Masuaku
Colley
Udokhai
Paulista
Svensson
Musrati
Gedson
Ndour
Onana
Rashica
Rafa
Immobile
12 ediyor
Aboubakar, Amarey, Ox kadro disi varsaydim.
Colley mutlaka gider, yoksa stoper sayisi gereksiz fazla olacak. Ediyor 11. Biri Angelo desek 2 kontenjan kaliyor.
Gundeme gore solbek, sagbek, kanat, forvet olabilir.
Bence:
- sagbek gereksiz, Svensson vasatin altina dusmuyor, Onur da yedek olarak yeterli, orada hucumu daha iyi birini kullanmak istersek Rashica denenebilir.
- solbek Masuaku gitmeden benim tercihim olmaz, yedek olarak yerli bakilabilir, Avrupa’yi cok onemsersek belki.
Ben olsam +2 kontenjani yedek forvet ve bir kanat daha (teknik, yaratici) icin kullanirim. Angelo driplingci eksikligini kapatir, ama ilk 11 oyuncusu olacak mi tartisilir. Bir oyun kurucu kanat daha gelirse rotasyon 4 kisiyle tamamlanmis olur.
Santrfor da bence gerekli. Cogu sampiyonlukta yedekten gelip kac kazandiran santrfor oluyor. Webo, Semih, Cenk Tosun, Hasan Kabze, daha gider. Sampiyon olamasalar da Batshuayi de gecen sene iyi katki sagladi. Mustafa bence o seviye’de guven vermedi.
Gonul Weghorst ister, ama kiralik pivot rolunu dolduracak kalipli, tecrubeli bir santfor her turlu gider.
Eger ligi degil de Avrupa’yi dusunursek kanat/forvet’ten birinden vazgecip (Semih’i forvet rotasyonunda da dusunerek belki) defansi guvenilir alternatif bir yabanci solbek daha mantikli olur. Ama lig icin konusursak ligin sifrelerinden biri yedek santrfor ve bence su an bizde soru isareti.