2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1098359 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hızını alamamış 1 kişi fazla koymuşsun

çizgileri çekerken dizilim için Gedson u satmıştım kafamda Matt O riley i koymuştum  silmeyi unutmuşum doğru diyorsun  :ok:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Demir

çizgileri çekerken dizilim için Gedson u satmıştım kafamda Matt O riley i koymuştum  silmeyi unutmuşum doğru diyorsun  :ok:
Gedson kalsın Taliscayı sil :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Talisca her türlü fazla. O takıma da bugünküne de.
Talisca ligin bug u o yüzden istiyorum. Duran top ve kilit açmak için direkt gol katkısı için ve en çok da lig başladıktan birkaç haftaya İmmobile ligimizin kasap stoperleri arasında dayak yemeye başlayınca millet pivot santrafor diye bağıracak hayvandao negredo duvar olsun hava topu vs diye yılan Talisca onun için lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

ne yapcaksın o riley taliscayı rashicamız var mis gibi 3 bant bilardocuları gibi :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca ligin bug u o yüzden istiyorum. Duran top ve kilit açmak için direkt gol katkısı için ve en çok da lig başladıktan birkaç haftaya İmmobile ligimizin kasap stoperleri arasında dayak yemeye başlayınca millet pivot santrafor diye bağıracak hayvandao negredo duvar olsun hava topu vs diye yılan Talisca onun için lazım.
Immobile'in dayak yiyeceğini düşünmüyorum.

Bizim Rafa'mız var artık. Talisca takılsın araplarla. Paragöz adamlar uzak dursun bizden. Abuyu aldık elimizde patladı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ligin ilk maçı transfer tahtası kapalı olan Samsun, 2. maçımız ise Alexin deneme tahtası Antalya ve 3. hafta maçımız yok.
Bizim için lig Eylül başı itibari ile başlayacak.

Çevrimdışı Mehmet57

Serie A’da dayak yemeyen Immobile Turkiye’de mi yiyecek? Immobile gayet guclu, gayet hizli bir oyuncu. Ama Weghorst gibi bir yedek ben de isterim.

Bunun yani sira tekrardan Hermoso icin hamle yapacakmisiz. Umarim baglariz, aylardir en cok istedigim transfer.

https://x.com/muratozen1903/status/1817307337222430950?s=46

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ne yapcaksın o riley taliscayı rashicamız var mis gibi 3 bant bilardocuları gibi :evillol:
kızmıyorum o arkadaşa son yıllarda  Beşiktaş lı bile oldukları şüpheli adamların menajerlerin adamlarının twitter atıp etkileşim kasmak isteyen oradan voleyi vurmak isteyen futboldan anlamayan Beşiktaş spor medyası oluştu sürekli birileri gelsin gitsin biz maddi olarak zarar ediyoruz başarısız oluyoruz umurlarında değil hatta çoğu özellikle yapıyor tam bir ara eski gücümüze kavuşmuştuk renklilere voleybolu basketbolu sevdirmiştik. Hop çektiler operasyonu başladılar algıya önce kadro dağıldı sonra hoca gitti sonra başkan gitti sonrası malum 7 sene de yine yd zamanında ki gibi istedikleri camiaya çevirdiler. fb gs iyi oyuncu alıp hatta yedeği bile iyi oyuncu alıp batmaz ama biz iyi oyuncu alamayız bütçe vs... Attığım kadro 12 kişilik olması hariç  :D nesi imkansız nesi ile dalga geçiliyor anlamıyorum Lookman ı afrika kupası mı dünya kupası mı ne görüp beğenmiştim listeye atmıştım herif gitti kupa finalinde leverkusen e patladı hem nağmalup seriyi bitrdi hem hat trick yaptı evet şimdi bize düşmez büyük ihtimalle profil örneği için yazdım o maç olmasa şuan hatta beğenmeyen bile çıkabilirdi. Atletico nun bu sene takımı dağıtmasının sebebi real veya barça değil Girona adamlar kadro nasıl kurulur dersi verdi hocaları da iyi Tsygankov  savio dovbyk blind gazzaniga vs hepsi listemde bazılarını öncesinde yazdım bazılarını gironada parlayınca ne yani Beşiktaş girona kadar da mı oyuncu alamayacak sanki Haaland Rodri Mbappe De Bruyne yazdık. Dalga geçiliyor hatta o arkaşın listesinde ki Courtois de var  :D yedek kalınca bir ara yaş vs  düşer mi diye hemen atmıştım listeye. Real bu Casillas a acımamış Courtois e mi acıyacak. Gitti şampiyonlar liginde finalde oynadı aldı kupayı listemden silmem belki ileride düşer neden olmasın Savic de vardı bugün ts almış ts nin aldığı adamı biz alamayacak mıyız Varane boşta mesela Hummels gelmediyse onu deneyeceksin. Pepe nasıl geldi Guti nasıl geldi Adriano nasıl geldi. Yönetimle problem yaşadı fb de GG geldi. Bu yazdığım adamlar da bugün gelir olmadı başka zaman form geçici klas kalıcıdır. Benim derdim işte bizim taraftarın Beşiktaş ın büyüklüğünü bilmemesi eldeki vasatlarla hala birşey yapar mıyız diyorlar ekonomi vs diyorlar o yönetimin işi biz kaliteli adam istersek kaliteli getirirler hem daha uyguna geliyor iyi futbolcu almak kesin ve net bilgi.

Çevrimdışı Talisca1903

kızmıyorum o arkadaşa son yıllarda  Beşiktaş lı bile oldukları şüpheli adamların menajerlerin adamlarının twitter atıp etkileşim kasmak isteyen oradan voleyi vurmak isteyen futboldan anlamayan Beşiktaş spor medyası oluştu sürekli birileri gelsin gitsin biz maddi olarak zarar ediyoruz başarısız oluyoruz umurlarında değil hatta çoğu özellikle yapıyor tam bir ara eski gücümüze kavuşmuştuk renklilere voleybolu basketbolu sevdirmiştik. Hop çektiler operasyonu başladılar algıya önce kadro dağıldı sonra hoca gitti sonra başkan gitti sonrası malum 7 sene de yine yd zamanında ki gibi istedikleri camiaya çevirdiler. fb gs iyi oyuncu alıp hatta yedeği bile iyi oyuncu alıp batmaz ama biz iyi oyuncu alamayız bütçe vs... Attığım kadro 12 kişilik olması hariç  :D nesi imkansız nesi ile dalga geçiliyor anlamıyorum Lookman ı afrika kupası mı dünya kupası mı ne görüp beğenmiştim listeye atmıştım herif gitti kupa finalinde leverkusen e patladı hem nağmalup seriyi bitrdi hem hat trick yaptı evet şimdi bize düşmez büyük ihtimalle profil örneği için yazdım o maç olmasa şuan hatta beğenmeyen bile çıkabilirdi. Atletico nun bu sene takımı dağıtmasının sebebi real veya barça değil Girona adamlar kadro nasıl kurulur dersi verdi hocaları da iyi Tsygankov  savio dovbyk blind gazzaniga vs hepsi listemde bazılarını öncesinde yazdım bazılarını gironada parlayınca ne yani Beşiktaş girona kadar da mı oyuncu alamayacak sanki Haaland Rodri Mbappe De Bruyne yazdık. Dalga geçiliyor hatta o arkaşın listesinde ki Courtois de var  :D yedek kalınca bir ara yaş vs  düşer mi diye hemen atmıştım listeye. Real bu Casillas a acımamış Courtois e mi acıyacak. Gitti şampiyonlar liginde finalde oynadı aldı kupayı listemden silmem belki ileride düşer neden olmasın Savic de vardı bugün ts almış ts nin aldığı adamı biz alamayacak mıyız Varane boşta mesela Hummels gelmediyse onu deneyeceksin. Pepe nasıl geldi Guti nasıl geldi Adriano nasıl geldi. Yönetimle problem yaşadı fb de GG geldi. Bu yazdığım adamlar da bugün gelir olmadı başka zaman form geçici klas kalıcıdır. Benim derdim işte bizim taraftarın Beşiktaş ın büyüklüğünü bilmemesi eldeki vasatlarla hala birşey yapar mıyız diyorlar ekonomi vs diyorlar o yönetimin işi biz kaliteli adam istersek kaliteli getirirler hem daha uyguna geliyor iyi futbolcu almak kesin ve net bilgi.
altına imzamı atıyorum işte bu kafa bizim kurtuluşumuz yetti vasat topçulardan çektiğimiz işte bugün rashica diye bir yerine yırtanlara sahada cevabı verdi adam benden bir numara olmaz diye emirhan hummasına tutulduk şimd de daha as stoper kanat yok yedek stoper derdindeyiz bünyamin kovalıyoruz yapmayın
hep bir alamayız yapamayız bütçe para muhabbeti bitsin artık şu kafa
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 00:53:05 Talisca1903 ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Samet ve Mehmet e cevap içindir. İmmobile siner pısar anlamında demedim herif İtalya liginden geliyor sertlik ve fizik gücü sorunu olmaz. dediğiniz gibi ama burada bu hakemlerle bizim ligdeki kasaplar  pis faul yapacaklar orada faul çalınan pozisyona burada hele bizde oynayan adama hiç çalınmayacak rakibe kart çıkmayacak orada oynadığı takım bizim ligdeki pozisyonumuz gibi değil cagliari lecce 0-0 muhabbeti bizim için geçerli değil bize 1 e gol de yetmiyor bu savunmayla (Talisca dememin sebebi de o) ritim bulup gollü açılış yapamazsa gelecek tepkileri bildiğimden şimdiden söylüyorum. Hemen başlayacaklar bu ligde Gomez Sörloth İcardi Dzeko vs Pivot lazım bunu neden aldınız vs diye Bir Bergkamp kadar olmasa da çok iyi bir golcümüz var yanına bir Henry (Talisca) gerekiyor. Yine iyi oyuncularımız ve harcanan para heder olmasın yapıyorsak tam iş yapalım istiyorum. Derdim o.

Çevrimdışı levitate

var mı ikamesi ? Yok gedson olmasa bu orta saha göçer öyle sol bek yapalım sağ bek yapalım diyenlerin fantazilerine kalsak elek oluruz
Rashica sap bek yapalım felan diye uçmaya gerek yok çok üzülürüz dünyada sağ bek mi bitti alacağız bir tane

hojbjerg 😭😭😭😭😭 keşke alabilseydik...

neyse tmm abi tutuyoruz gedson'u
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Gedson olmassa ortasahamız çökerdi diyen (...) yorumlar gördüm. 200-250 milyon değerindeki kadroları olan takımlarla şampiyonluk yarışına gireceksek, 1.lig takımına karşı çöken orta sahayı gedson ayakta tuttuysa vay halimize.. Maç boyunca 2 dik pas attı, biri asistin asistinden gol, diğerinide semih harcadı. Beşiktaş’ın 8 numarası bunu 90 dk. boyunca sürekli yapmalı, sürekli oyunun içinde olmalı, yapamıyorsa zaten bu takımda işi yok, hücumda 1 kişi eksik bırakmayacaksın, pas oyununda olacaksın, hücumda pozisyona gireceksin, koşamayan salih bile 6 numara oynarken pozisyona giriyor, her topu geri yana oynayıp, pas almamak için saklanmayacaksın. . 1.ligin vasat takımına 2dripling ve bir kaç kritik müdahele futbolu bilmeyenlerin gözünü boyar ancak.. bu takıma acil box to box 8 şart. Tabi daha önce 2 bek 1 kanat ve 1 sol stoper lazım. Rakibinin birinde fred diğerinde torreira var adamlar komple orta saha. Bizde musrati öne iyi savunma pamuk, gedson geri iyi ileri pamuk. Pas oyunu oynayan sadece rafa ve immobile var, rashica ve semih’in çapları yetmiyor ayak uydurmaya, gedson zaten yok ortada, paulista ve musrati’nin süpriz uzun pasları destek oluyor sadece. Süper lig takımları boş alan bırakmayıp otobüs çekiyorlar, rafa şapkadan tavşan çıkarmassa vay halimize… gününde olmassa geçen seneki gibi neden pozisyon üretemiyoruz diye kafamızı vururuz!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

Serie A’da dayak yemeyen Immobile Turkiye’de mi yiyecek? Immobile gayet guclu, gayet hizli bir oyuncu. Ama Weghorst gibi bir yedek ben de isterim.

Bunun yani sira tekrardan Hermoso icin hamle yapacakmisiz. Umarim baglariz, aylardir en cok istedigim transfer.

https://twitter.com/muratozen1903/status/1817307337222430950?s=46

bugün maçta sol stoper hep ileri çıkıp pas opsiyonu falan olmaya çalışıyordu bu reyiz o işi iyi becerir, hatta bi sol stoper daha alıp bunu sol beke atabiliriz

bu arada boyu 1.84 diyor ama hiç öyle durmuyor ben mi körüm acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı pinehitman

Öncelikle senin kadronun gerçekçi bir kadro olmayışı sadece oyuncularla alakalı değil hocam. Şuan takımda zaten bir yabacı sorunu var takdir edersin ki, bu kadar oyuncuyu değiştirmek ilk olarak mümkün değil. İlaveten senin şuan sıfırdan 11 kurman hem yabacıların yağlı sözleşmelere sahip olup bir de epey fazla oluşundan hem de genel ekonomi de bu kadar bonservisi yüksek oyuncuya bir de süper lige gelsin diye yüksek maaş vermek gerektiğinden olası değil. Biz bize konuşurken kurduğun kadroyu elbette burada ki hemen herkes onaylar ama iş teoride böyleyken pratiğe gelince bak abu, rebic gibileri geç daha onana, muleka gibi nispeten para edecek adamları gönderemiyoruz. Mesela bu sene bizim kaleyi yabancı birine bırakıp Merti 2.kaleci yapma lüksümüz yok, Musrati gibi zaten taş gibi geriden oyun kurmayı sağlayacak 6 numarayı bir anda geride emniyet kemeri olacak bir oyuncuyla değiştirme lüksümüz de yok, santrafor yok bu olmadı diyip değiştirme lüksümüz de yok. Bizim elimizde iş yapabilecek olanlardan faydalanıp bu sene yarışmacı - ilk 2- bir kadro kurup Avrupada bir şeyler yapabilmemiz gerekiyor. Yoksa inan bana abim benim senin istediğin kadroyu senin kadar Beşiktaşlı bizler de isteriz.

Çevrimiçi Serdar3444

Bünyamin iyi topçu, vasat felan değil, yetenek var. Her maç böyle Beşiktaş maçında oynadığı gibi iştahlı oynuyor mu bilmiyorum çünkü ben başka takım izlemiyorum. Ben öyle iştahlı adam isterim. Bizim en büyük sorunumuz da bu iştah ve saldırganlık bence, takım olabilmemiz için bu tip adam şart...

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/muratozen1903/status/1817307337222430950?s=46

Bu ne saçma sapan aptalca haber ya. Yani her yönetime yakın olan yaptığı haberlerin çok azı karavana çıkan adamın yaptığı habere bak ya. Ulan yönetim futbolcusuna başka futbolcu arattıracaksa arattırır ama bunun haber olması ne saçma iştir arkadaş. Yani plan proje gibi "arattıracak son aşama bu" vs diye haber olur mu ya. Ayrıca koskoca Beşiktaş futbol direksiyonu bu adamı ikna edememiş de gabriel paulista edecekse vay halimize. "Su çok güzel sen de gelsene" tarzı milyon euroluk transfer mi olur gözünü seveyim yönetim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/bjkshitpost/status/1817274865646211499

Demin kızdığım konunun üstüne geldi Beşiktaş ın sosyal medyası bunun gibiler işte  bunlara prim veren taraftarda bizim taraftarımız işte şunu gs li yapsın onların taraftarı twiterını kapattırır. Bizimkiler takip edip twitter da görmeyenlere de benim gibilere taşır algı yaratır işte bundan kaybediyoruz.
Mevzu Asensio iyi midir 9 m eder mi etmez mi konusu değil Beşiktaş 9 m veremez algısı Beşiktaş 3. takım algısı kim bu tanımam etmem sen yöneticimisin kulüpte başkan mısın da Beşiktaş ın ağzıyla konuşuyorsun. bunu takip eden de buraya taşıyan da bilerek veya bilmeyerek Beşiktaş a zarar veriyor. Bu Asensio yarın öbür gün gider başka takıma 3 m a falan bize de buna benzer ortak oldukları menejerlerin oyuncularını önce duyum diye paylaştırır taraftardan iyi tepki gelirse sonra da kitlerler bize. Rebiç tarzı falan. Taraftarda transfer yaptık diye sevinir.

levitate şahsına değil yanlış anlama lütfen. hatta tam örnek oldu üstüne teşekkür ederim.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca mac icinde top bizdeyken 3'lunun bir cok versiyonunu denedi, mesela ilk golumuzde 3-5-2 gibi Semih-Immo forvette (yukaridaki dizilis), Mausaku-Rashica kanat gibi durdu. Bazen de 3-4-3 yapip Semihi sol kanata cekti. Hocanin boyle degisik alternatifleri denemesi, takimin da cogu zaman dogru dizilmesi, savunma-hucum gecislerindeki pozisyonlarina akislari beni cok sasirtti acikcasi. Topu kazanma suremiz cok iyiydi, birazcik tempoyu arttirdigimiz gibi iki uc pasla pozisyon bulduk. Rashicadan hucum katkisi almadan da hucumu kurtarabiliriz, ama savunmanin kalitesinin kesinlikle arttirilmasi lazim, saglam bir sol stoper bizi potaya sokar, bekleri upgrade edebilirsek mayisa kadar oynariz.

Asla katılmıyorum rashica'dan hücum katkısı almadan asla bu takım iyi bir hücum takımı olamaz olmayacak da çünkü bunun cok temel bir sebebi var orta saha merkez ikilisinin hücum katkısı yok, ne gedson ne de musrati senede 5 gol/asisti geçebilecek oyuncular değilken nasıl 3 kişiye indirgeyebiliriz hücumu? Zannediyor musun ki 10 kişi kapanan anadolu takımını semih ciro rafa ile açabilsin bu takım?

Rashica'dan gayet de hücum katkısı bekliyorum ben hele ki oyun sol tarafa yığılmışken sağ çizgide top beklemekten fazlasını vermeli rashica, hatta şöyle söyleyim bizim oraya cok baskın bir oyuncu almamız gerekiyor, çizgiye basıp oyun genişletecekse kesinlikle bu oyuncu rashica olmamalı. Rashica savunma arkası koşusu atan rakip bekini bu anlamda yıpratan ekstra olarak da defansa çok yardım eden bir oyuncu ama yetenek seti çok düşük oyuncu, içerde kimse olmasa bile orta yapabilir rashica çünkü kafasını toptan çok nadir kaldırıyor ve adam geçme meziyeti yok. Bu oyuncuyu jeremy doku/ jack grealish gibi kullanamaz kullanmamalı hoca çünkü en ufak kreatiflik belirtisi yok tamam planı iyi ama personelinin öyle bir mahareti yok umarım bunu görmekte geçen seneki hocalar gibi geç kalmaz.

Çevrimiçi Serdar3444

Gedson olmassa ortasahamız çökerdi diyen (...) yorumlar gördüm. 200-250 milyon değerindeki kadroları olan takımlarla şampiyonluk yarışına gireceksek, 1.lig takımına karşı çöken orta sahayı gedson ayakta tuttuysa vay halimize.. Maç boyunca 2 dik pas attı, biri asistin asistinden gol, diğerinide semih harcadı. Beşiktaş’ın 8 numarası bunu 90 dk. boyunca sürekli yapmalı, sürekli oyunun içinde olmalı, yapamıyorsa zaten bu takımda işi yok, hücumda 1 kişi eksik bırakmayacaksın, pas oyununda olacaksın, hücumda pozisyona gireceksin, koşamayan salih bile 6 numara oynarken pozisyona giriyor, her topu geri yana oynayıp, pas almamak için saklanmayacaksın. . 1.ligin vasat takımına 2dripling ve bir kaç kritik müdahele futbolu bilmeyenlerin gözünü boyar ancak.. bu takıma acil box to box 8 şart. Tabi daha önce 2 bek 1 kanat ve 1 sol stoper lazım. Rakibinin birinde fred diğerinde torreira var adamlar komple orta saha. Bizde musrati öne iyi savunma pamuk, gedson geri iyi ileri pamuk. Pas oyunu oynayan sadece rafa ve immobile var, rashica ve semih’in çapları yetmiyor ayak uydurmaya, gedson zaten yok ortada, paulista ve musrati’nin süpriz uzun pasları destek oluyor sadece. Süper lig takımları boş alan bırakmayıp otobüs çekiyorlar, rafa şapkadan tavşan çıkarmassa vay halimize… gününde olmassa geçen seneki gibi neden pozisyon üretemiyoruz diye kafamızı vururuz!!
Rakipleri çokta büyütmeye gerek yok, elimizde de fark yaratacak sadece rafa yok, iyi bir atak kadromuz var ve kadromuz tamamlanınca, lig ilerleyip taşlar yerine oturunca göreceğiz, geçen sene sorun büyüktü, plansızlık ile birlikte vizyonsuzluk vardı, takımda bazı mevkilerde hiç adam yoktu, bazı mevkilerde kör, bazı mevkilerde hem kör hem topaldık. Bazı mevkilerde ise çokta kötü değilsekde  takım dağıldı mı toplamak çok zordur. Biz geçen sene şanzımanı tümden dağıttık araba artık gidemedi...
Bir  yarışa girilecek ama 250 milyon euro'luk aptalca kurulmuş kötü kadrolar bunlar, fenerde fark yapan 3 topçu var, osai, Fred ve ferdi, gerisi çokta parlak top oynayamıyor.... El nesiri öyle çok büyük topçu felan değil bana göre...
Cincon da da toreyra falan yoklukta abdurrahman Çelebi, sadece kalecileri ve forvetleri çok iyi, ben öyle elit bir topçuları olduğunu düşünmüyorum.
Avrupa'da nasıl rezil oldular gördük...Lig o kadar kötüydü ki, birşey yapabilir gibi göründüler. Beşiktaş maçında da fener maçında da top felan oynamadılar. Hakemler ittirmese görürdüm ben o kel tavukları. Hakemler fenerede düzenli penaltı verdi. Beşiktaş'a sadece selam veren hakemler ikisini de net kolladılar.
Ben beğenmediğin Gedson seviyesinde orta sahalarını göremiyorum... Düşen tiyatrocu tavuk Toreyra dahil. Komşunun tavuğu bize  kaz görünmesin, hepsi gürültülü tavuk gibiler hemde kel tavuk. Onları bu sene nasıl "bıkbık"lattıracağız hepsi görecek...
Sadece 250 milyon euroluk kadro olunca iş bitmiyor...Hatta başlarında Morinho da olsa görecekler...
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 02:47:22 Serdar3444 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Kanatta racisha güvenilip yola çıkılmaz bekte masuaku swenson güvenilip yola çıkılmaz stoperde paulista dışında güvenecek kimsede yok solda Semihe güvenerek yola çıkılmaz bu çocuğun iş yapacağı yer ceza sahası forvet yada ikinci forvet bana kalsa orta sahadada gedson ve musratiye güvenip yola çıkılmaz ama diğer taraflar daha elzem iki stoper iki bek bir sağ bir sol kanat birerde altı sekiz numaralara alternatif oyuncu almamız lazım.

Stopere Emirhan alındıysa merihde alınabiliyorsa işimizi görürler Merih senelerce orta sahaya çıkarak oynadı zaten oyun kurma işi bir marcelo olmasada yapabilir diye düşünüyorum hem oyuna sertlikte katar iyi olur. Muciyi satsak rafanin yedeği yok gedson satsak yedeği yok musratiye birşey olsa altı numara yok bu kadar yoklukta yine transferde geç kaldık demektir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Bu rafa acayip birşey parkta yürür gibi dripling yapıp adam geçiyor hücum hattında usta ayaklar olunca ceza sahasına pas kaliteside artıyor eleştirilen masuakunun asisti mükemmeldi rafanın raşitsaya verdiği pas onunda rafanın arkasında bomboş immobileyi topla buluşturması  ükemmel pastı girmedi immobile marke edilmesi çok zor bir oyuncu bir anda sıyrılıp boşta kalabiliyor akşam altı net pozisyonu kaçırdı daha oynadığı ilk maçta altı net pozisyona girmesi rakipler için büyük tehdit birde rafaya acayip alan açıyor eğer seri ve golcü bir kanat alırsak bu hücum hattı durdurlmaz olur musrati eleştiriliyorda paolistanın yanına oyun kurucu stoper gelirse musratide savunma işi düşmeyecek savunma hattı ileri çıkacak musratide rakip sahada oynayacak ben savunma zaafı vereceğimizi sanmıyorum bize acil stoper sağ bek ve kanat lazım üç oyuncu gelsin bu takım tam olur bonkörlük yaparsak bir kanat bir bek daha olabilir
Ben takımdan genel anlamda memnun kaldım ne yaptığını bilmeyen takımdan ne yaptığını bilen bir takıma dönüşmüşüz ama takım hazır değil ve yükleme yapılıyor takıma akşam oyuncular ilk kez bir arada oynadı immobile bir ara sol açık oynadı semih forvete geçti
Ama hoca oyuncu değişikliğini mustafa immobille yapıyor mustafa çıkarınca çiro sokuyor çiro çıkarınca mustafa sokuyor
Biraz sabır takım böyle kalmayacak takviye olacak elbet ama elde iskelet var ve oyun planı inşaa ediliyor gelen oyuncu pazılın parçası gibi sisteme dahil olacak kampa iskeleti yetiştirdik derken anlatılmak istenen buydu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Öncelikle senin kadronun gerçekçi bir kadro olmayışı sadece oyuncularla alakalı değil hocam. Şuan takımda zaten bir yabacı sorunu var takdir edersin ki, bu kadar oyuncuyu değiştirmek ilk olarak mümkün değil. İlaveten senin şuan sıfırdan 11 kurman hem yabacıların yağlı sözleşmelere sahip olup bir de epey fazla oluşundan hem de genel ekonomi de bu kadar bonservisi yüksek oyuncuya bir de süper lige gelsin diye yüksek maaş vermek gerektiğinden olası değil. Biz bize konuşurken kurduğun kadroyu elbette burada ki hemen herkes onaylar ama iş teoride böyleyken pratiğe gelince bak abu, rebic gibileri geç daha onana, muleka gibi nispeten para edecek adamları gönderemiyoruz. Mesela bu sene bizim kaleyi yabancı birine bırakıp Merti 2.kaleci yapma lüksümüz yok, Musrati gibi zaten taş gibi geriden oyun kurmayı sağlayacak 6 numarayı bir anda geride emniyet kemeri olacak bir oyuncuyla değiştirme lüksümüz de yok, santrafor yok bu olmadı diyip değiştirme lüksümüz de yok. Bizim elimizde iş yapabilecek olanlardan faydalanıp bu sene yarışmacı - ilk 2- bir kadro kurup Avrupada bir şeyler yapabilmemiz gerekiyor. Yoksa inan bana abim benim senin istediğin kadroyu senin kadar Beşiktaşlı bizler de isteriz.

Dalga geçmeden yazdığın için teşekkür ederim öncelikle,  bugün son maçta hocanın oynatmaya çalıştığı düzen üzerinden oyuncu isimlerinden değil oyuncu profili üzerinden elimdeki kendi listemden ligin dinamikleri kafamdaki oyun tarzı (Beşiktaş a yaraşır) tercihime göre yazdım bu kadroyu ve bizim şartları zorlayarak yapabileceğimiz maksimum kadro gibi düşün zaten sorun bu bu oyuncular olsun ille şart değil ki Beşiktaş Türkiye nin en çok zengini olan takım biz alamıyorsak bu adamları hiçbir kulüp alamaz normal şartta ekonomik sorun varsa bir tek bize mi var gs İcardi ye 20 m verebilir biz Asensio ya 9 m veremeyiz mi yani, bu yazdığım ve buna benzer seviyede ki oyuncular almadığımız için aynen yukarıda saydığın vasatlardan kurtulmaya çalışıyoruz ekonomimiz kötü olduğu için benim dediğim tarz kadro kurmaya çalışmalıyız. İkimiz de hatta çoğu kişide hangi mevkilere transfer şartoğlu şart biliyor zaten evet Kaleci bence de en sona kalabilir çok daha öncelikli lider stoper bekler ve kanatlar var. Yabancı sınırı yok artık bildiğim 11 de zaten olsa da Semih hariç direkt 11 e yazılacak net oyuncumuzda yok. İmmobile varken Semih i de yazmam ne kadar sevsemde Santrafor değiştirmeyi hiç düşünmedim aksine onu en verimli kullanabilmek için ve diğer avantajları için birçok eksiği tek oyuncuyla kapatabilmek için Talisca yı belirttim. Musrati iyi oyuncu ama hücümcu ve orada kalabalık oynayacaksak yumuşak ve ağır kalacak Gedson olursa da fizik gücü iyi ama ileriye iş yapacak oyunculara pas sorunumuz olacak.

Şimdi biz elimizdekileri satamıyoruz diye transfer yapmayacaksak veya onlar gibi düşük profil yapacaksak eldekilerin parasını verip yollayacağız yerine aldıklarımızı da öbür sene yollamaya çalışacağız ne değişecek.  futbol çok basit oyun atanın tutanın iyi olacak. İskeletin sağlam olacak. Rakiplerin kadrosu ortada hakemler yanlarında bizim ise karşımızda 100 puan 100 gol falan oldular. Tff değişse de çok fazla beklentiye girmeyelim diğerinin laciverti geldi gs nin arka bahçesi ts li olan, Yani bizim de şampiyon olmamız için maksimum 30 gol yiyip 80 + gol atmamız lazım basit hesapla yoksa şampiyonluk olasılığı yok çıtayı ona göre koymak lazım kendimce kadromu da o yüzden yüksek tuttum. Rashica yı satamadık kalacak Svensson idare eder Paulista geldi Colley yeter Masuaku nun keyfi gelebilir Amir pas atabilir Hasiç şut atabilir  Muleka beklere g.tünü dayar mücadele ediyor Bahtiyar joker Necip kaleye geçer diyeceklerse :D şampiyon olamayıp cl ye gidemedikten sonra rafa silvaya da gerek yok o kadar maaşa, immobileye de gerek yok 15 m bonservisle yedek transfer etmeye de gerek yok yönetimin gidişini çözemedim paulista da kızdım önce asıl lider stoper lazım önce vs  diye ve devre arası transferlerine göre veya semih üzerine takımda yapmayacaklar dedim rafa ve immobile hamlelerinden sonra benim kadro gibi kadoya gidecekler diye umutlandım ama şuan durdular ve yine yedeğe can keleş üstüne öncelik olmayan isimler vs her tuşa basıyorlar bilinçsizce gibi geldi kadroyu paylaştım çünkü oradaki isimler birkaç güne sosyal medyaya ve dolaylı olarak yönetime gidiyor. Uykum gelmese liste paylaşır mevki mevki detaylı yazardım tahmin üzerine yoksa anç gibi menajer tuzaklarına düşecekler sosyal medya yüzünden rafa ve immobile transferleri suya düşüp boşa gidecek musrati muci gedson semih  gibi oyuncularımzın değeri düşecek diye korkuyorum. Kesinlikle alınabilecek en iyi oyuncuları istemeliyiz bu dönem yönetime rahat verilmemeli yeni onanalar mulekalar gelmesin diye.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/bjkshitpost/status/1817274865646211499
Bu takımın hücumda aradığı oyuncu hem şutör hem oyun kurucu ayrıca 9 milyon verirler Di Maria'ya buna yakın paket sundular büyük ihtimal oyuncu gelmek istemiyor Türkiye'ye

Çevrimiçi Samet Ç

Robert Renan, Asensio ve Emirhan çözmek lazım

Etiketler: