2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100155 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

kısaca ndour sözleşme feshine karşılık beleş cengiz geldi satın alma opsiyonlu. Açılan yabancı kontejyanınıda santrafor yada orta saha için kullanacağız yada başka bi kanat.. büyük takımlarla işi bitmiş yaşlı yusuf 2.devre bu kulübe gelip şampiyon yaptı unutmayın. Benimde cengizden pek umudum yok ama bakarsın bir yusuf performansı yapar, geçmişi belli kumaş var.. kulübede can duracağına cengiz duracak maaşıda yok..
can cengizden daha iyiydi yalnız candan birşeyler çıkarırdında bitik oyuncudan birşey olmuyor fenerde oynamayan sendede oynamaz
Sadece feneri rahatlatmış olursun kendi kadronada yatan bir oyuncu daha monte edip takım içi huzuruda iyice bozmuş okursun

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

İlla fenerden yerli alacaksak irfancan var, çağlar var. Fenerde oğuzun arkasında kalmış maliyetli bir adama hiç gerek yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

İlla fenerden yerli alacaksak irfancan var, çağlar var. Fenerde oğuzun arkasında kalmış maliyetli bir adama hiç gerek yok.
serdar aziz hamlesini istiyorum ben ne de olsa yerli iş yapar

Çevrimdışı Renton

Serdar Aziz dururken ne cengizi ya 😀😀 akıl sağlımızı koruyamayacagız bu yonetimle belli oldu
See you in another life,brother.

Çevrimiçi gokhans

can cengizden daha iyiydi yalnız candan birşeyler çıkarırdında bitik oyuncudan birşey olmuyor fenerde oynamayan sendede oynamaz
Sadece feneri rahatlatmış olursun kendi kadronada yatan bir oyuncu daha monte edip takım içi huzuruda iyice bozmuş okursun
valla bende sevinmedim bu olaya necmi yanlış anlama ama bu kadar büyük teki verilcek bir olayda değil en azından şimdilik. Fenerdeki gibi yatarsa büyük tepkiyi gerektirir muhtemelen bu beklentide herkes ama belli olmaz.. Can deme bana Allahını seversen daha hazırlık maçlarında hasic’in yerine oyuna girip hasic’i arattıran bir oyuncu, bizim can, fenerdeki cengizden daha çok yatmıştır. Cengiz daha çok forma şansı buldu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

valla bende sevinmedim bu olaya necmi yanlış anlama ama bu kadar büyük teki verilcek bir olayda değil en azından şimdilik. Fenerdeki gibi yatarsa büyük tepkiyi gerektirir muhtemelen bu beklentide herkes ama belli olmaz.. Can deme bana Allahını seversen daha hazırlık maçlarında hasic’in yerine oyuna girip hasic’i arattıran bir oyuncu, bizim can, fenerdeki cengizden daha çok yatmıştır. Cengiz daha çok forma şansı buldu..
can derim çünkü anca onunla mukayese edilir düşün artık

Çevrimdışı Renton

Nolur iptal edilsin şu iş sinirden ağlayacak duruma geldik 1.5 yıl 4m para verilecekmiş birde

Çevrimiçi tolga1903

Nolur iptal edilsin şu iş sinirden ağlayacak duruma geldik 1.5 yıl 4m para verilecekmiş birde

Fener'e limit açıyorsun bir de. Ulan ndour çok mu lazım zaten gidecekti zaten işi yoktu bu takımda neden skriniar açıklasın diye gönderiyorum algısı yaratıyorsun bu yönetim aptal mı? Harbi delirtecekler artık bu kadar akılsız izansız nasıl olabilir bu insanlar cengiz kim ulan 1.5 yılda 4 milyon euro alacak 99 puanlı takımda bile doğru düzgün oynamayan herif senin bitik takiminda ne b.k yiyecek

Çevrimdışı Renton

Fener'e limit açıyorsun bir de. Ulan ndour çok mu lazım zaten gidecekti zaten işi yoktu bu takımda neden skriniar açıklasın diye gönderiyorum algısı yaratıyorsun bu yönetim aptal mı? Harbi delirtecekler artık bu kadar akılsız izansız nasıl olabilir bu insanlar cengiz kim ulan 1.5 yılda 4 milyon euro alacak 99 puanlı takımda bile doğru düzgün oynamayan herif senin bitik takiminda ne b.k yiyecek
Sinir sistemimi alt üst ettiler ya.Valla yeminim olsun daha biletimi alıp maç izlemeye gitmem.5 kuruş kazandıracak iş yapmam,ürün almam.Paralarımızla bu şekilde kararlar alınacaksa yazık günah.10 dakika top oynayacak durumda değil adam.

Çevrimiçi Samet Ç

Can'a kaç dakika süre verildi de çocuk çöp oldu 101 dakika süre almış adamdan neyi kanıtlamasını bekliyorsunuz bu kafayla devam bu çocuğu niye kiralık gönderdik biz mesela ligden kopmuşsun ver süre oynasın bir şeyler yapabilirse kalır yapamazsa gider zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Can'a kaç dakika süre verildi de çocuk çöp oldu 101 dakika süre almış adamdan neyi kanıtlamasını bekliyorsunuz bu kafayla devam bu çocuğu niye kiralık gönderdik biz mesela ligden kopmuşsun ver süre oynasın bir şeyler yapabilirse kalır yapamazsa gider zaten
Olur mu yahu, cengiz alıp 4 milyon vercez biz. Sorarlarsa paramızda yok deriz. Valla hiç içime sinmiyor. gurbetçilerden birini alıp deneseler tutma ihtimali daha yüksek olurdu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Olur mu yahu, cengiz alıp 4 milyon vercez biz. Sorarlarsa paramızda yok deriz. Valla hiç içime sinmiyor. gurbetçilerden birini alıp deneseler tutma ihtimali daha yüksek olurdu.
alt yapıdan bir kanat koysunlar daha fazla verim alırız

Çevrimiçi Samet Ç

Takıma atletizm katacak oyuncu lazım diyoruz hoca da öyle diyor hızlı oynamamız gerekiyor diye belirtiyor gidiyorlar üç gün önce tempo olarak vasat olan bir maçta 10 dakika çıkaramayan adamı alıyorlar buna da sosyal medyada iyi transfer diyen adamlar var komedi başka bir şey değil sonra yabancı hoca olmuyor durmadan adamların oynatmak istediği oyun için bambaşka oyuncu profilleri transfer ediyorlar 

Çevrimiçi kartalizma190399

Cengiz tutsa ne olacak? Bonservisini alabilecekmisin? Alma sansimiz dusukse niye FB'ye oyuncu yetistiriyoruz?
Bizim yapmamiz gereken Cengiz'e girmek degil.
Yakup Arda'yi oynatmak veya Basar Onal'a vs gitmek, Cengiz Under ne alaka?
Bu tur sacmaliklara imza atiyoruz, sonra oyuncu sakatlanip 3 ay oynamayinca veya sahada bitik bitik dolasinca niye
istikrarli olamiyoruz, takimin kondisyonu iyi degil, niye oyuncular motive degil vs diye sikayet ediyoruz.

Biz once 30 yas ustu adam almayalim, sakatlik gecmisi olan adam almayalim, son 3 sene ortalama 30 mac altina dusmus oyuncu almayalim zaten bu tur sacmaliklar yasanmaz.
Bitikleri sakatlari ihtiyarlari dolduruyoruz takima sonra niye yabanci antrenor hokus pokus yapamayip takima kondisyon yukleyemedi diye kiziyoruz.

Çevrimiçi sEuL

Ben sosyal medya falan kullanmiyorum ama sirf bu yuzden acabilirim bir tane.
Sosyal medyada bu transfere karsi bir tepki var mi?
Gs'ye taraftarini bazen basarili buluyorum bu konularda, basarisizlikta yada istemedikleri seylerde cok cabuk tepki koyup sonuc alabiliyorlar.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ben sosyal medya falan kullanmiyorum ama sirf bu yuzden acabilirim bir tane.
Sosyal medyada bu transfere karsi bir tepki var mi?
Gs'ye taraftarini bazen basarili buluyorum bu konularda, basarisizlikta yada istemedikleri seylerde cok cabuk tepki koyup sonuc alabiliyorlar.

tepki mi? üff hem de o biçim :evillol:

Çevrimiçi gokhans

ne tepkisi yahu? Haftasonu 2 oyuncunu boş yere kart cezalısı yaptılar, ne yönetim ne taraftar gıkını çıkaramadı. Hem fb hem gs maçlarında hakemler faullerle rakip takımı hücuma çıkarmayıp sindirip renklilere maç kazandırırken, bizide faullerle sindirip maç kazandırtmıyorlar. Hani tepki? Torreira, fred, apokerim falan bizde olsa 5. ci kart cezasını alıodu bu sezondaki, ahmet kutucu bizde olsa direk kırmızıyı görmüştü, senin çime basan rakibe dokunmayan 2 adamın kart cezalısı oldu. Yönetimden umudumuda sırf bu yüzden yitirdim fo nasıl yumruğunu vurduysa zamanında vuracaksın. Taraftarı organize edip federasyonu basacaksın, ufea ya fifaya şikayet edip yabancı basına çıkacak kulis yapcaksın. Bağır çağır, tehdit et, 25milyon taraftarı evinde tutmaya çalışıyorum akıllı olun de, bu ligi bitirtmem de, çünkü bu mıymıy kibar, nazik davranışlar yüzünden taraftar cinnet geçirme noktasına geldi. Gs paylaşımı yapan arkadaşlarımı instadan silmeye başladım çünkü ciddi kaldıramıyorum, sinirlerim harap oldu, başarısızlıkdan değil, adaletsizlikten, hakkımızın yenilip sesimizi çıkaramamamızdan sinir hastası oldum. Sen önce buna tepki ver, transfer için tepkiyi sonraki aşamada düşünürüz.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2025, 20:07:03 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Savaş

Fenerin bitik futbolcusunu alarak ne yapmak istiyosun Başkan? Hakkaten çık bi açıkla ya. Mantıklı bi sebep göster de haaa diyelim.

Her gelen neden böyle saçmalıyor arkadaş kim veriyor bunlara bu akılları ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Bide şey var Başkan. Samet şu an boşta. Gönderdi fener. Kaçırma bak stoperin yok.

Başa gelen akıl tutulması yaşıyor inanılır gibi değil.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cengizi alın üstüne para vereceğiz deseler onu alan kisi benim gözümde Beşiktaş başkanı falan değildir. Bu kadar kendinizi eziklemeyin yeter artık!

Çevrimdışı levitate

kartalistin yazdığı isimler summerville, simon adingra, ads'den maestro,
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Talisca defteri artık bizim duygusal taraftar için kapanmıştır her transferde adı geçiyordu inşallah fbye katkı vermez

vermez bizimkiler seneye filan veya 2 sene sonra almak ister
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Yarim senelik maliyeti 1.8 milyon euro deniyor, umarim dogru degildir.
Almak zaten sacmayken bu maliyete almak nasil tarif edilir bilemiyorum.
Bizden bu kafayla onumuzdeki 5 sene birsey olmaz.
Bu taraftar Fikret Orman'in ahini hic almayacakti. Bilgili'nin ahini yillarca Demiroren'le anca cikti.
Fikret Orman'in ahi da simdi cikiyor iste.

Etiketler: