2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102942 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Yusuf Yazıcı ismi hiç çıkmadı hayret.
Burada da hiç bahsi geçtiğine denk gelmedim.
Ya da ben bişeyler kaçırdım.
Şuan halen boşta
Bizden uzak, başka nereye yakın olursa olsun.
Gereksiz, saçma sapan bir transfer olur.
Ts ile bile adi çıkmıyor, gerisini siz düşünün.

Çevrimdışı CemMert

Hüseyin yücel biraz sonra sports digitale konuk olacak bakalım neler söyleyecek

Çevrimiçi sEuL

Hermosa'nin adi Gs ile geciyor, aslinda sol bek icin biz alsak bizede cuk diye oturur. Bircok macta mac icerisinde ucluye donme sansimizda olur.
Transferleri merakla bekliyorum :) umarim Rafa tarzinda nokta atisi yapabiliriz

Çevrimdışı CemMert

Ox chamberle gün içinde fesih için görüşme gerçekleşmiş. Anlaşma sağlanamamış. Yıllık 3 milyon eurodan 2 sene toplam 6 milyon alacağı varmış. 3 milyon euro verin gideyim diyormuş.

İngiltereye gitmesi çok zor gözüküyor diyor

Sercan dikme

Çevrimiçi kartalizma190399

Nico Williams Svensson'u İnönüde madara ettiği gün "Sağ bekimiz iyi" yanılgısı açığa çıkacak ve muhtemelen devre arası sağ bek arıcaz.

Boyle dusunce mi olur yahu. Nico Williams’in sagbekte madara ettigi her oyuncu kotu olacaksa dunya’daki sagbeklerin 99%’u kotu zaten, adam Dunya Kupasinda her sagbeki madara etti. Bir zahmet bizim capimizdaki takim da 70 milyonluk oyuncu’ya karsi zor duruma dusuversin.
City’le eslesip Rodri Rafa Silva’yi sahadan silse Rafa Silva’yi gonderip daha iyisini mi arayacagiz?

Çevrimdışı KartalınGücü

Abou neyse de Ox'u yollayamıyorsak hoca kanatta  kullanamaz mıydı, karaktersiz bir oyuncu değil, Rashicadan daha az meziyetli de değildir.

Çevrimdışı CemMert

Şuan sadece kanat gelecekmiş. İlk hedefimiz Angeloymuş. Satın alma opsiyonu 25 milyon poundmuş.
19 yaşında bi kanat oyuncusu varmış olma ihtimali yüksek değilmiş bonservisle almaya çalışıyormuşuz.
Eğer oyuncu giderse sol bek gelecekmiş. Sol bek alma ihtimalimiz az diyor. Gosens ile hiç ilgilenmemişiz.

Ne yaparsak yapalım gitmiyorlar diyor Hüseyin Yücel.

Aboubakar, Amartey, Ox hepsi bütün alacaklarını almadan gitmem diyormuş. Parayı peşin istiyorlarmış.
Teklif getirmediğimiz yer kalmadı heryerden teklif var fakat ben tribünde oturmaya razıyım diyorlarmış.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizden uzak, başka nereye yakın olursa olsun.
Gereksiz, saçma sapan bir transfer olur.
Ts ile bile adi çıkmıyor, gerisini siz düşünün.
Gs kapısında yatıyor şuan :) taraftarı istiyor en azından.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Taraftarin hala bek yedeklerine kafa’yi takip santrfor yedegini sorun gormemesini anlamiyorum.
Birak yedek beki, as bekler berbatken bile sampiyon oluyorsun. GS son 2 sene abuk subuk beklerle sampiyon oldu.
Biz N’Sakala, Ismail’le falan sampiyon olduk. Sene basindan beri goruyoruz zaten, omurga iyiyse beklerin eksikligi de goze carpmiyor.

Ama santrfor yedegi oyle degil. Yedek solbeki cok iyi oldugu icin sampiyon olan takim sayamazsin, ama yedek santrforu girip 4-5 mac aldirdigi icin sampiyon olan tonla takim sayarsin. Ligimizin yazilmamis kurallarindan biri de bu zaten. Semih’i alternatif forvet olarak niye goruyorsunuz anlamiyorum, tek forvet oynamaz, oynayamayagini gosterdi. Mustafa 4-5 fark yaptigimiz maclarda girip laylaylom oynuyor eyvallah, ama yarin oburgun deplasmanda 70. dakika’ya berabere girdigimiz macta gozu deliye donmus Anadolu stoperlerinin arasina dalip maci kazandiracak golu atmak baska sey. GS bosuna Batshuayi’ye senelik 4 milyon vermiyor. Bence iyi bir yedek santrfor gelmezse ileride buyuk sikinti’ya duseriz. Hele Immobile 6-7 mac kacirirsa sikinti cok cok buyuk.

Çevrimdışı 38life

Anlaşılan dünkü maçtan sonra sol bek transferi ikinci plana atılmış yine.  :)

Hüseyin Yücel "önceliğimiz sağ kanat, ardından eğer oyuncu gönderebilirsek sol bek'e de transfer yaparız ama bu ihtimali zor görüyorum." dedi.

Yanlış yapılıyor.

Bahsi geçen futbolcular gönderilemese de zaten kadroda yer alamayacak ki? Hoca Amartey, Ox, Aboubakar falan bunlar gönderilemezse hoca oynatacak mı sanki? Hayır. Ben anlayamadım bu işi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ne yaparsak yapalım gitmiyorlar diyor Hüseyin Yücel.

Aboubakar, Amartey, Ox hepsi bütün alacaklarını almadan gitmem diyormuş. Parayı peşin istiyorlarmış.
Teklif getirmediğimiz yer kalmadı heryerden teklif var fakat ben tribünde oturmaya razıyım diyorlarmış.

Bu söylediklerim tamamen hayal ürünü.
Ben şahsen başkan yada yönetici olsam bu işi farklı şekilde hallederim. Bu adamların iyi niyetten anlamayacaklari kesin. İyi niyetten anlamayana kötü yüzünü göstereceksin. Meksika'da çok örneği var. İlla kan mı girsin işin içine.

Çevrimdışı 38life

Transfer bu kadar gecikirse zaten bunun sonu hayra çıkmaz. Belliydi bu durum. Yazık olacak gibi duruyor.

Gitmesi gerekenlerin gitmemesi çok can sıkıcı.
En az 4 tane dipçik gibi adam lazım

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Anlaşılan dünkü maçtan sonra sol bek transferi ikinci plana atılmış yine.  :)

Hüseyin Yücel "önceliğimiz sağ kanat, ardından eğer oyuncu gönderebilirsek sol bek'e de transfer yaparız ama bu ihtimali zor görüyorum." dedi.

Yanlış yapılıyor.

Bahsi geçen futbolcular gönderilemese de zaten kadroda yer alamayacak ki? Hoca Amartey, Ox, Aboubakar falan bunlar gönderilemezse hoca oynatacak mı sanki? Hayır. Ben anlayamadım bu işi.
Colley gitti, Felix geldi. Amir gitti ardından hemen Ndour geldi. Yani yönetim adamlar gittiği takdirde direk yerini dolduruyor. Gitmediği zaman da ya ffp tarzı birşeye takılıyoruz ya da adamların kadro kışı kaldığı zaman kazık gibi kontratı falan var, aklıma başka bir şey gelmiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bu adamlara bu kontratlari verenlerin

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Bu söylediklerim tamamen hayal ürünü.
Ben şahsen başkan yada yönetici olsam bu işi farklı şekilde hallederim. Bu adamların iyi niyetten anlamayacaklari kesin. İyi niyetten anlamayana kötü yüzünü göstereceksin. Meksika'da çok örneği var. İlla kan mı girsin işin içine.

Tamam da böyle yaparsan daha kimi bulup da getireceksin bu kulübe kim gelir? Oxlade amartey aboubakar dediğin oyuncular tamam biz bunlardan tiksiniyoruz ama hep uluslararası çapta oyuncular. Tehditle vs gönderirsek ve bu oyuncular bana böyle yaptılar diye oraya buraya şikayet ederse hem çok ağır yaptırımlara sebep olur bu hem de daha oyuncu falan getiremezsin. Bunlar ne istiyorsa verip gönderip ahmet nur çebi ceyhun kazancı ve dönemin yönetim kurulunda tek tek kim varsa müteselsil olarak rücu edeceksin başka yolu yok. Lanet herifler istifa etti defoldu gitti hala pislikleriyle uğraşıyoruz ne güzel çekildiler köşelerine

Çevrimiçi Samet Ç

Colley gitti, Felix geldi. Amir gitti ardından hemen Ndour geldi. Yani yönetim adamlar gittiği takdirde direk yerini dolduruyor. Gitmediği zaman da ya ffp tarzı birşeye takılıyoruz ya da adamların kadro kışı kaldığı zaman kazık gibi kontratı falan var, aklıma başka bir şey gelmiyor.
kazık gibi kontratları olduğu doğru Emrecan'ın bile kazık gibi kontratı var Antalya bonservisi ile istedi veremedik o kontrat yüzünden

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Can Keleş tranafermarktta kadromuzda yabancı olarak gözüküyor. Bu doğru mu?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ox 6.5 milyon eurosunu peşin istiyormuş......

Çevrimiçi Mehmet57

Ulan Cebi ABV yatacak yerin yok. Adamlar bildigin yatarim parami alirim modundalar.

Kanat sart oglu sart, ama umarim en azindan 1 oyuncudan cikabiliriz bek icin.

Çevrimiçi Samet Ç

Angelo dışındaki oyuncu Fransa ligindenmiş ve o da 19 yaşındaymış bir tek Bouanani var o da wonderkid salmaz Nice bize onu
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2024, 19:55:16 Samet Ç ]

Gitmek istemeyenleri tutacaksak Aboubakar aslinda en ihtiyacimiz olan tipte oyuncu gibi duruyor. Ahlak sorunu olmasa buyursun yedek santrfor olsun derim, ama o yola girmemeliyiz bence.
Chamberlain bence faydali olabilir. Hem Gedson’un muadili olabilir, onun kadar tempo ve dripling yapabilen baska oyuncumuz yok.
Sag acik oynamisligi da var. Sakatligini atlatmissa iclerinde en faydali olacak olani da o. Is ahlaki da Aboubakar gibi degil.

Çevrimiçi hasankale

Yönetimi anlıyorum gönder gönder bitmiyor ve eldekiler gitmemek için her türlü pisliği yapıyor.Ama şöyle bir gerçek var rafa Silva her maç şapkadan tavşan çıkaramaz.
Takımda fiziksel ve zihinsel düşüs başladığında işler çok terse dönebilir.Kesinlikle bir kanat ve sol bek lazım.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Forumda çok fazla "beli dönmüyor" terimi kullanıldığı için yazıyorum,
Real madrid las palmas maçı
Dk 5
Eder militao yaş 26 piyasa değeri 60 milyon euro,
Yedirdigi gole bak, beli dönmüyor. Ciddi ciddi beli dönmüyor yani kalas gibi, sonuç puan kaybı.

Şimdi bunu şu yüzünden yazdım; çok kolay oyuncu harcıyoruz , çok zor oyuncu beğeniyoruz, forum olarak bazı şeyleri abartmayı çok seviyoruz, biraz daha sakin olmak önemli bence, 10 senedir okuyorum şurayı, eskiden noktasına virgulune kadar yazdiklarina katilacagim insanlar "fm ci" kafayla yorum yazar hale geldi. Senin 2 kadro dışın aboubakar ile ox yıllık maaşı 6 milyondan biraz fazla, millet bu paraya kadro kuruyor ,avrupa liginde eşleştigimiz maccabinin degeri zaten 22m.
Yani tamam sınırları zorlayalim, yönetım fedakarlık yapsın ama bizde biraz mantikli hareket edelim, ben yönetimi sonuna kadar savunuyorum, filanca pozisyona neden "beli dönen' adam almadınız diye hesap sormaya kalkan olursa bende savunurum. Beşiktaş kusursuza yakın yönetiliyor. Yönetim eksiklerin farkında ve kapatmak için sınırları zorluyor  bu yönetimi gonderip anç şenol ikilisinin hayalini kuranlar çok kurmasin

Çevrimiçi Mehmet57

Ox gitmiyorsa kadroya almamanin da bir manasi yok. Madem o kadar para vereceksek faydalanalim. Kalitesiyle su oynanan oyuna rahat ayak uydurabilir.

Etiketler: