2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089383 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Son senesi rebic in baska yıl yok

Amartey di o zaman 2 senesi olan.

Biz bu Rebic e iyilik mi yapmış olduk parasını verince anlamadım, şimdi hem parasını tam aldı hem gidip top oynayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

immobile 34 yaşında son 3 sezon sakatlık sebebi ile kaçırdığı maç sayısı 53, inigo daha az maç kaçırmış ve yaşı 33, hemde daha az efor gerektiren mevkide, hiç immobile gelirken bu yorumu yapmadın necmi? :))
ben genel yapdım yorumu takımın yaşı artıyor ilk gelen bir iki oyuncu potada eritilir ama yaş sürekli artarsa pek iyiye gitmez kadroda olan iki yaşı ilerlemiş oyuncuyu idare edebilirsin yükü gençler alır onların yeteneklerinden faydalanırsın ama sayı artarsa yük olmaya başlar yoğun maç programı olacak üç günde bir maç yapacağız form grafiği iyi yaşı ilerlemiş bile olsa yetenekli oyuncuya hayır dememde bunun dengesi tutulmalı mesela şu saatten sonra kamp yememiş ileri yaşta bir oyuncu alırsak elde patlama ihtimali yüksek

Çevrimiçi Necmi

1 Senelik verdiysek sıkıntı yok ama diğer türlü sıkıntı :)
2025 haziran kontratı bitiyordu yani bir yılı kalmış

Çevrimiçi gokhans

zaten emirhan ile beraber sol stoper olayı rafa kalktı kanaatindeyim. umarım ersan gibi takıma katkı sağlar ve cuk oturur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

zaten emirhan ile beraber sol stoper olayı rafa kalktı kanaatindeyim. umarım ersan gibi takıma katkı sağlar ve cuk oturur.
zar zor konrenjan açıyorsak bunu kanatta kullanalım zaten maç kazanmak için gol atmak gerekiyor ön taraf kalitesi düşük olur sürekli topu rakibe bırakırsak iyi stoperinde bir önemi kalmaz geçen sezonki oyunda iyi stoperimiz olsa ne olacaktı sorun olmayan hücum hattıydı takımı tüketen onlar oldu ve sadece cenk gitti bu hücum hattından

Çevrimdışı ONUR KOLCU

GVB son hazırlık maçında Omar Colley i baya ileride konumlandırdı, Emirhan ise Rizespor' da oynamasına rağmen galiba geçen sene ligin ileride pres ile en çok top kapan oyuncusu konumunda ortalama üstü ayak kalitesi var gibi duruyor verilere bakarsak,

Eğer anadoludan büyük takıma gelince forma büyük gelen topçulardan olmazsa iş yapar kanaatindeyim.

Çevrimiçi levitate

yine de yabancı sol stoper alınacakmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

yine de yabancı sol stoper alınacakmış
Colley'de var, bence sağ bek alınırı ilk banko. Onur'da gitti zaten, svennson'u yedekleyip, hücumda 3.stopere evrilebilecek atletik hızlı bir bek alınır gibi geliyor bana, 2. seçeneği kanat için kullanırlar diye tahmin ediyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Colley'de var, bence sağ bek alınırı ilk banko. Onur'da gitti zaten, svennson'u yedekleyip, hücumda 3.stopere evrilebilecek atletik hızlı bir bek alınır gibi geliyor bana, 2. seçeneği kanat için kullanırlar diye tahmin ediyorum.
Emirhan hariç 5 tane daha transfer yaparız o 5 transferin ikisi stoper olur

Çevrimdışı Ravenman

Weghorst Trabzonsporla anlaşmış diyorlar.

Bizimkiler yine uyuyor.

Gönder Mulekayı ve Ebubekiri.

Yap bir Weghorst-Immobile-Semih hattı.

Çevrimiçi doganay

Weghorst okadar da iyi değil gerek yok yedek forvete okadar para vermeye.

Çevrimdışı c3c2k

Şu Hasiçten bi Kerim frei çıkar diye bekledim ama olmadı.70de oyuna al, şovunu yap işte ama olmayınca olmuyor demek ki

Çevrimiçi levitate

topçu bitmiş muleka'ya al-bilmemne diye bir takımdan teklif gelmiş wuhuu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben Emirhandan çok iyi katkı alacağımızı düşünüyorum, önüne bi yabancı daha koymak gereksiz olur. O hakkı iki kaliteli bek ve sağ kanada saklayalım daha iyi.

X Paulista Emirhan Borna Sosa
Musrati Gedson
X - Rafa - Semih
Ciro

Rotasyondan Rashica, Salih, Muçi, Amir’ e ek bi hamle hücumcusu daha almamız şart
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2024, 19:15:30 sefaköykartali ]

Çevrimiçi doganay

Pozisyon tekrarıni vermeyi bir türlü çözemediler. zor iş herhalde

Çevrimiçi Necmi

Pozisyon tekrarıni vermeyi bir türlü çözemediler. zor iş herhalde
pozisyonu verebilsinlerde tekrarı kusur kalsın

Çevrimiçi Necmi

Ben Emirhandan çok iyi katkı alacağımızı düşünüyorum, önüne bi yabancı daha koymak gereksiz olur. O hakkı iki kaliteli bek ve sağ kanada saklayalım daha iyi.

X Paulista Emirhan Borna Sosa
Musrati Gedson
X - Rafa - Semih
Ciro

Rotasyondan Rashica, Salih, Muçi, Amir’ e ek bi hamle hücumcusu daha almamız şart
merak ediyorum elimizde bir tane bile sol açık yokken oynayıp oynamayacağı belirsiz masuaku sol tarafımızda tek oyuncuyken sağda iyi kötü can raşitsa varken neden kimse sol açık ve sol bek istemez orada eksiğimiz yokmuş gibi davranır

Çevrimiçi murat

merak ediyorum elimizde bir tane bile sol açık yokken oynayıp oynamayacağı belirsiz masuaku sol tarafımızda tek oyuncuyken sağda iyi kötü can raşitsa varken neden kimse sol açık ve sol bek istemez orada eksiğimiz yokmuş gibi davranır
ben hazır yokken bek ve kanat almadan oynayalım diyorum.

Çevrimdışı mellfred

sol açık sağ açık muhakkkak şart (burayı ferhan şensoy’un sesiyle vurguladım )
arkaya transferler bu ikisinden sonra yapılmalı
stoper mıtoper halledilir

Çevrimdışı celiker1

Emirhan Topçu'yu başta Mikail Serin olmak üzere genel anlamda futbol bilgisi yüksek olan arkadaşlar çok övüyor ve sol stopere yakıştırıyor.Yabancı sol stoper yinede almamız lazım olmakla beraber acil olarak ilk onbire;

Sasha Boey muadili sağ bek
Ferdi Kadıoğlu muadili sol bek
Ghazzal muadili sağ ön
Amokachi muadili sol ön lazım

Can Keleş,Bünyamin derken 4-5-6 milyon düşüreceğinize şu takıma sol stoper ile beraber nokta atışı 5 yabancı alın.Yerli sorunu olduğuna inanmıyorum.Kalecileri yerli olarak saydığımıza  göre 12 yabancı+Semih,Hekimoğlu,Emirhan,Salih ile bu takım rahatlıkla döner.12+2 yabancı kuralı olmasa eksik kalabilirdik ama 14 yabancı kuralında çok rahat döner elimizdeki yerliler.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2024, 20:52:39 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

sol açık sağ açık muhakkkak şart (burayı ferhan şensoy’un sesiyle vurguladım )
arkaya transferler bu ikisinden sonra yapılmalı
stoper mıtoper halledilir
kesinlikle katılıyorum alabiliyorsak iki açık alamıyorsak sol açık alınmalı savunmanın hayati bir önemi yok herkes semihi koydu solada ne semih nede muçi olmayacak orda sol taraf koridor olur sonrada kimi alırsak alalım sol stoperin vay haline linç yer

Çevrimiçi Necmi

Emirhan Topçu'yu başta Mikail Serin olmak üzere genel anlamda futbol bilgisi yüksek olan arkadaşlar çok övüyor ve sol stopere yakıştırıyor.Yabancı sol stoper yinede almamız lazım olmakla beraber acil olarak ilk onbire;

Sasha Boey muadili sağ bek
Ferdi Kadıoğlu muadili sol bek
Ghazzal muadili sağ ön
Amokachi muadili sol ön lazım

Can Keleş,Bünyamin derken 4-5-6 milyon düşüreceğinize şu takıma sol stoper ile beraber nokta atışı 5 yabancı alın.Yerli sorunu olduğuna inanmıyorum.Kalecileri yerli olarak saydığımıza  göre 12 yabancı+Semih,Hekimoğlu,Emirhan,Salih ile bu takım rahatlıkla döner.12+2 yabancı kuralı olmasa eksik kalabilirdik ama 14 yabancı kuralında çok rahat döner elimizdeki yerliler.
merak etme bu taraftar onuda yer bari rakamı açıklamasınlar rakam ne kadar büyük olursa o kadar hızlı yerler

Etiketler: