2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095422 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık Tierney alır geçerim sol beke

Çevrimiçi hasankale

Sol stoper
Sol bek
Sağ bek
Sağ kanat
Bu bölgelere 4 net iyi oyuncu gelmezse ne lig de ne Avrupa'da başarı gelmez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

11m Eur ya yedek oturtacak kadar zengin değiliz.
Acilen Muci nin kontratindan çıkmamız lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

colleyden daha iyi bir sol stoper alınırsa colley gönderelim ama alınmayacaksa colley varsa colley oynasın emirhan ilk 15 dk iyi başaladı  ama gitgide düştü performansı

Çevrimdışı levitate

Kiralık Tierney alır geçerim sol beke
geçen arsenal kiralık isteyen takımlara 30 milyon opsiyon koydurmak istiyormuş tarzı bir haber okudum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

11m Eur ya yedek oturtacak kadar zengin değiliz.
Acilen Muci nin kontratindan çıkmamız lazım.
Rafa 60 maç bu performansla oynayabilecek mi? Kimi yazcaz rafanın yerine?
Kadroda hücum anlamında birşeyler umut ettiren bir-iki futbolcudan biri Muçi.

Çevrimdışı Mehmet57

X’de Ox ile sozlesmenin fesih edildigi haberleri dolasiyor. Muleka ve Ox gittiyse Angelo’nun yani sira kisa surede baska bir yabanci da inecek gibi. Angelo + stopper, ardindan bek ve sol kanat lutfen.

Bu arada bugun ki macta Angelo olsaydi Rafa ile cok zorlardi. Bize o sekil kolay adam gecebilen, suratli kanat elzem olacak ofans da. Rashica caliskan ama o maci belirleyecek aksiyonlari yapamiyor.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 01:36:18 Mehmet57 ]

Çevrimiçi yaço58

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yapın güzel 3 4 hamle sol bek sol stoper birde sağlam kanat olursa sağ bek daha kiralik sağlam topçu ve fırsat transferi kozumuzu kullanmadık umarım yönetimin planı vardır sol bek ve sol stoper için de bizde rahatlarız elzem transferler

Çevrimiçi LORDBJK

Maçla ilgili bende kendimce görüşümü yazayım.
Birincisi herkes benim eski yazılarımdan bu takıma ısrarla 2 ön kanat ve bir orta saha gerektiğini söylediğimi bilir. İnşallah herkes bu maçta neden olduğunu anlamıştır.
Hatta herkes  Masuaku, Colley gitsin derken ben ısrarla  Rashica nın en zayıf halka olduğunu ve onun gitmesi gerektiğini yazmıştım. Neyse

Öncelikle bu takımı çok rahat İnönü'de eleyeceğimizi düşünüyorum. İlk yarıda takımı beğendim ama büyük ihtimal hoca taktiğinden, çünkü Türkiye'deki maçlarda savunma öne çıkıp alanı daraltıp ofsayt taktiği uyguluyordu maç boyu kısa oluyordu ama bu maçta defans hep geride karşıladığı için bu sefer takım boyu uzadı bu da takımın yorulmasına neden oldu ama bence bunu büyük ihtimal  hoca geriye adam kaçmasın diye ofsayt taktiği uygulatmamış olabilir. Birde sahanın suni çim olduğunu ve bu sezon ilk defa 4 gün ara ile maç yaptığımızı eklersek takım bir 60 dan sonra bocalamaya başladı neyse ki hoca bunu görüp oyuncu değişikliği yaptı ama çok amatörce 2 gol yedik ve açıkçası hepimizi kah retti.

Ayrıca bence Rafa kesinlikle kanat oynamamalı çünkü üretkenliği azalıyor. Orta sahada verkaç yapacak oyuncu kalmıyor. Immobile - Rashica nın üretkenliği azalıyor. Rashica düz topçu olduğu için bir kere bile adam geçip atak başlatamadığı için topu her aldığında yanın da pas verebileceği verkaç yapacağı adam arıyor. Bunu da Rafa iyi yapıyordu kesinlikle bence Rafa yı kanatta ziyan etmememiz lazım. Adam bir iki defa ortaya yöneldi gol pası verdi.

ikinci ben kesinlikle 3-4 maç seyretmeden futbolcular hakkında konuşmam ama abartıldığı kadar Emirhan'ı beğenmedim futbolcuyu tabiri caizse ısıramıyor, kora kor ikili mücadeleye giremiyor ve bence pozisyon bilgisi bana biraz zayıf geldi.3 golde de ceza sahası içinde çekilen fotoğraf ta kendisini göremedim Ama bende hala opsiyonu var  ve ön yargılı olmamak lazım. Ama bu maç genelinde bence Paulista'nın yanında Necip veya Tayip oynasa daha iyi olurdu. Ve ayrıca bence yeni futbolculara şans verilirken eski futbolcularımızı da silmeyelim ben şahsen Tayip ilk oynadığında Emirhan'dan daha çok elektrik alıp beğenmiştim hatta sakatlanana kadar o sezon çok iyi gidiyordu inşallah eski formunu bulur. Bir de kendimce Bakhtiyor dan çok iyi sol defans olacağı görüşü var bende adam en azından ölümüne topa kafa uzatıyor, hırslı :) bu kanat yokluğunda Bakhtiyor'ı sola çekip Masuaku'yu ilerde deniye biliriz bence ama hoca görür mü bilmiyorum.

Son söylemek istediğimde ben Immobile'yi yedeklemesi açısından Muleka'nın gitmesini istemiyordum ama madem gitti, Aboubakar'ı gönderip yeni forvet alamıyorsak eğer mutlaka bence Aboubakar'ı geri kazanmalıyız çünkü Avrupa'da Mustafa Semihle olacak iş değil forvette deneyim şart

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 11:54:52 LORDBJK ]

Çevrimiçi Samet Ç

Psg'den alınacak oyuncu Mukiele'ydi kadro dışı kalmış

Çevrimdışı Ravenman

Ben bu Emirhanı beğenmedim.

3 golde onun tarafından yedik.

Yabancı bir solbacaklı stoper lazım Paulista'nın yanında.

Sol toper
Sol kanat
Sağ kanat
Çift taraflı bek
İkinci kaleci

Çevrimdışı Mustafa.B

Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. Son zamanlarda olanlardan etkilenerek burada yazmak zorunda hissettim. Eleştiriye ağırlık veren bir yapım var, umarım ki yazacaklarım kimseyi kırmaz ve faydalı olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa 60 maç bu performansla oynayabilecek mi? Kimi yazcaz rafanın yerine?
Kadroda hücum anlamında birşeyler umut ettiren bir-iki futbolcudan biri Muçi.

daha ucuz alternatif bulmalıyız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. Son zamanlarda olanlardan etkilenerek burada yazmak zorunda hissettim. Eleştiriye ağırlık veren bir yapım var, umarım ki yazacaklarım kimseyi kırmaz ve faydalı olur.

Hayırlı olsun  hoş geldin.

Çevrimdışı Mustafa.B

Elbette her maçın dinamikleri farklı ama bazı genel sorunlar dün netlik kazandı. Takımın abartıldığı kadar iyi olmadığını gördük. Giovanni hocaya çok iş düşecek ve kadromuzun yeterli olmaması işini zorlaştırıyor. Yönetim kadro planlamasında çok önemli hatalar yaptı. Önümüzdeki 10 günde bunu telafi etmeleri zor gibi görünüyor. Başkan'a çok da yüklenmek istemiyorum. Ne de olsa hainlerin ihanetinin getirdiği sıkıntılarla da uğraşıyor. Işi kolay değil ama göz göre göre yanlış yapmasını, hatta yönetiminin profesyonellikten uzak bir izlenim vermesini görmezden gelmemizi kimse beklemesin. Bunları takip edip dile getirmek beşiktaşlıların ayıbı değil, boynumuzun borcudur.

Çevrimdışı Mustafa.B

Çevrimiçi Samet Demir

Aramıza hoşgeldiniz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

hoş geldin

Çevrimiçi annoca

X de haber gördüm lyon borçlardan dolayı tüm oyuncuları satışa listesine koymuş. Ne kadardan satılır bilmem ama uyguna bir kaç parça şey alınabilir.

Çevrimiçi gokhans

X de haber gördüm lyon borçlardan dolayı tüm oyuncuları satışa listesine koymuş. Ne kadardan satılır bilmem ama uyguna bir kaç parça şey alınabilir.
Tagliafico'ya çöksek ya

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat

varsa öyle birşey orban nuamah cherki fofana ile raşitsa abubakar ox ve bahtiyarı verelim üste de 20 milyon.güzel iş olur.

Çevrimdışı murat

Yada 20 vermeden muçiyi ekleyelim.

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin

Çevrimdışı Mustafa.B

Al-Musrati ve Muçi'ye toplamda 21-23,5 Milyon € ödendi. Immobile'nin maaşı 6 Milyon €.

Harcama limiti sorunu varken bu transferlere harcadığın parayla 3 değil 6 tane üst düzey transfer yapabilirdin. Sıkıntılı bölgeleri gidermiş olurdun. Immobile'yi yine anlarım. Yaşı itibariyle ideal olmasa da ekstra klas golcü dersin, ama diğer ikisine o kadar para harcamak akıl kârı değil. Kötü oyuncular demiyorum ama bu kadar para verdiğimiz oyuncular bu kadar eleştiriye sebep vermemeli. Bunlardan biri haklı olarak ağır eleştiriliyor, diğeri girerse son dakikalarda oyuna giriyor. O kadar lüksümüz varsa diğer mevkilerdeki boşluklardan da bahsetmek zorundayız.

5 yıl sonra avrupa ligine girip yeni formatta hem prestij olarak hem maddi anlamda külübü biraz olsun rahatlatma şansımız var. Bu şansı yanlış kadro mühendisliği sebebiyle kaçırırsak bu yönetimin sonunun başlangıcı olur.

Etiketler: