2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094920 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

varsa öyle birşey orban nuamah cherki fofana ile raşitsa abubakar ox ve bahtiyarı verelim üste de 20 milyon.güzel iş olur.
bütün oyuncuları satıyorsa adama ihtiyacı olacak toplayıp herkesi gönderelim sevabına

Çevrimiçi yaço58

Al-Musrati ve Muçi'ye toplamda 21-23,5 Milyon € ödendi. Immobile'nin maaşı 6 Milyon €.

Harcama limiti sorunu varken bu transferlere harcadığın parayla 3 değil 6 tane üst düzey transfer yapabilirdin. Sıkıntılı bölgeleri gidermiş olurdun. Immobile'yi yine anlarım. Yaşı itibariyle ideal olmasa da ekstra klas golcü dersin, ama diğer ikisine o kadar para harcamak akıl kârı değil. Kötü oyuncular demiyorum ama bu kadar para verdiğimiz oyuncular bu kadar eleştiriye sebep vermemeli. Bunlardan biri haklı olarak ağır eleştiriliyor, diğeri girerse son dakikalarda oyuna giriyor. O kadar lüksümüz varsa diğer mevkilerdeki boşluklardan da bahsetmek zorundayız.

5 yıl sonra avrupa ligine girip yeni formatta hem prestij olarak hem maddi anlamda külübü biraz olsun rahatlatma şansımız var. Bu şansı yanlış kadro mühendisliği sebebiyle kaçırırsak bu yönetimin sonunun başlangıcı olur.
o kadar doğru 22 milyona daha doğru transferler yapabilirdik

Çevrimiçi yaço58

bütün oyuncuları satıyorsa adama ihtiyacı olacak toplayıp herkesi gönderelim sevabına
amartey ile aboubakar ilaç olur

Çevrimiçi yaço58

bizde bahtiyar diye bir futbolcu vardı ne oldu geçen sene 5m vermiştik

Çevrimiçi gokhans

can keleş'de yalan oldu sanırım. Hiç haber yok adamdan.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

sol stopere felix uduokhaiyi alıyormuşuz sercan yazmış bu kadar zaman bunun için mi bekledşk bu adamı 1.5 ay öncede alabilirdik hayırlısı olsun umarım üst düzey bir hücumcu alırız birde iyi sol bek

Çevrimdışı Zafer55

bizde bahtiyar diye bir futbolcu vardı ne oldu geçen sene 5m vermiştik

Yabancı statüsünde mi zannediyorlar acaba :)

Çevrimdışı Mustafa.B

Hangi profilde oyuncuya ihtiyac olduğunu hoca daha iyi bilir, ama görünen köy kılavuz istemez. Al-Musrati belki belli bir formasyonda belli tip oyuncularla iyi oynayabilir. Muçi de öyle. Bu ikisinin iyi oynamasını sağlayacak şartları yaratırken takıma zarar vermek de var. Her halükarda taktiksel opsiyonlarını kısıtlamış olursun, bu yüzden bence ikisini de satıp yerlerine nokta atışı yapmak takım için ideal olur. Zaten ikisi de Van Bronckhorst'un isteği doğrultusunda alınmış oyuncular değil. Yerlerine hoca'nın kendi istediği veya onay verdiği transferler yaparsak hem ligde hem avrupada başarılı olma şansımız ciddi anlamda artabilir.

Genel değerlendirmem şöyle:

Svensson şimdilik iyi duruyor ama çok yorulabilir, yeterli seviyede bir yedeği yok.

Masuaku aslında iyi ama sorunlu, ona güvenip yola çıkmak riskli olur.

Emirhan ışık verse de henüz birinci stoperimiz ve sol bekimiz olacak seviyede değil.

Colley fena değil ama istediğimiz seviyede değil.

Al-Musrati şu an itibariyle ayakbağı gibi duruyor.

Gedson'un çok önemli özellikleri var, faydalı ama genelde takıma fayda'dan çok zarar verdiği oluyor. Vazgeçilmez değildir. Iyi bir miktara satılırsa gelen parayla bir çok sorun çözülebilir.

Ndour yetenekli ama henüz ilk 11 oyuncusu gibi durmuyor. Yanında iyi bir mücadeleci orta saha ile olabilir.

Rashica iyi bir oyuncu, tabiki bir rafa silva değil ama faydalı olacaktır. Kendisinden öyle ekstra şeyler beklemek yanlış.

Semih kanatta soru işareti. Not vermek için henüz erken.

Hem türkiye hem avrupa liginde kafaya oynamak için lazım olanlar:

1) üst düzey bir stoper
2) en azından Masuaku'yla rekabete girebilecek bir sol bek
3) svensson'la rekabete girebilecek bir sağ bek
4)Atiba tarzında ve seviyesinde bir ön-libero
5)Musrati/Gedson satılırsa üst düzey bir 8 numara
6)rafa sılva'ya yakın seviyede bir kanat
7) iyi bir yedek kaleci

Ideal olanı budur. Muhtemelen hepsini yapamazlar ama ne kadarını yaparsalar o kadar iyidir.

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 16:47:49 Mustafa.B ]

Çevrimdışı CemMert

Felix uduokhai çekmişiz sanırım. Hayırlısı olur inşallah.

Hermosoyu son dönemde hiç istemiyordum. Yaz kampı yemedi, maliyeti yüksek, belli ki paragöz gelirse sadece kulüp bulamadığı için en yüksek teklife gelecek vs uğraşmaya değmez. Bize gönülden oynayacak topçu lazım.

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi Necmi

Felix uduokhai çekmişiz sanırım. Hayırlısı olur inşallah.

Hermosoyu son dönemde hiç istemiyordum. Yaz kampı yemedi, maliyeti yüksek, belli ki paragöz gelirse sadece kulüp bulamadığı için en yüksek teklife gelecek vs uğraşmaya değmez. Bize gönülden oynayacak topçu lazım.
bir seneliğine almıyorsun hermoso fark yaratır ve araplara iyi parayada satarsın para için oynamayan oyuncumu var al işde cenk para için fener forması giyiyor
Bu arada hermosonun formsuz hali elindekilerin formlu halinden iyidir gomezde gelmeden çok nazlanmıştı herkes immobile değil bir kaç oyunvuyu kenara koyalım beşiktaşta para için oynamayan oyuncumu var rafanında istediği rakamı biz verdiğimiz için geldi renkliler çıksaydı o rakama onlarda oynardı önemli olan para için gelmesi değil iş ahlakı nasıl önemli olan o bence

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Hangi profilde oyuncuya ihtiyac olduğunu hoca daha iyi bilir, ama görünen köy kılavuz istemez. Al-Musrati belki belli bir formasyonda belli tip oyuncularla iyi oynayabilir. Muçi de öyle. Bu ikisinin iyi oynamasını sağlayacak şartları yaratırken takıma zarar vermek de var. Her halükarda taktiksel opsiyonlarını kısıtlamış olursun, bu yüzden bence ikisini de satıp yerlerine nokta atışı yapmak takım için ideal olur. Zaten ikisi de Van Bronckhorst'un isteği doğrultusunda alınmış oyuncular değil. Yerlerine hoca'nın kendi istediği veya onay verdiği transferler yaparsak hem ligde hem avrupada başarılı olma şansımız ciddi anlamda artabilir.

Genel değerlendirmem şöyle:

Svensson şimdilik iyi duruyor ama çok yorulabilir, yeterli seviyede bir yedeği yok.

Masuaku aslında iyi ama sorunlu, ona güvenip yola çıkmak riskli olur.

Emirhan ışık verse de henüz birinci stoperimiz ve sol bekimiz olacak seviyede değil.

Colley fena değil ama istediğimiz seviyede değil.

Al-Musrati şu an itibariyle ayakbağı gibi duruyor.

Gedson'un çok önemli özellikleri var, faydalı ama genelde takıma fayda'dan çok zarar verdiği oluyor. Vazgeçilmez değildir. Iyi bir miktara satılırsa gelen parayla bir çok sorun çözülebilir.

Ndour yetenekli ama henüz ilk 11 oyuncusu gibi durmuyor. Yanında iyi bir mücadeleci orta saha ile olabilir.

Rashica iyi bir oyuncu, tabiki bir rafa silva değil ama faydalı olacaktır. Kendisinden öyle ekstra şeyler beklemek yanlış.

Semih kanatta soru işareti. Not vermek için henüz erken.

Hem türkiye hem avrupa liginde kafaya oynamak için lazım olanlar:

1) üst düzey bir stoper
2) en azından Masuaku'yla rekabete girebilecek bir sol bek
3) svensson'la rekabete girebilecek bir sağ bek
4)Atiba tarzında ve seviyesinde bir ön-libero
5)Musrati/Gedson satılırsa üst düzey bir 8 numara
6)rafa sılva'ya yakın seviyede bir kanat
7) iyi bir yedek kaleci

Ideal olanı budur. Muhtemelen hepsini yapamazlar ama ne kadarını yaparsalar o kadar iyidir.
bütün takımı değiştirdin 😳

Çevrimdışı Mehmet57

Hermoso'yu forumda belki en cok isteyen bendim, daha ismi medyaya dusmeden burda yaziyordum sozlesmesi bitecek diye.

Ama sunu unutmamak gerek, Avrupa'da transfer donemi sonra erse dahi sozlesmesi elinde olan futbolculari takima katabiliyorlar. Yani surda bir hafta sonra Avrupa'da transfer donemi bitse dahi, ondan sonra da takima imza atabiliyor.

Çevrimdışı Mustafa.B

bütün takımı değiştirdin 😳

O kadar da değil. 😁
Musrati, Muçi ve Gedson satılırsa bunlar yapılabilir. Hatta bir üst düzey stoper daha da alınabilir. Paulista'nın yaşı var, sakatlanırsa stopere 1 transfer de kurtarmaz

Çevrimdışı Mustafa.B

Hermoso'yu forumda belki en cok isteyen bendim, daha ismi medyaya dusmeden burda yaziyordum sozlesmesi bitecek diye.

Ama sunu unutmamak gerek, Avrupa'da transfer donemi sonra erse dahi sozlesmesi elinde olan futbolculari takima katabiliyorlar. Yani surda bir hafta sonra Avrupa'da transfer donemi bitse dahi, ondan sonra da takima imza atabiliyor.

Alabilirsin de uefa listesine yazamazsın, yani avrupa ligi grup(artik lig) aşamasında kullanamazsın.

Çevrimiçi tolga1903

bunun haberleri pek doğru çıkmıyor

Angelo konusunda bitti vs demeyen tek buydu görünüş bunun dediğine doğru gidiyor. Ben güveniyorum sercan'a

Çevrimdışı Ravenman

- Nathan Redmond
- Merih Demiral
- Layvin Kurzawa
- Rafinha

Al bu dörtlüyü bitir sezonu.

Çevrimiçi kartalizma190399

Masuaku’nun performansi begenilmiyor hakli olarak, ama ben Emirhan’i da begenmedim.
Ilk 20 dakika sonrasinda Colley bir daha formayi goremez dedim, mac sonunda keske Colley oynasaydi dedim.
Defansif olarak cok pozisyon hatalari yapti. Kendisinden Paulsita gibi bir defans performansi beklenmez, o tip bir stoper degil.
Ama pozisyon bilgisi, sertligi de belirli bir minimum seviyede olmali, ondan cok uzakti bence.
Bos topcu degil ama Paulista’yla birlikte bu sezonu gotururum guveni kesinlikle vermedi.
Sol stoper sart oglu sart, hatta ilk transfer olmali.

Ne yalan soyleyim ben M. Hekimoglu’nu da begenmedim. Fizigiyle on plana cikiyor, ama hicbir hava topu mucadelesini kazanamadi. Immobile pivot santrfor olmamasina ragmen daha iyi top indirdi, ustelik Mustafa yorulmus savunma’ya karsi oynadi. Cenk’in yerine 3. santrfor olmasi guzel ve dogru, ama sampiyon olacak takimda yedekten gelip katki saglayacak 2. santrfor rolunu doldururum guveni vermedi.
Aciliyete gore benim isteyecegim transferler:

1 sol stoper
2 sag acik
3 sol acik
4 yedek santrfor
5 yedek solbek
6 as sagbek

11m Eur ya yedek oturtacak kadar zengin değiliz.
Acilen Muci nin kontratindan çıkmamız lazım.

Muci’yi alirken kaybettik bence.
O para’yi veriyorsan ilk 11 oyuncusu olarak guvenecektik, Rafa Silva’yi hic almayacaktik.
Ha, guvenemeyeceksen ve gelecege yatirim olarak dusunuyorsan o para’yi vermeyeceksin.
Bizim ligden giden oyuncularin kazandirdigi para belli, 11 milyon euro bu acidan fazla riskli.
Bizim 10 milyon euro verdigimiz adam gelip tartismasiz ilk 11 oyuncusu olacak ve takimi tasiyacak.
Potansiyele yatirim yapiyorsak max 5 milyon euro olmali, ustu mantiksiz.

Uduokhai’yi izlemedim tanimiyorum, kalite anlaminda doyurur mu bilemem ama oyuncu profili olarak okudugum kadariyla fizikli, iyi derin savunma yapan, ama top teknigi dusuk oyuncu. Colley’in daha iyisi galiba. Aradigimiz profile benzemiyor gibi. Van Bronckhorst’un ayagi kotu sol stopere evet diyecegini hic zannetmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Uduokhai’yi izlemedim tanimiyorum, kalite anlaminda doyurur mu bilemem ama oyuncu profili olarak okudugum kadariyla fizikli, iyi derin savunma yapan, ama top teknigi dusuk oyuncu. Colley’in daha iyisi galiba. Aradigimiz profile benzemiyor gibi. Van Bronckhorst’un ayagi kotu sol stopere evet diyecegini hic zannetmiyorum.
Maç başına 64 kez topla buluşuyor kendi yarı sahasında %92'lerle oynuyor rakip yarı sahada %65'lerde maç başına 41 isabetli pas isabet oranı %82 0,3 kilit pas Paulista ile hemen hemen aynı
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 21:34:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/serinmkl/status/1826961712030810127
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Zafer55

İmmobile ,rafa , paulista ,can ,emirhan, ndour...
6 transfer yaptık...
Musrati ,muçi,mustafa,onana yı da saysak geçen  sezon başlayan kadroya 10 kişi gelmiş.

Sağ bek
Sol bek
Sağ kanat
Sol kanat
Sol stoper

8-10 gelen var 15-20 gönderilen/gönderilmeye çalışılan var.
Halen daha 5 mevki için adam istiyoruz.
Zaten kale hariç 10 mevki var futbolda.

Resmen enkaz kaldırmaya çalışıyoruz.Bu durumda bir kanat bir stopere razı durumdayım.
Neyse ki transferi kapattık, belki de hiç yapmayız, fırsat transferi olursa belki....gibi açıklamalar gelmiyor yönetimden . Umut ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Etiketler: