2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

yaço58 ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1093350 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

İki genç kanat oyuncusunu birde baba stoper alırlarsa ve transferi kapattık derseler ben fit olurum
Bir zahmet abi :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Zafer55

İki genç kanat oyuncusunu birde baba stoper alırlarsa ve transferi kapattık derseler ben fit olurum
Ben de fitim.Ama alış/satış komple kapatacaklarsa
(Abu,muleka,ox,onana gidebilir bir mahsuru yok :) )

Çevrimiçi Necmi

Ben de fitim.Ama alış/satış komple kapatacaklarsa
(Abu,muleka,ox,onana gidebilir bir mahsuru yok :) )
yok bide mahsuru olsun 😂

Çevrimdışı c3c2k

1 kiralık 1.5 zorunlu satın alma yazmışlar.
[/quot2r 9 44e] da 3d

Çevrimiçi Kartal Ç

Geçen yıl ilk Lugano maçına çıktığımız 11.  (edit: tarihe yanlış bakmışım 2.maçmış  :ok:)

Ersin
   Onur Bahtiyar Amartey Emrecan
                    Amir
Muleka Salih Chemberlain Tayfur
                    Cenk

Kadronun nereden nereye geldiğini unutmayalım unutturmayalım. Daha 6 ay önce mart-nisan gibi çoğumuz şu takımda sadece temizlik yapılması bile yarım kupa değerindedir diyorduk. Cinnet geçiriyorduk her maç. O zamanları hatırlıyorum kalbim sıkışıyor şu ilk 11i görünce. ( Evet kadroda hala çok onemli en az 3 eksiğimiz var ben de aynı görüşteyim  :tabe: )
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2024, 22:43:37 Kartal Ç ]

Çevrimiçi sEuL

Geçen yıl ilk Lugano maçına çıktığımız 11.

Ersin
                    Amir
                    Cenk

Kadronun nereden nereye geldiğini unutmayalım unutturmayalım. Daha 6 ay önce mart-nisan gibi çoğumuz şu takımda sadece temizlik yapılması bile yarım kupa değerindedir diyorduk. Cinnet geçiriyorduk her maç. O zamanları hatırlıyorum kalbim sıkışıyor şu ilk 11i görünce. ( Evet kadroda hala çok onemli en az 3 eksiğimiz var ben de aynı görüşteyim  :tabe: )

Ilk Lugano macinin kadrosu bu:
                    Ersin
   Rosier Bailly Colley Masuaku
                Salih Amir
Ghezzal  Chamberlain Cenk
                    Aboubakar

Takimi o macta sabote eden Rosier'i dun gibi hatirliyorum, takimi satar gibi oynamis hicbirsey seyinde degildi. Abou falan ayni sekildi, o takimda ruh yoktu hicbir sey yoktu ama sayelerinde Senol'dan kurtulmustuk.
Senin yazdigin kadro ise 2. macin kadrosu - Abou, Rosier, Ghezzal, Onana, Bailly falan kadro disi birakilmisti yeni yonetim ile ve Masu falanda sakatim diye maclara cikmiyordu o aralar sanirim. Hos, ikinci macta coluk cocukla yenmistik deplasmanda rakibi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Geçen yıl ilk Lugano maçına çıktığımız 11.

Ersin
                    Amir
                    Cenk

Mayıs ayında "bu takım 3 sezonda bile düzelmez" deniyordu.

Yönetimin eksikleri hataları var ama bu kadar kısa sürede camianın üzerindeki ölü toprağını atıp "şampiyonluk yarışında biz de varız" havasına sokabilmek küçümsenmemeli.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Serdar3444

Sert degil cevabini Giunti ve Atiba icin yazdim, Josef Ernst ne alaka? Iyi oku yazdiklarimi. Ya nostaljik duygularin agir basiyor ya da hafizan pek guclu degil.
Simdi bize kac sene emek vermis ve karakterinin tartisilmayacagi bir oyuncu icin kotu seyler yazmak istemiyorum pek, ama Atiba o kadar da ust duzey degildi. Kariyerinde kendisine 2 kere bonservis bedeli odenmis, o da 1.5 milyon euro. PSV’de orta saha’da begenmeyip beke devsirilmis orada burada kullanilmis eninde sonunda yuru git yoluna kardesim denmis. Biz de Antalyaspor’un elinden kapmistik bu arada. Karsilastirdiginiz adama 15 milyon euro teklifler geliyor, Benfica’nin elinden kaptik. Atiba da bizde iyi takimin yan parcasi oldu hep, kotu takimlarda etkisi olamadi. Asla ligin net ustunde cok ust duzey bir onlibero olmadi Appiah, Melo, kisa sure oynasa da Ernst gibi. Iyi takimlarda takildi o kadar. Zaten seviye yukseldiginde cark eden ilk oyunculardan biriydi. Ac Bayern ve Lyon maclarini izle gorursun.

Fernandes de bizden kovularak iteklenerek gonderildi. Adama pozisyon bulamiyorduk en son 10 numara yaptik onu da beceremedi itekleyerek gonderdik. Bizden sonra da kariyeri belli zaten, vasat Rus takimlari ve Kayseri, seviyesi o. Bu adami Gedson’la karsilastirmak buyuk haraket Gedson’a.

Su anda ikisini satis listesine koysak adam basi 15 rahat odenir Musrati ve Gedson’un her birisine. Bu adamlari Atiba’yla Fernandes’le falan kiyaslamak ayip.

Söylediklerin bence doğru ama Atiba çok güzel adam, kalbimizde ki yeri hep en yukarıda, zaten mesele o adamın çok yetenekli olması meselesi değil, fayda-etkinlik meselesi, çok faydalı oldu bize. Hep asker ya da hep komutanla olmuyor, işçide lazım, teknisyen de, ressam da, askerde lâzım. Şu anda çok şükür ki ideale az kaldı...

Çevrimiçi gokhans

Sert degil cevabini Giunti ve Atiba icin yazdim, Josef Ernst ne alaka? Iyi oku yazdiklarimi. Ya nostaljik duygularin agir basiyor ya da hafizan pek guclu degil.
Simdi bize kac sene emek vermis ve karakterinin tartisilmayacagi bir oyuncu icin kotu seyler yazmak istemiyorum pek, ama Atiba o kadar da ust duzey degildi. Kariyerinde kendisine 2 kere bonservis bedeli odenmis, o da 1.5 milyon euro. PSV’de orta saha’da begenmeyip beke devsirilmis orada burada kullanilmis eninde sonunda yuru git yoluna kardesim denmis. Biz de Antalyaspor’un elinden kapmistik bu arada. Karsilastirdiginiz adama 15 milyon euro teklifler geliyor, Benfica’nin elinden kaptik. Atiba da bizde iyi takimin yan parcasi oldu hep, kotu takimlarda etkisi olamadi. Asla ligin net ustunde cok ust duzey bir onlibero olmadi Appiah, Melo, kisa sure oynasa da Ernst gibi. Iyi takimlarda takildi o kadar. Zaten seviye yukseldiginde cark eden ilk oyunculardan biriydi. Ac Bayern ve Lyon maclarini izle gorursun.

Fernandes de bizden kovularak iteklenerek gonderildi. Adama pozisyon bulamiyorduk en son 10 numara yaptik onu da beceremedi itekleyerek gonderdik. Bizden sonra da kariyeri belli zaten, vasat Rus takimlari ve Kayseri, seviyesi o. Bu adami Gedson’la karsilastirmak buyuk haraket Gedson’a.

Su anda ikisini satis listesine koysak adam basi 15 rahat odenir Musrati ve Gedson’un her birisine. Bu adamlari Atiba’yla Fernandes’le falan kiyaslamak ayip.
kıyaslamadığın fernandes bize 25 yaşında geldi ve 4 sene oynadı 112 maçda 20 gol 41 asist yaptı. Nerdeyse 2 maçda 1 gole tesir etmiş. Tüm duran topları kullanırdı, tehlikeli sert ortalarını söylememe gerek yok. En büyük farkı portekiz milli takımı oyuncusuydu. Gedson şu an 25 yaşında ve hiç milli olmadı. 25 yaşında 2 fernandes’i satmak istersen en rahat manuel’i satarsın özellikle transfer bedellerinin bu denli astronomik olduğu bir dönemde(manuel dönemlerinde piyasa böyle uçuk değildi muleka parasına yıldız alınıyordu, 7milyona süperstar q7 aldık şu an o paraya anadoludan topçu alamıosun yani manyel e o dönem gelen 10 milyon şimdiki 10 milyondan çok daha büyük bir meblağ). 4 yılın 3 yılı muhteşem oynadı, moskova’nın 10milyon teklifine fo satmayınca resmen oynamadı fernandes son senesinde gelip son 1 yılı ile değil o ilk 3 yılındaki fernandesle kıyaslamalısın. Son sene bildiğin isteksiz laubaliydi, biri sahaya girip saldırmıştı hatta.. Yani kısacası gedson o yeni gelmiş manuel fernandes’in yaptıklarının onda birini yapamadı bu yüzden kıyaslayamazsın. O yeni gelen manıel fernandes şu an sende olsa çok rahat 50 ye araplara satardın çok çok rahat. Atiba kalbimin en özel yerinde, onun yerini hiç bir orta saha alamaz bende. Kazandırdığı o kadar fazla maç varki, yeri geldi orta sahayı tek başına tuttu, yeri geldi son dakika kafa vuruşuyla derbi kazandırdı, kritik goller attı, astımlı olmasına rağmen en çok o koştu, ghezal roiser ile defalarca pas üçgeni yaptı yeri geldi stopere yeri geldi beke çektik. Avrupada kontratak yaparkende, anadoluda hücum yaparkende, aşırı paslı kontrollü oyundada hiç sırıtmadı. Kaç tane şampiyonlukda payı ve emeği var. Avrupa zaferlerinde keza var. Atiba, daha 1 senesini tamamlamamış ve kendini kanıtlayamamış musrati ile kıyaslanamaz. İnşallah atibayı unutturacak bir performans ve katkı yapar, başarılar kazandırırda sen haklı çıkarsın inşallah tüm kalbimle dua ediyorum inşallah yanılayım ama samsun maçından sonra umudumu kaybettim.samsun gibi basit maçda olağanüstü kötüydü rakip resmen ezdi bizi orta sahamızı delik deşik ettiler. Koca maçda 2 kez ikili mücadeleye girmiş birini kazanmış, 1 tane hava topuna çıkmış onuda kaybetmiş, %73 pas isabet oranı var, rakip sahadaki oranı %57 şimdi ben bu adamı nasıl atiba ile kıyaslarım. Lyon, munich değil bu ya transfer tahtası kapalı sansun yahu..
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2024, 21:48:58 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

İşte tam şimdi bize bular lazımdı

- Prime Quaresma
- Prime Zago
- Prime Ernst

Çevrimiçi kartalizma190399

Söylediklerin bence doğru ama Atiba çok güzel adam, kalbimizde ki yeri hep en yukarıda, zaten mesele o adamın çok yetenekli olması meselesi değil, fayda-etkinlik meselesi, çok faydalı oldu bize. Hep asker ya da hep komutanla olmuyor, işçide lazım, teknisyen de, ressam da, askerde lâzım. Şu anda çok şükür ki ideale az kaldı...

Atiba'nin karakterine disiplinine zaten laf yok ama oyle musratiye gedsona falan degisecegimiz cok iyi topcu falan da degildi. Benfica gidip 15 milyon vermezdi atiba'ya mesela.

Çevrimdışı c3c2k

kıyaslamadığın fernandes bize 25 yaşında geldi ve 4 sene oynadı 112 maçda 20 gol 41 asist yaptı. Nerdeyse 2 maçda 1 gole tesir etmiş. Tüm duran topları kullanırdı, tehlikeli sert ortalarını söylememe gerek yok. En büyük farkı portekiz milli takımı oyuncusuydu. Gedson şu an 25 yaşında ve hiç milli olmadı. 25 yaşında 2 fernandes’i satmak istersen en rahat manuel’i satarsın özellikle transfer bedellerinin bu denli astronomik olduğu bir dönemde(manuel dönemlerinde piyasa böyle uçuk değildi muleka parasına yıldız alınıyordu, 7milyona süperstar q7 aldık şu an o paraya anadoludan topçu alamıosun yani manyel e o dönem gelen 10 milyon şimdiki 10 milyondan çok daha büyük bir meblağ). 4 yılın 3 yılı muhteşem oynadı, moskova’nın 10milyon teklifine fo satmayınca resmen oynamadı fernandes son senesinde gelip son 1 yılı ile değil o ilk 3 yılındaki fernandesle kıyaslamalısın. Son sene bildiğin isteksiz laubaliydi, biri sahaya girip saldırmıştı hatta.. Yani kısacası gedson o yeni gelmiş manuel fernandes’in yaptıklarının onda birini yapamadı bu yüzden kıyaslayamazsın. O yeni gelen manıel fernandes şu an sende olsa çok rahat 50 ye araplara satardın çok çok rahat. Atiba kalbimin en özel yerinde, onun yerini hiç bir orta saha alamaz bende. Kazandırdığı o kadar fazla maç varki, yeri geldi orta sahayı tek başına tuttu, yeri geldi son dakika kafa vuruşuyla derbi kazandırdı, kritik goller attı, astımlı olmasına rağmen en çok o koştu, ghezal roiser ile defalarca pas üçgeni yaptı yeri geldi stopere yeri geldi beke çektik. Avrupada kontratak yaparkende, anadoluda hücum yaparkende, aşırı paslı kontrollü oyundada hiç sırıtmadı. Kaç tane şampiyonlukda payı ve emeği var. Avrupa zaferlerinde keza var. Atiba, daha 1 senesini tamamlamamış ve kendini kanıtlayamamış musrati ile kıyaslanamaz. İnşallah atibayı unutturacak bir performans ve katkı yapar, başarılar kazandırırda sen haklı çıkarsın inşallah tüm kalbimle dua ediyorum inşallah yanılayım ama samsun maçından sonra umudumu kaybettim.samsun gibi basit maçda olağanüstü kötüydü rakip resmen ezdi bizi orta sahamızı delik deşik ettiler. Koca maçda 2 kez ikili mücadeleye girmiş birini kazanmış, 1 tane hava topuna çıkmış onuda kaybetmiş, %73 pas isabet oranı var, rakip sahadaki oranı %57 şimdi ben bu adamı nasıl atiba ile kıyaslarım. Lyon, munich değil bu ya transfer tahtası kapalı sansun yahu..
O kadar güzel açıklamışsın ki üstüne ekleme yapmaya bile gerek duymuyorum. Manuel F.'in pas kalitesinin yarısı yok. Atiba'yı kıyaslamam, aynı cümle için de kullanmam. Atiba Beşiktaş tarihimizin en müstesna yerinde yer alan efsanelerimizle beraberdir. Hem oynadığı oyunla hem de efendiligiyle...

Çevrimdışı c3c2k

Bizim ligimizde başa oynayan takımın 6 numarasi boşta kalan topa anında basıp alacak ki takım geriye gelmesin. Musrati iyi pas atıyor olabilir, tehlike yaratacak uzun top atabilir, ayağı çok iyi olabilir ama ortada boş topu alamıyor. En azından samsun maçında kötüydü stadda izlediğim için söylüyorum. O begenmedigimiz Swenson rakibe bastı, top almaya çalıştı, aldığı topu verdi, verdiği topa pas istasyonu olmak için boşa kaçtı. Hiç öyle ayağıma top gelmesin, aman topu atayım da kurtulayım demedi. Ha bundan sonra ins musrati farklı oyun oynar bizi uyandırır. Ben de burdan soylerim bizim gara oğlan bizi utandırdı diye..

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati Atiba ve Fernandes'ten çok daha iyi oyuncu adama yumuşak diyorsunuz son maç bütün sekenleri topladı 7/13 ikili mücadele 6/8 uzun pas 1 kilit pas 4 top çalma her şeyi geçtim 13 kez üçüncü bölgeye top taşımış ve bunları yaparken sürekli Gedson ile birlikte rakibin 1. ve 2. bölgesinde pres yapmaya gidiyor el insaf
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2024, 22:40:37 Samet Ç ]

Çevrimiçi murat

Aman eksik olsun öyle futbolcu.
Dört mevsim lastik, ne yazın yaz lastiği kadar, ne de kışın kış lastiği kadar performans vermez. Diyenlerdenim.
iklim uygunsa 4 mevsim iyidir.kalitelisi olacak tabi.

Çevrimiçi Necmi

iklim uygunsa 4 mevsim iyidir.kalitelisi olacak tabi.
şehirdeysen michelin kırsaldaysan bristol

Çevrimiçi gokhans

şehirdeysen michelin kırsaldaysan bristol
michellin crossclimate ile istanbul’da kusursuz kullanırsın, yeri gelir aralıkda kartepeye tırmanır, düzcenin karlı tepelerinide aşar, yeri gelir 40derece datçanın erimiş asfaltında yardırırsın. Hepsi bir arada :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

4 mevsim lastik teknolojisi gelişiyor.bazı prime markalar kış lastiğinde belki o seviyeyi yakalayamasada ortalama bir yaz lastiğinden daha iyi  sonuçlar verebiliyor.ben ön tarafa iki yaz arkaya 2 4 mevsim taktım.kışa doğru ön tarafa 2  dört mevsim lastik almayı düşünüyorum.istanbul dışına çıkmadığı için yeterli olur.

Çevrimdışı Zafer55

Lastik konusunda fikrim değişebilir ama stoper oynayabilen bek yada bek oynayabilen stoper istememe konusunda kararlıyım. Doğma büyüme stoper istiyorum :D

Çevrimiçi Necmi

Lastik konusunda fikrim değişebilir ama stoper oynayabilen bek yada bek oynayabilen stoper istememe konusunda kararlıyım. Doğma büyüme stoper istiyorum :D
herkes mevkisinin adamı olsun ve önce mevkisinin gereğini yapsın

Çevrimdışı Mehmet57

Musrati Atiba’dan cok, cok daha iyi bir orta saha. Atiba pas istatistigini kisa, guvenli paslarla kasiyordu. 10 senede forveti kaleciyle karsi karsiya birakacak 5 ara pas sayamaz kimse. 

Ha, bu kisa paslarla ve hep bosta olmasiyla beraber topun hakimiyetini koruyordu. Iyi bir orta saha idi, ama pas kalitesi acisindan Musrati’ye yaklasamaz.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2024, 01:10:56 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Necmi

Musrati Atiba’dan cok, cok daha iyi bir orta saha. Atiba pas istatistigini kisa, guvenli paslarla kasiyordu. 10 senede forveti kaleciyle karsi karsiya birakacak 5 ara pas sayamaz kimse.
duygusal yaklaşıyorlar normal yan pasdan miğdrm bulanıyordu şimdi farkındamısın maç boyu üç dört kere yan pas yapmıyoruz antalya maçı tam saha pres yapmışız çoğunluk geçen seneki ön yargıyla bakıyor bu sene sahada olanlara bakan yok anlarım bunu geçen seneki kabusu üstümüzden atmamız kolay değil ama yeni bir takım bari oyuncularımızı yıpratmayalım takım gerçekten iyi oynuyor 90 dakika pires yapan hele maçın belli dönemlerinde rakibe iki kere topa vurma şansı bile vermeyen rakibi paniğe iten bir takım var sahada şu anda tasalanmamız gereken sahadaki oyuncular değil kadroyu genişletmeliyiz sürekli bu oyunu bekleyemeyiz bu takımın formunun düşeceği zamanlarda olacak kadro genişliği bunu minimize eder

Çevrimiçi Serdar3444

Oyun rafa üzerinden dönüyor ve herkesin haklı korkusu oldu adam, bu tekmelerden bakalım ne kadar kaçabilecek. Şöyle rafa gibi topla  akan bir kanat daha olsa defanslar rot balans dağıtacak. Nereye basacaklarını şaşıracaklar, bilemeyecekler. O nedenle Muçi'nin satılmasını hiç istemiyorum. 8 numarayı da çok rahat oynayabilir Muçi. Birde bu kıvamda bir kanatta gelirse bu ligi sürklase ederiz... Avrupa'da da kupaya yelken açarız...

Çevrimdışı murat baltacı

Biz niye sol stoper arıyoruz onu anlamadım Emirhan aldık paulistada solda oynayabiliyor iki sol stoper oynayamiyor ama iki sağ ayaklı stoper oynayabiliyor bize ya sağ stoper yada paulista gibi iki taraftada oynayan oyuncu lazım sol stoper alırsak Emirhana yazık olur. 

He sol bek derseniz onda hem fikirim ama orada masudan çıkmak yerine onu zorlayacak olmadığı maçlarda kendini gösterecek ostervolde gibi yatırımlık oyuncu lazım Türk gurbetçi falanda olur Emrecandan bir Rıdvan çıkmayacak gibi kiralık falan verip bir görseydik keşke belki gelişim gösterirdi.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Biz niye sol stoper arıyoruz onu anlamadım Emirhan aldık paulistada solda oynayabiliyor iki sol stoper oynayamiyor ama iki sağ ayaklı stoper oynayabiliyor bize ya sağ stoper yada paulista gibi iki taraftada oynayan oyuncu lazım sol stoper alırsak Emirhana yazık olur. 

He sol bek derseniz onda hem fikirim ama orada masudan çıkmak yerine onu zorlayacak olmadığı maçlarda kendini gösterecek ostervolde gibi yatırımlık oyuncu lazım Türk gurbetçi falanda olur Emrecandan bir Rıdvan çıkmayacak gibi kiralık falan verip bir görseydik keşke belki gelişim gösterirdi.
bence aranan sol stoper değil sol ayaklı stoper stoperler zaten iki taraftada oynar

Etiketler: