2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094695 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bizden oynamadığı sezonun maaşını alıp, yeni takımından da imza parası koparacak paşa.
bir sene oturur alır maaşını sözleşmesi çok ağırmış

Çevrimdışı Sefa Kara

Felix Uduokhai gelince taslar biraz daha oturacak.

Sirada hemen sol bek olmali bir de kanat.

Hoca umarim bir daha rafa silvayi kanada atmaz o adam forvete arkasindan ayirmamali delici ozelligi ile orta sahayi deliyor.

Çevrimiçi Necmi

bir yerde mecbur gidecek zaten ne kadar az verirsek o kadar iyi artık
azı yok işde gitmediği sürece hiç birşey yapamıyorsun lisans çıkartmazsan sözleşmesinin bütün şartlarını alıp serbest kalıyor tek yolu bizim verdiğimizden yüksek ücret verecek bir takım bulması

Çevrimdışı levitate

Felix Uduokhai'in Beşiktaş'a maliyeti: (@Plettigoal)

▪️ 5.3 Milyon bonservis + 2 Milyon şarta bağlı bonuslar

▪️ 20% satıştan pay

yuh dayı napıyorsunuz yaw
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/bjkkomutanii/status/1827051431481720924

abartılan topçulardan, az araştırsalar bulurlar birilerini

şu genk'teki 1.90'lık ingiliz sol bek arkadaş ilginç duruyordu, oosterwolde'nin başarısını düşünürsek bizde işe yarayabilirdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

şu genk'teki 1.90'lık ingiliz sol bek arkadaş ilginç duruyordu, oosterwolde'nin başarısını düşünürsek bizde işe yarayabilirdi
Ben Mitaj istiyorum sol beke.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

kim gelirse gelsin bu arkadastan kotu olamaz.

https://twitter.com/EKGedik/status/1826724905804845391

https://twitter.com/EKGedik/status/1826882115566231636

https://twitter.com/EKGedik/status/1826886999459975558

Acil sol bek.

Çevrimiçi Necmi

sadece abu üzerinden yorumlamamak lazım. arkadaşın dediği bir çok oyuncu için geçerli. değerlendirmek yerine küstürülüyorlar. örneğin rosier gibi bir oyuncu bedavaya la liga'ya gönderildi. rosier kadar yetenekli olmayan boey ise 30 milyon'a bayern'e satıldı.
taraftara söyle onu yönetime neden söylüyorsun boş çuvala çeviren taraftar zaten
Geçen sene kadroda olan birinden para kazanabileceğinize inanıyormusunuz gerçekten ha birde eleştirilerini çok zorlama yapıyorsun burda işe yaramaz biraz daha doğal olman ve zamanında yapman lazım biz tek maçla yırtılan kırmızılarda gördük verilmeyenleride belkide yönetim bastırdı üç maç verdiler ben uzun zamandır bize yapılan faulda ekstra bir ceza verildiğini görmemişdim

Çevrimiçi Necmi

sadece abu üzerinden yorumlamamak lazım. arkadaşın dediği bir çok oyuncu için geçerli. değerlendirmek yerine küstürülüyorlar. örneğin rosier gibi bir oyuncu bedavaya la liga'ya gönderildi. rosier kadar yetenekli olmayan boey ise 30 milyon'a bayern'e satıldı.
ha birde bayern salakmı bedava rosier almak varken 30m boeye verdi

Çevrimdışı Mustafa.B

taraftara söyle onu yönetime neden söylüyorsun boş çuvala çeviren taraftar zaten
Geçen sene kadroda olan birinden para kazanabileceğinize inanıyormusunuz gerçekten ha birde eleştirilerini çok zorlama yapıyorsun burda işe yaramaz biraz daha doğal olman ve zamanında yapman lazım biz tek maçla yırtılan kırmızılarda gördük verilmeyenleride belkide yönetim bastırdı üç maç verdiler ben uzun zamandır bize yapılan faulda ekstra bir ceza verildiğini görmemişdim

onu son örnek olarak söyledim, fazla genellemiş olabilirm, önceki yönetimin yaptıklarına ayrı parantez açmak lazım da bu yönetim şimdiye kadar önceki yönetimden (son seneleri hariç) bence pek de farklı bir izlenim vermiyor ama belki bazı şeyleri ben görmüyorumdur.

Çevrimiçi Serdar3444

Felix Uduokhai gelince taslar biraz daha oturacak.

Sirada hemen sol bek olmali bir de kanat.

Hoca umarim bir daha rafa silvayi kanada atmaz o adam forvete arkasindan ayirmamali delici ozelligi ile orta sahayi deliyor.

Bencede Rafa'nın kesinlikle kanat oynatılmaması gerekiyor. Adam ortada muhteşem iken fantezi yapmaya gerek yok. Herkesin konumlandığı pozisyonu kaydı, oyun alışkanlığı bence çok önemli, omurgayla çok oynamamak lazım....
Dün Masauka'nın ilk yarı bu kadar kötü görünmesinin bir nedeni de Rafa'ydı, o kanattan yürüyerek geldiler, akın akın geldiler, çünkü önde Rafa vardı ve Rafa dahil hiç kimse basmadı, N'dour kanada destek olup basmadı, öyle bir futbol anlayışı da zaten yok, sadece pozisyon alıyor. Musratı zaten basan bir eleman değil, Gedson zaten taktik gereği çok önde oynadığı için kopuk kaldı, ortasahada defans yapan tek kişi rashica kaldı. Oda ters kanattaydı. Rafa ikinci yarıda sağ Kanada geçince Defansa destek vermediği için bu sefer sağdan geldiler, ikinci yarıda Svenson'un üzerinden  geldiler. Svenson epey kıvrandı, futbol takım oyunu ve defans forvetten başlar. Sahada topa, rakibe basmama hakkı her takımda en fazla bir kişiye verilebilir. Modern futbolda fazlasını yaparsan üzerine basar geçerler, nitekim dün gecede bunu yaşadık. Çok yumuşak kaldık ortasahada. Covanni Hoca'da yaptığı fanteziden, denemeden bahsetti zaten, ikinci maçta bu fantazilerin yerini futbolun doğruları alacağı için ezer geçeriz diye düşünüyorum.... Basan, bastıran koşan kanat geldımı çok başka şeyler konuşacağız....
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 23:47:54 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Mustafa.B

ha birde bayern salakmı bedava rosier almak varken 30m boeye verdi

bana sorarsan hata yaptılar. orada şans bulsa kim bilir neler yapardı. boey için 30m ödeneceğine bedava rosier'i alırım tabi. rosier'e biz hakettiği fırsatı vermedik. geçen seneki takımda motivasyonu düşük olması kadar doğal şey yoktu, neremiz iyidi ki rosier iyi olsun. bedavaya göndermek yerine en azından bir yaz kamp dönemi şans verseydik bunu anlardık. en kötü yine bedavaya satardık ama buna ihtimal vermiyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 23:58:09 Mustafa.B ]

Çevrimiçi Necmi

onu son örnek olarak söyledim, fazla genellemiş olabilirm, önceki yönetimin yaptıklarına ayrı parantez açmak lazım da bu yönetim şimdiye kadar önceki yönetimden (son seneleri hariç) bence pek de farklı bir izlenim vermiyor ama belki bazı şeyleri ben görmüyorumdur.
bence hiç birşey görmemişsin yoksa geçmiş yönetimle bu yönetimi mukayese etmezdin hata yapabilirler kimse mükemmel değildir ama önceki yönetimle mukayese küfürdür bazı şeyler laf olsun diye söylenmez ne dediğini bilerek söylemek gerekiyor

Çevrimiçi Serdar3444

Bu yönetimle eski yönetimi kıyaslayıp fark görememek için eski yönetimden biriyle çok yakın akraba olmak gerekir. Konduramazsın felan anlarım ama aksi durumda bu yorumuna yorum bile yapmam, yaparsam ağır kaçar. Çebi yönetimi futbolun f'sinden anlamıyordu. Onlar kalsaydı bizim rakibimiz Başakşehir olurdu. Başakşehir gibi hatta çok daha vasat transferler yapıyor, Başakşehir kadar bile "Lobi" yapamıyorlardı. Trabzonspor vizyon  olarak bizim çok üstümüze çıkmıştı. Beşiktaş'ı küçültmek için ne gerekiyorsa yaptılar. Stada, formaya neden sponsor bulamadılar,  bundan bile anlamalısın, kimseye güven veremediler, veremezlerdi de, millet eşşek değil kimse parasını sokağa atmaz...
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2024, 00:06:28 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Necmi

bana sorarsan hata yaptılar. orada şans bulsa kim bilir neler yapardı. body için 30m ödeneceğine bedava rosier'i alırım tabi. rosier'e biz hakettiği fırsatı vermedik. geçen seneki takımda motivasyonu düşük olması kadar doğal şey yoktu, neremiz iyidi ki rosier iyi olsun. bedavaya göndermek yerine en azından bir yaz kamp dönemi şans verseydik bunu anlardık. en kötü yine bedavaya satardık ama buna ihtimal vermiyorum.
bazen içerde birşeyler olur bu açıklanmaz abuyu bile affettikleri yerde rosier affedilmiyorsa ve hızlıca takımdan uzaklaştırılıyorsa bunun haklı bir nedeni vardır bazı şeylerin ciddiyetini farkedip susmak gerekir

Çevrimiçi annoca

Bu sözleşmeler neden hep 3 yıllık. İşler kötü giderse eyv da iyi giderse de gese febe veya başka takımlarında salça olma durumu var.

Çevrimdışı levitate

Ben Mitaj istiyorum sol beke.

turnuvada bende beğenmiştim yaşı da iyi ama rus takımları transfer konusunda çok inatçı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kim gelirse gelsin bu arkadastan kotu olamaz.

https://twitter.com/EKGedik/status/1826724905804845391

https://twitter.com/EKGedik/status/1826882115566231636

https://twitter.com/EKGedik/status/1826886999459975558

Acil sol bek.

maçın sonlarında tüm takım rakip sahaya yerleşmişken aptalca bir orta açıp pozisyonu öldürdü onu da ekleseymiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mustafa.B

bazen içerde birşeyler olur bu açıklanmaz abuyu bile affettikleri yerde rosier affedilmiyorsa ve hızlıca takımdan uzaklaştırılıyorsa bunun haklı bir nedeni vardır bazı şeylerin ciddiyetini farkedip susmak gerekir

Bu yönetimle eski yönetimi kıyaslayıp fark görememek için eski yönetimden biriyle çok yakın akraba olmak gerekir. Konduramazsın felan anlarım ama aksi durumda bu yorumuna yorum bile yapmam, yaparsam ağır kaçar. Çebi yönetimi futbolun f'sinden anlamıyordu. Onlar kalsaydı bizim rakibimiz Başakşehir olurdu. Başakşehir gibi hatta çok daha vasat transferler yapıyor, Başakşehir kadar bile "Lobi" yapamıyorlardı. Trabzonspor vizyon  olarak bizim çok üstümüze çıkmıştı. Beşiktaş'ı küçültmek için ne gerekiyorsa yaptılar. Stada, formaya neden sponsor bulamadılar,  bundan bile anlamalısın, kimseye güven veremediler, veremezlerdi de, millet eşşek değil kimse parasını sokağa atmaz...

önceki yönetimin hatta teknik direktörlerinin hain olduklarını zaten söylüyorum. bana sorarsan bunların bırak yeniden gelmesini, artık stada bile alınmamaları lazım. ispatım yok bunu özzelikle son sene yaptıklarından dolayı söylüyorum, belki bilmediğim başka şeyler de yapmışlardır, lakin birini eleştirebilmek yada bir mevzuda yargılayabilmek için her konu hakkında herşeyi bilmen gerekmez. bazı şeyleri bilmen yeterli olabilir ve bu yeni yönetimin yanlışları için de geçerli. siz ortalama taraftarın kulüp hakkında herşeyi bildiğini mi sanıyorsunuz, bilmezler ama bildikleri şeyler bazı konularda konuşma hakkı kazanmaları için yeterlidir. bilmediklerini de belli konularda daha bilgili olanlardan öğrenebilirler, onların da farklı bildikleri vardır, farklı şekilde faydalı olurlar. her konuda sizin kadar bilgili olmayana yukardan bakarsak bir adım ilerleyemeyiz.

Çevrimdışı Mustafa.B

bakın böyle şeyler kabul edilemez çünkü bu her türlü adaletsizliğe yol açar. demokratik yönetimle ilgisi yoktur. şeffaflıktan bahsedilmedi mi? böyle konularda şeffaf olmazsak şeffaflığa hakaret etmiş oluruz. gerçekten bir yanlışı varsa bunu açıkca söylersin, herkes notunu verir ve herkes için ibret olur. haklı olduğun konunun gerçeklerini saklarsan insanların şüphelenmeleri kadar normal şey yoktur ve bu onların hakkıdır.

Çevrimiçi Necmi

önceki yönetimin hatta teknik direktörlerinin hain olduklarını zaten söylüyorum. bana sorarsan bunların bırak yeniden gelmesini, artık stada bile alınmamaları lazım. ispatım yok bunu özzelikle son sene yaptıklarından dolayı söylüyorum, belki bilmediğim başka şeyler de yapmışlardır, lakin birini eleştirebilmek yada bir mevzuda yargılayabilmek için her konu hakkında herşeyi bilmen gerekmez. bazı şeyleri bilmen yeterli olabilir ve bu yeni yönetimin yanlışları için de geçerli. siz ortalama taraftarın kulüp hakkında herşeyi bildiğini mi sanıyorsunuz, bilmezler ama bildikleri şeyler bazı konularda konuşma hakkı kazanmaları için yeterlidir. bilmediklerini de belli konularda daha bilgili olanlardan öğrenebilirler, onların da farklı bildikleri vardır, farklı şekilde faydalı olurlar. her konuda sizin kadar bilgili olmayana yukardan bakarsak bir adım ilerleyemeyiz.
eleştiri farklı birşey mukayese farklı bir şey yönetimi seversin sevmezsin ama beşiktaşlı olduklarını unutmamak gerekiyor ve bir beşiktaşlı beşiktaşlı olmayan ve beşiktaşa düşmanca davranan kişilerle mukayese edilmez herşeyin bir sınırı vardır eleştirinin bile sınırını korumak gerekir bunları bilmek için bilgili olmaya gerek yok beşiktaşlı olmak yeterli

Çevrimiçi Necmi

bakın böyle şeyler kabul edilemez çünkü bu her türlü adaletsizliğe yol açar. demokratik yönetimle ilgisi yoktur. şeffaflıktan bahsedilmedi mi? böyle konularda şeffaf olmazsak şeffaflığa hakaret etmiş oluruz. gerçekten bir yanlışı varsa bunu açıkca söylersin, herkes notunu verir ve herkes için ibret olur. haklı olduğun konunun gerçeklerini saklarsan insanların şüphelenmeleri kadar normal şey yoktur ve bu onların hakkıdır.
kulüp beşiktaş kulübü orda demokrasi yok burasıda beşiktaş forumu burdada demokrasi yok şeffaflığın sınırıda beşiktaşın çıkarlarıyla kesişene kadardır
Beşiktaşın olduğu yerde beşiktaşın diktası vardır yani herşeyi belli sınırlar içinde yapmaya özgürsün

Çevrimdışı Mustafa.B

eleştiri farklı birşey mukayese farklı bir şey yönetimi seversin sevmezsin ama beşiktaşlı olduklarını unutmamak gerekiyor ve bir beşiktaşlı beşiktaşlı olmayan ve beşiktaşa düşmanca davranan kişilerle mukayese edilmez herşeyin bir sınırı vardır eleştirinin bile sınırını korumak gerekir bunları bilmek için bilgili olmaya gerek yok beşiktaşlı olmak yeterli

herkesi herkesle mukayese edebilirsin. mukayese ederek aralarındaki farkın bilincine varırsın. asıl önemli olan aynı kefeye koymamak. birinin beşiktaşlılığını yaptıklarından ve yapmadıklarından anlayabilirsin. bu yönetime beşiktaşlı değil diyen yok ama sorgulamak yasak olmamalı. şahsen benim yapım böyle, herşeyi herkesi sorgularım ama kırmak istemem. kırılanlar başkalarını kırmaktan çekinmiyorsa samimi olmazlar ve onları güçleriyle susturmaya kalkarlarsa adaletsiz olurlar.

Çevrimiçi Necmi

herkesi herkesle mukayese edebilirsin. mukayese ederek aralarındaki farkın bilincine varırsın. asıl önemli olan aynı kefeye koymamak. birinin beşiktaşlılığını yaptıklarından ve yapmadıklarından anlayabilirsin. bu yönetime beşiktaşlı değil diyen yok ama sorgulamak yasak olmamalı. şahsen benim yapım böyle, herşeyi herkesi sorgularım ama kırmak istemem. kırılanlar başkalarını kırmaktan çekinmiyorsa samimi olmazlar ve onları güçleriyle susturmaya kalkarlarsa adaletsiz olurlar.
herkesi herkesle mukayese edemezsin kaldıki farkı yok diyerek aynı kefeye koyuyorsun
Yönetimi sorgulama diyen yok eleştirini yapabilirsin engel olan yok ama bunu yaparken herşeyin sınırı olduğunu bilmen gerekiyor ve sınırı aşmaman gerekiyor sınırsız bir özgürlük bile yoktur

Çevrimdışı Mustafa.B

kulüp beşiktaş kulübü orda demokrasi yok burasıda beşiktaş forumu burdada demokrasi yok şeffaflığın sınırıda beşiktaşın çıkarlarıyla kesişene kadardır
Beşiktaşın olduğu yerde beşiktaşın diktası vardır yani herşeyi belli sınırlar içinde yapmaya özgürsün

açıkçası bu dedikleriniz gerçekten üzücü. beşiktaş dikte etmeden de büyüktür, dikte etmek zorunda olan küçülür. yanlışın yoksa demokratik olmakla çıkarlarını savunmak birbiriyle kesişmek zorunda değildir. aynısı devletler için bile geçerlidir. demokrasiden ne kadar uzaklaşırsan insanları o kadar kaybedersin ve sonuçta her kurum insanlarından ibarettir. böylece en çok zararı kurumun kendisi görür.

Etiketler: