2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096920 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

enes cinemreyi veli kavlak kadro dışı bırakmış sanırım gönderilecekmiş

Çevrimdışı Zafer55

Konu ne bilmiyorum ama Veli Kavlak haklıdır

Çevrimdışı Talisca1903

Konu ne bilmiyorum ama Veli Kavlak haklıdır
çok yetenekli olmadığını biraz torpille şişirildiğini yazanlar var bilmiyorum doğru mu yanlış mı?

Çevrimiçi Necmi

çocuk yetenekli sosaya benziyor ama içerde olanı bilemeyiz sadece yetenekli olması yetmiyor bir kişi kararıyla kadro dışı kalmaz alt yapı iyi drğilde bu kadarda kötü değildir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uduokhai geldi sayabiliriz herhalde, hocanın da istediği oyuncu diye başına yansımıştı.
Eğer böyleyse hoca stoperlerden ilk olarak dönen topları alacak baskıyı istiyor. Oyun kurulumu bu anlamda Musrati ye bırakılacak.
Bakalım nasıl bir oyun formatı oluşacak göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2024, 20:47:04 Özgür Gültekin ]

Çevrimiçi Necmi

Uduokhai geldi sayabiliriz herhalde, hocanın da istediği oyuncu diye başına yansımıştı.
Eğer böyleyse hoca stoperlerden ilk olarak dönen topları alacak baskıyı istiyor. Oyun kurulumu bu anlamda Musrati ye bırakılacak.
pazartesi gelecek diyorlar

Çevrimdışı Zafer55

Hoca tempo istiyor, hoca savunma oyuncularından öncelikle savunma işini iyi yapmasını istiyor demek ki. Güzel.

Beklerden ve stoperlerden benim beklentim de bu şekilde..adam geçirmesinler, top geçirmesinler , alan bırakmasınlar. kadife bileğe gerek yok..yanına-önüne verebilsin topu kafi.

Çevrimiçi sEuL

Biraz hayal kırıklığı oldu benim için, Paulista’nin yanına Saiss gibi lider bir oyuncu bekliyordum. Felix’i çok tanımıyorum doğrusu, umarım formanın hakkını verip degismezlerimizden olur kendisi. Yaşıda gayet uygun, hayırlı olsun Besiktasimiza.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sol beke bi reguilon alsak hocanın oyununda cuk oturur. Uduokhai-Paulista da doğru bi tandem, birkaç maç sonra göreceğiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biraz hayal kırıklığı oldu benim için, Paulista’nin yanına Saiss gibi lider bir oyuncu bekliyordum. Felix’i çok tanımıyorum doğrusu, umarım formanın hakkını verip degismezlerimizden olur kendisi. Yaşıda gayet uygun, hayırlı olsun Besiktasimiza.

Hoca ısrarla istemiş vardır bir bildiği diyip destekleyeceğiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Iki tane ileride basmayi seven hamle stoperiyle nasil olacak gorecegiz. Kagit uzerinde tutmaz gibi duruyor ama vida-welinton tutmustu mesela. En azindan colley'den kurtulacagiz ve prime donemi gelmemis orta yasli bir stoper aldik pozitif bakarsak.
Gvb ilk haftalardaki performansiyla artik sozunden cikamayacagin hale getirdi kendini, transferde 100% onayi vardir. Kendisi istediyse bize susup desteklemek duser.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu transferle hoca defansı orta sahaya kadar çekip dönen tüm topları toplamak niyetinde diye anlıyorum.
Bu oyunda beklerin çok hızlı olması ve olası sarkmalarda kademe yapmasi beklenir. Bakalım buna uygun bir hareketimiz olacak mi

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Uduokhai

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Monza

Necip reyiz 6-8 ay arası yokmuş. Paulista nın alternatifi Tayyip olacak zannediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Daum vefat etmiş
Daumun evinde çok güzel Beşiktaş yağlı tablosu vardı. Daum dendiği zaman aklımda hep o resim beliriyor. Güzel insandı..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/OrkunKokcu/status/1827469442420502578

Yapma yanarızzz
Benfica’nin da maskotu , büyük ihtimalle o nedenledir.
Benfica ile alakalı yapmış olduğu çoğu paylaşımda kartal simgesini kullanıyor.

Cher alınmasıydı yerine isterdim aslında. Ama şu noktada Gio hocanın orta sahaya transfer isteyeceğini düşünmüyorum.

Orkun/Salih Özcan falan değilde, bir iki tane gurbetçi transferi bekliyordum yönetimden. Hiçbir gurbetçi ismin geçmemesi şaşırttı beni açıkçası.

Çevrimiçi Necmi

Benfica’nin da maskotu , büyük ihtimalle o nedenledir.
Benfica ile alakalı yapmış olduğu çoğu paylaşımda kartal simgesini kullanıyor.

Cher alınmasıydı yerine isterdim aslında. Ama şu noktada Gio hocanın orta sahaya transfer isteyeceğini düşünmüyorum.

Orkun/Salih Özcan falan değilde, bir iki tane gurbetçi transferi bekliyordum yönetimden. Hiçbir gurbetçi ismin geçmemesi şaşırttı beni açıkçası.
almaya değer gurbetçi varmı şu ana kadar işe yarar gurbetçi olmadı iyi olanlar gelmiyor gelenler işe yaramıyor

Çevrimiçi sEuL

almaya değer gurbetçi varmı şu ana kadar işe yarar gurbetçi olmadı iyi olanlar gelmiyor gelenler işe yaramıyor
Ararsan bulursun

Başkan Avrupa’nın her köşesini tariyoruz diye açıklama da yapmıştı.

Aslında bu Ferdi, Orkun, Salih Özcan ve Can Keleş’in parlamamdan önce bizimle hep ismi geçmişti. Geçen transfer dönemindede Başar Onal diye bir çocuk için zorlamislardi ama olmamıştı. Hayirlisi, belki ismi düşmeyen bir iki gurbetçi vardır bilemiyorum. Biz önce elzem olan sol stoper, bekler ve kanatlara takviye yapalım da gurbetçi gelmese de olur.

Çevrimdışı Ravenman

- Uduokhai
- Angelo
- Elayis Tavşan
- Anthony Martial

Bu dörtlü konuşuluyor.

Ararsan bulursun

Aslında bu Ferdi, Orkun, Salih Özcan ve Can Keleş’in parlamamdan önce bizimle hep ismi geçmişti. Geçen transfer dönemindede Başar Onal diye bir çocuk için zorlamislardi ama olmamıştı. Hayirlisi, belki ismi düşmeyen bir iki gurbetçi vardır bilemiyorum. Biz önce elzem olan sol stoper, bekler ve kanatlara takviye yapalım da gurbetçi gelmese de olur.

Basarmanin yarisi denemek. Almazsan olmaz. Ferdi kaca geldi kaca gitti?
Oguzhan, Olcay, G. Tore cok faydali oldu zamaninda para kazanamasak bile.
Ama forma sansi vereceksin. Bizim genc oyuncularda yaptigimiz gibi alip 5 macta 1 yarim saat sure verip yarim saatte mucize yaratamayinca cop ilan edip oraya buraya kiralamak veya gondermek cozum degil. Oyle olmaz tabii.
Mesut, Ilkay seviyesindekiler buraya zor duser, ama o seviye'nin 1, hatta 2-3 tik alti bile bizim icin faydali olabilir.

Ararsan bulursun

Bu saatten sonra Salih ve Orkun gelmez, gelse zaten ne olur? Sen Salih'i Dortmund'dan evvel alacaktin, Orkun'u Feyenoord'dan evvel alacaktin (altyapisindayken).
Gurbetciler olduktan sonra 22-30 yas araligi alman imkansiz oluyor. Ya da Kerem Demirbay gibi son transfer olarak getireceksin.

Etiketler: