2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095867 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

gidip amartey gibilerini kovalayalım demiyorum ki abi, o paralara iyisini veya gencini bulabilirdin ya da illa alacaksan daha uygun bedele düşürmeye çalışabilirdin

bu arkadaşın taaa bir ay önce tesisleri gelip gezdiği konuşuluyor, o sürede bonservis konusunda bir gram yol katedilmedi mi yani
Belki kapıyı 10M Euro’dan açtılar ve biz yarisina kapattık bilemiyoruz tabi arka planda neler döndüğünü.

Ben temkinliyim bu arkadaşa biraz ama, ciddi sakatlıklar geçirmiş ve o sakatlıklardan sonra eski formunu yakalayamamış.

Daha 27 yaşında olması sevindirici, olurda Marcelo performansı gösterirse çok iyi paralara satabiliriz yada uzun yıllar stoper sıkıntısı çekmeyiz. Hayırlı olur insallah.

Çevrimdışı Ravenman

Stoper bitti hele şükür.

Geriye kalan:

- Sağ kanat
- Sol kanat
- Sağ bek ?
- Sol bek ?

Konuşulan isimler:

- Martial (santrafor)
- Diego Carlos (stoper)
- Angelo (sağ açık)
- Rick Karsdorp (sağbek)
- Elayis Tavşan (sağ açık)
- Nicolas Cozza (solbek)
- Sergio Reguilon (solbek)

Talipler:

- Amartey (Ipswich Town)
- Colley (PAOK)
- Masuaku (AEK)
- Oxlade Chamberlain (Leicester City)
- Ersin (Nantes)

Çevrimdışı levitate

Belki kapıyı 10M Euro’dan açtılar ve biz yarisina kapattık bilemiyoruz tabi arka planda neler döndüğünü.

Ben temkinliyim bu arkadaşa biraz ama, ciddi sakatlıklar geçirmiş ve o sakatlıklardan sonra eski formunu yakalayamamış.

Daha 27 yaşında olması sevindirici, olurda Marcelo performansı gösterirse çok iyi paralara satabiliriz yada uzun yıllar stoper sıkıntısı çekmeyiz. Hayırlı olur insallah.

danso gibi bir adamı çok daha genç yaşta 5 civarı bir şeye satmışlar, geçen yaza kadar baba rahman harici rekor satışları yok, o kadar şuursuz olduklarını sanmıyorum en fazla harcadıkları parayı çıkartmak istemişlerdir

bana lugano maçı sonrası panik transferi gibi geldi, sol bek haberi yoktu şimdi tagliafico'lar falan havada uçuşuyor mesela (ya da hoca çok darladı bilemeyeceğim)
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

neyse inşallah öyle bir top oynar ki derim ben ne mal adammışım

kötü topçu değil tabii sadece parası fazla geldi o kadar, maaşı 1.7 falanmış o normal mesela amartey eşşeği bile 1.5 alıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı İhsan

Daum vefat etmiş

Daum duyunca yakinlik hissediyorum.
Daumun gittigi orta okula gittim, Daumun futbol oynadigi takimda oynadim
Annesiyle ayni semtte kaliyorduk. Annesi bize o dönemde 1.FC Köln oyunuclarin imzali resimlerini verdi. Besiktas kadar olmasin, Köln taraftariydim. Littbarski, Haessler, Illgner, Allofs gibi oyunuclar hayraniydim.

Allah rahmet etsin

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Stoper bitti hele şükür.

Geriye kalan:

- Sağ kanat
- Sol kanat
- Sağ bek ?
- Sol bek ?

Konuşulan isimler:

- Martial (santrafor)
- Diego Carlos (stoper)
- Angelo (sağ açık)
- Rick Karsdorp (sağbek)
- Elayis Tavşan (sağ açık)
- Nicolas Cozza (solbek)
- Sergio Reguilon (solbek)

Talipler:

- Amartey (Ipswich Town)
- Colley (PAOK)
- Masuaku (AEK)
- Oxlade Chamberlain (Leicester City)
- Ersin (Nantes)

Ben Forvet eksigimiz oldugunu düsünüyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Sol stoperi hallettik iki sol kaldı.
Bir sol bek bir sol kanat.
Eğer bir tane kanat alacaksak ben hocanın sol kanat isteyeceğini düşünüyorum.
4 resmi maçta da arayışları, değişiklikleri hep sol kanat üzerineydi. Rafayı attı sola,Emirhanı beke alıp Masuakuyu sol kanada sürdü.İlk çıkardığı Semih oldu...
Sağ tarafla oynamadı hiç orası Rashicaya teslim gibi.

Çevrimiçi Necmi

gidip amartey gibilerini kovalayalım demiyorum ki abi, o paralara iyisini veya gencini bulabilirdin ya da illa alacaksan daha uygun bedele düşürmeye çalışabilirdin

bu arkadaşın taaa bir ay önce tesisleri gelip gezdiği konuşuluyor, o sürede bonservis konusunda bir gram yol katedilmedi mi yani
daha genç derken emzikli bebemi alalım felix 26 yaşında herkes sol stoper için deli dana gibi koştuğumuzu bilirken daha ucuzunu nasıl bulacaktık ben 10 m nin altına bulamayız diye düşünüyordum sol ayaklı sol stoperler türü yok olma sınırındaki canlılar listesinde

Çevrimiçi Necmi

Başarılı olması dileğiyle yolu açık olsun
Bu şekilde gelen oyuncular hep başarılı oldu

Çevrimiçi hasankale

Çevrimdışı Ravenman

Can Keleş niye alındı.

Sezonluk Yöresel Kazık ondan.

Her sezon en az 1 Yöresel Kazığımız var.

Basıyoruz parayı alıyoruz yerliyi, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Kimsede hesap vermez niye aldık diye.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var, onun tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan.

2024/25 : Can Keleş
2023/24: Kerem Atakan Keskin
2022/23: Emrecan Bulut
2021/22: Emrecan Uzunhan
2020/21: Bilal Ceylan
2019/20: Umut Nayir
2018/19: Atakan Üner
2017/18: Aras Özbiliz
2016/17: Orkan Çınar
2015/16: Ömer Şişmanoğlu
2014/15: Kerim Frei

Çevrimiçi Necmi

Basıyoruz parayı alıyoruz yerliyi, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var, onun tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan.

ferdiyi fener iki yıl önce almıştı eğer onlar değil biz alsaydık şimdi bu listede olurdu
Aldığımız her oyuncunun messi olmasını bekler bir halimiz var çıkacak takıma leval atlatacak

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli önerisi söyler misin? Gerçi benim sorularıma cevap vermekten kaçınan birisin ama ben yinede sorayım.

Çocuk gelmiş daha oynamadan, ne verdiğini görmeden kesin hüküm vermek de hiç doğru bir hareket değil. Kerim ve umutun o listede ne işi var. Kerim senin kafana uygun transferin vücut bulmuş hali. Umuta gelince attığı gol ile sana derbi kazandırmış birisi. Geçen sene Cenk yerine kadroda olmasını isterdim.( Şuan gerek yok)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bize pahali gelmesinin nedeni bizim taraftarlar genelde maasa degil bonservise baktigi icin.
Bonservise bosa verilmis para olarak bakiyoruz, maas+imza parasina normal olarak bakiyoruz ama genelde sikintiyi asil maas veriyor.
Hem oyuncu karakterine gore yatisa gecebiliyor, hem oyuncunun satisi veya kotu performansta kontrat fesihi zor oluyor.
Bonservis+makul maas bonservissiz+imza parasi+yuksek maas’tan her halukarda daha iyi.
Udokhai icin 5-7 milyon euro pahali gibi geliyor ama oyuncunun yasi gayet genc.
Maasi 1.5 milyon euro bandinda olursa satisi veya gonderilmesi kolay olur, total 3 yillik maliyeti de mesela yillik 4 milyon euro maasla alinmis Hermoso’yla ayni kapi’ya cikar. O acidan bakmak lazim.
Benim icin transferin maddi boyutunu adamin maasi belirleyecek, bonservisi hakkinda yorum yapmak simdilik saglikli degil.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Wolverhampton chelsea maçı.... Ev sahibinin sol tarafı otoban oldu, aynı golden 3 tane yediler.
Sol bekleri bu arkadaş
https://www.transfermarkt.com.tr/rayan-ait-nouri/profil/spieler/578391

Bence rashicayı yedeğe çekmek için maduekeyi alabiliriz ben çok beğeniyorum kendisini.

(Anlayana)

Çevrimiçi kartalizma190399

Masuaku
Colley
Udokhai
Paulista
Svensson
Musrati
Gedson
Ndour
Onana
Rashica
Rafa
Immobile

12 ediyor

Aboubakar, Amarey, Ox kadro disi varsaydim.

Colley mutlaka gider, yoksa stoper sayisi gereksiz fazla olacak. Ediyor 11. Biri Angelo desek 2 kontenjan kaliyor.
Gundeme gore solbek, sagbek, kanat, forvet olabilir.
Bence:

- sagbek gereksiz, Svensson vasatin altina dusmuyor, Onur da yedek olarak yeterli, orada hucumu daha iyi birini kullanmak istersek Rashica denenebilir.
- solbek Masuaku gitmeden benim tercihim olmaz, yedek olarak yerli bakilabilir, Avrupa’yi cok onemsersek belki.
Ben olsam +2 kontenjani yedek forvet ve bir kanat daha (teknik, yaratici) icin kullanirim. Angelo driplingci eksikligini kapatir, ama ilk 11 oyuncusu olacak mi tartisilir. Bir oyun kurucu kanat daha gelirse rotasyon 4 kisiyle tamamlanmis olur.
Santrfor da bence gerekli. Cogu sampiyonlukta yedekten gelip kac kazandiran santrfor oluyor. Webo, Semih, Cenk Tosun, Hasan Kabze, daha gider. Sampiyon olamasalar da Batshuayi de gecen sene iyi katki sagladi. Mustafa bence o seviye’de guven vermedi.
Gonul Weghorst ister, ama kiralik pivot rolunu dolduracak kalipli, tecrubeli bir santfor her turlu gider.
Eger ligi degil de Avrupa’yi dusunursek kanat/forvet’ten birinden vazgecip (Semih’i forvet rotasyonunda da dusunerek belki) defansi guvenilir alternatif bir yabanci solbek daha mantikli olur. Ama lig icin konusursak ligin sifrelerinden biri yedek santrfor ve bence su an bizde soru isareti.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2024, 21:02:02 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben hiç izlemedim. Twitterda izleyenlerden şöyle bir analiz var.

https://x.com/emrekhvcgl/status/1827763530331734084?s=19

Çevrimdışı Zafer55

Masuaku
Colley
Udokhai
Paulista
Svensson
Musrati
Gedson
Ndour
Onana
Rashica
Rafa
Immobile

12 ediyor

Aboubakar, Amarey, Ox kadro disi varsaydim.

Colley mutlaka gider, yoksa stoper sayisi gereksiz fazla olacak. Ediyor 11. Biri Angelo desek 2 kontenjan kaliyor.
Gundeme gore solbek, sagbek, kanat, forvet olabilir.
Bence:

- sagbek gereksiz, Svensson vasatin altina dusmuyor, Onur da yedek olarak yeterli, orada hucumu daha iyi birini kullanmak istersek Rashica denenebilir.
- solbek Masuaku gitmeden benim tercihim olmaz, yedek olarak yerli bakilabilir, Avrupa’yi cok onemsersek belki.
Ben olsam +2 kontenjani yedek forvet ve bir kanat daha (teknik, yaratici) icin kullanirim. Angelo driplingci eksikligini kapatir, ama ilk 11 oyuncusu olacak mi tartisilir. Bir oyun kurucu kanat daha gelirse rotasyon 4 kisiyle tamamlanmis olur.
Santrfor da bence gerekli. Cogu sampiyonlukta yedekten gelip kac kazandiran santrfor oluyor. Webo, Semih, Cenk Tosun, Hasan Kabze, daha gider. Sampiyon olamasalar da Batshuayi de gecen sene iyi katki sagladi. Mustafa bence o seviye’de guven vermedi.
Gonul Weghorst ister, ama kiralik pivot rolunu dolduracak kalipli, tecrubeli bir santfor her turlu gider.
Eger ligi degil de Avrupa’yi dusunursek kanat/forvet’ten birinden vazgecip (Semih’i forvet rotasyonunda da dusunerek belki) defansi guvenilir alternatif bir yabanci solbek daha mantikli olur. Ama lig icin konusursak ligin sifrelerinden biri yedek santrfor ve bence su an bizde soru isareti.

+1 kontenjanımız kalıyor. Muçi'yi unutmuşsun.
 O kontenjanıda , Masuaku gönderilmeden bir solbek alarak kullanabiliriz. Böylece masuaku da sol kanat için alternatif olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

+1 kontenjanımız kalıyor. Muçi'yi unutmuşsun.
 O kontenjanıda , Masuaku gönderilmeden bir solbek alarak kullanabiliriz. Böylece masuaku da sol kanat için alternatif olur.
colley ve masuaku gider

Çevrimdışı Zafer55

colley ve masuaku gider

Colley tamam da masuaku gidince müstakbel sol bekimizin yedeği kim olacak merak ediyorum. Emrecan olmasını çok isterim aslında ama hiç ışık  vermedi bana.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Colley tamam da masuaku gidince müstakbel sol bekimizin yedeği kim olacak merak ediyorum. Emrecan olmasını çok isterim aslında ama hiç ışık  vermedi bana.
Masuaku gidince istikrar sorunu yaşamayan bir bek alacağız. O bek oynamadığı zaman Emirhan Topçu, Emrecan Terzi önlerindeki sol kanat ve yanlarında sol stoperdeki oyuncu gerektiğinde yardıma , kademeye gelecek şekilde oynamaya devam edeceğiz. Geçen sene sol bekte Onur Bulut oynuyordu. Onur Bulut'un yanında önünde oynayan oyuncular da belliydi. Millet Masuaku yerine Onur Bulut'u gömüyordu.  Öncelik takımın omurgasını sağlam tutmak olmalı.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2024, 09:27:16 Onur Küçük ]

Etiketler: