Genesio'nun kadro mühendisliği o oyun formatına göre oluşturuluyor. Elbette bu oyuncu grubuyla yapamassın. Adamlar daha sezon açmamış, ben böyle bir kondüsyon görmedim, 10 oyuncu kalıp halinde bir anda ilerde bir anda geride, inanılmaz çoğalıyorlar, inanılmaz alan daraltıyorlar. fb kaç kez tam saha pres yaptı, zorlanmadan tık tık paslarla çıkıp kontra yaptılar.İnanılmaz kompakt bir takım. Bu arada morinho dün çok iyi oynattı neden beğenmediğini anlamadım, korkak dedikleri hoca bir ara cenk tosun, dzeko, el nesri ile 3lü forvete döndü bir ara, hiç endişelenmeden kondüston elverdiğince önde bastılarki orta sahaları yoktu. Tek başına ismail ayakta tuttu. Bu arada ismail gibi bir altı mutlaka bulmamız lazım. Bu adamı nasıl buldular, nasıl biz farketmedik inanamıyorum..
Genesionun adı bizle geçtiği zaman biraz araştırmıştım. Oyun planı dün sahaya yansıttığı gibiydi ben genel olarak bu oyunu oynattığını düşünmüştüm. Sürekli pas yapan pres yapan ve tiki taka oynatan bi hocaydı lillede de aynısını yapıyor. Aynı oyun anlayışını bize düşündüğüm zaman hiç oturtamadım. Oynadığı oyun zeka gerektiriyor ki bir çok oyuncumuzda bu yok malesef.
Mourinhonun tercihlerini beğenmiyorum. Dün herkes pozisyonlardan bahsediyor ama ceza alanı içinde tek pozisyonları yok. Hepsi ceza sahası dışından şut. Maçın temposu tamamen rakibe bağlıydı. Rakibin izin verdiği kadar oynayabildiler. Lille için 0-0 herzaman geçerli bir skordu bunu tutmaya çalıştılar tempoyu hiç yükseltmediler. Ne zamanki gol yediler o zaman fenerin kaleye yüklenmeye başladılar sonrada golü buldular. Fener 3 forveti oyuna soktuğunda bile topu ceza alanı içine taşıyamadı. Cenk, Dzeko ve El nesryi birbirini tamamlayan futbolcular asla değil. Aynı anda sahada olmalarının fenere hiç bir katkısı olmadı. Buldukları gol bile milyonda bir oluşacak şanslıkta bir gol.
İsmaili bende çok beğeniyorum. Milli takımda bile oyunda girdiği anda toparlamıştı orta sahayı. Keşke o kalibrede 6 numaraya sahip olsak. Öyle bi 6 koyacaksın orta sahaya sonra arkana yaslan ve rahatça maçı izle. 120. dakikada bile pres yapıyordu çocuk. Gedson - İsmail çok güzel olurdu

İkiside ciğersiz