın.
Bir ara Beşiktaş'ı bitirme projesi falan diyorlardı böyle bir şey harbiden var galiba

Çevrimiçi gokhans

Çıldırcam yemin ederim fb gibi loser takımın 3.yedeğini almayı mı düşünüyoruz ?
kasımpaşaya yollanan çouğun yerine ucuz maliyete alınıyorsa gelsin. Bzim kadronun büyük kısmı fenere gs ye gitse 3.yedek olur banko zaten.. Kulübede can, mustafa, onur falan var yani..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

kasımpaşaya yollanan çouğun yerine ucuz maliyete alınıyorsa gelsin. Bzim kadronun büyük kısmı fenere gs ye gitse 3.yedek olur banko zaten.. Kulübede can, mustafa, onur falan var yani..
Abi Cengizin fenere geldiği ilk sene bizle de adı çıkmıştı, o zaman bile tartışıldı. Net bir isim değildi yani. Dünya kadar gurbetçi var. Bu adama mı kaldık.

Çevrimiçi Samet Ç

bonservisini beleşe verip maaşınıda ödeyeceklerse olur

Çevrimdışı levitate

cengiz kulüplerde gezinmekten top oynayamıyor uzak dursun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

O fark zaten kapanmayacak duruma 1-2 yıla gelecek orası kesin adamlar 4-5 aya yedek bırakacakları stoper için 11 verdiler diğeri hucum hattına tek oyuncu için 20 nakit ayırıyor bizde işte Onur'a sabret Bahtiyar'a Masuaku'ya sabret modundayız ancak bugünden bir şeyler yapmaya başlarsan 5 yıla kafa kafaya gelirsin bizimkiler izliyor ne gidecekler gidiyor ne eksikler kapanıyor
bizdeydi
renklilerin yaratmaya çalıştığı imajı neden besliyorsunuz transferle makasmı açılırmış o sizin makas dediğinizin kapanması bir transfer dönemidir makas açılması farklı şey çok yüksek başarı alırlar avrupa kupaları doldururlar müzelerine dersin makas açıldı şimdi ne olmuşda makas açılmış fenerle uefa liginde aynı puandayız nasıl makas bu ligdede yendik sürekli renkli basın ve renkli seviciler bu algıyı yaratmaya çabslıyor bari siz ortak olmayın buna kimse kimseye makas açamaz biz bugün kötü durumdayız bunun sebebide kendi taraftarımız rahatlık battı bir taraflarına şimdi onun bedelini ödüyoruz hepsi bu
Yanılgıya düşmeyin son on yılda 3 şampiyonluğumuz var olması gerektiği kadar olmuşuz fenerin sıfır şaöpiyonluğu var bu nasıl bir makasda açıldıkça fenere giriyor kendi başarısızlıklarını kapatmak için bizi kullanmalarına izin vermeyin bu kadar kötü halimizle bile avrupada denk durumdayız üstelik en zor rakipler bizdeydi fenerin her zamanki hali başarısızlığını transferle kapatır taraftarıda yer bunu

Çevrimiçi Necmi

ucuzamı gelecek sanıyorsun hiç bir işine yaramatacak birini alıp beslersin sadece onunda can mustafa onyrdan farkı yok zaten gittiği hiç bir terde tutunamıyor bunun nedeni sormak lazım  takım takım geziyor

Çevrimiçi sEuL

Cengiz Ünder diyorlar kiralık :D

Boyle bir gerizekalilik, aymazlik, ve basiretsizlik olamaz.
Oyle bir noktadayiz ki, hayir yalandir diyemiyorum.
Umarim sosyal medyadan tepkiler cig gibi buyur ve boyle bir sacmaliga cesaret edemezler.
Cengiz kim (Küfür Yasak)₆ ya, bugune kadar Fb'de ne top oynamis ki bize ne katacak.
Allah'im yarabbim, kan beynime sicradi su haberi gorunce, sinirden duvarlari yumruklama noktasina geldim.
Scout sefi falan getirip Cengiz Under'e yonelmek  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı saricasi

Bu Cengiz olayı yalan zannediyordum meğerse gerçekmiş yazıklar olsun bize kulübe seçtiğimiz başkanlara bak BJK ne kadar daha rezil ederiz diye uğraşıyorlar çok üzülüyorum valla keşke satılsakta adam akıllı oyuncular ve kaliteli futbol görsek valla çok sinirim bozuk ilk defa ağlıcak gibi oldum sinirden keşke küme düşsekte böyle yönetimler gelmese.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi tolga1903

Cengiz ünder 5 yıl önce iyi futbolcuydu. Şu an fener'in kurtulmaya çalıştığı rotasyonuna bile girmeyen kronik sakat bir çöp gözüyle bakılan bitik futbolcu. Sen bitik futbolcudan bıkmış sıtkı sıyrılmış kulüpsün. Git sözleşme uzatmayan osai için anlaş fenerle ses etmem getire getire bu bitik oyuncuyu getiriyorsun. Hayır eskiye dönse çok iyi oynasa bile herifin devamlılığı yok sakatlandığı gibi sil baştan muçi rafa falan koyacaksın kanata. Alman scout mu önerdi cengizi olayın ne senin serdal adalı biz bu kulüpte kimseye mi güvenemicez abi

Çevrimiçi Necmi

Boyle bir gerizekalilik, aymazlik, ve basiretsizlik olamaz.
Oyle bir noktadayiz ki, hayir yalandir diyemiyorum.
Umarim sosyal medyadan tepkiler cig gibi buyur ve boyle bir sacmaliga cesaret edemezler.
Cengiz kim (Küfür Yasak)₆ ya, bugune kadar Fb'de ne top oynamis ki bize ne katacak.
Allah'im yarabbim, kan beynime sicradi su haberi gorunce, sinirden duvarlari yumruklama noktasina geldim.
Scout sefi falan getirip Cengiz Under'e yonelmek  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
açık ve net söylüyorum anca bir gerizekalı onu transfer eder bunun adı ben transfer yapamıyorum demektir onu sağa raşitsayı sola ad günü kurtar yaptıkmı yaptık oluyor işde kanat varmı var canıda kasımpaşaya neden kiraladıkları ortaya çıktı sanki cengiz ondan daha iyi

Çevrimiçi Samet Demir

6 aylık maliyet 1.8 milyon, 1.5 senelik maliyet 5-6 milyon arası. Hiç mi hiç gerek yok. Şuan birisi ox'u bizden istese yaşanılacak mutluluğu yaşar fbliler.

Çevrimiçi gokhans

Arkadaşlar mevzu skinari'nin ndour yüzünden imzalayamamasından kaynaklanıo. Muhtemelen 3 takımlı bir anlaşma yapıldı. Biz bedel talep etmeden ndour'un sözleşmesini fesh edicez. Cengiz satın alma opsiyonlu kiralık geliyor, maaşını fener karşılıo(x'de öyle geçiyor bazı haberlerde maaşın küçük bir kısmını ödediğimizde söyleniyor net değil burası). Biz hem yabancı kotası açıyoruz hemde kulübeye kanat alternatifi alıyoruz, cengiz inde son şansı..

Çevrimiçi sEuL

Arkadaşlar mevzu skinari'nin ndour yüzünden imzalayamamasından kaynaklanıo. Muhtemelen 3 takımlı bir anlaşma yapıldı. Biz bedel talep etmeden ndour'un sözleşmesini fesh edicez. Cengiz satın alma opsiyonlu kiralık geliyor, maaşını fener karşılıo(x'de öyle geçiyor bazı haberlerde maaşın küçük bir kısmını ödediğimizde söyleniyor net değil burası). Biz hem yabancı kotası açıyoruz hemde kulübeye kanat alternatifi alıyoruz, cengiz inde son şansı..

Boyle bir sacmalik mi olur, N'doer'un sozlesmesi zaten sene sonunda (3 ay sonra) bitiyor.
Biz neden sakatliklarla bogusan ve daha gecen gun burada oynadigi futbol yuzunden dalga gectigimiz Cengiz'i almak zorunda kaliyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Tamam ama biz zaten cengiz denklemde olmadan da her halükarda çıkacaz ndour'dan. Onana ve ndour harici elden çıkarılacak oyuncu yok çünkü gitmiyorlar belki masuaku 6 ay kaldığı için gider başka kim var? Elinde göndermeye en yakın ve en basit feshedeceğin adam ndour değil mi ben yanlış mı düşünüyorum? Bu transfer ndour'dan bağımsız şekilde resmen kanat rotasyonu için yapılıyor fenerbahçe gerizekalı mı "cengiz'i verin yoksa ndour'u göndermeyiz" gibi bir blöfü yer mi mecbursun zaten ndour göndermeye

Çevrimiçi Necmi

cengiz son şansını fenerde kullandı maaşı fener ödüyor yalanını yeme bence fener masşını ödeyip bir yerli oyuncuyu sana göndermez ödüyorum otursun burda der o riske girmez ne ödediğimizi sonra öğreniriz her zamanki gibi
Bu tamamen transfer yapamadıklatı için taraftarı kandırma hareketi cengiz kim ya

Çevrimiçi COB

Cengiz kötü bir hamle değil bence.

Kanatta sayısal eksikliğimiz var, yerli ve milli oyuncu, sağ kanadı Rashica ile beraber sene sonuna kadar götürürler. Kiralama ücreti vermeyip maaşının az bir kısmını ödersek benim için mantıklı olur. Tutmazsa opsiyonu kullanmayız olur biter. Can'ı gönderip yerine Cengiz almak akıllıca olur.

Çevrimiçi Samet Ç

1.8 milyon euro maaş üstü olur altı olmaz fenerden 4.1 alıyordu çok güzel kazık

Çevrimiçi gokhans

Boyle bir sacmalik mi olur, N'doer'un sozlesmesi zaten sene sonunda (3 ay sonra) bitiyor.
Biz neden sakatliklarla bogusan ve daha gecen gun burada oynadigi futbol yuzunden dalga gectigimiz Cengiz'i almak zorunda kaliyoruz.
kısaca ndour sözleşme feshine karşılık beleş cengiz geldi satın alma opsiyonlu. Açılan yabancı kontejyanınıda santrafor yada orta saha için kullanacağız yada başka bi kanat.. büyük takımlarla işi bitmiş yaşlı yusuf 2.devre bu kulübe gelip şampiyon yaptı unutmayın. Benimde cengizden pek umudum yok ama bakarsın bir yusuf performansı yapar, geçmişi belli kumaş var.. kulübede can duracağına cengiz duracak maaşıda yok..

Çevrimiçi tolga1903

Ben cengiz'in maaşının büyük bölümünün fener tarafından falan ödeneceğine inanmıyorum. 4 milyon euro alıyormuş yarısını bile ödeyip sana gönderiyorsa bir oturup düşün niye diye kontenjan mı harcıyor niye kullanmıyor kupada bile olsa? Maaşını fener ödeyecek lafı bile başlı başına büyük rezillik ben fener'in yeter ki git maaşını ben ödeyim diyeceği kadar bitik bir futbolcuyu hali hazırda zaten bitikler ordusu takıma alıp ne yapacam? Serdal adalı ilk transferin bu olmamalıydı ya 2 kanat alırdın bek alırdın santrafor alırdın üstüne şunu rotasyon diye getiriyorum derdin bir nebze şu yaptığın ayıp senin

Etiketler: