2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1110903 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu adamın sözleşmesi sadece 1 yıl kalmış.

Bu gitmeyecekti, bunu Immobile nin yanına koyacaktın arkalarındada Rafa ve Mario.

Gidecek olanlar Amartey ve Ox olacaktı, her ikisininde 2 yıllık sözleşmesi var.

Umarım ironi, kinaye falandır bu yazdığın.

İçerden sabote ediliyoruz gibi duruyor
Abi az çok Bellidir kim oldukları açıklasınlar yürüyelim.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://twitter.com/KartalRecord/status/1831410948869124326
Az önce biri yazmış saddam gibi saklanıyordur diye koptum

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2024, 22:59:48 eryigitcaner ]

Çevrimdışı celiker1

Çebi yönetiminden her kim varsa gelecekte bunların köpeklerini bile kulübün yakınına sokan namerttir!
Hayatta Beşiktaş

Son 6 ay icin ibra edenler bu adamları haindir.hatta üyelikleri de düşürülsün.o kahveci de büyük çakal

Çevrimdışı Zafer55

Ekstra hümanist ekstra objektif bakıyorum.
Hiç bir art niyet olmadığını varsayıyorum.Menajeri/avukatı oyuncunun menfaatini düşünen bir sözleşme yapmış. (Neticede kulüp teklifte bulunuyor oyuncuya ülkeni değiştir gel bizimle çalış diye ) ve yöneticiler de sonuçlarını kestiremeden kabul etmişler. Şimdi ceremesini yeni yöneticiler çekiyor. Ve yönetime talipsen ceremeyi, sorunlara çözüm bulma zorunluluğunu kabullenmişsin demektir.
Ama futbolcusun, gelmişsin ve yeterli başarılı bulunmamışsın . Yeni sezonda beşiktaşta futbol oynayamayacağını biliyorsun. Tamam parandan vazgeçme tamam istemediğin bir ülkeye hatta istemediğin bir şehire gitme de .   
Be ........
Yine istanbulda aynı paraya futbol oynamayı değilde futbol oynamadan daha da körelmeyi mi seçiyorsun. Sen istanbulda yıllık bilmem kaç m€ alıp futbol oynamayı seçmedin mi? Beşiktaşta bir yıl koşu yapmak başka bir istanbul takımında futbol oynamaktan daha mı faydalı sana.
Bu durumu gördükten sonra mevcut yönetime de sitem edemiyorum sorunu çözmek sizin işiniz diye.
Çünkü ortada sorun değil resmen bir kumpas var

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hiçbir kaybı olmamasına rağmen neredeyse onlarca teklif reddedilmiş.

Kesinlikle bir seyler var bu işin arkasında.

Nasil sözleşme imzaladınız ya, bir de son saniye pazarliklari ediyordular sokaga para atmamak için. Rezil herifler.

Bir de başarıdan hak istiyordu yuzsuz herif. Sinirleri tepesine çıkıyor insanin. Icimden yazanlari gecsem forumdan atilirim herhalde

Çevrimdışı levitate

kartalist trippier işi hiç olmadı demiş aaaaaaaaaaaaaaaaaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Kongre üyeleri bu yaşadıklarımızı iyi ezberlesin. Sandık başında kime oy verdiklerine dikkat etsinler!

Çevrimiçi Mehmet57

https://x.com/foootballo/status/1831426120258040285?s=46

Geldi mi gercekten? Umarim listeye yetistiririz. Ajans1903 100% geldi diyor

Çevrimdışı levitate

Nasıl 5.5 milyon euro ya? Oyuncunun açıklanan maaşıyla örtüşmüyor bu?
iki yıllık her şey dahil maliyeti
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Nasıl 5.5 milyon euro ya? Oyuncunun açıklanan maaşıyla örtüşmüyor bu?
2+1 sözleşmesi var. +1 opsiyonu uygulama hakkını Amarteye vermedilerse ! :)  1 yıl sözleşmesi kalmış. Alacağı ücret 1.7. Hadi şimdiye kadar hiç kuruş para almadıysa 1.7 de geçen sezonu eklesen 3.4 yapar. Menejer komisyonu 2.1m olması lazım hiç ödeme yapmadığımız durumda. Matematiğe mantığa aykırı  5.5m€

Çevrimdışı 38life

Yalnız şöyle bir durum var. Bu Amartey 29 yaşında. Aboubakar ve Ox hem arızalı kronik hemde artık kariyerlerinin sonuna gelmiş oyuncular. Ama Amartey böyle değil. Amartey'in kariyeri devam ediyor. Buna rağmen nasıl şuan aldığı maaştan daha fazla maaşla teklif geldiği halde teklifi reddedebiliyor? Beşiktaş bu futbolcuya 2 yıl düz koşu yaptırırsa bu oyuncunun kariyeri biter. Ve bu 2 yılın sonunda Amartey henüz 31 yaşında olacak. Ve 31 yaşında kariyeri bitmiş olacak. 2 yıl maç yapmayan adamı hiçbir kulüp almaz. Bunu nasıl göze alabiliyor ya bu futbolcu? Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Yok. Hiçbir mantıklı açıklaması yok. Tek mantıklı açıklama ya Amartey'in ya da "birileri"nin bize bir garezi var. Allah'ın Ganalısının bize kan davalısı gibi bu kadar garezi olması mantıklı değil. O zaman demek ki bir operasyon var ortada. Böyle komplo teorilerine girmeyi sevmem fakat başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Varsa bir mantıklı açıklama biri söylesin Allah aşkına.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Yalnız şöyle bir durum var. Bu Amartey 29 yaşında. Aboubakar ve Ox hem arızalı kronik hemde artık kariyerlerinin sonuna gelmiş oyuncular. Ama Amartey böyle değil. Amartey'in kariyeri devam ediyor. Buna rağmen nasıl şuan aldığı maaştan daha fazla maaşla teklif geldiği halde teklifi reddedebiliyor? Beşiktaş bu futbolcuya 2 yıl düz koşu yaptırırsa bu oyuncunun kariyeri biter. Ve bu 2 yılın sonunda Amartey henüz 31 yaşında olacak. Ve 31 yaşında kariyeri bitmiş olacak. 2 yıl maç yapmayan adamı hiçbir kulüp almaz. Bunu nasıl göze alabiliyor ya bu futbolcu? Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Yok. Hiçbir mantıklı açıklaması yok. Tek mantıklı açıklama ya Amartey'in ya da "birileri"nin bize bir garezi var. Allah'ın Ganalısının bize kan davalısı gibi bu kadar garezi olması mantıklı değil. O zaman demek ki bir operasyon var ortada. Böyle komplo teorilerine girmeyi sevmem fakat başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Varsa bir mantıklı açıklama biri söylesin Allah aşkına.
Seçim yatırımı için menejerlere yakın birilerinin Beşiktaş'a ihanetinden başka bir şey aklıma gelmiyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Yasaklı Link/status/1831427710675251678?s=46

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan ve Winjdal alırız kapatırız 13'üne kadar

Çevrimdışı celiker1

Bu yangın son güne bırakılmayacaktı.En kötü Kaan  Şakul bugün yaptığı açıklamaları 5-10 gün önce yapacaktı ki menejerleri ifşa edip yüklenecektik.En basiti Ox ile Bahtiyar'ın menejeri Ceylan Çalışkan panik halinde sağa sola röportaj veriyor panik halinde.Bir hafta önce Sercan Dikme'ye "İstanbul'dan ayrılmayız,mutluyuz" haberini üflerken çok rahattı ama.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

eğer bizden aldığından daha fazlasını reddettiyse demekki farkı finanse eden biri var sadece gelecek iki sene değilki geçen senede forma giymedi

Çevrimdışı Zafer55

Seçim yatırımı için menejerlere yakın birilerinin Beşiktaş'a ihanetinden başka bir şey aklıma gelmiyor
Şu yaşanan süreç belki mevcut yönetime eksi yazabilirdi. Ki son anlara kadar benim gözümde öyleydi. Sorunları çözmeye talip oldular diyordum. Bi şekilde çözmeliler diyordum. Ama son gelişmeler fikrimi değiştirdi. Aynı şehirde aynı paraya futbol oynama imkanı sunduğun dingil oynamamayı seçiyorsa burada yönetime hata bulamam. Bunun altında başka şeyler ararım. Ve bu durum direkt mevcut yönetime artı yazar benim için. Rezil sözleşmeler yapmış bir yönetimden sonra gelen bu yönetimin değeri artar gözümde.
Göndermenin bu kadar zor olduğu şartlarda , göndermeye çok emek mesai harcandığını düşünüyorum. Bu olmaması gereken mesaiye rağmen yapılan transferler daha da değerli artık. Kısaca seçim yatırımı olduysa Arat'a oldu :)

Çevrimiçi Necmi

Şu yaşanan süreç belki mevcut yönetime eksi yazabilirdi. Ki son anlara kadar benim gözümde öyleydi. Sorunları çözmeye talip oldular diyordum. Bi şekilde çözmeliler diyordum. Ama son gelişmeler fikrimi değiştirdi. Aynı şehirde aynı paraya futbol oynama imkanı sunduğun dingil oynamamayı seçiyorsa burada yönetime hata bulamam. Bunun altında başka şeyler ararım. Ve bu durum direkt mevcut yönetime artı yazar benim için. Rezil sözleşmeler yapmış bir yönetimden sonra gelen bu yönetimin değeri artar gözümde.
Göndermenin bu kadar zor olduğu şartlarda , göndermeye çok emek mesai harcandığını düşünüyorum. Bu olmaması gereken mesaiye rağmen yapılan transferler daha da değerli artık. Kısaca seçim yatırımı olduysa Arat'a oldu :)
bunlar alttan alttan oymayıda iyi biliyorlar fo nun altını oydular

Etiketler: