Hüseyin Yücel anlatıyor:
Angelo araplara gidince hocamızla hızlı bir toplantı yapmışız...elimizde iki tane kanat oyuncusu varmış. Biri gençmiş diğeri Mario...
Hocamız Mario yu istemiş. Sonra hocamıza demişiz ki patron sensin, sen ne dersen o.
3 aylık kanat transferi hikayemiz 🤦🏻♂️
Sizce nasıl olmaliydı? Araplardan daha çok para verip angelo mu indirmeliydik?
Yoksa herkesin radarında olan bir wonderkide 40 milyon mu vermeliydik
Yoksa 1 senedir takip ettigimiz allahin unuttugu bir köyün takimindaki genc yetenegi 100 bin euroya alip taraftarin "nerden buldunuz bu çöpü" veya "millet osimhen indiriyor siz bunu nerden buldunuz YONETIM GITSIN﹗" tarzi yorumlarini mi okumaliydik?
Yahu ne istiyorsunuz ben anlamıyorum.
Bu sene ligi kazanan sampiyonlar ligine direk gidecek, sampiyonlar ligi gelirlerinin de arttigini dusunursek, diger bonuslar derken kasaya direk 40-50 milyon euro garanti para koymak demek.sponsor sozlesmelerindeki bonus maddeler, semih muci gedson gibi oyuncularin satisindan 50 milyon ustu gelir saglanabilir, onumuzdeki yaz transfer doneminde elinde 100 milyon euro ustu parayla bulunan bir takimimiz olabilir, işte o zaman hep beraber ortaligi yangin yerine cevirelim, yaş ortalamasi diyelim, genc yetenek isteyelim.... Boyle onemli bir sezonda ustelik gecen sene o kadar fark yedikten sonra sampiyonluk yarisina girmek kolay mi?
Bence bu sene bizim gencli yaşlı bakmadan direk verim odakli oyuncu almamiz gerekiyordu ve bunu cok iyi yapiyoruz.
Mario transferi bence maliyetine kiyasla oldukca basarili, hem takim kimyasina uygun hem bize güç katacak.
Ben acikcasi elestiri yorumlarini okurken hep yapilanin kotulenmesini okumak yerine birazda yerine ne yapilmaliydiyi okumak istiyorum.
Mesela angelo meselesinde yonetime hic bir elestirim yok.
Mario transferi bana gore 100 uzerinden 90 puanlik bir hamle
Butun transfer donemi yonetime verdigim puan ise 100 uzerinde 75.