2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108179 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

çıkış olursa şu young boys'un beki direkt gelir gibi bir hissiyat aldım
Çok iyi iş olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı CemMert

https://twitter.com/_noirnews/status/1831323532300587365

Benim anlamadığım biz bu karaktersiz aboubakara, amarteye felan niye izin veriyoruz da ülkesine gönderiyoruz. İnatlaştı mı öyle mi öyle sabah 5 akşam 5 tesislerden çıkamasın. İzin felanda vermeyin askeriye gibi takılsın içeride. Adam hem bize zulmediyor hem rahat rahat takılıyor ben çözemedim bu işi ya. Yediği yemeği kesin şunun ben hayatımda böyle rezil birini görmedim.

Abou, Amartey, OX hepsi aynı

Çevrimdışı CemMert

WE ARE BJK
@weareebjk
🔥ÖZEL HABER : Aboubakar’a Beşiktaş’a kazandığından bonuslarla yaklaşık 750.000 € daha fazla maaş içeren bir teklif geldi.

Çevrimiçi tolga1903

Şu 6 saat geçmez şimdi olmayacaksa gereksiz yere beklenti içine sokma sercan dikme ya

Çevrimiçi Necmi

WE ARE BJK
@weareebjk
🔥ÖZEL HABER : Aboubakar’a Beşiktaş’a kazandığından bonuslarla yaklaşık 750.000 € daha fazla maaş içeren bir teklif geldi.
bonservis isteyelim battı balık yan gider

Çevrimdışı CemMert

bonservis isteyelim battı balık yan gider

Necmi abi aman deyim yanarız

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Abu ve Amartey gitsin, Ox'un kalmasına razıyım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Abu ve Amartey gitsin, Ox'un kalmasına razıyım.
ikisi gittimi 14 e düşüyoruz transfer yapamayız

Çevrimdışı levitate

Benim anlamadığım biz bu karaktersiz aboubakara, amarteye felan niye izin veriyoruz da ülkesine gönderiyoruz. İnatlaştı mı öyle mi öyle sabah 5 akşam 5 tesislerden çıkamasın. İzin felanda vermeyin askeriye gibi takılsın içeride. Adam hem bize zulmediyor hem rahat rahat takılıyor ben çözemedim bu işi ya. Yediği yemeği kesin şunun ben hayatımda böyle rezil birini görmedim.

Abou, Amartey, OX hepsi aynı
saçma iş yapıyoruz ya

aptal saptal bir program vereceksin kaçırdıkça ceza kesecektin, anç yönetimi bile bunu douglas ve lens'e falan yapıyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

başlarım transferine şu heriflerin hayatını karartın yeterli bana
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu adamlar net yönlendiriliyor başka açıklaması yok

Çevrimdışı levitate

bahtiyar ve bunların tr temsilcisi aynıymış tarzı bir iddia var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bahtiyar ve bunların tr temsilcisi aynıymış tarzı bir iddia var
Ox'un da temsilcisi bunlarla aynı diye biliyorum bunların menajer tarafından yönlendirildikleri menajerinde başka bir kişi tarafından yönlendirildiği gayet açık ortada bence
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2024, 19:15:15 Samet Ç ]

Çevrimdışı c3c2k

Ghezzal ve Roiser'in geldiği gibi son anda birileri gelir diye ümitleniyorum

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu elemanlar yaptıkları bu legal terbiyesizliği yunan liginde bir takımda yapamazlar. heriflerin holiganları yunan mhk başkanının evini kundaklıyor takım patronları silahla sahaya dalıyor falan. Cennet vatan bizimki valla.

Çevrimdışı celiker1

Bakalım gönderebilecek miyiz(?) yoksa muhabirlere haber sızdırarak "Biz uğraştık ama gitmediler" türünden bir tiyatro içinde miyiz? Bir muhabir "Amartey, Eyüpspor'a gidebilir?" haberi yazdıktan yarım saat sonra başka bir muhabir "Amartey kabul etmediği için Eyüp, Olimpiakos'lu x ismi transfer etti" yazıyor.Bekliyoruz heyecanla!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Ghezzal ve Roiser'in geldiği gibi son anda birileri gelir diye ümitleniyorum

Nasi gelcek bu şimdi bişey dicem çocukları gitmeyince. Kulüpten birinin delirip tüm paralarını verip defetmesi lazım vakit yok bişey yok kim gelirse artık lige gelir uefa için kadromuz bu

Çevrimdışı Liquidator

https://x.com/ortacizgicom/status/1831363596871508120?t=1dGvnDoCNdZbTj7ynQp8Zw&s=19

Bu kadar karaktersiz adamlar var takımda

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi hasankale

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.Maas kaybı olmamasına rağmen gitmek istememeleri hiç normal değil.Bu saatten sonra yönetim bir yolunu bulup bu adamlari taraftarla yüz yüze getirsin kardeşim.Soyle güzel bir ağızlarının payını vermek lazım.

Çevrimdışı CemMert

İnşallah bu karaktersizlerin ev adresi sosyal medyaya düşer. Dünya küçük madem kalmak istiyorlar 1 sene nasıl yaşayacaklar rahat rahat merak ediyorum. Gerçi bizim millet balık hafızalı bugün kötüyüz yarın unuturuz.

Çevrimdışı levitate

Ox'un da temsilcisi bunlarla aynı diye biliyorum bunların menajer tarafından yönlendirildikleri menajerinde başka bir kişi tarafından yönlendirildiği gayet açık ortada bence
acaba başkanlık hedefi olan eski bazı yöneticiler olabilir mi hmmmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı CemMert

Amartey, Eyüpspor'da Beşiktaş'ta aldığı maaşın aynısını alacaktı. İki kulüp beraber ödeyecekti.

Amartey yine de Eyüpspor'a gitmeyi kabul etmedi. (Ertan Süzgün)

Aynı maaşı alacak, aynı şehirde yaşayacak ama gitmiyor. Daha fazla üzerine düşünmeye gerek yok işte belliki bazıları bize zarar vermek istiyor.

Bu ox abou ve amarteye hayatı zindan etmezsek bize yazıklar olsun
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2024, 19:33:42 CemMert ]

Etiketler: