2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1084933 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Onur kalıyormuş Bünyamin'den vazgeçilmiş
çok mantıklı onurun gelmeden önceki meziyetleri bünyaminden fersah fersah iyiydi o bile yapamamışken bünyamin kim ya ne yapmış şu ana kadar öyle bir oyuncu olduğundan haberim yoktu ufacık bir kırıntı olsa aklımın bir köşesinde kalırdı
Zaten ilgilendiğimizde şüpheli şifayen sormuşuz para bile konuşmamışız insan ilgilendiği oyuncunun bonservisini sormazmı bence antalya başkanı piyar yapıyordu oyuncusu için zaten antalya konya bursadan oyuncu alınsın istemiyorum maya tutmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

kaan bey muhabirleri nasıl zorbaladıysa 2 saattir ağlıyorlar oooooh canıma minnet

tebrik ediyorum kendisini
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kaan bey muhabirleri nasıl zorbaladıysa 2 saattir ağlıyorlar oooooh canıma minnet

tebrik ediyorum kendisini

hüseyin yücel haber uçuruyor gibi bir hava aldım bu arada, en yetkili yönetici zart zurt bir şeyler anlatıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

çok mantıklı onurun gelmeden önceki meziyetleri bünyaminden fersah fersah iyiydi o bile yapamamışken bünyamin kim ya ne yapmış şu ana kadar öyle bir oyuncu olduğundan haberim yoktu ufacık bir kırıntı olsa aklımın bir köşesinde kalırdı
Zaten ilgilendiğimizde şüpheli şifayen sormuşuz para bile konuşmamışız insan ilgilendiği oyuncunun bonservisini sormazmı bence antalya başkanı piyar yapıyordu oyuncusu için zaten antalya konya bursadan oyuncu alınsın istemiyorum maya tutmuyor
Onur'u 500 e satıp Bünyamin 500 veya 1 milyona alsak sıkıntı yok 2.5 milyon istemişler gereksiz harcama olur

Çevrimdışı uğur07

süper kupa maçının kadrosunun bu şekilde olmasını bekliyorum.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2024, 13:06:49 uğur07 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Onur'u 500 e satıp Bünyamin 500 veya 1 milyona alsak sıkıntı yok 2.5 milyon istemişler gereksiz harcama olur

4 büyüklerin kadrolarını bir kenara ayırırsak, şuan süper ligde 2 milyon euro üzerinde bonservis istenmesi normal karşılanacak belki 1 belki 2 yerli futbolcu vardır ama 3 yoktur.
Geçen sene anadolu kulüplerinin halini de ligde oynanan ortalama futbolu gördük.

Onur bulut konusunda da Almanya'dayken ekseriyetle sağ açık ve orta sahanın sağı olarak oynadığı için beğenilip alınmış adamı,
Anadolu takımlarının bir klasiği olarak "seni sağ beke yazıyoruz ama bol bol ileri çık, nasılsa Almanyada sağ açık oynuyordun, halledersin" bakış açısıyla zorla sağ beke devşirme geleneğinin kurbanı olduğunu düşünüyorum.
Orjini olmayan yerde anadolu kulüplerinin beklentisini karşılıyor olabilir ama bizde daha fazlası istendiği için sorun yaşıyor. Biz neden adama bu dayatmayı yapıyoruz? Ondan üst düzey beklik beklentimiz onu da bizi de yıpratıyor.
Onur sağ açığın yerli yedeği oluversin. Sağ beke de Avrupadan gurbetçi bi orjinal bek bulsunlar.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2024, 13:22:13 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

4 büyüklerin kadrolarını bir kenara ayırırsak, şuan süper ligde 2 milyon euro üzerinde bonservis istenmesi normal karşılanacak belki 1 belki 2 yerli futbolcu vardır ama 3 yoktur.
Geçen sene anadolu kulüplerinin halini de ligde oynanan ortalama futbolu gördük.

Onur bulut konusunda da Almanya'dayken ekseriyetle sağ açık ve orta sahanın sağı olarak oynadığı için beğenilip alınmış adamı,
Anadolu takımlarının bir klasiği olarak "seni sağ beke yazıyoruz ama bol bol ileri çık, nasılsa Almanyada sağ açık oynuyordun, halledersin" bakış açısıyla zorla sağ beke devşirme geleneğinin kurbanı olduğunu düşünüyorum.
Orjini olmayan yerde anadolu kulüplerinin beklentisini karşılıyor olabilir ama bizde daha fazlası istendiği için sorun yaşıyor. Biz neden adama bu dayatmayı yapıyoruz? Ondan üst düzey beklik beklentimiz onu da bizi de yıpratıyor.
Onur sağ açığın yerli yedeği oluversin. Sağ beke de Avrupadan gurbetçi bi orjinal bek bulsunlar.
Sağ kanadın yerli yedeğini aldık. Can varken o bölgede onurun oynatılmaması lazım. Ayrıca bu pozisyon değiştirme konusunda size katılmıyorum. Çok uç örnek vermek gerekirse yanlış bilmiyorsam barça da lamine yamal sol bek olarak başladığı kariyerine sağ açık devam ediyor. Bu örnekler çoğaltılabilir. Onuru biz sağ bek performansından ziyada saçma sapan bölgelerde oynatılmasından ötürü yıpratıldığını düşünüyorum. Bir ara çocuk stoper bile oynadı. Sol bek ve sol kanat oynadı. Durum böyle olduğu zaman çocuk bildiği meziyetleri mevkisinin pozisyon alma gereksinimlerini dahi unutuyor. Fb de ferdi ve osayi ikiside kanat olarak geldi beke devşirildi. Ondan sonra da bir daha mevkisini değiştirmediler kolay kolay. Dikkat edilecek konu mevkisi oturan adamın yerini tekrardan değiştirmeyeceksin.

Doğrudur yanlış kendi fikrimi belirtmek istedim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

cher ndour ismi geçmiş hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalPencesi

Hasic de gitmis hergun 1 tane mi gidecek acaba :)

Çevrimdışı Savaş

Yavaş yavaş çıkıyoruz kontratlardan güzel de bitmiyor arkadaş ya.

Ne doldurmuşlar takımı şaka gibi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KartalPencesi

Yavaş yavaş çıkıyoruz kontratlardan güzel de bitmiyor arkadaş ya.

Ne doldurmuşlar takımı şaka gibi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftar da sorunlu abi

Gecen sene Rebic gelene kadar rebic de rebic

Rebic sosyal medyada parayla adam toplasa bu kadar reklamını yapamazdı

Çevrimiçi Monza

2 kontenjan açıldı. Hadi hayırlısı.

Ox un durumu nedir arkadaşlar, TFF nin sayfasında takım listesinde görünmüyor ancak 2026 ya kadar kontratı olması lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Sola Osame Sahraoui çekseler ne güzel olur
Lille almış 8 milyona bedava

Çevrimiçi levitate

2 kontenjan açıldı. Hadi hayırlısı.

Ox un durumu nedir arkadaşlar, TFF nin sayfasında takım listesinde görünmüyor ancak 2026 ya kadar kontratı olması lazım.

takım bakıyorlar hala
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Ciddi ciddi Onur’u sagacikta mi dusunelim yedek olur? Sagbek olarak bile hucumdaki performansi, teknik yeterliligi yetmiyordu yahu. Aldigi 10 toptan 9’unda birsey beceremeyip yana veya geriye oynayan Onur’dan sag acikta nasil bir hucum performansi hayal ediyordunuz?
Kaldigina sevindim, cunku yedek sagbek para harcayacagimiz kadar onemli bir mevki degil, ama yedek sagbekten baska birsey de olmaz kendisinden.

hüseyin yücel haber uçuruyor gibi bir hava aldım bu arada, en yetkili yönetici zart zurt bir şeyler anlatıyorlar

Inanilmaz bir pr’ci cikti. Para verdigi icin taraftar sempatik bakiyor, ama haber ucurmak, her transferde poz vermesi, ustune ne kadar para verdi, ne kadari hibe/borc belli bile degil. Taraftar sevse de ben hic sevemedim maalesef.
Su anda Turk kuluplerin bulundugu durumu saglayan tam da kendisinin tipinde yonetici maalesef.

Bizim taraftar da sorunlu abi

Gecen sene Rebic gelene kadar rebic de rebic

Rebic sosyal medyada parayla adam toplasa bu kadar reklamını yapamazdı

Mesele isimlerden ziyade mentalite’de.
Bonservis odemeyince ucuza aldik zannediyoruz, halbuki sacma sapan maasli uzun kontratlar daha cok zarar veriyor.
Bonservissiz oyuncu istedigimiz icin hep kendi kulubu tarafindan sozlesmesi yenilenmemis veya gonderilmek istenilen yasli, sakatlik sorunu olan, kariyeri tamamen dususte vs soru isareti dolu adam aliyoruz. Bunu da bizde kendini bulur, eski performansina ulasir duzelir vs umuduyla kendimizce mesrulastiriyoruz. Immobile bilmemkac kere gol krali olmus. Bana ne? Ben gol krali Immobile’yi almadim, sene de 2020 degil, sene 2024. Immobile gecen sene ne yapti, 34 yasindaki bir oyuncu sene’ye ne verir, bana onu anlat….
Verilen standart cevap da 2020 yilindaki 28-29 yasinda Immobile’yi alabilirmisin… Hayir, ama senin misyonun zaten o Immobile’yi almak mi olmali? Senin misyonun Sorloth, Aboubakar, Talisca, Kim Min Jae bulup parlatmak olmali. 28 yasinda Immobile’yi alamazsin ama Sorloth’u zamaninda scout edip 5’e alip tas gibi verim alarak 20’ye satabilirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Inanilmaz bir pr’ci cikti. Para verdigi icin taraftar sempatik bakiyor, ama haber ucurmak, her transferde poz vermesi, ustune ne kadar para verdi, ne kadari hibe/borc belli bile degil. Taraftar sevse de ben hic sevemedim maalesef.
Su anda Turk kuluplerin bulundugu durumu saglayan tam da kendisinin tipinde yonetici maalesef.
İyi transfer yapsında reklamınıda yapsın sıkıntı değil bizim ülkede işler böyle yürüyor zaten başkanlığa oynuyor kendisi muhtemelen bir sonraki başkan kendisi olacak

Çevrimiçi Serdar3444

Onur'un bizim takımda dikiş tutması artık çok zor. Çok üstüne oynandı, bence haksızlık yapıldı.
Onur'la bünyamin aynı sıklette değil, Bünyamin bence iyi topçu, hızlı, iyi pozisyon alıyor, ayağı düzgün. Antalya maçında beni çok rahatsız etti açtım baktım kim bu çocuk diye, ben her maç aynı yükseklikte oynuyor mu, ne yaptı bilemem ama bizim maçta gayet iyiydi. Her maç öyle oynuyorsa  2,5 milyon büyük para değil. Sadece sakatlığı varmış oda bir soru işareti.
Bence iyi bir yerli opsiyon olabilir.
Can'ı da beğenmiştim ama bence bizim takımda, öncelikle bize uygun oynayabilmeyi öğrenmesi gerekiyor.  Kumaşı işlenebilirse bence gayet iyi, ivmelenmesi, top hakimiyeti, gücü felan gayet iyi ama süre aldığında topu etkili kullanamadı maçta. Beşiktaş dar alanda oynar, açık alan bulamazsın. Herkes kapanacak. Aklını kullanıp ayak uyduramazsa Onur'a yapılanı yapar tribün, bir yerde bileti kesilir. Beşiktaş'ta oynayan topçu, öyle her topu istediği gibi kullanamayacağını bilmeli. Ha Di Maria gibi topla raks edersin  o zaman ayrı... Harcanmaz sahip çıkılırsa bence bu çocuktan uzun yıllar istifade ederiz. Gücü ve hızı nedeniyle bence daha çok,  İyi bir sağ bek opsiyonu olabilir.

Çevrimiçi Serdar3444

Hüseyin Yücel ya da Yıldırım Demirören fark etmez, bu kadar para döken herkes buna övgü ve saygı istiyor. Reklamını yapmak istiyor. Keşke bu zenginlerin desteğine hiç gerek olmasa, kulübün tüm geliri taraftardan mağazalardan gelse ama öyle olmuyor. Geçen sene Ali Koç, 9 milyon euro 'da biz masadan kalktık dediği topçuya Himmetspor kaç para verdi?geçen yıl Ramos açıkladı; 16 milyon'un sadece 7 milyonu sözleşmede yazacak gerisi güvenilmez yollardan temin edilecek diye Himmetspor'un teklifini düşünmedim bile dedi. Gerçek bu, ayak uyduramazsan ya da birileri parayı açıktan basmazsa 50 puan fark yiyorsun.
Yoksa Hüseyin Yücel'in tavrı meselesine gelene kadar kırk büyük meseleyi çözmemiz lazım...

Çevrimdışı KartalPencesi

Emirhan topcu transferi ile stoperi kapatacaklar ile cok büyük hata yaparlar cok büyük kumar olur

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan topcu transferi ile stoperi kapatacaklar ile cok büyük hata yaparlar cok büyük kumar olur
Bir tane daha alacaklar yabancı

Etiketler: