Maçla ilgili bende kendimce görüşümü yazayım.
Birincisi herkes benim eski yazılarımdan bu takıma ısrarla 2 ön kanat ve bir orta saha gerektiğini söylediğimi bilir. İnşallah herkes bu maçta neden olduğunu anlamıştır.
Hatta herkes Masuaku, Colley gitsin derken ben ısrarla Rashica nın en zayıf halka olduğunu ve onun gitmesi gerektiğini yazmıştım. Neyse
Öncelikle bu takımı çok rahat İnönü'de eleyeceğimizi düşünüyorum. İlk yarıda takımı beğendim ama büyük ihtimal hoca taktiğinden, çünkü Türkiye'deki maçlarda savunma öne çıkıp alanı daraltıp ofsayt taktiği uyguluyordu maç boyu kısa oluyordu ama bu maçta defans hep geride karşıladığı için bu sefer takım boyu uzadı bu da takımın yorulmasına neden oldu ama bence bunu büyük ihtimal hoca geriye adam kaçmasın diye ofsayt taktiği uygulatmamış olabilir. Birde sahanın suni çim olduğunu ve bu sezon ilk defa 4 gün ara ile maç yaptığımızı eklersek takım bir 60 dan sonra bocalamaya başladı neyse ki hoca bunu görüp oyuncu değişikliği yaptı ama çok amatörce 2 gol yedik ve açıkçası hepimizi kah retti.
Ayrıca bence Rafa kesinlikle kanat oynamamalı çünkü üretkenliği azalıyor. Orta sahada verkaç yapacak oyuncu kalmıyor. Immobile - Rashica nın üretkenliği azalıyor. Rashica düz topçu olduğu için bir kere bile adam geçip atak başlatamadığı için topu her aldığında yanın da pas verebileceği verkaç yapacağı adam arıyor. Bunu da Rafa iyi yapıyordu kesinlikle bence Rafa yı kanatta ziyan etmememiz lazım. Adam bir iki defa ortaya yöneldi gol pası verdi.
ikinci ben kesinlikle 3-4 maç seyretmeden futbolcular hakkında konuşmam ama abartıldığı kadar Emirhan'ı beğenmedim futbolcuyu tabiri caizse ısıramıyor, kora kor ikili mücadeleye giremiyor ve bence pozisyon bilgisi bana biraz zayıf geldi.3 golde de ceza sahası içinde çekilen fotoğraf ta kendisini göremedim Ama bende hala opsiyonu var ve ön yargılı olmamak lazım. Ama bu maç genelinde bence Paulista'nın yanında Necip veya Tayip oynasa daha iyi olurdu. Ve ayrıca bence yeni futbolculara şans verilirken eski futbolcularımızı da silmeyelim ben şahsen Tayip ilk oynadığında Emirhan'dan daha çok elektrik alıp beğenmiştim hatta sakatlanana kadar o sezon çok iyi gidiyordu inşallah eski formunu bulur. Bir de kendimce Bakhtiyor dan çok iyi sol defans olacağı görüşü var bende adam en azından ölümüne topa kafa uzatıyor, hırslı

bu kanat yokluğunda Bakhtiyor'ı sola çekip Masuaku'yu ilerde deniye biliriz bence ama hoca görür mü bilmiyorum.
Son söylemek istediğimde ben Immobile'yi yedeklemesi açısından Muleka'nın gitmesini istemiyordum ama madem gitti, Aboubakar'ı gönderip yeni forvet alamıyorsak eğer mutlaka bence Aboubakar'ı geri kazanmalıyız çünkü Avrupa'da Mustafa Semihle olacak iş değil forvette deneyim şart