2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096083 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

- Uduokhai
- Angelo
- Elayis Tavşan
- Anthony Martial

Bu dörtlü konuşuluyor.
olabilir, evet, evet, HAYIR demek istiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

uduokhai'ye 4-5 milyon verdiğimiz konuşuluyor

kontratının son yılına giren ve sakatlık geçmişi olan birisi için aşşşşırı fazla, doğruysa kazıklandığımızı düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

kontratının son yılına giren ve sakatlık geçmişi olan birisi için aşşşşırı fazla, doğruysa kazıklandığımızı düşünüyorum

Bizim için çok para hakikaten. Umarım fiyatı oralara çıkmaz. Gel gör ki avrupa ligleri için oyuncu iyi çıkar belki alayım kenarda dursun diye zar atma parası artık bu paralar.

Şu Tavşanın menajeri de bi salmadı bizi her transfer döneminde bize pazarlıyor. İstemiyoruz kardeşim. Martialin martialliği kalmamış zaten.

Çevrimiçi Necmi

bu rakam artık taban fiyat oldu daha düşük olsun dersen amartey alıyorsun
Son yılı olsa ne olur istersen bekle bir sene bonservis vermeden al ama bu seferde imza parası vereceksin transfer döneminin sonunu beklemenin bir kötü yanıda bu satacak takıma yerini dolduracak zamanda bırakmıyorsun

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çok veya az olması sende vereceği performansa bağlı. Oyuncuyu artık tepe performansını göstermiş daha üst seviyeye çıkamayacak bir oyuncu olarak değerlendirmemek gerek. Bizde o beklenen üst seviyeye çıkarsa 4-5 milyonun esamesi okunmaz.

Çevrimdışı Zafer55

4-5 milyon çok para değil ki. Emirhana 3,5 verdik
İmza parası muhabbeti varken de artık kontratın kalan süresi pek bişey ifade etmiyor zaten

Çevrimdışı Ravenman

Normal fiyat.

Sen bu parayı hiçbir faydası olmayan Kazak Necip'e verdin geçen sezon.

Çevrimdışı Zafer55

Normal fiyat.

Kazak Necip 🤣🤣

Hakkatten ne olacak bu adam. Ne kadroda adı geçiyor ne satılmaya çalışılanlarda..antrenman fotolarında görüyorum.Geçtiğimiz sezon hiç bir futbolcu için ölçü olamaz diye düşünüyorum.4-5 pozisyonda oynayan  bahtiyara mı ölçü oldu sadece.

Çevrimdışı isaacXL

Değerli arkadaşlar uzun yıllardır forumu takip ediyorum daha önce bir kaç kez yazmıştım ancak çok uzun zamandır yazamadım hepinize Edirne den selamlar sevgiler. Öncelikle 5-10 milyon arası rakamlar ortalama üzeri bir futbolcu için çok normal rakamlar. Bu rakamlar bizim için fazla diyorsanız o zaman geçen 2-3 yıldaki senaryoyu yaşamak zorunda kalacağımız aşikar. Bu nedenle şu ana kadar yapılan transfer politikasını doğru buluyorum yeter ki takım olarak tüm oyuncularımızın bireysel seviyelerini ve verimliliklerini  arttırabilecek bir sistemi oturtabilelim.

Çevrimiçi Samet Demir

Değerli arkadaşlar uzun yıllardır forumu takip ediyorum daha önce bir kaç kez yazmıştım ancak çok uzun zamandır yazamadım hepinize Edirne den selamlar sevgiler. Öncelikle 5-10 milyon arası rakamlar ortalama üzeri bir futbolcu için çok normal rakamlar. Bu rakamlar bizim için fazla diyorsanız o zaman geçen 2-3 yıldaki senaryoyu yaşamak zorunda kalacağımız aşikar. Bu nedenle şu ana kadar yapılan transfer politikasını doğru buluyorum yeter ki takım olarak tüm oyuncularımızın bireysel seviyelerini ve verimliliklerini  arttırabilecek bir sistemi oturtabilelim.
Tekrardan holgediniz..

Bonservis vermekden korkmamayı öğrenmemiz gerekiyor. Yüksek maaş vermekten çok daha mantıklı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı isaacXL

Tekrardan holgediniz..

Bonservis vermekden korkmamayı öğrenmemiz gerekiyor. Yüksek maaş vermekten çok daha mantıklı.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Kesinlikle bizi yakan bonservis bedelleri değil haketmeyen futbolculara çok yüksek ücretler ödemek oldu. Hepimiz çok iyi bir scouting istiyoruz ancak kabul etmek gerekirse bizde dahil olmak üzere Ülkemizde scouting ile yapılan transfer sayısı çok çok az ve bu durumda yakın zamanda değişmeyecek bir gerçekliğimiz. Takım oyununa uyum sağlayacak meziyetli bir futbolcuyu ucuza alamazsınız bence doğru yoldayız.

Çevrimiçi annoca

Sezon içinde 7 üzeriyle oynasın, 1-0 2-1 gibi biten bir kaç maçta kornerden gol atsın o para hayli hayli çıkar gibi. Yaşı da satmak için uygun. Ayakları ortalama diyorlar ama kendi liginde öyle bizim lig de büyük ihtimal iyi sayılır.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Oyuncu bonservisini şöyle değerlendiriyorum;

4 milyon euroya kazık diyen var, demekki;
2 milyon euroya normal diyecek, peki soruyorum
https://www.transfermarkt.com.tr/felix-uduokhai/profil/spieler/278343

Bu 2 milyonsa colleyi yollarken üste para mı vericez?

4 gayet normal, taban fiyat. 4ün alti bedavaya giriyor artık günümüzde.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sezon içinde 7 üzeriyle oynasın, 1-0 2-1 gibi biten bir kaç maçta kornerden gol atsın o para hayli hayli çıkar gibi. Yaşı da satmak için uygun. Ayakları ortalama diyorlar ama kendi liginde öyle bizim lig de büyük ihtimal iyi sayılır.
Bir kaç maç iyi oynasın sonrasında bonservisi unutulur. Biz taraftar olarak bonservis vermeyi unuttuğumuz için bize pahalı geliyor. Misal Fb oğuza bir çuval para bayıldı. Sesleri çıkmıyor. Nesrymi ne var. 4 Yıl maliyeti net 40 milyon civarı brüt 60'a gelir. Bu nedenle yeni yönetimin transfer politikasını beğeniyorum ben.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Transfer kesinleşti madem beşiktaşımıza hayırlı olsun
X ağzıyla şöyle söylüyorum az önce xl deluxe barbekü hamburger yedim daha pahalıydı.

Çevrimdışı Sefa Kara

felix bu aksam geliyor stoperde transferi kapattik sakatlik kaza bela olmazsa.Sirada sol bek ve kanat var.

Paulista         Felix
Tayyip         Emirhan

Çevrimdışı levitate

Bizim için çok para hakikaten. Umarım fiyatı oralara çıkmaz. Gel gör ki avrupa ligleri için oyuncu iyi çıkar belki alayım kenarda dursun diye zar atma parası artık bu paralar.

Şu Tavşanın menajeri de bi salmadı bizi her transfer döneminde bize pazarlıyor. İstemiyoruz kardeşim. Martialin martialliği kalmamış zaten.

zar parası evet ama biz o durumda değiliz daha, o paralara daha iyisi bulunurdu bence ama hoca çok istemiş diyorlar vardır bir bildiği diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vaybe şu takımda prime Ghezzal olsaydi, Immobile gol kralı, Semih gol krallığında 2. olur Rafa ile yapacakları kombinasyonları ise ağzı açık izlerdik.
Bence Ghezzal ile hakettigi biçimde ayrilmaliydik. Benim gözümde her zaman tarihimizde saygı duyulacak bir karakter olarak kalacaktır.

Çevrimdışı Zafer55

Vaybe şu takımda prime Ghezzal olsaydi, Immobile gol kralı, Semih gol krallığında 2. olur Rafa ile yapacakları kombinasyonları ise ağzı açık izlerdik.
Bence Ghezzal ile hakettigi biçimde ayrilmaliydik. Benim gözümde her zaman tarihimizde saygı duyulacak bir karakter olarak kalacaktır.
Ghezall bana da dert oldu.
Ghezall kalsaydı da sol kanada net bir adam alsaydık keşke diyorum.
Çok geç değil aslında halen boşta 😁

Çevrimdışı Zafer55

felix bu aksam geliyor stoperde transferi kapattik sakatlik kaza bela olmazsa.Sirada sol bek ve kanat var.

Paulista         Felix
Tayyip         Emirhan

Kanat Angelo olacak gibi duruyor ama sol bek transferi ne olacak merak ediyorum. Masuaku gidip biri gelecekse yine sol bek eksik kalacak. Yedek sol bek Emrecan terzi var ve çok güven vermiyor bana.
Belki masuyu satmadan alırız bir sol bek, masu da hem sol bek hem sol kanat için alternatif olur.
Yada bahtiyarı değerlendiririz.

Çevrimdışı levitate

bu rakam artık taban fiyat oldu daha düşük olsun dersen amartey alıyorsun
Son yılı olsa ne olur istersen bekle bir sene bonservis vermeden al ama bu seferde imza parası vereceksin transfer döneminin sonunu beklemenin bir kötü yanıda bu satacak takıma yerini dolduracak zamanda bırakmıyorsun

gidip amartey gibilerini kovalayalım demiyorum ki abi, o paralara iyisini veya gencini bulabilirdin ya da illa alacaksan daha uygun bedele düşürmeye çalışabilirdin

bu arkadaşın taaa bir ay önce tesisleri gelip gezdiği konuşuluyor, o sürede bonservis konusunda bir gram yol katedilmedi mi yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Normal fiyat.

ben vermedim valla bana kızmayın...
bipbipbupbup

Etiketler: