@Necmi bey.Sayin huseyin yucel bu oyuncular geldikten sonra devami gelecek diye kendisi soylemedi mi ?
Oyuncular gittikce yer actikca yerine yenisi gelecek demedi mi gidenler oluyor ama gelenler halen yok.
Ayrica gitmeyen oyunculari gondermek taraftarin gorevi degil yonetimin ve oraya aldiklari amerikalinin isi.
Kaldi ki eksiklerin kendilerinin de defalarca farkinda olduklarini soylediler ama isin gercegi gec kaliyoruz.
Yarin ki macta halen stopere necip yaziliyor sol bek yok emirhan sol stoperi koymayi dusunuyoruz.
Ben hic genc cocuk oynasin filan dedigimi hatirlamiyorum ayrica ben her bolgeye iyi oyuncu istedim defalarca deklare ettim.
Oyuncu limiti diye bir sey yok samet aybaba `rakipler nasil yapiyorsa bizde deleriz yasagi` dedi.
Yarin stoper tandemi : Svensonn-Necip-Omar-Emirhan daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
sana göre yok ne gs ne fener transfer yapamıyor deli gibi oyuncu satmaya uğraşıyorlar limit açmak için bas bas bağırıyorlar limşt yok diye şu ana kadar zaten renkliler nasıl yaptıysa bizde yaptık hem maaş limitin var hem harcama limitin var gs önceki tff de yapıyordu tff kılıfına uyduruyordu şimdi kıvranıyor ts forvetsiz çıktı eleme maçlarına bu arada bankalar birliği anlaşmasından kaynaklı limitte var tff yi kandırırsında bankalar birliğini kandıramazsın sattığın oyuncunun bile ℅45 sanırım transfere kullanmana izin veriyor renklilerin limiti bizim iki katımızdı ts limiti bile bizden fazlaydı bunu şimdi drğil ben çebi beşiktaşı anadolu takımı yapacak dediğimde bana fo cu diyecenize dönüp yönetime baksaydınız ne yapıyor diye
Şimdi bodrumda sohbetlerinde beşiktaşla dalga geçiyorlar bir arkadaş tanık olmuş bu çebi beşiktaşlı falan drğil konuşmaları miğdemi bulandırdı diyor
Bu yönetime gelince transferi senin hayallerine göre değil kendi planlsrına göre yapıyorlar sen istiyorsun diye oyuncu alınmaz hoca istiyor diye alınır hocanın ne istediğini biliyormusun
Çıkın artık şu egoda ps başına oturup futbolcu arıyorsunuz profesyonel bir kulübün sizin kadar düşünemediğini yorumluyorsunuz komik değilmi
Es yapacağız dedikden sonra üç oyuncu aldılar oturup beklemediler
Bir şeye geç kaldığımız falan yok bu saatten sonra neye geç kalıyorsun lig başlamış kampamı yetiştireceksin oyuncuyu anadolu takımını yenmek için hermosoyamı ihtiyacın var senin hiç beğenmediğin oyuncu en iyi oyuncularından daha kaliteli avrupaya gelince bu kadroyla luganoyu eleyemeyeceksek zaten hiç gitmeyelim geçen sene genç çocuklarla yendik 2.0 deplasmanda
İstemenin sınırı yok ama kim olursan ol herkesin bir limiti var
Transfer dönemi bitmedi ve geç kalınmış durum yok artık şimdi gelmesi ile 15 gün sonra gelmesinin bir etkisi olmaz