2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1099901 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne Hummels ne de Hermoso, takımıyla sezon çalışması yapmamış oyuncu almaya hiç gerek yok ve açıkçası içime de sinmiyor. EPL den sezon çalışmalarına katılmış ama kadroya girmesi zor oyunculara bakılabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne Hummels ne de Hermoso, takımıyla sezon çalışması yapmamış oyuncu almaya hiç gerek yok ve açıkçası içime de sinmiyor. EPL den sezon çalışmalarına katılmış ama kadroya girmesi zor oyunculara bakılabilir.

Muhtemelen böyle bişey kovalayacaklar

Çevrimiçi Samet Ç

sercan çok gizli bir şekilde ingiltere'de sol bek ve sağ kanat baktığımızı söylemiş

sol bek kesin alex moreno rez
Digne'dir

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aston Villa Tyron Mings.

Kadroda yer bulmakta zorlayabilir.
Ligin ilk maçında kadroda değil.
Haziran 2026 da kontratı doluyor.
Parayı bu adama göm.sol stoper sol bek hepsini elit seviyede oynar.

Çevrimdışı levitate

Aston Villa Tyron Mings.

Kadroda yer bulmakta zorlayabilir.
Ligin ilk maçında kadroda değil.
Haziran 2026 da kontratı doluyor.
Parayı bu adama göm.sol stoper sol bek hepsini elit seviyede oynar.

çapraz koparmıştı toplamaya çalışıyor diye hatırlıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çapraz koparmıştı toplamaya çalışıyor diye hatırlıyorum

haklısın adam 1 yıl oynamamış, kamp gördü mü vs bilmiyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Angelo videoları izledim. Tahminim ; bunu aldıysak bir kanat daha alırız. Sanki hedef değilmiş de bi fırsat olarak değerlendirmişiz gibi geldi bana.
Asıl ihtiyacımız olan profil değil gibi. Çocuk sadece koşuyor adam geçiyor. Adam geçme olayını çok iyi yapıyor ama sonu yok. Videolarında farklı bir olay yok hep aynı şeyin tekrarı gibi.

Çevrimdışı levitate

haklısın adam 1 yıl oynamamış, kamp gördü mü vs bilmiyorum.

https://www.birminghammail.co.uk/sport/football/football-news/tyrone-mings-lifts-lid-lonely-29777268

burada kampa katılmadı yazıyor ama yakın zamanda dönebilirmiş

instagram'ına biraz bak sağ bacağı kürdan gibi olmuş daha yeni yeni topluyor, yaşı da var seneye olabilir belki :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Angelo videoları izledim. Tahminim ; bunu aldıysak bir kanat daha alırız. Sanki hedef değilmiş de bi fırsat olarak değerlendirmişiz gibi geldi bana.
Asıl ihtiyacımız olan profil değil gibi. Çocuk sadece koşuyor adam geçiyor. Adam geçme olayını çok iyi yapıyor ama sonu yok. Videolarında farklı bir olay yok hep aynı şeyin tekrarı gibi.
nkoudounun daha genci diyorsun yani

Çevrimdışı Zafer55

nkoudounun daha genci diyorsun yani
Nkouduyu hatırlattı aslında izlerken ama nkoudu bundan daha fazla heyecanlandırmıştı açıkçası.

Çevrimiçi tolga1903

Bence biz angelo transferini askıya aldık ya da şu muleka'dan kurtulamadığımız için bekletiyoruz elemanı. Muleka ox amartey'den acil şekilde çıkmamız lazım artık bizim elimizi kolumuzu bağladı şu 3 oyuncu. Abou muhtemelen kalacak keşke onu da gönderebilsek ama gelen haberler gitmeyeceği yönünde.

Çevrimiçi sEuL

Bence biz angelo transferini askıya aldık ya da şu muleka'dan kurtulamadığımız için bekletiyoruz elemanı. Muleka ox amartey'den acil şekilde çıkmamız lazım artık bizim elimizi kolumuzu bağladı şu 3 oyuncu. Abou muhtemelen kalacak keşke onu da gönderebilsek ama gelen haberler gitmeyeceği yönünde.
Muleka acaba Arabistan’a gitmemek için mi diretiyor.

Anlamadım ama Cardiff City haberleri dolasiyordu dün yabancı basinda. Umarim Erol bi kıyak yapar ve aldırir Muleka’yi takimina.

Çevrimiçi Darkeagle

PSV den Olivier Boscagli kontratının son senesinde. Ucuz olmaz ama böyle adamlara yoklama çekmek gerek. Hem tartışmasız hem de ileride satışı mümkün olabilir.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi tolga1903

Muleka acaba Arabistan’a gitmemek için mi diretiyor.

Anlamadım ama Cardiff City haberleri dolasiyordu dün yabancı basinda. Umarim Erol bi kıyak yapar ve aldırir Muleka’yi takimina.

Gitsin artık bir yere kadroya alınmıyor 2 maçtır görüş git diye izin veriyorlar heralde gerçi amarteyle ox 3 aydır takımda değil bir yere gittikleri yok

Çevrimdışı Necmi

PSV den Olivier Boscagli kontratının son senesinde. Ucuz olmaz ama böyle adamlara yoklama çekmek gerek. Hem tartışmasız hem de ileride satışı mümkün olabilir.
zaten ilgileniyormuşuz transfermarkte göre ℅73 beşiktaş diyor 15 altına almak zor ama alabilirsek büyük başarı olur

Çevrimiçi mayguntr

zaten ilgileniyormuşuz transfermarkte göre ℅73 beşiktaş diyor 15 altına almak zor ama alabilirsek büyük başarı olur
Brighton iki uc gun 10 civari teklif etti reddettiler diye haber vardi, boyu biraz soru isareti ama ayagi ve akli tam aradigimiz adam

Çevrimdışı Necmi

Brighton iki uc gun 10 civari teklif etti reddettiler diye haber vardi, boyu biraz soru isareti ama ayagi ve akli tam aradigimiz adam
boyu 1,81 miş fena değil önemli olan boy değil sıçrama yeteneği hermosoda 1,84

Çevrimiçi Samet Ç

Aksine tam aradığımiz oyuncu ama dediğin gibi bencede yedek santrafor almayıp iki kanat alacağız

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan daha iyi bundan

Çevrimdışı Zafer55

Aksine tam aradığımiz oyuncu ama dediğin gibi bencede yedek santrafor almayıp iki kanat alacağız

Aradığımız oyuncu Ghezall tarzı bir kanat diye düşünüyordum. Topu tutabilen oyun kurabilen. Bu çocuk Rashica dan çok farklı değil.(maçını izlemedim ,videolardan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum)
 Semihi sanrtafor rotasyonunda değerlendirip , kanatları Rashica , Can ve  2 transfer şeklinde kullanabiliriz.
Semih kanattayken immobileyi mustafa yedekliyor. 50 küsür maç bu ikili ile gidilmez. Semihle beraber bu bölgeyi 3 lemek gerek.
Semih hem kanatta hem immboileyi yedekler mantığını da doğru bulmuyorum. İmmobilenin yokluğunda semihi oraya kaydırdığımızda veya çift santorfor olarak kullanmak istediğimizde sol kanat için yine bir adam lazım olacak.
Dolayısıyla 2 kanat alacaz gibi duruyor.

Çevrimdışı Zafer55

En azından bir kanadımızın ; sadece çizgide git-gel yapan değil, top tutan ,oyun kuran , sakin bir profil olması gerek.
 3 maç yaptık ikisi şok golle başladı.  Normal başlayan samsun maçında doğru düzgün top tutup oyun kuramadık.

Çevrimiçi kartalizma190399

masu yetersiz. Gereksiz çalıma giriyor atarsa büyük tehlike oluşturuyor ama atamazsa bize oluşuyor o tehlike. Defansif özellikleri kötü. Basit oynamıyor falan filan. Masu çok iyi bir yedek olabilir ama 11 için yetersiz.

Vallahi ben bizim taraftarin ne istedigini anlayamadim.
Bahsettigin profil sagbekte var, onu da begenmiyorsunuz ofansif olarak daha cok is yapanini istiyorsunuz.
10 mactan 8'inde top bizde kalacak ve tamamen hucum yapan taraf olacaksak ofansif olarak risk alan ve is yapan beki niye begenmiyorsunuz anlamiyorum.

Bence bizim taraftardaki sikinti bizim seviyemizi anlayamamalari. Biz City degiliz, Premier League'de de oynamiyoruz, takimimizin degeri 600-700 milyon euro degil, 150 milyon euro transfer butcemiz de yok. Bizim sinifimizdaki takimin zaten herseyi mukemmel yapan oyuncu yakalama sansi yok, zaten bu oyuncularin dunyada sayisi bir elin parmagini gecmez. Gelen oyuncu illaki bir yerlerde eksik olacak.

Masuaku istikrarsiz defansif olarak zayif diyorsunuz, Svensson hucumda eksik diyorsunuz. Zaten herseyi yapan bek 30-40 milyon euro, ne bekliyorsunuz anlamiyorum.
Gedson pas oyununda etkisiz diyorsunuz. Oyun kuran 6 numara var bizde onu da begenmiyorsunuz defansif olarak eksik ve agir diyorsunuz. Gedson tempolu hizli ama o da pas yapmiyor diye begenmiyorsunuz.

Bence harbiden taraftar olarak biraz ayagimizin yere basmasi lazim, biraz mantik kullanmamiz lazim.
Yani sizin kafanizdaki bek Cancelo, o da 40 milyon euro. Gedson'un pas ve skor yapanini istiyorsunuz o isim Kovacic, o da 40 milyon euro.
Yani ne bekliyorsunuz anlamiyorum.

Masuaku'dan iyi bek bulamazsin 3'e 5'e. Bir tutturmussunuz Adriano da Adriano, 30-40 yillik yakin tarihimizde zaten 1 tane Adriano var. O da 10 yilda bir denk gelir yani, kolay dusmuyor. Zannediyorsunuz Masuaku gidince 2. Adriano aninda hazir. Yok oyle birsey. Masuaku'yu gonderip 2-3 milyon euro'ya bek alacaksan onun Adriano degil de Motta cikma sansi cok cok daha yuksek.

Etiketler: