2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089573 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sanmam tatile gitmemiştir

hanımla gitmiş, transfer olunca tek ya da bi grup halinde falan gidiyorlardı

twitter'da birileri de dedi, tatile gitti oyuncu yollamadan adam almazlar vs. diye
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Çok sakinleşti buralar bir tranfer gelsede hareketlensek
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

başıma bir iş gelmezse kerem gsde mızımaya başlamış şöyle hülle felan bedava çeksek iyi olmaz mı?

Çevrimdışı Talisca1903

Muçi eğer Aton villa 15-20 veriyor deniyordu ki bana çok inandırıcı gelmedi rashicanın 7 milyon görmesi gibi dakika tutmanın anlamı yok bu sene net olmuş hazır oyuncular lazım gördük işte bir rafa bir ciro ne büyük fark yaratıyor maaşlarından dert yananların da sesi hemen kesildi böyledir bu işler yaparsan 6 milyonun hesabı olmaz iş yapmazsan 1 göze batar

Çevrimiçi levitate

başıma bir iş gelmezse kerem gsde mızımaya başlamış şöyle hülle felan bedava çeksek iyi olmaz mı?
bende isterim ama bedava falan imkansız

zaten rusya yapacak gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu 5-0lık maç bir taraftan iyi oldu bi taraftan kötü. İyi tarafı moral olarak uçtuk ama kötü olarakta şuan özgüven zehirlenmesi yaşama ihtimalimiz yüksek.
Eski başkan ismini vermek istemiyorum şahsın o kadar büyük bir enkaz bıraktı ki temizle temizle bitmiyor. Takım hala şampiyon olmak istiyorsa en az 4 TRANSFERE ihtiyacı var.

- Sol bek: Masuakuya güven olmaz ki 50 küsür maçı kaldıracak fizkte yok kendisinde.
- Sol stoper: Colley fazla yüklenmek istemiyorum karakter olarak vs iyi ama yetersiz yerine sol stoper oynayabilecek paulista v2 alınmalı.
- Sağ bek: Svensonda aynı şekilde iyi niyetli ama yetersiz. Orayı kaldırabilecek 1 oyuncu.
- 8 numara: Takımı yönlendirecek pres yapabilecek gedsonun iş yapan hali. Gedsonun iş yapan hali pl eğer diyorsanız gedson kadar güçlü durmasına gerek yok sosa gibi de olur.
- Sağ kanat: Prime ghezzal lazım. O da olmazsa eğer rashicanın sağ bek kanat karışımı gibi bir şey kullanıcaksak rashicayı yedekleyebilecek rashica profilinde biri daha lazım.

Eğer bunlar gelmezse başarı falan beklemeyin. Her zaman sergen yalçın dönemindeki gibi düşeş gelmez. O zamanda ne kadar zımba gibi takım olsakta son haftalardaki düşüşleri 1-2 hafta daha olsa şampiyonluğun elimizden gideceğini (kadro yetersizliği) yüzünden görüyorduk. İster sevin ister sevmeyin gs fb kadroları bizden çok daha iyi.

Çevrimiçi levitate

ipswich chamberlaini alacakmış diyolar
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Orta saha isteklerini anlamiyorum. Sosa gelecekse ne degisecek yani? Musrati-Sosa gibi 2 tane duragan, dinamizmi olmayan enerjisi dusuk orta saha iyi mi olacak yani? Pas yapip durursun, topu kaptirdiginda da geri alman yarim saat surer artik.
Madem 8'e illa pas yapan birisini istiyorsun o zaman Musrati'yi hic almayacaktin, gidecektin Josef tarzi bir 6 alacaktin.
Oyun kurucu 6 sectigimize gore ve degismeyecegine gore o zaman 8 numaran enerjik olacak, gidip-gelecek ve tempo yapacak.
Dunya uzerinde 2 tane duragan 8'le oynayan 1 tane takim gosterin Allah askina. Futbolun temel kurallarini da cigniyorsunuz resmen.
6 numara'ya Jorginho'yu koyarsan yanina Kante'yi koyarsin.
6 numara'ya Pirlo'yu koyarsan yanina Gattuso koyarsin.
Acaba Chelsea ve Milan taraftari da Kante ve Gattuso pas yapamiyor gol atamiyor orta saha'ya teknik 8 alalim demismidir acaba.
Musrati gayet iyi oyun kuruyor, gidip GS macinda pas istatitiklerine bakin uzun top dahil, gorursuniz. Neyin 8 numara istegi bu anlamadim.
Bir yandan diyorum ki satalim su Gedson'u da gelsin baska bir 8 gorelim anya'yi konya'yi. Neyse........

Çevrimdışı KartalınGücü

Abunun fiilen kadro dışı olduğunu, Mulekanın kiralandığını düşünürsek takımda şu anda Immobile çıkarsa Mustafadan başka santrfor yok, Semih desek ilk 11 e bile başka sol kanat yok. Fazla uzadı ileriye transfer işi, ben stoperden sol kanattan geçtim şahsen. 34 yaşında adamı her maç oynatabiliriz inşallah.

Çevrimiçi levitate

amiri kiralıyormuşuz üzdü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

amir rizeye kiralık gidiyor iyi oldu ilhan palut çok istiyordu kendini toparlar döner

Çevrimdışı Mehmet57

Amir’in Rize’ye gitmesi kendisi icin iyi oldu. Orda tekrar form tutar, duzeli oynar ve dondugunde faydali olur.

https://x.com/timeaglee/status/1821919903030341774?s=46

Çevrimiçi Samet Ç

Mannsverk alırım Ndour epey riskli transfer tutmama ihtimali daha yüksek bence

Çevrimdışı KartalınGücü

Ndour biraz şişirme görünüyor, bizim ligde o boyda adamı sağa sola döndürmezler. Forvet arkası belki fiziğiyle girip karıştırabilir orası da en dolu mevkiimiz. Şu haliyle Onanaları ikiye çıkarmış gibi duruyoruz. Musrati ye en yakın alternatif Amir idi, Kartal zaten kiralandı, Musrati olmayınca oradaki oyun kurma işini yapacak defansif oyuncumuz yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Ndour biraz şişirme görünüyor, bizim ligde o boyda adamı sağa sola döndürmezler. Forvet arkası belki fiziğiyle girip karıştırabilir orası da en dolu mevkiimiz. Şu haliyle Onanaları ikiye çıkarmış gibi duruyoruz. Musrati ye en yakın alternatif Amir idi, Kartal zaten kiralandı, Musrati olmayınca oradaki oyun kurma işini yapacak defansif oyuncumuz yok.
Ndour Musrati'nin ikamesi zaten 8 numara çıkmaz o çocuktan

Ndour fln olmaz gerek yok.gitmesi gerekenler gitsin gelmesi gerekenler gelsin.
Hocadan ilk resmi maçında çok pozitif sinyal Aldım.en az 5 takviye daha lazım yoksa yine çok üzülürüz

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KartalınGücü

Ndour Musrati'nin ikamesi zaten 8 numara çıkmaz o çocuktan

İzlemediğim için bilmiyorum Musrati ağır da olsa savunmada iyi alan kapatıyor Ndour öyle mi? Ondan bir Atiba çıkartabilirsek tabii çok iyi olur yaşı genç. Ama şampiyonluk kesin hedef iken sanki daha net oyuncu alınmalı. Videolarını izlediğim kadarıyla konuşabiliyorum Onana'nın şut atanı gibi görünüyor.

Çevrimdışı CemMert

Kara delik gibiyiz. Günde 2 topçu gönderiyoruz ona rağmen gitmesi gerekenler azalmıyor.

Kartal kayra ve amir gitti hala o kadar çok gitmesi gereken var ki. Birde Beşiktaşın parası yok diyorlar. Beşiktaşın parası deniz yemeyen saf moduna girmiş herkes.

Montero, Amartey, Aboubakar, Muleka, OX Chamber, Colley

Amir gitti geriye 6 topçu kaldı.

Şuana kadar 16 topçu gönderdik.

Çevrimiçi Samet Ç

İzlemediğim için bilmiyorum Musrati ağır da olsa savunmada iyi alan kapatıyor Ndour öyle mi? Ondan bir Atiba çıkartabilirsek tabii çok iyi olur yaşı genç. Ama şampiyonluk kesin hedef iken sanki daha net oyuncu alınmalı. Videolarını izlediğim kadarıyla konuşabiliyorum Onana'nın şut atanı gibi görünüyor.
Daha seri Musrati'den hoca büyük ihtimal avrupa maçlarında çift pivot kullanacak orta sahada o yüzden istemiştir zaten 1 senelik topçu olacağı için pek önemi yok opsiyon falan olacağını sanmıyorum ligdede 60/30 Musrati ile rotasyona girer
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2024, 18:48:54 Samet Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Varsa ufak bi ihtimal Verratti yi zorlayalim

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://x.com/TimEaglee/status/1821924950229323975 bu  sayfanin ahberler  yuzde  90  dogru  cikiyor  3-5 gune belli oluyor  sonuclari
Yorgo

Etiketler: