2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104809 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

bizim üç gereksizin menajerleriyle toplantı yapılıyormuş hiç umudum yok ama keşke gitseler
Ek olarak Şenol kurbanı Onana'nın menajeri ile de temasa geçilmiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir anda sezonun kaderi değişebilir. Bekliyoruz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MaDJeR

bizim üç gereksizin menajerleriyle toplantı yapılıyormuş hiç umudum yok ama keşke gitseler

Abu ve Amartey'in menajeri aynıymış zaten.

Çevrimiçi levitate

onana işe yarar bu sene bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hollanda liginden biriyle temas varmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu mario orta saha deilmiydi yaw ne ara sağ açık oldu... Neyse hayırlı olsun

Çevrimiçi Samet Demir

o abounun ne mal olduğunu, porto’nun oyuncusuyken, porto beşiktaş maçında, beşiktaşlı oyuncularla gülüşüp eğlenmesinden anlamalıydık. Ogün kendini piyasaya çıkaran kulübe bunu yapan bize neler yapmaz.. keza sonra para için şampiyonluğu satmaya kalktı, anç tuttu herifi bidaha musallat etti bize..
Abu konusunda bizlerde de çok suç var. Azınlık vardı istemeyen. Onun harici bir çoğumuz gelmesine çok sevindik
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben "eldekiler gitmediği için transfer yapamadık" mevzusuna asla katılmıyorum. Asla inanmıyorum. %100 olarak reddediyorum bu bahaneyi. 4.5 milyona yapılacak bir transfer varsa Aboubakar'ın sözleşmesini feshedip o transferi 8 milyon'a yapmış varsayacaksın. Oyuncuya ederinden 3.5 milyon fazla verdik olarak sayacaksın kendini. Bu kadar basit. Yani demem o ki yeni transfer yapılmamasının sebebi eldekilerin gitmemesi değil, eldekilerin gidişinin maliyetine katlanılmak istenmemesi. Ayrıca kontenjan sıkıntısı varsa  neden Ndour aldın? Salih var, Ege vardı. Ndour ne kadar gerekliydi?

Çok saçma bir transfer sezonu oldu. Geçiş sezonu kadrosu desen değil, şampiyonluk kadrosu desen o da değil. Arada kalmış saçma bir durum oluştu.

Geçmiş olsun. Şampiyonluk için mucize beklicez. Hüseyin Yücel diyor ya: "Bundan sonra seni bir transfer daha yapabilmemiz için mucize olması gerek." Öyle işte. Mucizelere kalmış işimiz.

Şimdi gelir "enseyi karartmayın"cılar. Bu kanat rotasyonuyla, bu bek rotasyonuyla hiçbir halt olmaz "uzun maraton"da. Bir başarı gelirse bu %100 olarak Giovanni Van Bronckhorst mucizesi olur. Heykelinin falan dikilmesi gerekir öyle bir durumda.

Vallahi ayni kapiya cikiyor zaten. Gidenlerin maliyeti fazla oldugu icin butce kalmiyor ve transferi tamamlayamiyorsun. Adamlar bir de pesin istemis paralari. Ben yonetime anlayis gosteriyorum acikcasi. Ve ucuz oyunculari takima dolduracaklari yere az ama az transfer yapmalarini da dogru buluyorum. Yine kadroyu vasatlarla sisirecegimize guzel bir altyapi yaptik, bu sene nefesimiz yetmese bile seneye birkac eklemeyle gelismeye devam ederiz.

Tercihler konusunda hakli olabilirsin ama. Onana, Salih, Demir dururken N'Dour gerekli degildi. Joao Mario ne kadar gerekli tartisilir, o da safkan kanat degil.
Bek bence hic sikinti olmayacak ama hucum anlaminda kulube bence buyuk sikinti. Bizim lig iyi defans yapanlarin degil iyi hucum edenlerin kazandigi lig. Kulubemiz bu anlamda cok zayif bence, ama biz henuz o sekilde test edilmedigimiz icin gercekler yuzumuze carpilmadi.

Dar kadrolarla gerci iki defa sampiyon oldu, 15/16'da ve Sergen Yalcin doneminde. Ama Avrupa'da cok erken elenmistik ve neredeyse hic sakatlik yasamamistik o sezon (S. Yalcin doneminde sezon sonuna dogru sadece, o donemde de sampiyonluk gidiyordu neredeyse zaten). Bu sene kafadan 8 baya zorlu Avrupa macin var, yedek kulubesi cok zayif.
Ama devre arasina kadar atabilirsek kendimizi belki devre arasi 2-3 transferle kadro genisleyebilir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ox'un 2 yıllık maliyeti yüksek. Faydalanilacaksa oynasın zaten. Ama Amartet'in 2 yıllık maliyeti 3.4 milyon euro. Aboubakarin da bu sezon maliyeti 3.5 milyon Euro. İkisinden biri pek ala feshedilebilirdi. Ki zaten bu parayı er ya da geç vericeksin bu oyunculara. Aboubakar devre arası falan gitmez. Adam yatarak para kazanmaya ant içmiş. Buradaki tek mesele şimdi değil sezon sonu verelim bu parayı diyorlar. Ama bu karar şampiyonluğun kaçmasına sebep olursa çok ah vah ederiz. Takımda hala orjini kanat olan oyuncu sayısı 2. Rashica ve Can Keleş. Bu es geçilebilecek bir durum değil. Şimdi herkes formasyon değişikliği falan konuşuyor. İş hocaya kaldı yani. Çıkarırsa bizi bu cendereden hoca çıkarmış olacak.

Abi bu paralar cerez parasiymis gibi konusuyorsun. Biz transfer doneminde ne harcadik ki 3.5 milyon euro para'yi pesin sak diye cikaralim.
Siz zannediyormusunuz ki GS ve FB zarar etmiyor? Bakambu 5 milyona satildi, Tete'den zarar etmediler falan. Ya ceplerinden karsiliyor yoneticiler ya da maasini odemeye devam edip bonservis girdisi olarak gosteriyorlar vs.
Oyuncu kaziklamak istiyorsa kaziklar yani, elin kolun bagli. 40 yilda 1 Bailly gibi maasi ucuk olmayan, bir sekilde taliplisi cikmis ve oynama kaygisi olan oyuncu birakir maasini gider. Ama 40 yilda bir yani. Ox gitmek istemezse hicbir sekilde gitmez. Yonetim de cebinden cerez parasiymis gibi 6 milyon euro cebinden vermedi diye kizmam.

Ha, kizacagim sey mesela H. Yucel'in mesela bu kadar ilahlastirilmasi olabilir. Transfer edilen oyuncularin maasi ucuk ve giden oyunculara abuk subuk paralar verilmedi, GS gibi katakullilere girmedik. FB ve GS yoneticileri kadar para vermemis gibi gozukuyorken bu kadar ilahlastirmanin anlami yok.
Ama asil ANC'ye kizmak lazim. Bu kadar zarar verdim en azindan 1 oyuncunun kontratini karsilayip yonetime yardimci olayim diyebilirdi. Dedigi kadar Besiktas'liysa en azindan bunu yapardi gonul almak adina. Gram Besiktas'lilik yokmus.

Çevrimdışı Sefa Kara

Jao mario tam orjin kanat degil yine orta sahadan devsirme adam aldik  :ebebe:

Bek almamiz lazim bir sekilde sol bekin yedegi yok.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Önemli olan göndermek dediler.
Göndermeliyiz dediler.
Gönderemezsek, alamayız dediler
Gönderemediler. Alamadılar.

Teknik olarak gonderdiler aslinda. Oyuncular gitmedi.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mevcut yabanci oyuncularimiz :

Felix
Amartey
Gabriel
Arthur
Svensonn
Al musrati
Onana
Gedson
Oxled
NDour
Muci
Milot
Mario
Rafa
Immobile
Aboubakar

Toplamda 16 yabancimiz var.

2 tane oyuncu fazlaligimiz var.Transfer yapabilmemiz icin 3 oyuncu ile yollarimizi ayirmamiz gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

CSKA Semih'e teklif yapacakmış

Çevrimdışı Ravenman

Mevcut yabanci oyuncularimiz :

Felix
Amartey
Gabriel
Arthur
Svensonn
Al musrati
Onana
Gedson
Oxled
NDour
Muci
Milot
Mario
Rafa
Immobile
Aboubakar

Toplamda 16 yabancimiz var.

2 tane oyuncu fazlaligimiz var.Transfer yapabilmemiz icin 3 oyuncu ile yollarimizi ayirmamiz gerekiyor.

Abuyu göndermesek mecburen Immobile'nin yedeği olması lazım.

Formda bir Abu hem Osimhen'den hem Icardi'den iyi.

Himmetspor: Osimhen - Icardi - Batshuayi

fener: Dzeko - Ennesriy - Cenk

Bizde meburen Immobile - Aboubakar - Mustafa

Çevrimdışı Ravenman

Amartey Kasımpaşa'ya giderse, biz Yasin Özcan ve Bounani'yi alıp kapatacağız transferi.

Çevrimiçi Samet Ç

20 versinler bitsin şu iş
satmam 14 kişiyle mi sezon bitireceğiz hem Semih'ten gelen para gereksizlerin maaşlarına gider

Adam eksik diyoruz lazım adamı satmak olmaz..gidecekleri gönderin kardeşim ne alaka semih

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KartalınGücü

Muçi normalde santrafor değil mi, ileriyi o da yedekler.

Çevrimdışı Necmi

satmam 14 kişiyle mi sezon bitireceğiz hem Semih'ten gelen para gereksizlerin maaşlarına gider
belki gelrn parayla bir sol açık birde sol bek alırlar

Çevrimdışı Necmi

Adam eksik diyoruz lazım adamı satmak olmaz..gidecekleri gönderin kardeşim ne alaka semih

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
değerini bulan oyuncu satılmalı sirkilasyon iyidirde semih rusya yazık olur ya

Etiketler: