2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089107 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Sadece 1 transfer hakkımız olsa mantık ve maliyet çerçevesinde kimi hangi pozisyon için alırsınız?
sol stopere inigo martinez’i isterdim. Sözleşmesi haziranda bitiyor ve 33 yaşında. Takım resmen eşik atlar, hücumda orta saha gibi rakip sahaya yerleşip, hücum aksiyonlarının ve pas oyunun her daim içinde olur, şut çeker inanılmaz fark yaratır..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

sol stopere inigo martinez’i isterdim. Sözleşmesi haziranda bitiyor ve 33 yaşında. Takım resmen eşik atlar, hücumda orta saha gibi rakip sahaya yerleşip, hücum aksiyonlarının ve pas oyunun her daim içinde olur, şut çeker inanılmaz fark yaratır..
eşiği atlamasına atlarda baston kullanarak atlar 😂

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş akademiden 10 yaşında 7 8 oyuncuya profesyonel sözleşme yapalımda yaş ortalaması düşsün

Çevrimiçi sEuL

Sadece 1 transfer hakkımız olsa mantık ve maliyet çerçevesinde kimi hangi pozisyon için alırsınız?
Sadece bir transfer ile başarının mümkün olmadığını düşündüğüm için hiç yapmayalım daha iyi derdim heralde

Çevrimdışı pinehitman

Hangi kanatta cüzi maliyetle iş yapacak adam bulabiliyorsam oraya kanat çeker diğer kanadı rashica - semih şeklinde idare ederdim.

Çevrimiçi gokhans

eşiği atlamasına atlarda baston kullanarak atlar 😂
immobile 34 yaşında son 3 sezon sakatlık sebebi ile kaçırdığı maç sayısı 53, inigo daha az maç kaçırmış ve yaşı 33, hemde daha az efor gerektiren mevkide, hiç immobile gelirken bu yorumu yapmadın necmi? :))

Çevrimdışı ONUR KOLCU

immobile 34 yaşında son 3 sezon sakatlık sebebi ile kaçırdığı maç sayısı 53, inigo daha az maç kaçırmış ve yaşı 33, hemde daha az efor gerektiren mevkide, hiç immobile gelirken bu yorumu yapmadın necmi? :))

iMMOBİLE 21/22 sezonunda 29 maç kaçırmış 40 maça çıkmış 32 gol atmış :) burda bi değişik matematik var :)

Çevrimdışı CemMert

90+ Goal
@90PlusGoal
·
3m
90+ GOAL ÖZEL🔹| Beşiktaş Ante Rebic ile yollarını ayırdı.

🌐| Oyuncu ve menajeri ile sözleşme feshi için anlaşma sağlayan Beşiktaş, 1-2 gün içinde sözleşmeyi feshedecek.

Çok güvenilir bi sayfa değil yinede paylaşalım

Çevrimdışı CemMert

Reşat Can Özbudak

@resatcan_ozbdak
·
11h
Weghorst tarafı ile görüştüm. Weghorst Trabzonspor'dan ilk teklif geldiğinde tamam demiş. Burnley kulübü ile resmi yazmışlar sürüyor.

Aboubakardan çıkıp wegoya gitseydik orayı baya sağlama almış olurduk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

90+ Goal
@90PlusGoal
·
3m
90+ GOAL ÖZEL🔹| Beşiktaş Ante Rebic ile yollarını ayırdı.

🌐| Oyuncu ve menajeri ile sözleşme feshi için anlaşma sağlayan Beşiktaş, 1-2 gün içinde sözleşmeyi feshedecek.

Çok güvenilir bi sayfa değil yinede paylaşalım

inşallah olur bu iş,

Eğer olurda Rebic, Aboubakar, Muleka, Hasic, Montero,Onana,Colley ve Amartey' den çıkarsak.

Son 10 15 gün hareketli geçer transfer adına.

Colley içinde teklif varmış galiba, en zoru Aboubakar orada.

Bu sene neyse ama seneye bunların %80 i bitiyor seneye sağlam kafa ile avrupa kupası alacak kadro kurulmaması için neden kalmaz.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2024, 10:48:54 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı simocan

Hasic ve rebiç gitmiş .)
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Akil Emre

Hasic ve rebiç gitmiş .)
Rebic işine çok sevindim, Hasicte de devamlı beklenti vardı ama istenilen seviyelere bir türlü çıkamadı. Umarım kupayı alırız kupa sonrası havamız değişip daha sağlam transfer işine gireriz.

Çevrimiçi gokhans

Hasic ve rebiç gitmiş .)
demekki yabancı transferlerini getiriyorlar kontejyan boşaltıldı..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hasic ve rebiç gitmiş .)

Rebic in 2 senesi vardı, acaba komple tüm parasımı ödendi o da ayrı bi sıkıntılı durum.

Çevrimiçi Samet Ç

Rebic in 2 senesi vardı, acaba komple tüm parasımı ödendi o da ayrı bi sıkıntılı durum.
Bu seneki maaşını istiyordu gitmek için vermesen adam gitmiyordu mecbur ödeyecektik zaten

Çevrimiçi gokhans

muhtemelen öyledir. Acil kontejyan açılması gerekti demekki alelacele fesh edildiğine göre geliyor birileri :))

Çevrimdışı annoca

Yönetimi tebrik ediyorum. Fo hezimet devraldık muhabbeti yapıyordu haklıydı ama Arat yönetimi çok daha büyük bir hezimet devraldı, bu gidenlerinde paralarını kendi ceplerinden veriyorlar.

Ah çebi ah djiku davinson adları ilk bizle çıktı gittiler amartey aldılar, saissi küstürüp colley aldılar. Tadici şova döktüler alamadılar. Disiplinisiz paragözleri veya kronikleri o kadar uyarıya rağmen bas bas bağrılmasına rağmen aldırlar. Şu hatalardan 1-2 sini yapmasalar ne şu an göndermekle ne de almakla uğraştırdık.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha gönderilecek çok yabancı var

Aboubakar

Muleka

Oxlade

Onana

Amir (kiralık)

Svennson

Colley

Montero

Amartey

5-6 transfer yaparız daha kupa maçından sonra netleşir herşey

Çevrimiçi Kartal Ç

rebicin kalan 2.senesi opsiyondu diye hatırlıyorum o dönemki haber sitelerinden. tabi oynamadığı için hiçbir opsiyon kriterini sağlayamazdı bu sene. Aslında 2025 haziranda fiilen sözleşmesi bitiyordu.
transfer süreci gibi fesih şartlarını da açıklamasınlar bence. yıpratmak için tatavasını yapan renkli medya çok olur.

Çevrimiçi Serdar3444

Aboubakar

Muleka

Oxlade

Onana

Amir (kiralık)

Svennson

Colley

Montero

Amartey

Ben olsam Buraya birinci sıraya direk ersin'i yazarım, bu arada Amir ve svenson'u neden gönderelim ki? Gayet idare eder adamlar, hatta Amir direk iyi oyuncu, bence O paraya daha iyisini bulamayacağımıza göre kalmaları çok daha mantıklı,
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2024, 12:58:27 Serdar3444 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu seneki maaşını istiyordu gitmek için vermesen adam gitmiyordu mecbur ödeyecektik zaten

1 Senelik verdiysek sıkıntı yok ama diğer türlü sıkıntı :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aboubakar

Muleka

Oxlade

Onana

Amir (kiralık)

Svennson

Colley

Montero

Amartey

Amir herkesin aklında sakatlık öncesi hali duruyor ama nasıl döneceği mechul dediğin gibi form tutacağı bi takıma gitmesi çok daha iyi olacak.

Bence Muleka Montero Aboubakar svenson için teklif bekliyorlar onları para kazanılacak statüsünde görüyorlar, ben olsam Aboubakarın bonservisini veririm eline. 2 milyondan arabasitan da 3 yıllık kontrat bulur kendisine. burda top oynamasa seneye o kontratı bulma şansı olmaz.

Çevrimdışı KartalPencesi

Son senesi rebic in baska yıl yok

Etiketler: