2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102876 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Hüseyin Yücel  Angelo için Chalsae'nin bonservis olarak 25 milyon paund istediğini söyledi.İlgilendiğimiz bir tanede bonservisle alabileceğimiz 19 yaşında oyuncu olduğunu söyledi.Kararı hocamızla konuşup vereceğiz dedi.Şimdi bizimkiler "Kiralık mı olsun yoksa bonservisiyle mi olsun?" kararını verecek.Ben bonservisi bizim olmasa bile hangisi iyiyse o gelsin derim bu sene özelinde.Çünkü bu sene şampiyon olursak bu yönetimle direk şampiyonlar ligine giderken mantık çerçevesinde istediğimiz her oyuncuyu alırız.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

İngiltere'de liginde transfer sezonu bu gece  birde bitiyor. Ox saat bire kadar sözleşmesini feshedip boşa çıkarsa sonraki günlerde de bonservisi elinde olan futbolcu olarak İngiltere'de imzalayabiliyormuş.Bakalım bu gece OX ile analaşabilecek miyiz sözleşme feshi için.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Taraftarin hala bek yedeklerine kafa’yi takip santrfor yedegini sorun gormemesini anlamiyorum.
Birak yedek beki, as bekler berbatken bile sampiyon oluyorsun. GS son 2 sene abuk subuk beklerle sampiyon oldu.
Biz N’Sakala, Ismail’le falan sampiyon olduk. Sene basindan beri goruyoruz zaten, omurga iyiyse beklerin eksikligi de goze carpmiyor.

Ama santrfor yedegi oyle degil. Yedek solbeki cok iyi oldugu icin sampiyon olan takim sayamazsin, ama yedek santrforu girip 4-5 mac aldirdigi icin sampiyon olan tonla takim sayarsin. Ligimizin yazilmamis kurallarindan biri de bu zaten. Semih’i alternatif forvet olarak niye goruyorsunuz anlamiyorum, tek forvet oynamaz, oynayamayagini gosterdi. Mustafa 4-5 fark yaptigimiz maclarda girip laylaylom oynuyor eyvallah, ama yarin oburgun deplasmanda 70. dakika’ya berabere girdigimiz macta gozu deliye donmus Anadolu stoperlerinin arasina dalip maci kazandiracak golu atmak baska sey. GS bosuna Batshuayi’ye senelik 4 milyon vermiyor. Bence iyi bir yedek santrfor gelmezse ileride buyuk sikinti’ya duseriz. Hele Immobile 6-7 mac kacirirsa sikinti cok cok buyuk.

Ben pek katilamiyorum sana, Ciro'nun arkasinda potansiyelli cok iyi genc oyuncumuz var. Hem Semih hemde Mustafa bence iyi alternatifler.

A milli takimda takimcilik/lobicilik falan olmazsa eger ikiside bence forvet hattinin ideal adaylari Can ile beraber. Bu iki potansiyelin yanina gurbetci bir oyuncu alinirsa hayir demem ama yabanci oyuncu alirsak hem kontenjani dolduracak hemde bu cocuklarin onunu kapatacak. Alinacak oyuncununda karakterli olmasi, kenarda beklemeyi dert etmemesi falan bir suru soru isareti var. Rafa'da ayrica o pozisyonda bircok kez oynadi ve o da iyi bir alternatif olarak dusunulebilir.

Cok goruyorum biz Koybasi ile N'Sakala ile sampiyon olduk yorumlarini. N'Sakala'li kadro ile sampiyonluk mucizevi bir sampiyonluktu - bunda hemen hemen herkes hem fikir sanirim. Isimizi yine mucizelere birakmamaliyiz. Onun icin o sezonu ornek gostermek ne kadar dogru bilemiyorum, ayni sekilde bir baskasida biz o sene forvetsiz sampiyon olduk forvette Tore falan oynadi diye anti tezde ortaya atabilir.

Ismail Koybasi ile sampiyon oldugumuz sezonada vurgu yapiliyor ama Ismail bizde kac sezon gecirdi? Ismail'in bizle bi 6-7 senesi vardir heralde, bu periyotta Ismail ile sampiyon olamadigimiz 6 senenin gormezden gelinip bir seneye vurgu yapilmasi ne kadar dogru onuda bilemiyorum.

Sadece taraftar degil, hocada bekler icin talimat vermis ki yoneticilerde cikip aciklama yapiyor bek bakiyoruz diye. Umarim kaliteli bir oyuncu gelir ve hocanin elini rahatlatir.

Çevrimdışı 38life

Yönetimi anlıyorum gönder gönder bitmiyor ve eldekiler gitmemek için her türlü pisliği yapıyor.Ama şöyle bir gerçek var rafa Silva her maç şapkadan tavşan çıkaramaz.
Takımda fiziksel ve zihinsel düşüs başladığında işler çok terse dönebilir.Kesinlikle bir kanat ve sol bek lazım.

Kesinlikle katılıyorum. Şuanda bir peri masalı yaşanıyor. Toz pembe görüyoruz dünyayı. Hakikatten çok uzaklaştık. Bunun ceremesini çekeceğiz gibi görünüyor maalesef.

Çevrimiçi kartalizma190399

Forumda çok fazla "beli dönmüyor" terimi kullanıldığı için yazıyorum,
Real madrid las palmas maçı
Dk 5
Eder militao yaş 26 piyasa değeri 60 milyon euro,
Yedirdigi gole bak, beli dönmüyor. Ciddi ciddi beli dönmüyor yani kalas gibi, sonuç puan kaybı.

Şimdi bunu şu yüzünden yazdım; çok kolay oyuncu harcıyoruz , çok zor oyuncu beğeniyoruz, forum olarak bazı şeyleri abartmayı çok seviyoruz, biraz daha sakin olmak önemli bence, 10 senedir okuyorum şurayı, eskiden noktasına virgulune kadar yazdiklarina katilacagim insanlar "fm ci" kafayla yorum yazar hale geldi. Senin 2 kadro dışın aboubakar ile ox yıllık maaşı 6 milyondan biraz fazla, millet bu paraya kadro kuruyor ,avrupa liginde eşleştigimiz maccabinin degeri zaten 22m.
Yani tamam sınırları zorlayalim, yönetım fedakarlık yapsın ama bizde biraz mantikli hareket edelim, ben yönetimi sonuna kadar savunuyorum, filanca pozisyona neden "beli dönen' adam almadınız diye hesap sormaya kalkan olursa bende savunurum. Beşiktaş kusursuza yakın yönetiliyor. Yönetim eksiklerin farkında ve kapatmak için sınırları zorluyor  bu yönetimi gonderip anç şenol ikilisinin hayalini kuranlar çok kurmasin

Bence de. Bu sene saglam para harcadik, kullanmadigimiz oyuncularin odenecek maasiyla zaten saglam bir butce cikiyor. Su maas butcesi hem kulup ekonomisi hem ulke futbolu ekonomisi/getirisiyle hicbir sekilde mantikli degil ya zaten, neyse.
Sartlar durun boyleyken bir de yonetime niye amartey aboubakar ox'a cebinden 15 milyon euro pesin verip gondermedin diyemem.

Çevrimdışı 38life

Gitmek istemeyenleri tutacaksak Aboubakar aslinda en ihtiyacimiz olan tipte oyuncu gibi duruyor. Ahlak sorunu olmasa buyursun yedek santrfor olsun derim, ama o yola girmemeliyiz bence.
Chamberlain bence faydali olabilir. Hem Gedson’un muadili olabilir, onun kadar tempo ve dripling yapabilen baska oyuncumuz yok.
Sag acik oynamisligi da var. Sakatligini atlatmissa iclerinde en faydali olacak olani da o. Is ahlaki da Aboubakar gibi degil.

Aboubakar akıldan bile geçirilmemeli. Ki zaten hoca çok net şekilde çizgiyi çizmiş durumda. Bu kaypaklardan kadroya girecek biri olursa o da Ox olur. Ki bence bu saatten sonra o da olmaması gerek. Özellikle kulübün ikinci başkanı programa katılıp bu sözleri söyledikten sonra.

Çevrimdışı Ravenman

Eğer Ox ve Ebubekir gitmeseler mecbur fayadalanmamız lazım.

Öyle boş tribünde otur paranı say olmaz.

Hem Ox hem Abu bizim oynadığımız dinamik pas oyununa çok uyar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abou denen şeref yoksununun bırak takımda olması antrenmana bile çıkması takımın havasını bozar. Derhal defedilip kurtulmamiz gereken bir tek hücreli.

Çevrimdışı Necmi

Konu dışı olacak özür dilerim şimdiden ancak avrupada deplasmana gitmiş bir ağabeyim var mıdır forumda? Almanyada yaşıyorum ve bu sezon avrupadaki deplasmanlardan birine gitmek istiyorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Tekrar konu dışı yaptığım için özür dilerim.
pasaportunla kulübe gidip bilet alıyorsun sonra uçağa binip gidiyorsun 😀 şu an bilmiyorum ama eskiden pasaport olmadan bilet satmıyorlardı

Çevrimdışı KartalınGücü

Hüseyin Yücel  Angelo için Chalsae'nin bonservis olarak 25 milyon paund istediğini söyledi.İlgilendiğimiz bir tanede bonservisle alabileceğimiz 19 yaşında oyuncu olduğunu söyledi.Kararı hocamızla konuşup vereceğiz dedi.Şimdi bizimkiler "Kiralık mı olsun yoksa bonservisiyle mi olsun?" kararını verecek.Ben bonservisi bizim olmasa bile hangisi iyiyse o gelsin derim bu sene özelinde.Çünkü bu sene şampiyon olursak bu yönetimle direk şampiyonlar ligine giderken mantık çerçevesinde istediğimiz her oyuncuyu alırız.

Diğer çocuğun Angelo potansiyelinde olduğunu sanmıyorum olsa zaten bonservisiyle bize yedirmezler.

Çevrimiçi sEuL

Abou denen şeref yoksununun bırak takımda olması antrenmana bile çıkması takımın havasını bozar. Derhal defedilip kurtulmamiz gereken bir tek hücreli.

+1903

Halen bu hainden birseyler bekleyen arkadaslarida anlayamiyorum. Gozunu para boyamis, gitsin parasini alsin ve paf takimla son yillarini gecirsin.
Ox'ta soylendigi gibi 6.5M Euro'mu verin diye diretiyorsa yaziklar olsun ona da. ANC ve saz ekibi en karaktersizleri ince eleyip takima doldurmuslar.

Çevrimdışı sefaköykartali

pasaportunla kulübe gidip bilet alıyorsun sonra uçağa binip gidiyorsun 😀 şu an bilmiyorum ama eskiden pasaport olmadan bilet satmıyorlardı
Yurtdışında olduğum için kulübe bizzat gidemiyorum ağabey passodan mı yapmak lazım acaba

Çevrimiçi blackeagle35

Kronik sakat Ox’a, Amarteye bu maaşları verenleri Camianın unutmaması lazım, yazıklar olsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Can Keleş yabancı statüsünde gözüküyor doğru mu?

Çevrimdışı celiker1

Hayır,yerli statüsünde
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Degil, oyle olsaydi Karagumruk gecen sene bircok maci hukmen kaybetmis olurdu. Mackolik'ten Ist'a karsi oynadiklari kadroya bi goz gezdirdim, Alman asilli Guven, Avusturya asilli Can var. Ucuncu Turk oyuncu olarakta heralde kazak oyuncuyu sahay surmusler.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben pek katilamiyorum sana, Ciro'nun arkasinda potansiyelli cok iyi genc oyuncumuz var. Hem Semih hemde Mustafa bence iyi alternatifler.

A milli takimda takimcilik/lobicilik falan olmazsa eger ikiside bence forvet hattinin ideal adaylari Can ile beraber. Bu iki potansiyelin yanina gurbetci bir oyuncu alinirsa hayir demem ama yabanci oyuncu alirsak hem kontenjani dolduracak hemde bu cocuklarin onunu kapatacak. Alinacak oyuncununda karakterli olmasi, kenarda beklemeyi dert etmemesi falan bir suru soru isareti var. Rafa'da ayrica o pozisyonda bircok kez oynadi ve o da iyi bir alternatif olarak dusunulebilir.

Cok goruyorum biz Koybasi ile N'Sakala ile sampiyon olduk yorumlarini. N'Sakala'li kadro ile sampiyonluk mucizevi bir sampiyonluktu - bunda hemen hemen herkes hem fikir sanirim. Isimizi yine mucizelere birakmamaliyiz. Onun icin o sezonu ornek gostermek ne kadar dogru bilemiyorum, ayni sekilde bir baskasida biz o sene forvetsiz sampiyon olduk forvette Tore falan oynadi diye anti tezde ortaya atabilir.

Ismail Koybasi ile sampiyon oldugumuz sezonada vurgu yapiliyor ama Ismail bizde kac sezon gecirdi? Ismail'in bizle bi 6-7 senesi vardir heralde, bu periyotta Ismail ile sampiyon olamadigimiz 6 senenin gormezden gelinip bir seneye vurgu yapilmasi ne kadar dogru onuda bilemiyorum.

Sadece taraftar degil, hocada bekler icin talimat vermis ki yoneticilerde cikip aciklama yapiyor bek bakiyoruz diye. Umarim kaliteli bir oyuncu gelir ve hocanin elini rahatlatir.

Potansiyel olmuyor iste. Semih bir defa tek forvete uygun degil. Mustafa Hekimoglu tecrubesiz ve bence siritiyor, kolay maclarda bile. Sen her macin laylaylom 3-4 farkla gececegini veya Immobile’nin 40 mac formda ve saglikli olacagini mu dusunuyorsun? Karli Sivas deplasmaninda son 20 dakika gole ihtiyacin oldugunda Mustafa sana istedigini veremez. 3-4 farkla onde oldugumuz Antalya, Lugano maclarinda bile veremiyor. Ama Batshuayi, Webo, Cenk veriyor iste.

Ben yedek santrforu sadece alternatif olarak gormuyorum. Bence as solbekten bile daha onemli olabiliyor ligimizde ligin yapisi geregi. Solbek solbek diyip duruyorsunuz, FB 3 senedir 35 milyonluk solbekle sampiyon olamadi.

Ismail’le her sene sampiyon olamadik tabii, ama sampiyon olamadigimiz seneler icin Ismail’i suclamam. Sampiyon olamadik cunku stoperde Marcelo bulamadik Zapo G.Zan falan oynadi. Forvette Gomez yoktu Bobo Bebe Bibi Bubu Edu vardi. 10 numarada Sosa Talisca yoktu iyi gun topcusu Delgado falan vardi. Bu ligde omurgan iyiyse goturuyorsun. Stoper-6-10-9 yetiyor. GS son 2 sene derme catma sacma sapan beklerle idare ede ede sampiyon oldu iste. Sampiyon oldu cunku omurgasi saglam. Icardi veya Torreira yerine 2 gomlek kotu 9/6 alsalardi ve solbeke sagbeke iyi bir oyuncu alsalardi sampiyon olurlarmiydi? Bence olamazlardi.

En guzel ornek biziz iste. Omurga’da 3 oyuncu degisti gece-gunduz kadar fark var. Takimda Immobile, Rafa olunca Svensson da goze batmiyor. 10 uzerinden 6-7’lik oynuyor gorevini yapiyor yetiyor. Ama yarin oburgun Immobile olmayinca o eksikler goze batar. Forvetimiz 34 yasinda, tecrubesine sogukkanliligina gol vurusuna laf denmez, ama sahada zaman zaman fiziksel olarak artik zorlandigi gozukuyor bazi pozisyonlarda. Immobile’yi Immobile kalitesinde biriyle yedekleyemezsin, ama Mustafa- Ciro arasinda 4-5 gomlek fark var, bu da fazla bence.

Çevrimdışı Necmi

Yurtdışında olduğum için kulübe bizzat gidemiyorum ağabey passodan mı yapmak lazım acaba
yok passo işlemiyor kulüpden almak şart pasaportu olan birine aldırabilirsin

Çevrimiçi yaço58

Yapmayın etmeyin sağlam bir kanat alın a sınıf

Çevrimiçi sEuL

Potansiyel olmuyor iste. Semih bir defa tek forvete uygun degil. Mustafa Hekimoglu tecrubesiz ve bence siritiyor, kolay maclarda bile. Sen her macin laylaylom 3-4 farkla gececegini veya Immobile’nin 40 mac formda ve saglikli olacagini mu dusunuyorsun? Karli Sivas deplasmaninda son 20 dakika gole ihtiyacin oldugunda Mustafa sana istedigini veremez. 3-4 farkla onde oldugumuz Antalya, Lugano maclarinda bile veremiyor. Ama Batshuayi, Webo, Cenk veriyor iste.

Ben yedek santrforu sadece alternatif olarak gormuyorum. Bence as solbekten bile daha onemli olabiliyor ligimizde ligin yapisi geregi. Solbek solbek diyip duruyorsunuz, FB 3 senedir 35 milyonluk solbekle sampiyon olamadi.

Ismail’le her sene sampiyon olamadik tabii, ama sampiyon olamadigimiz seneler icin Ismail’i suclamam. Sampiyon olamadik cunku stoperde Marcelo bulamadik Zapo G.Zan falan oynadi. Forvette Gomez yoktu Bobo Bebe Bibi Bubu Edu vardi. 10 numarada Sosa Talisca yoktu iyi gun topcusu Delgado falan vardi. Bu ligde omurgan iyiyse goturuyorsun. Stoper-6-10-9 yetiyor. GS son 2 sene derme catma sacma sapan beklerle idare ede ede sampiyon oldu iste. Sampiyon oldu cunku omurgasi saglam. Icardi veya Torreira yerine 2 gomlek kotu 9/6 alsalardi ve solbeke sagbeke iyi bir oyuncu alsalardi sampiyon olurlarmiydi? Bence olamazlardi.

En guzel ornek biziz iste. Omurga’da 3 oyuncu degisti gece-gunduz kadar fark var. Takimda Immobile, Rafa olunca Svensson da goze batmiyor. 10 uzerinden 6-7’lik oynuyor gorevini yapiyor yetiyor. Ama yarin oburgun Immobile olmayinca o eksikler goze batar. Forvetimiz 34 yasinda, tecrubesine sogukkanliligina gol vurusuna laf denmez, ama sahada zaman zaman fiziksel olarak artik zorlandigi gozukuyor bazi pozisyonlarda. Immobile’yi Immobile kalitesinde biriyle yedekleyemezsin, ama Mustafa- Ciro arasinda 4-5 gomlek fark var, bu da fazla bence.

Saygi duyuyorum gorusune ama katilmiyorum. Elimizde A milli takimin as forveti olabilecek iki oyuncu var.
Semih forvete uygun degil yorumunada hic katilmiyorum, tam bir golcu olarak yetismis ve butun alt kategorilerin icinden gecmis forvet olarak. Zorla kanat oynattigimiz sezonda bile 12 gol 4 asistlik bir performans gosterdi. Ciro yoklugunda tamda topla bulusmasi gereken yerdelerde topla bulusur daha da etkili olur bence.
Etkili bir iki kanat oyuncusu aldigimiz denklemde forvetin gereksiz oldugunu dusunuyorum

Çevrimdışı celiker1

Saat gece 10 oldu Chamberlian ile hala sözleşme feshi yapamadık.Gece 1 e kadarda yapamazsak maalesef başımıza kalacak.Kadroya alınıp form tutturmaya çalışmaktan başka çare kalmayacak.Sol bek umutlarımızda başka bahara kalacak.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Saat gece 10 oldu Chamberlian ile hala sözleşme feshi yapamadık.Gece 1 e kadarda yapamazsak maalesef başımıza kalacak.Kadroya alınıp form tutturmaya çalışmaktan başka çare kalmayacak.Sol bek umutlarımızda başka bahara kalacak.
takımın uyumunu bozar atarız kadro dışına beklesin dursun hiç içeri sokmaya gerek yok eksi yazar bu saatten sonra faydadan ziyade

Çevrimdışı Talisca1903

Mustafa milli takıma seçildi yine üstün şekilde karaktersizlik yapılmaz ise ilk 11 oynayacaktır bu şekil golcü mü var ?
yine de bu haramzadelerin ne yapacağı belli olmaz fikri aklımın bir köşesinde duruyor

Çevrimdışı İzmitlibjk

Abou konusunda benim fikrim sahaya çıktığında bilerek kötü oynadığı şeklinde. Güvenmiyorum. Sahada jogging yaparak bizimle alay edeceğine evinde otursun tv den izlesin. Kontrati bitince de babayi bulur bir daha rekabetci takimi.

Etiketler: