Onur'un bizim takımda dikiş tutması artık çok zor. Çok üstüne oynandı, bence haksızlık yapıldı.
Onur'la bünyamin aynı sıklette değil, Bünyamin bence iyi topçu, hızlı, iyi pozisyon alıyor, ayağı düzgün. Antalya maçında beni çok rahatsız etti açtım baktım kim bu çocuk diye, ben her maç aynı yükseklikte oynuyor mu, ne yaptı bilemem ama bizim maçta gayet iyiydi. Her maç öyle oynuyorsa 2,5 milyon büyük para değil. Sadece sakatlığı varmış oda bir soru işareti.
Bence iyi bir yerli opsiyon olabilir.
Can'ı da beğenmiştim ama bence bizim takımda, öncelikle bize uygun oynayabilmeyi öğrenmesi gerekiyor. Kumaşı işlenebilirse bence gayet iyi, ivmelenmesi, top hakimiyeti, gücü felan gayet iyi ama süre aldığında topu etkili kullanamadı maçta. Beşiktaş dar alanda oynar, açık alan bulamazsın. Herkes kapanacak. Aklını kullanıp ayak uyduramazsa Onur'a yapılanı yapar tribün, bir yerde bileti kesilir. Beşiktaş'ta oynayan topçu, öyle her topu istediği gibi kullanamayacağını bilmeli. Ha Di Maria gibi topla raks edersin o zaman ayrı... Harcanmaz sahip çıkılırsa bence bu çocuktan uzun yıllar istifade ederiz. Gücü ve hızı nedeniyle bence daha çok, İyi bir sağ bek opsiyonu olabilir.