2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096813 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

cevap sana değil zaten üzerine alınma genel olarak bir açıklama  sadece keşif oyuncu kim onu sordum Mulekadan başka

Samet ve Feyyazı beğenip beğenmemekte yapacağı icraatlere göre olur Fed Td si olarak Samet Hocanın bir kredisi var Feyyaz hocaya da yapacakları referans olur
Benim söylemek istediğim bazı isimler çok fazla abartılıyor olmayan şeyler üzerinden
mulekayı omu keşfetmiş 🤔 kasımpaşadamı 😂

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu Udokhai kardeş tip felan aynı bizim marcelo havası veriyor gelsin. Ama öyle oyun kuran stopere felan gibi gözükmüyor yanisi hoca stoperden oyun kuracak tayfanın pek bir  dayanağı kalmadı gibi
alalım 2 tane ayağında top tutabilen çalım ATABİLEN topu orta yaparken adam çarptırmayıp şutalrı dağa taşa gitmeyen kantlarımızı
Yeni teknik direktörümüze de futbol dersi vermeye kalkacaklar 1-2 yenilgide şimdi. Her şeyin en iyisini zaten bizim belli bir taraftar bilir. Ne anlar Bronckhorst futboldan zaten.  Adamın hataları olmadı mı oldu Rafa Silva'yı solda oynatmak gibi Lugano maçında. Ama ben her şeyi bilirim deyip adama sistem, futbol dersi vermeye kalkışmak ayrı bir kafa.

Çevrimiçi tolga1903

Serkan Reçber konuşmalarından yola çıkarak boş bir adam değil. Bizim kulüp için uygun değil ama belçika veya hollanda için uygun bir isim.
Muleka kötü topçu değil, ilk geldiğinde hatırlarsanız weghorst yanında atıyordu, muleka weghorst veya negredo veya kısmen abou tarzı adamların yanında iş yapabilecek biri ama tek başına yapamıyor yapamazda en azından bizim ligde. Top indircek alan açıcak biriyle güzel işler yapar-yapıyor. Kupa maçında sonradan girdi işini yaptı en azından avrupa kupasında play off oynamamıza vesile olanlardan biri oldu. Geldiği paraya yakın paraya gitti sayılır ki kötü geçen iki sezona rağmen.

Muleka kötü topçu hatta çok kötü topçu. Asla Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu olmadı kariyerinin geri kalanında da olmayacak. Santrafor diye geldi santrafor oynayamadı sol kenara attılar olmadı sağ kenarda denediler olmadı daha diyorsun ki kötü topçu değil geldiğinden beri buna talip olan mısır ve arabistan kulüpleri harici bir tane avrupa takımı çıktı mı? Menajeri kimse oralara iyi pazarlıyordu ve sonunda da götürdü kurtulduk. Kupa maçı için teşekkür ederim kendisine yolu açık olsun

Çevrimdışı Talisca1903

Kasımpaşa gibi kulüpler için faydalı olabilir Serkan Reçber  ama bizim için değil. Muleka bazı gözlemler neticesinde yetenekli bulunabilir ama kendisini ne kadar geliştirip geliştiremeyeceğini doğru tespit etmek maharet gerektiren kısım. Takım için faydalı işler yapmaya çalışan sorun çıkarmayan bir oyuncu ama bana göre belli bir eşiği aşamayacak bir oyuncu da. Bazı oyuncular şanssızlıktan dolayı o eşiği aşamıyor ama birçoğunun o eşiği aşamayacağı baştan belli.
güzel konuşan adam toplum olarak bizde sevilir ha bende severim ama icraatleri de eş zamanlı iyi olmalı.Önder Özen mesele çok severim kenidini ayrıca Danny geliş sürecini öyle bir anlatı ki mantıksız tek nokta bırakmadı o herifte gitti en olmayan maçta (cincon) pen6 yaptırdı ki evlere şenlikbu pedro vardı millinorisden gelen felan daha neler neler

scoutçuluk bizim taraftarın çok hoşuna gidiyor ama yanlış bilinen şey şu illa 17 yaşında 1 al 20 yaşında 30 sat değil bu scout işi ernst atiba giunti hatta rafa getirmekte scout
zaten bizim futbol iklimimizde ki takımımızız şu andaki konumuyla bu yapılacak iş değil

Çevrimdışı Talisca1903

masukau yerine sol bek alınacak olması olumlu sorumsuz herif aklını vermediğinde ne yaptığınıacı tecrübe ettik (ki zaten biliniyorduda umudu olanlara da göstermiş oldu)

Ha bu Emirhan çok iyi oynadı mı sorusuna cevap değil oda gayet hatalı oynadı ilk 10 dk dan sonra kademe hataları felan fecaat boyuttaydı Afrika tayfa Colley olsaydı kazma kürekle gömülmüştü
o yüzden hoş geldin Felix oğlan

Çevrimiçi levitate

kesinlikle haklısın zaten anlattıkları hikayenin hocanın uygulamalarında daha hiç gerçek olmamasıda ayrı ironi ben GVB gelmeden de CV siyle bize uygun olduğun söyledim

Ayrıca bu adam kurucu hoca felan değil basbayağı kupa hocası almışlığı başarmışlığı olan adama kurucu felan diye olmadık sıfatlarıda yapıştırmaya çalışıyorlar
kurucu hoca ne ya kim uydurdu bunu

adam gelir gelmez yarışcaz ne yapılanması dedi zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizde is yapmaz diye kucumsuyorsunuz da, keske Serkan Recber'i getirecek ve dinleyecek kafada olsak. Kucumsediginiz Hollanda ve Belcika takimlari UEFA siralamasinda hem ulke hem takim olarak kacinci sirada bir bakin. Isvicre takimlari o bizlere laik gormediginiz scout edilmis Afrika'li topcularla bizim 1 futbolcumuzun maasi kadar butceyle kafa kafa'ya oynadi tum takimlarimizla. O kadar da yukaridan bakmamak lazim.

Ayrica Muleka bize gelirken hangi mevkide neleri yaparak geldi, biz adami hangi takimda hangi mevkide oynattik ona da bir bakmak lazim yeteneksiz damgasi vurmadan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

masukau yerine sol bek alınacak olması olumlu sorumsuz herif aklını vermediğinde ne yaptığınıacı tecrübe ettik (ki zaten biliniyorduda umudu olanlara da göstermiş oldu)

Ha bu Emirhan çok iyi oynadı mı sorusuna cevap değil oda gayet hatalı oynadı ilk 10 dk dan sonra kademe hataları felan fecaat boyuttaydı Afrika tayfa Colley olsaydı kazma kürekle gömülmüştü
o yüzden hoş geldin Felix oğlan
Masuaku sezon içinde yakacaktı takımı. Geçen sezon da yaktı belli başlı futbolcularla beraber bu sezon da yakacaktı. Suçlu teknik direktör olacaktı yine muhtemelen. Bir musibet bin nasihatten iyidir atasözünü yaşadık Lugano maçıyla belki de. Bu arada forumda diğer üyelerin geçmiş mesajlardan bahseden futbol aliminin de Masuaku mesajları forum tarihine geçti. Büyük lokma yiyebilirsin ama büyük konuşmayacaksın demek ki.

Çevrimiçi kartalizma190399

Muleka kötü topçu hatta çok kötü topçu. Asla Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu olmadı kariyerinin geri kalanında da olmayacak. Santrafor diye geldi santrafor oynayamadı sol kenara attılar olmadı sağ kenarda denediler olmadı daha diyorsun ki kötü topçu değil geldiğinden beri buna talip olan mısır ve arabistan kulüpleri harici bir tane avrupa takımı çıktı mı? Menajeri kimse oralara iyi pazarlıyordu ve sonunda da götürdü kurtulduk. Kupa maçı için teşekkür ederim kendisine yolu açık olsun

Santrfor'da neye gore kime gore oynayamadi? Kac mac denendi bir yazsana gorelim bakalim.
Rafa Silva'yi kac Avrupa takimi istedi? Turk kulupleri ve Arap kulupleri istedi, en cok para'yi biz verdik. Bu kriter mi?

Çevrimdışı Talisca1903

kurucu hoca ne ya kim uydurdu bunu

adam gelir gelmez yarışcaz ne yapılanması dedi zaten
geliş sürecine bir dön bak kardeşim yazılanlar duruyor ortada o gün onu söyleyenler gedson gömenler vardı bunlar

Çevrimdışı Talisca1903

Masuaku sezon içinde yakacaktı takımı. Geçen sezon da yaktı belli başlı futbolcularla beraber bu sezon da yakacaktı. Suçlu teknik direktör olacaktı yine muhtemelen. Bir musibet bin nasihatten iyidir atasözünü yaşadık Lugano maçıyla belki de. Bu arada forumda diğer üyelerin geçmiş mesajlardan bahseden futbol aliminin de Masuaku mesajları forum tarihine geçti. Büyük lokma yiyebilirsin ama büyük konuşmayacaksın demek ki.
yol yakınken görülmesi çok iyi oldu al şimdi de mili takıma gidiyor dönüşte sakatım der mi oynamaz mı ? 5 bilinmeyenli denklem gibi bu kadar belirsiz adamla yola mı  çıkılır? Ben Colleyi severim iş ahlakı olan bir adam adam HACI bir kere  :tabe: ama o bile gitsin isterim Afrikalı fransızca konuşan tayfadan içim sıkıldı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yol yakınken görülmesi çok iyi oldu al şimdi de mili takıma gidiyor dönüşte sakatım der mi oynamaz mı ? 5 bilinmeyenli denklem gibi bu kadar belirsiz adamla yola mı  çıkılır? Ben Colleyi severim iş ahlakı olan bir adam adam HACI bir kere  :tabe: ama o bile gitsin isterim Afrikalı fransızca konuşan tayfadan içim sıkıldı
Ben de Colley hakkında benzer düşünüyorum. Kurunun yanında yaş da yanacak artık. Fransızca konuşan Afrikalı hadsiz tayfa yaptıklarının ödülü olarak kibar tabiriyle def edilmeli.

Çevrimdışı Mehmet57

Colley bence de digerlerine gore farkli. Cok kotu maclarin (gecen sezon) yani sira cok iyi maclar da cikardigi olmustu. Hatta Sais ile isbirligine kendisi de “ligin en iyi stoper tandemi” demisti bir ara. Ozellikle geldigi ilk donem gayet iyiydi, ve bu sene de Gio ile fena bir performans sergilemedi. Bence digerlerine gore taraftar kendisini iyi hatirlayacaktir.

Çevrimiçi tolga1903

Santrfor'da neye gore kime gore oynayamadi? Kac mac denendi bir yazsana gorelim bakalim.
Rafa Silva'yi kac Avrupa takimi istedi? Turk kulupleri ve Arap kulupleri istedi, en cok para'yi biz verdik. Bu kriter mi?

Henüz 24 yaşında sana göre geleceği parlak iyi bir santraforla 31 yaşına gelmiş son kontratını kovalayan ama hâlâ daha görüyoruz ki çok iş yapabilecek bir oyuncuyu kıyaslamak baya akıllıca. Pekâlâ kriterdir muleka'nın bir tane avrupa talibi olmaması bak larin belçika'dan istendi ve gitti üzerine ispanya ligi yaptı ve hala oralarda. Rafa silva avrupa'nın baş altı takımlarını geçtim başa oynayan takımlarının bile rotasyonuna girebilecek bir oyuncu ancak yüksek maaş beklentisi belki de onu bizle buluşturdu tıpkı immobile gibi. Muleka'nın tek başına santraforda olmayacağını bize gelen tüm hocalar gördü ve oraya koymadı koyan tek maçta vazgeçti zaten, mevcut hocamız da benim yeterli santraforum var kenarda zaten kötü performansi o halde niye kontenjan vereyim buna dedi ve gönderdi çok mantıklı hamle bence.

Çevrimdışı Mehmet57

Su cocugu gercekten cok merak ediyorum. Avrupada’da istatistiklere gore en cok kritik pas veren genc oyuncuymus. Dribbling ozelligine Vinicius’dan sonra en yuksek % sahib olan genc oyuncuymus. Opsiyon koydurabilirsek buyuk yonetim basarisi olur.

Ama bu cocuk gercekten Rafa’nin dilinden anlayan birine benziyor.

https://youtu.be/Wr7B4R4wmYg?si=mnDQOYu7_URpTNY1

Çevrimdışı Talisca1903

Su cocugu gercekten cok merak ediyorum. Avrupada’da istatistiklere gore en cok kritik pas veren genc oyuncuymus. Dribbling ozelligine Vinicius’dan sonra en yuksek % sahib olan genc oyuncuymus. Opsiyon koydurabilirsek buyuk yonetim basarisi olur.

çok fark yaratacak neden mi ? çalım atabilen herhangi bir insan evladı kesinlikle iş yapacakta ondan çünkü hocanın net bir oyunu var sağ kanatta oyuncu yok ter temiz 4321 ni yapacak hoca da Rashica izin vermşyor çünkü hiç bir şey yapamıyor hiç bir şey gören gözl
 kimseyi kandıramaz rafa musrati gedson bile bundan 1-2 tık iyi olacak ciro zaten uçacak o ayrı delgadoyla

Çevrimiçi Necmi

Henüz 24 yaşında sana göre geleceği parlak iyi bir santraforla 31 yaşına gelmiş son kontratını kovalayan ama hâlâ daha görüyoruz ki çok iş yapabilecek bir oyuncuyu kıyaslamak baya akıllıca. Pekâlâ kriterdir muleka'nın bir tane avrupa talibi olmaması bak larin belçika'dan istendi ve gitti üzerine ispanya ligi yaptı ve hala oralarda. Rafa silva avrupa'nın baş altı takımlarını geçtim başa oynayan takımlarının bile rotasyonuna girebilecek bir oyuncu ancak yüksek maaş beklentisi belki de onu bizle buluşturdu tıpkı immobile gibi. Muleka'nın tek başına santraforda olmayacağını bize gelen tüm hocalar gördü ve oraya koymadı koyan tek maçta vazgeçti zaten, mevcut hocamız da benim yeterli santraforum var kenarda zaten kötü performansi o halde niye kontenjan vereyim buna dedi ve gönderdi çok mantıklı hamle bence.
aslında mantıklı değil zorunluluk mantıklı olan yetenek olarak gördüğün genç oyuncuları tutup olgunlaşmasını beklemek ama önümüze kontenjan diye bir absürt yapı konduğu için bunu yapma şansımız yok biz avrupa takımlarıyla aynı şartlar altında mücadele edemiyoruz engeli önümüze berbat kurallarla berbat taraflı hakemlerle kendi federasyonumuz koyuyor olgun ve yaşı geçmiş oyuncuya yönelmeyi zorunlu kılıyor pahalı yatırımda yapamazsın önüne limitler koyuyor bu milli eğitimi sorunsuz yönetmek için okulları kapatmak gibi bir şey düşün 4 5 tane 18 19 20 yaşlarında geleceği olan ama olgunlaşmamış genç oyuncuya yatırım yapabilirmisin buna yapacağın yatırım hem limitini dolduruyor hem kotanı dolduruyor

Çevrimdışı Zafer55

Bu videosunu izlememiştim. Bunun dışında toplamda 30-40 dakikalık başka videolarını izlemiş ve hayal kırıklığı yaşamıştım. Sadece kanatta adam geçen süratli düz bir adam izlenimi edinmiştim holosko -rashica -nkoudu arası bişey ama sadece holoskodan iyi gibi gelmişti!

Paylaştın videonun tamamını bile izlemeden görüşüm değişti. Hemen gelsin başlasın 😁

Çevrimiçi Samet Demir

kim alıyorsa alsın Samet mübarek olsun ben bir numarasını görmedim Avrupada iş yapabilir belki Türkiye ortamında gerçekliği yok
Abi 😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bu videosunu izlememiştim. Bunun dışında toplamda 30-40 dakikalık başka videolarını izlemiş ve hayal kırıklığı yaşamıştım. Sadece kanatta adam geçen süratli düz bir adam izlenimi edinmiştim holosko -rashica -nkoudu arası bişey ama sadece holoskodan iyi gibi gelmişti!

Paylaştın videonun tamamını bile izlemeden görüşüm değişti. Hemen gelsin başlasın 😁
bende izleyeyim o zaman şimdiye kadar izlediğim videolarda hiç bir albenisini göremedim
Bu arada stoperde bildiğin kaos futbolu oynuyor gibi geldi adını öğrenene kadar zaman geçer 😂

Çevrimdışı Talisca1903

udokhail ile birlikte Mert Kömürüde alsak ne güzel olur o çocukta iş var

Çevrimdışı Ravenman

Muleka gitti halen Angelo gelmedi bi pürüz mı çıktı?

Yoksa renkliler araya girdi fiyat mı kızıştırdı?

Çevrimdışı Zafer55

Muleka gitti halen Angelo gelmedi bi pürüz mı çıktı?

Yoksa renkliler araya girdi fiyat mı kızıştırdı?

Chelsea nin yurtdışına oyuncu kiralama kotası mı ne varmış diye duymuştum. Chelsea ile ilgili bir süreci bekliyoruz sanırım.

Etiketler: