2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095586 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı İzmitlibjk

https://x.com/KartalRecord/status/1817462503032435047?t=o9ll-dst3tqTkcBadp2PJw&s=19

Herkes farkında. Yönetim de farkında. Şu malum oyunculardan bir kurtulsakta yönetim gerekli hamleleri yapsa.

Acaba alt yapı ile bunları antremana çıkarsak bizim gencolardan biri bunlardan birine çift girip ayağını kırsa diğer oyuncular korkup kaçar mı merak ediyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1817538165466390622

Tayfur gitmiş birde şu eldeki yabancıları göndersek
Onur ve Svensson’u gonderip bir sağ bek almış olsaydık - sağ bek alternatifi olarak klubede kalmasını isterdim. Suan sağ bekte oynayan iki oyuncudan da daha iyi performans verirdi diye düşünüyorum

Çevrimiçi gokhans

Asist yapabilir dedigin Torreira’nin gecen sene ligdeki asist sayisi 3. Ondan evvelki sene 1. Bunu yaparken bu arada aldigi dakika 3.000 ve 2.420. Bu arada attigi gol sayisi da 1 toplamda 2 sezonda.
Bitiriciligi olmayan sizin dediginize gore berbat Fernandes’in gecen seneki istatistigi 3 gol 3 asist, ondan evvelki sene 3 gol 6 asist. Bunu da 2.460 ve 2.670 dakikada yapmis. Bunlari yaparken Torreira’ya nazaran toplam 60-70 puan fark yemis takimda oynadigini da unutmamak lazim. Ve hakemler tarafindan Torreira’nin ceyregi kadar korunmadigini da dusunmek lazim.
Bu arada Fred de gecen sene Gedson’dan 400 dakika eksik oynayip 3 gol 4 asist yapmis. Bize 50 puan fark atmis deli gibi hucum takiminda yapmis bunu. Gecen sene bizim ne oynadigi belli olmayan berbat takimda olsa ne yapardi Allah bilir.
Tamamen tavuk-kaz olayi baska birsey degil!
torreira tek 6 oynuyor, adam savunmada gedson seviyesine ulaşamaz ama hücumda fark yaratıyor. Genelde mertens torreira icardi üçgenleri oluyor maçda, son zamanlar icardi düşünce kerem ve barışı duvar yaptılar. Her hücumda rakip ceza sahası dışı ve çevresinde mutlaka oluyor, apokerimde hücumda ilerde ve inanılmaz kalabalık oluyorlar rakip cezasahasında, hatırlıyormusun biz geçen sene ne konuşuyorduk? Hücum yapıyoruz semih, rashica ve cenk var sadece kamera kadrajında, ulan diyorduk niye çoğalamıyoruz, adamlar rakip ceza sahasına 7-8 kişi girerken biz 3 maximum 4 kişiyle hücum yapıp doğal olarak pozisyon üretemiyorduk. Gedsonun her hücumda rakip ceza sahası içi yada çizgisinde olmalı, rafaya verkaç yapıp onu boşa kaçırmalı, 3 kişi arasına derin pas atarak rakip oyundan düşürmeli. Bunu dün 2 kere yaptı biri gol oldu diğerinde asisti yendi. Bunu devamlı yapmalı, keza 6 musrati zaten hücuma bastırmalı, ama hücumlarda gedson genelde geride kalıyor, biri pas verecekken elini kaldırıp geriye at diyor, hücumda sorumluluk almalı. Biz sosa, atiba, josef izledik daha ne bekliyorsunuz en son beşiktaş taraftarına söylenir :)) Evet ingilterede de portekiz de de tutunamama sebebide bu. Ama burda hocaya güveniyorum 3-5-2 ye dönen bir hücum planında belki utandırır beni hücumunu geliştirirde utanırım inşşş..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Sefa Kara

Masuaku ile devam edeceklerse altina iyi bir sol bek alsinlar ridvan yilmaz geri getirsinler madem masuaku sakatlaninca yedek lig maclarinda ridvan avrupa maclarinda masu oynar.Butun sezonu tek basina kaldiramaz masuaku.

https://www.transfermarkt.com.tr/ridvan-yilmaz/profil/spieler/477930

Çevrimiçi Necmi

Çok ilginç şeyler okuyorum al musrati bize patagonyadan gelmedi portekiz liginden geldi ve ligin en iyi altılarından biriydi evet yavaş ama başka meziyetleri bunu kapatıyorki çok kişi tarafından istenen bir oyuncu şusu olsa bize gelmezdi vs denecek oyuncu değil adam libyalı bize karşı hiç bir ön yargısı olmayan ülke vatandaşı tam tersi can atıyorlar gelmeye oyuncuya biraz zaman tanıyın en büyük özelliği hep olması gereken yerde duruyor olması tehlikeyi sezip orayı tutarak tehditi önlemesi benfica bizim kadar futbolu bilmiyor sanırım rafayı bedelsiz bırakirken al musrati için masaya 15 koydu biraz insaflı olun şu an kurulan ileri uç musratinin şov yapacağı oyuncular sıkışık anda bile 50 metreye ayağa pas atıyor o kadar değerli bir oyuncuki helede bizim gibi bir takım için futbol aklı olan yavaş oyuncuyu futbol aklı olmayan hızlı oyuncuya tercih ederim

Çevrimiçi Samet Demir

Masuaku ile devam edeceklerse altina iyi bir sol bek alsinlar ridvan yilmaz geri getirsinler madem masuaku sakatlaninca yedek lig maclarinda ridvan avrupa maclarinda masu oynar.Butun sezonu tek basina kaldiramaz masuaku.

Türkiyeye dönmek istemiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

beğenmediğin terzi rıdvandan daha iyi sol bek bende çok yeterli bulmuyorum ama tercih yapacaksam terzi derim

Çevrimdışı Sefa Kara

beğenmediğin terzi rıdvandan daha iyi sol bek bende çok yeterli bulmuyorum ama tercih yapacaksam terzi derim

Fikrinizi tekrar gozden gecirmelisiniz.

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 18:23:17 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Samet Ç

Arda Turan şunlardan 2-3 tanesini al götür beleşe Eyüpspor'a hepsi senin kafadan mis gibi mutlu olurlar senle
Bir tane aldı 1-2 tanede yabancı verelim

Çevrimiçi hasankale

Güldürdün vallahi abi :)

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson skor yapamıyor ya Toreira gibi sonuç Toreira 1 gol 1 asist gedson 3 gol 3 asist böyle anlayacaksın futboldan
(...)

Çevrimdışı Talisca1903

o kadar da değil Rıdvanın defansif meziyetleri zayıf ama hücumda bayağı bir repertuarı var Terzinin her şeyi zayıf daha kafayı kaldıramıyor oynarken
Rıdvan eksik yönleri var evet ama terzide hiç bir şey yok

Çevrimiçi Necmi

Fikrinizi tekrar gozden gecirmelisiniz.

tamda beni onaylamak için yapılmış upuzun bir video geçmiş mesajlarıma bakarsan bu adam bek değil sol açıkta denenmeli diyorfum videonun yarısına kadar izledim tek bir savunma karesi yok şu videoyu kime gösterirsen göster ve mevkisini sor sol açık der ben hücuma fit olacaksam zaten elimde masuaku var ama aradığımız iyi bir bek ezas yetenekleri savunmada olacak şu videodakiler olursa olur ama olmazsada sıkıntı olmaz sonuçta önüne kanat oyuncudunu boşa istemiyoruz rıdvan ya dörtlü orta sahanın solu yada sol açık oynar gerçek mevkisi dörtlü orta sahanın solu üç stoperli oynayacaksan o zaman rıdvan ideal oyuncu olur hava hskimiyeti olmayan bek olmaz ha aslında hava hakimiyeti olmayan açıkta olmaz o nedenle yeri merkez orta sahanın solu rıdvan çok kötü bir bek iyi bir orta saha idare eder bir açık oyuncusudur terzi neden rıdvandan iyi ama beşiktaşın beki değil rıdvandan iyi çünkü savunması daha iyi beşiktaşın beki olmaz çünkü hava denen birşey yok ve yerini kaybediyor kısa boylu iyi bek çok ender çıkar ve farklı meziyetleri çok gelişmiş olur o yüzden vaz geçşlemez adriano gibi mesela gökhanı demem çünkü boyuna ramen hava hakimiyeti iyiydi kusaysan oyun ve alan bilgin çok iyi olacah çok çabuk oyuncu olacaksın hızlı değil çabuk ikisinin arasında çok büyük fark var
Rıdvanın gençliği dışında hiçbir özel yeteneği yok alan bilgisi pozisyon bilgisi yok kazanabilir havadan sıfır birkaç yıl sonra gençliğinin verdiği ateş kaybolduğunda çok sıradan bir oyuncu olacak ben çeşitli kadenelerde ikisinide izledim terzi rıdvanın bence bir tık önünde bek olarak yani terzinin alternatifi rıdvan olmaz ha yerli bir alternatifmi arıyorsun emirhan topçuyu alırsın sol beke koyarsın sabredersin sonra iyi bir yerli sol bek kazanırsın hemde maç içinde üçlüye döneceğin zaman ideal oyuncu olur hemde sağ bekini rosier gibi safkan hücumcu bek yapabilirsin ben olsam sola emirhanı koyar sağa raşitsayı monte eder iyi bir sol stoper alır savunmayı kapatırım üç yabancı siwerson amartey masuaku gönderir iyi bir sol stoper alırım açılan kontenjanıda dengeli bir sekizde kullanırım  ikide kaliteli açık oyuncusu alırım sol açık hızlı sağ açıkda oyun kurucu olur
Rıdvan terzi falan beşiktaş seviyesinde değil
Mesela semihde tek yeri sol forvet yada forvet arkası ne forvet olabilir nede kanat olabilir forvet arkasında rafa muçi varken ona sıra gelmez forvet yedeğide mustafa hocada belliki öyle düşünüyor semihin beşiktaşta pozisyonu yok yetenekli ama harcanır en iyisi değerini gördüğü anda satılması değeride 15+ dır
Bu benim fikrim

Çevrimiçi gokhans

torreira, sosa, atiba, fred gibi orta saha oyuncularından, gedson’un ofansif olarak hangi yönden eksik, hangi konuları geliştirmesi gerektiğini cümle cümle, hece hece anlattım ama kapasite yetersiz olunca, futbol bilgisi 0-7 yaş olunca anlayamıyorlar malesef. Mevzu skorsa son 2 maçda rashica 2 gol 2 asist 4 tehlikeli pas ile oynadı sarıp saralım onuda dimi :))) bizi içimizden vuran vasatseverlik işte.. vasat 1.lig takımı karşısında gedson olmasa orta saha çöker diyen adam körling izlesin bir zahmet.. yada futbolu öğrendikten sonra yazdıklarımı anlayarak okusun..

Çevrimiçi tolga1903

Gedson skor yapamıyor ya Toreira gibi sonuç Toreira 1 gol 1 asist gedson 3 gol 3 asist böyle anlayacaksın futboldan
(...)

Abi toreira defansif orta saha, gedson merkez orta saha. Gedson'u kıyaslayacaksan gs'den kerem demirbay fb'den fred ile kıyasla bence. Kerem'e baktım mesela geçen sene bize gelmiş olsa burun kıvırırdık 6 gol 4 asist yapmış ligde, fred'e zaten tapıyor herifler. Gedson'un hücum performansı kötü abi istediğin yerden tut olmuyor öyle muazzam dribbling yeteneği bitmek bilmeyen enerjiye karşın tercihleri o kadar kötü ki yaptığı dribblinglerin hiçbir önemi kalmıyor. Dün yaptığı gibi topu metrelerce götürüp rafa'yı topla buluşturduğu gibi 3 4 kez yapabilse maçlarda zaten acayip bi katkı sağlar ama yapamıyor işte her zaman çocuğun karar mekanizması felaket. İddia ediyorum ferdi'den osai'den daha iyi bek olur bu çocuk ama hiç denenmedi ne yazık ki.

Çevrimdışı Sefa Kara

(...)

Toreira 6 numara gedson 8 oynuyor hocam ayni mevkide degiller.

Toreira ile musratiyi karsilastirabiliriz ordan musrati galip cikar.

Gedsona gelince gedsonun yetenekleri var zaten dribling,calim,yikilmiyor,sut ozelligide var.Tek sikintisi futbol akli yok nerede ne yapmasi gerektigini bilmiyor.

Dun maci izlediyseniz 10 pozisyondan 4-5 tane dogru yapiyorsa 4-5 tane yanlis yapiyor.

Masuakuada aynisi misal 2 tane dogrusu var gol attik sonra 6-7 tane yanlisi var gereksiz calima giriyor ayagindan topu asiyor gec cikariyor cikarmiyor o oyle yapinca bizim oyuncuilar kontra yememek icin sari goruyor kirmizi goruyor cezali duruma dusuyoruz.Dun ki bir lig maci olsa masunun kaptirdigi top sonrasi gedson kart gorecekti misal.

Çevrimiçi Necmi

o kadar da değil Rıdvanın defansif meziyetleri zayıf ama hücumda bayağı bir repertuarı var Terzinin her şeyi zayıf daha kafayı kaldıramıyor oynarken
ikiside beşiktaş ayarında değil ama terzinin bek özelliği rıdvanın bir tık önünde defansif özellikleri zayıf bekmi olur neye itiraz ediyorsun ben terziyi övmüyorum terzinin alternatifi rıdvan olmaz diyorum bunu yapmak için futbol cahili olmak lazım ben bunu yapacak futbol aklını hayatta ciddiye almam bu iş onuru beğenmeyip swenson getirmeye benziyor yabancı kontenjan kullanıp aynı seviyede oyuncu getirmek nasıl bir futbol aklı sağda yaktık kendimizi birde soldamı yakalım

Çevrimiçi Necmi

Abi toreira defansif orta saha, gedson merkez orta saha. Gedson'u kıyaslayacaksan gs'den kerem demirbay fb'den fred ile kıyasla bence. Kerem'e baktım mesela geçen sene bize gelmiş olsa burun kıvırırdık 6 gol 4 asist yapmış ligde, fred'e zaten tapıyor herifler. Gedson'un hücum performansı kötü abi istediğin yerden tut olmuyor öyle muazzam dribbling yeteneği bitmek bilmeyen enerjiye karşın tercihleri o kadar kötü ki yaptığı dribblinglerin hiçbir önemi kalmıyor. Dün yaptığı gibi topu metrelerce götürüp rafa'yı topla buluşturduğu gibi 3 4 kez yapabilse maçlarda zaten acayip bi katkı sağlar ama yapamıyor işte her zaman çocuğun karar mekanizması felaket. İddia ediyorum ferdi'den osai'den daha iyi bek olur bu çocuk ama hiç denenmedi ne yazık ki.
gedsonun hücum performansını bence bu sene test edelim gerçekten değerlendirme yapacağımız şartlar yoktu geçensezon messi olsa harcanırdı

Çevrimdışı Sefa Kara

Neyse guzel bir haberlerde geliyor arada.Tayfur ile sozlesmeyi fesh ediyormusuz eyupspora gidiyormus 1 yilligina.

Çevrimiçi Samet Ç

(...)
biri 6 biri 8 numara

Çevrimiçi Samet Demir

Bek oyuncusunun ilk önceliği savunma yapmak mı atak yapmak mı?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Bek oyuncusunun ilk önceliği savunma yapmak mı atak yapmak mı?
bizim sistemde atak yapması önemli

Çevrimiçi gokhans

bizim sistemde atak yapması önemli
adriano ve prime rosier, taraftarda bek çıtasını çok yükseltti :))

Etiketler: