2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094921 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

PSV den Olivier Boscagli kontratının son senesinde. Ucuz olmaz ama böyle adamlara yoklama çekmek gerek. Hem tartışmasız hem de ileride satışı mümkün olabilir.

Brughton alamadiysa biz hic alamayiz. 15 milyon euro istiyorlar. Aslinda Hermoso'ya 5 milyon euro maas 3-4 yillik sozlesme versen total maliyet asagi yukari ayni kapiya cikiyor, o ayri mesela. Ama bence Boscagli de 15 milyon euro etmez. Saiss ve Nino'yu tekrar yoklasak iyi olur aslinda. Takimi gecen sene kiralamisti belki tekrar gondermek isterler. Nino cok zor olur gerci, her mac oynuyor takiminda ve iyi para odemislerdi. Adamlar sadece 5 milyon euro'ya muthis stoper indirdi, Senol ve ANC sayesinde buyuk firsat kacirdik. Colley Amartey Bailly ne kadar bitik berbat Afrikali varsa basimiza bela etti.

Çevrimdışı Zafer55

Vallahi ben bizim taraftarin ne istedigini anlayamadim.
Bahsettigin profil sagbekte var, onu da begenmiyorsunuz ofansif olarak daha cok is yapanini istiyorsunuz.
10 mactan 8'inde top bizde kalacak ve tamamen hucum yapan taraf olacaksak ofansif olarak risk alan ve is yapan beki niye begenmiyorsunuz anlamiyorum.

Bence bizim taraftardaki sikinti bizim seviyemizi anlayamamalari. Biz City degiliz, Premier League'de de oynamiyoruz, takimimizin degeri 600-700 milyon euro degil, 150 milyon euro transfer butcemiz de yok. Bizim sinifimizdaki takimin zaten herseyi mukemmel yapan oyuncu yakalama sansi yok, zaten bu oyuncularin dunyada sayisi bir elin parmagini gecmez. Gelen oyuncu illaki bir yerlerde eksik olacak.

Masuaku istikrarsiz defansif olarak zayif diyorsunuz, Svensson hucumda eksik diyorsunuz. Zaten herseyi yapan bek 30-40 milyon euro, ne bekliyorsunuz anlamiyorum.
Gedson pas oyununda etkisiz diyorsunuz. Oyun kuran 6 numara var bizde onu da begenmiyorsunuz defansif olarak eksik ve agir diyorsunuz. Gedson tempolu hizli ama o da pas yapmiyor diye begenmiyorsunuz.

Bence harbiden taraftar olarak biraz ayagimizin yere basmasi lazim, biraz mantik kullanmamiz lazim.
Yani sizin kafanizdaki bek Cancelo, o da 40 milyon euro. Gedson'un pas ve skor yapanini istiyorsunuz o isim Kovacic, o da 40 milyon euro.
Yani ne bekliyorsunuz anlamiyorum.

Masuaku'dan iyi bek bulamazsin 3'e 5'e. Bir tutturmussunuz Adriano da Adriano, 30-40 yillik yakin tarihimizde zaten 1 tane Adriano var. O da 10 yilda bir denk gelir yani, kolay dusmuyor. Zannediyorsunuz Masuaku gidince 2. Adriano aninda hazir. Yok oyle birsey. Masuaku'yu gonderip 2-3 milyon euro'ya bek alacaksan onun Adriano degil de Motta cikma sansi cok cok daha yuksek.

10 maçın 8 inde topun bizde kaldığı ,savunmaya çok iş düşmediği  futbol kalmadı artık.
Ligin en zayıf takımıyla da oynasan rakip hücum planları ile çıkıyor maça. Transfer tahtası kapalı ve önemli oyuncu eksiği olan samsun bolca hücum denedi.
 Ben svensonun da defansif olarak çok da yeterli olmadığını düşünüyorum. Hırsı ve inatçı yapısıyla savunması iyi gibi görünüyor. Adamdan çalımı yiyor kalkıyor tekrar karşısına geçiyor bir daha yiyor, üçüncüde engelliyor bazen. Geçilmesi zor bir bek değil. Ama deli gibi savunma yapmaya çalışıyor. Masuaku da ise bu pek yok.
  İkisi de rakip kanatlar için çok problem yaratan bekler değil. Ama bahsettiğin ekonomik gerçeklikler içinde değerlendirirsek ikisi de idare eder.
 Taraftar olarak daha iyisini istemek, hayal etmek hakkımız. İmkan  olsa svenson masuaku onur ve emrecan ı gönderir 2 şer den 4 bek transferi isterim.
Onur'un tribünde kredisi yok. Emrecana ise 2-3 maç katlanılabilir  belki ama Masuaku&emrecan ile sezon geçmez. En azından emrecan dan daha iyi bir bek mutlaka alırız diye umuyorum.

Çevrimiçi gokhans

Masuaku istikrarsiz defansif olarak zayif diyorsunuz, Svensson hucumda eksik diyorsunuz. Zaten herseyi yapan bek 30-40 milyon euro, ne bekliyorsunuz anlamiyorum.
Gedson pas oyununda etkisiz diyorsunuz. Oyun kuran 6 numara var bizde onu da begenmiyorsunuz defansif olarak eksik ve agir diyorsunuz. Gedson tempolu hizli ama o da pas yapmiyor diye begenmiyorsunuz.

İnsanlar daha iyisini izlediği için defoların göze batması gayet normal. Bu taraftar 6 numarada 10 yıl atiba izledi, josef, ernst, giunti, aurelio izledi. Elbette hem pas yapan hem de sert basan 6 hayal ediyor.. Hem defansif yetenekleri, hem de ofansif yetenekleri güçlü sosa izledi, fernandes izledi, karhan izledi.. Gedson muhteşem bir dripling yeteneğine, kusursuz bir ciğere sahip olabilir, çok hızlı olabilir ama top ona geldikten sonrası muamma.. Hem kiev hem son 2 maçdır driplingle kaleciyle karşı karşıya kalıp atmosfere şut attı.. Pas olayı zaten yok yanındakilere pas veriyor, ara pas falan deneyince rakibe atıyor. Hücumda pozisyon alamıyor, pas istemiyor kaçıyor. Yani neden yetinmesi gerekiyor taraftarın onu anlayamadım? şu an değişsin kimse demiyor daha öncelikli mevkilerimiz var zaten, bu bölgelerede transferde düşünülmüyorda zaten şimdilik, niye benimsesin, niye zorla beğensin taraftar bu oyuncuları?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sancho kiralık bize düşer mi acaba

Çevrimiçi Samet Demir

Sancho kiralık bize düşer mi acaba
Gelirse stoperde Colleye razı olur musun 😁

Çevrimiçi Samet Ç

Gelirse stoperde Colleye razı olur musun 😁
Olmaz bekler olduğu gibi kalabilir ama

Çevrimiçi Savaş

Adrien Rabiot
Mario Hermoso
Yusuf Yazıcı
Anthony Martial
Memphis Depay
Wissam Ben Yedder
Wojciech Szczęsny
James Rodriguez
Mats Hummels
Youcef Atal
Davy Klaassen
Rachid Ghezzal
Marcos Alonso

Kulüp arayan boşta olan adamlara bak. Çinle başladı Arabistan ile devam etti. Piyasayı allak bullak ettiler. Adamlar son güne kadar Arabistan kovalıyor.

Arabistan olmasa bu adamların şu an 50 kere herhangi bir takım ile sözleşme imzalaması gerekiyordu. Formdan düşmeyi maç kaçırmayı göze alıyorlar resmen. Nasıl olsa yüksek bi kontrat gelecek malum ülkeden.

Bunlarda transfer tahtası ne zaman kapanıyor ya?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Adrien Rabiot
Mario Hermoso
Yusuf Yazıcı
Anthony Martial
Memphis Depay
Wissam Ben Yedder
Wojciech Szczęsny
James Rodriguez
Mats Hummels
Youcef Atal
Davy Klaassen
Rachid Ghezzal
Marcos Alonso

Kulüp arayan boşta olan adamlara bak. Çinle başladı Arabistan ile devam etti. Piyasayı allak bullak ettiler. Adamlar son güne kadar Arabistan kovalıyor.

Arabistan olmasa bu adamların şu an 50 kere herhangi bir takım ile sözleşme imzalaması gerekiyordu. Formdan düşmeyi maç kaçırmayı göze alıyorlar resmen. Nasıl olsa yüksek bi kontrat gelecek malum ülkeden.

Bunlarda transfer tahtası ne zaman kapanıyor ya?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 ekimde

Çevrimdışı KartalınGücü

Alayım henüz skor katkısı yapamamış genç Neymar'ımı. Bu takımda da yapamazsa zaten şişirmeymiş deriz Sambacı camiası da boşa beklemez daha.

Çevrimiçi sEuL

Anlasilan bu sene hepimiz Al-Kholood'cuyuz!

Umarim Muleka firtinalar estirir ve takimini ligde tutar ve iyi bir opsiyonu vardir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben chilwell kadro dışı kalmış chelsea de... Sol bek için mütüş olur...

Çevrimiçi Samet Ç

Anlasilan bu sene hepimiz Al-Kholood'cuyuz!

Umarim Muleka firtinalar estirir ve takimini ligde tutar ve iyi bir opsiyonu vardir.
beleşe versek üzülmem

Çevrimiçi Samet Ç

sakatlık geçmişi çok

10 maçın 8 inde topun bizde kaldığı ,savunmaya çok iş düşmediği  futbol kalmadı artık.
Ligin en zayıf takımıyla da oynasan rakip hücum planları ile çıkıyor maça. Transfer tahtası kapalı ve önemli oyuncu eksiği olan samsun bolca hücum denedi.
 Ben svensonun da defansif olarak çok da yeterli olmadığını düşünüyorum. Hırsı ve inatçı yapısıyla savunması iyi gibi görünüyor. Adamdan çalımı yiyor kalkıyor tekrar karşısına geçiyor bir daha yiyor, üçüncüde engelliyor bazen. Geçilmesi zor bir bek değil. Ama deli gibi savunma yapmaya çalışıyor. Masuaku da ise bu pek yok.
  İkisi de rakip kanatlar için çok problem yaratan bekler değil. Ama bahsettiğin ekonomik gerçeklikler içinde değerlendirirsek ikisi de idare eder.
 Taraftar olarak daha iyisini istemek, hayal etmek hakkımız. İmkan  olsa svenson masuaku onur ve emrecan ı gönderir 2 şer den 4 bek transferi isterim.
Onur'un tribünde kredisi yok. Emrecana ise 2-3 maç katlanılabilir  belki ama Masuaku&emrecan ile sezon geçmez. En azından emrecan dan daha iyi bir bek mutlaka alırız diye umuyorum.

Daha iyisini istemenin sonu yok. Bu is De Bruyne, Haaland’a kadar gider. Biraz mantikli olmak lazim.
Sen 2 milyon euro’ya Masuaku’dan daha iyisini veya Svensson’dan cok daha iyisini bulabilecegini dusunuyorsan baya iyimsersin kardesim.

Çevrimiçi mayguntr

Sterling de kalmis, onu da cekelim :D

Çevrimiçi yaço58

hem stoper hem de sol bek oynayabilen yok mu iki yeri tek adam ile kapatsak

İnsanlar daha iyisini izlediği için defoların göze batması gayet normal. Bu taraftar 6 numarada 10 yıl atiba izledi, josef, ernst, giunti, aurelio izledi. Elbette hem pas yapan hem de sert basan 6 hayal ediyor.. Hem defansif yetenekleri, hem de ofansif yetenekleri güçlü sosa izledi, fernandes izledi, karhan izledi.. Gedson muhteşem bir dripling yeteneğine, kusursuz bir ciğere sahip olabilir, çok hızlı olabilir ama top ona geldikten sonrası muamma.. Hem kiev hem son 2 maçdır driplingle kaleciyle karşı karşıya kalıp atmosfere şut attı.. Pas olayı zaten yok yanındakilere pas veriyor, ara pas falan deneyince rakibe atıyor. Hücumda pozisyon alamıyor, pas istemiyor kaçıyor. Yani neden yetinmesi gerekiyor taraftarın onu anlayamadım? şu an değişsin kimse demiyor daha öncelikli mevkilerimiz var zaten, bu bölgelerede transferde düşünülmüyorda zaten şimdilik, niye benimsesin, niye zorla beğensin taraftar bu oyuncuları?

Birkac hafta evvel de Torreira Fred’i ovup Gedson’u gomuyordunuz. Anlasilan sadece komsunun tavugu kaz gorunmuyormus, eskiler de kaz gorunuyormus. Sen ciddi ciddi Atiba Al Musrati’den, Manuel Fernandes Gedson’dan iyi mi diyorsun yani?
Sert basan 6numara’ya ornek olarak Atiba ve Giunti’yi vermen, ne bileyim…
O saydigin oyuncularin da 1000 tane eksigini sayarim. Atiba agirdi, pas menzili dusuktu. Aurelio skor katkisi hic yapmazdi, sut cektigini hatirlamiyorum bile. Giunti fiziksel olarak cok zayifti. Manuel Fernandes tamamen pozisyonsuz adamdi. Top rakibe gecince izlerdi, 6 numara icin fazla yumusakti. 8 numara icin fazla tembeldi, 10 numara icin skor katkisi dusuktu. Ara sira spektakuler calimlari ve duran toplariyla goz boyuyordu, bizdeki basarilari da istatistikleri de belli zaten.
Al Musrati ve Gedson abuk subuk oyuncular ve ne idugu belirsiz antrenorler yerine iyi bir antrenor ve iyi oyuncularla oynayinca ne yapabildiklerini gosterdiler. Insallah boyle devam edecekler.

hem stoper hem de sol bek oynayabilen yok mu iki yeri tek adam ile kapatsak

Ben artik Necip vari Bahtiyarvari joker falan istemiyorum.
Stoper gelecekse stoperoglu stoper gelsin. O sol stoper bolgesine adini yazalim, sezon boyu ellemeyelim.
O gelecek stoperi zaten eksik olunca solbeke kaydirip yerine Necip’i Tayyip’i falan oynatacaksak zaten o o kadar muhtesem stoper olmamis oluyor. Bilmem anlatabildim mi.

Çevrimiçi sEuL

beleşe versek üzülmem

Ben uzulurum, kendisini begendigimden degil ama 3.5M Euro bonservis bayildik bu arkadas icin.
Umarim en az bonservisini karsilayacak bir opsionu vardir. Ustune para vererek oyuncu gonderme olayindan yavas yavas cikip az buzda olsa bu oyunculardan gelir elde etmemiz gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben uzulurum, kendisini begendigimden degil ama 3.5M Euro bonservis bayildik bu arkadas icin.
Umarim en az bonservisini karsilayacak bir opsionu vardir. Ustune para vererek oyuncu gonderme olayindan yavas yavas cikip az buzda olsa bu oyunculardan gelir elde etmemiz gerekiyor.
1 kiralık 1.5 zorunlu satın alma yazmışlar.

Etiketler: