2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089028 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

menajeri birşeyler demiş bize olmaz gibi
sen bakma onlara unut onları pozitif ol alacaz bunu

Çevrimiçi kartalizma190399

Muci satilirsa semih'i rafa'nin yerine 2. forvet rotasyonuna da sokabiliriz.

Çevrimdışı mellfred

13 eylüle kadar sürüyormuş transfer işleri
daha 1 ay çilemiz var

Çevrimiçi Necmi

13 eylüle kadar sürüyormuş transfer işleri
daha 1 ay çilemiz var
15 eylül değilmiydi

Çevrimdışı murat baltacı

Hüseyin Yücel açıklama yaptı geçenlerde 10 gündür görüşüyorduk ama hem Juve hem kendisi çok para istedi dedi
İstediği paraları bulamazsa bir daha yoklamak lazım maaş beş altıya falan düşerse 10-15 civarida bonservisle alınır gerekirse muci satılsın kanat daha elzem şuan yetenekli oyuncu rafayla dönüşümlü oynar kilit açar satılmasın diyordum ama chesa için muciden çıkılır yaşıda genç sayılır tam verimli zamanı hatta para bile kazandırabilir
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sinan23

Bu akşam 2 gol atan şu çocuk enteresan. Hem olcay hem ozzy vibe aldım. Hem kendini boşa çıkarıyor Hem de akıllı pasör.

Sebastian Nanasi.

Çevrimdışı CemMert

İyiki Rafa Silvaya sahibiz

Çevrimdışı CemMert

Bu arada mourinho iyiki yanlışlıkla felan bize gelmedi. Oynatmaya çalıştığı oyun rezalet. Bu takımı toparlayabilme şansı sıfırdı. Genesioda aynı şekilde lillede oynatmaya çalıştığı oyun asla bize uygun değil. Elimizdeki futbolcularla o pas oyununu mümkün değil yapamayız.

Gio hoca bizim için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Sabit bi oyun anlayışını empoze etmek yerine elindeki oyunculara göre oyun çıkartmaya çalışıyor.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada mourinho iyiki yanlışlıkla felan bize gelmedi. Oynatmaya çalıştığı oyun rezalet. Bu takımı toparlayabilme şansı sıfırdı. Genesioda aynı şekilde lillede oynatmaya çalıştığı oyun asla bize uygun değil. Elimizdeki futbolcularla o pas oyununu mümkün değil yapamayız.

Gio hoca bizim için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Sabit bi oyun anlayışını empoze etmek yerine elindeki oyunculara göre oyun çıkartmaya çalışıyor.
Genesio'nun kadro mühendisliği o oyun formatına göre oluşturuluyor. Elbette bu oyuncu grubuyla yapamassın. Adamlar daha sezon açmamış, ben böyle bir kondüsyon görmedim, 10 oyuncu kalıp halinde bir anda ilerde bir anda geride, inanılmaz çoğalıyorlar, inanılmaz alan daraltıyorlar. fb kaç kez tam saha pres yaptı, zorlanmadan tık tık paslarla çıkıp kontra yaptılar.İnanılmaz kompakt bir takım. Bu arada morinho dün çok iyi oynattı neden beğenmediğini anlamadım, korkak dedikleri hoca bir ara cenk tosun, dzeko, el nesri ile 3lü forvete döndü bir ara, hiç endişelenmeden kondüston elverdiğince önde bastılarki orta sahaları yoktu. Tek başına ismail ayakta tuttu. Bu arada ismail gibi bir altı mutlaka bulmamız lazım. Bu adamı nasıl buldular, nasıl biz farketmedik inanamıyorum..
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2024, 10:58:56 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı CemMert

Genesio'nun kadro mühendisliği o oyun formatına göre oluşturuluyor. Elbette bu oyuncu grubuyla yapamassın. Adamlar daha sezon açmamış, ben böyle bir kondüsyon görmedim, 10 oyuncu kalıp halinde bir anda ilerde bir anda geride, inanılmaz çoğalıyorlar, inanılmaz alan daraltıyorlar. fb kaç kez tam saha pres yaptı, zorlanmadan tık tık paslarla çıkıp kontra yaptılar.İnanılmaz kompakt bir takım. Bu arada morinho dün çok iyi oynattı neden beğenmediğini anlamadım, korkak dedikleri hoca bir ara cenk tosun, dzeko, el nesri ile 3lü forvete döndü bir ara, hiç endişelenmeden kondüston elverdiğince önde bastılarki orta sahaları yoktu. Tek başına ismail ayakta tuttu. Bu arada ismail gibi bir altı mutlaka bulmamız lazım. Bu adamı nasıl buldular, nasıl biz farketmedik inanamıyorum..

Genesionun adı bizle geçtiği zaman biraz araştırmıştım. Oyun planı dün sahaya yansıttığı gibiydi ben genel olarak bu oyunu oynattığını düşünmüştüm. Sürekli pas yapan pres yapan ve tiki taka oynatan bi hocaydı lillede de aynısını yapıyor. Aynı oyun anlayışını bize düşündüğüm zaman hiç oturtamadım. Oynadığı oyun zeka gerektiriyor ki bir çok oyuncumuzda bu yok malesef.

Mourinhonun tercihlerini beğenmiyorum. Dün herkes pozisyonlardan bahsediyor ama ceza alanı içinde tek pozisyonları yok. Hepsi ceza sahası dışından şut. Maçın temposu tamamen rakibe bağlıydı. Rakibin izin verdiği kadar oynayabildiler. Lille için 0-0 herzaman geçerli bir skordu bunu tutmaya çalıştılar tempoyu hiç yükseltmediler. Ne zamanki gol yediler o zaman fenerin kaleye yüklenmeye başladılar sonrada golü buldular. Fener 3 forveti oyuna soktuğunda bile topu ceza alanı içine taşıyamadı. Cenk, Dzeko ve El nesryi birbirini tamamlayan futbolcular asla değil. Aynı anda sahada olmalarının fenere hiç bir katkısı olmadı. Buldukları gol bile milyonda bir oluşacak şanslıkta bir gol.

İsmaili bende çok beğeniyorum. Milli takımda bile oyunda girdiği anda toparlamıştı orta sahayı. Keşke o kalibrede 6 numaraya sahip olsak. Öyle bi 6 koyacaksın orta sahaya sonra arkana yaslan ve rahatça maçı izle. 120. dakikada bile pres yapıyordu çocuk. Gedson - İsmail çok güzel olurdu :) İkiside ciğersiz :)

Çevrimdışı KartalınGücü

İsmail gibi bir 6 bulmakta sorun yok, çok koşan enerjik ama savruk ve düz oyuncu, bulunca da hep beraber gömeriz kartı cebinde dolaşıyor. Yarın Gedsona bir şey olsa zaten öyle bir adam koymak zorundasın o da bu kadroda herhalde Necip olur :)

Osayi övüp Masuaku gömüyoruz mesela dün hücuma çıktı hareketlilik getirdi gol de attırabilidi (ama genelde attıramıyor ayağı düzgün olmadığı için) ama son dkda adama sallana sallana şut açısı açtırıp penaltıya davetiye çıkardı. Aynı şeyi Masuaku yapsa buralar yanardı.

Çevrimiçi Samet Demir

X'de Hüseyin Yücel gündeme oturmuş. Kanat oyuncusu için eğer gelirse taraftar çok mutlu olur yazmışlar. Hesap makineleri hazır mı diyen de var. İnşallah yıpratmak için algı yapılmıyordur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben hala chiesa dayım... Çok sevdiğim bir topçu.. keşke bizim olsa..

Çevrimdışı Akil Emre

X'de Hüseyin Yücel gündeme oturmuş. Kanat oyuncusu için eğer gelirse taraftar çok mutlu olur yazmışlar. Hesap makineleri hazır mı diyen de var. İnşallah yıpratmak için algı yapılmıyordur.
Net 3 kişi indirmemiz lazım umutla kanat ve sol stoper acil olarak bekliyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

Onanadan çıkıp Salih Özcan'ı bitirebilsek fenerde İsmail'in yaptığının fazlasını yapar kart riskide o kadar yok hem as hem yedeklerle muazzam bir orta sahamız olur muci giderse hem kanat hem on oynayabilen bir oyuncu daha bulmak lazım şu kaliteli kanat oyuncusu ve stoper gelse gerisi zamanla hallolur
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Svenson-Paulista-x-x(Masuaku satılmazsa onu yazarım)
Musrati
Gedson
x-Rafa-x
İmobille

Masuaku giderse 4 gitmezse 3 net adama acil olarak ihtiyacımız var. Sene sonu ya da devre arasında da Svenson yerine daha iyisi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

kelini öpmek için sıraya girecekmişiz

Çevrimiçi Necmi

davit neres adı dolanıyor birde stoper deniyor hadi hayırlısı

Çevrimdışı CemMert

Twitterda David Neres yangını dönüyor. Şuana kadar somut hiç bir haber göremedim herkes sallamasyon olarak anlaşıldı haberi giriyor. Beklemekte fayda var.

Çevrimiçi Necmi

Mert
Svenson-Paulista-x-x(Masuaku satılmazsa onu yazarım)
Musrati
Gedson
x-Rafa-x
İmobille

Masuaku giderse 4 gitmezse 3 net adama acil olarak ihtiyacımız var. Sene sonu ya da devre arasında da Svenson yerine daha iyisi.
3 nokta transferle bu takım bileği bükülmez olur ama malesef yetmiyor kulübeyede transfer yapmak lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Savaş

Yine herkes kolpa peşinde kimsenin bişey bildiği yok.

Herkes salıyor ortaya bişeyler sonradan biz demiştik demek için.

Bekleyelim bakalım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

3 nokta transferle bu takım bileği bükülmez olur ama malesef yetmiyor kulübeyede transfer yapmak lazım
Bu yazdıklarım 11 için zaten. Kulübe de yönetim ve hocanın tasarrufuna kalmış artık.

Etiketler: