2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106093 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CemMert

Bu saatten sonra Semihi satmak dünyanın en saçma işi olur. Transfer sezonunun başında olsa sıkıntı yok fakat zaten yabancı sınırından dolayı yabancı alamıyoruz. Yedek santrafor yok sol açık yok napcaz semihi satıp aboubakarın 1 senelik maaşını verip  kontenjan mı açacağız.

değerini bulan oyuncu satılmalı sirkilasyon iyidirde semih rusya yazık olur ya
5 büyük lig tmm da Rusya olmaz abi.suan bence hiç olmaz avrupa kupası oynayalım seneye gitsin.kadro eksik zaten bu gitmesi gerekenler gitmiyor satmayalim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KartalınGücü

değil

Bize gelmeden önceki kariyerini takip etmedim ama neredeyse bütün yabancı kaynaklarda forvet/santrafor olarak geçiyor, transfermarkt'ta da kariyerinde en çok maça santrafor çıkmış görünüyor?

Ki zaten bizde izlediğim kadarıyla da kesinlikle oyun kurucu on numara değil, 2. forvet olabilir olsa olsa gsde sasa iliç, bizde Ahmed Hassan vardı). Hatta forvete daha uygun.

Biz hariç herkes adam gönderiyor kafayı yememek elde değil

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu saatten sonra Semihi satmak dünyanın en saçma işi olur. Transfer sezonunun başında olsa sıkıntı yok fakat zaten yabancı sınırından dolayı yabancı alamıyoruz. Yedek santrafor yok sol açık yok napcaz semihi satıp aboubakarın 1 senelik maaşını verip  kontenjan mı açacağız.
Elimizde ki gitmeyen oyunculari fesih yapip yerine yabanci oyuncu alabiliriz kanat sol bek vs.

Çevrimdışı Zafer55

İki bölgede de oynayabilen Semih olmayınca:

Kanatlar : Rashica&Mario
Yedekleri: Can
Santafor: İmmobile
Yedeği  :  Mustafa

Çevrimiçi Necmi

abuyu şenol istemiş diyorlar

Çevrimdışı 38life

Semihten gelecek parayı akşam pazarına düşmüş oyunculara harcamayı doğru bulmam ben. Daha planlı bir şekilde harcanmalı o para. Bu sene avrupa maçlarında biraz kendini göstersin.Seneye Haziranda direkt satarız. Temmuzda 2 tane nokta atışı transfer yaparız o parayla. Takımda eksik olan bölgeye, aylarca izlenmiş, görüşülmüş. Rafa, Paulista tarzı transfer indirirsin. Hatta bak devre arası bile satılabilir gerekirse ama şimdi değil.

Çevrimdışı CemMert

ah keşke ne kadar ümidimi kesmiş olsamda içimde bir yerde sürekli gideceklermiş hissiyatı var

Çevrimdışı Zafer55

Bi de sevmiyosunuz Şenol Hocamı 😁

Çevrimdışı CemMert

Elimizde ki gitmeyen oyunculari fesih yapip yerine yabanci oyuncu alabiliriz kanat sol bek vs.

İşte sıkıntı o ki adamlar zaten gitmiyor. Paralarını peşin almadan gitmeyecekler. Semihin bonservisiyle üç futbolcunun yıllık alacaklarını peşin ödeyip bonservislerini eline vermek dünyanın en saçma işi olur bana göre

Çevrimiçi tolga1903

Semih maçlarda rakip oyuncuyla güreşmek yerine daha basit oynamalı. Kimse semih'in vücudunu koyup dönüp alıp kaleye kadar gitmesine müsade etmiyor etmeyecek de sürekli boğuşarak hem kendini hem takımı zor durumda bırakıyor. Spartak moskova'nın harcı değil semih almak çok daha iyi yerleri hak ediyor ama salt gücüne güvenip futbolun gerekliliklerini reddettiği sürece de talipleri bunlar olacak ne yazık ki.

Çevrimdışı Zafer55

Hüseyin Yücel anlatıyor:
Angelo araplara gidince hocamızla hızlı bir toplantı yapmışız...elimizde iki tane kanat oyuncusu varmış. Biri gençmiş diğeri Mario...
Hocamız Mario yu istemiş. Sonra hocamıza demişiz ki patron sensin, sen ne dersen o.

3 aylık kanat transferi hikayemiz 🤦🏻‍♂️

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Semihten gelecek parayı akşam pazarına düşmüş oyunculara harcamayı doğru bulmam ben. Daha planlı bir şekilde harcanmalı o para. Bu sene avrupa maçlarında biraz kendini göstersin.Seneye Haziranda direkt satarız. Temmuzda 2 tane nokta atışı transfer yaparız o parayla. Takımda eksik olan bölgeye, aylarca izlenmiş, görüşülmüş. Rafa, Paulista tarzı transfer indirirsin. Hatta bak devre arası bile satılabilir gerekirse ama şimdi değil.
Oradan gelecek paranın yarisi bankalar birliğine gidecek.rusya şimdi hayatta olmaz zaten eksiğiz ayaklarına sıkarlar

Plan program hicbirsey yok kimse kusura bakmasın tamamen kervan yolda düzülür modu.sen bu adamlar la işi son güne bırakırsan onlar da seninle böyle oynar.biz hariç herkes gönderiyor eldeki iskartalari bir tek biz

Çevrimiçi Necmi

Plan program hicbirsey yok kimse kusura bakmasın tamamen kervan yolda düzülür modu.sen bu adamlar la işi son güne bırakırsan onlar da seninle böyle oynar.biz hariç herkes gönderiyor eldeki iskartalari bir tek biz

düşün işde kimleri almışız bizden başka isteyeni yok diyeceğimde isteyende varmış adamlar gitmiyorum diye tutturmuş dertleri bizden paralarını alıp sonra başka takıma imza atmak biri gitmezse nasıl göndereceksin enayi gibi iki yıllık maaşlarınımı ödeyeceksin yb sol bekiyle anlaşmışlar ama bunları göndersen 12 ödeyeceksin bir bek sana 17 ye maal olacak bildiğim kadarıyla bunada razı olmuşlardı ama taksit istemiyorlarmış keş istiyorlar

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

düşün işde kimleri almışız bizden başka isteyeni yok diyeceğimde isteyende varmış adamlar gitmiyorum diye tutturmuş dertleri bizden paralarını alıp sonra başka takıma imza atmak biri gitmezse nasıl göndereceksin enayi gibi iki yıllık maaşlarınımı ödeyeceksin yb sol bekiyle anlaşmışlar ama bunları göndersen 12 ödeyeceksin bir bek sana 17 ye maal olacak bildiğim kadarıyla bunada razı olmuşlardı ama taksit istemiyorlarmış keş istiyorlar
Abi yarışmak istiyorsan kusura bakma da bir şekilde göndereceksin.o benim problemim değil bunları bilerek geldiler abu dünde böyleydi yeni birsey değil.mazaret üretme makamında değiller çözüm üretecekler.60 maç oynayacak bu takım sakatlığı var cezalısı var yok o gitmiyormus para istiyormuş be n anlamam.guzel bi hava yakalamışsın yapacağın 3 tane nokta atışla is çok baska yerlere gidecek bariz belli hoca da camia da bunu hakkediyor bir şekilde çözecekler.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi yarışmak istiyorsan kusura bakma da bir şekilde göndereceksin.o benim problemim değil bunları bilerek geldiler abu dünde böyleydi yeni birsey değil.mazaret üretme makamında değiller çözüm üretecekler.60 maç oynayacak bu takım sakatlığı var cezalısı var yok o gitmiyormus para istiyormuş be n anlamam.guzel bi hava yakalamışsın yapacağın 3 tane nokta atışla is çok baska yerlere gidecek bariz belli hoca da camia da bunu hakkediyor bir şekilde çözecekler.

zaten gönderecekler 16 yabancı var ikisi her halukarda gidecek daha kaç tane göndereceksin gönder gönder bitmiyor gidenler bedavamı gitti onlarda biliyor taraftarın ne istediğinide biliyorlar ama aç gözlülüğede gerek yok beklerimiz var sakatlanır oynamaz diye yazı turamı atılacak hiç bir şeyi bilerek gelmediler adamların gitmek istemeyeceğini bilmeleri için müneccim olmaları lazım makul konuşmuyorsunuz ben bu kadarını bile beklemiyordum

Çevrimdışı İzmitlibjk

Hüseyin Yücel anlatıyor:
Angelo araplara gidince hocamızla hızlı bir toplantı yapmışız...elimizde iki tane kanat oyuncusu varmış. Biri gençmiş diğeri Mario...
Hocamız Mario yu istemiş. Sonra hocamıza demişiz ki patron sensin, sen ne dersen o.

3 aylık kanat transferi hikayemiz 🤦🏻‍♂️

Sizce nasıl olmaliydı? Araplardan daha çok para verip angelo mu indirmeliydik?
Yoksa herkesin radarında olan bir wonderkide 40 milyon mu vermeliydik
Yoksa 1 senedir takip ettigimiz allahin unuttugu bir köyün takimindaki genc yetenegi 100 bin euroya alip taraftarin "nerden buldunuz bu çöpü" veya "millet osimhen indiriyor siz bunu nerden buldunuz YONETIM GITSIN﹗" tarzi yorumlarini mi okumaliydik?
Yahu ne istiyorsunuz ben anlamıyorum.
Bu sene ligi kazanan sampiyonlar ligine direk gidecek, sampiyonlar ligi gelirlerinin de arttigini dusunursek, diger bonuslar derken kasaya direk 40-50 milyon euro garanti para koymak demek.sponsor sozlesmelerindeki bonus maddeler, semih muci gedson gibi oyuncularin satisindan 50 milyon ustu gelir saglanabilir, onumuzdeki yaz transfer doneminde elinde 100 milyon euro ustu parayla bulunan bir takimimiz olabilir, işte o zaman hep beraber ortaligi yangin yerine cevirelim, yaş ortalamasi diyelim, genc yetenek isteyelim.... Boyle onemli bir sezonda ustelik gecen sene o kadar fark yedikten sonra sampiyonluk yarisina girmek kolay mi?
Bence bu sene bizim gencli yaşlı bakmadan direk verim odakli oyuncu almamiz gerekiyordu ve bunu cok iyi yapiyoruz.
Mario transferi bence maliyetine kiyasla oldukca basarili, hem takim kimyasina uygun hem bize güç katacak.
Ben acikcasi elestiri yorumlarini okurken hep yapilanin kotulenmesini okumak yerine birazda yerine ne yapilmaliydiyi okumak istiyorum.

Mesela angelo meselesinde yonetime hic bir elestirim yok.

Mario transferi bana gore 100 uzerinden 90 puanlik bir hamle

Butun transfer donemi yonetime verdigim puan ise 100 uzerinde 75.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ne yapilmaliydi?

Çevrimdışı İzmitlibjk

O kadar dogru ve yerinde bir eleştiri, bence kesinlikle hüseyin yücel bodrumdaki yalisını satıp parayıda ox'e verip gondermeliydin👍🏻

Etiketler: