3 tane oyuncu ile bahar gelmez.Rafa-Immobile-Paulista
Bu ayarda en az 4 tane daha adam lazim ilk 11 icin.Yedekler icinde vasat olmayacak oyuna sonradan girip oyunun kaderini degistericek adamlar lazim.
Semih kilicsoy satilmali cunku kendisi orjin sol kanat degil santrafor oyuncusu.Santraforda kendisine sans gelecegini dusunmuyorum.Bize transfer icin kaynak da lazim yerine mustafa hekimoglu geliyor.
Benim gozumde kadro suan icin boyle `x` olan yerlere adamlar lazim.
Mert
x Paulista x x
Musrati x
x Rafa x
Immobile
Svensonn cok duz oyuncu hocanin oyun planinda tavernier gibi oyuncular lazim.
Sol stoper cok elzem omarin ayaklari fecaat montero dusunulmuyor emrecan begenilmiyor.En onemlisi sol ayakli ayaklari iyi sol stoper.Yerli yabanci farketmez.
Sol bek masuaku cok fazla calima giriyor ve devamliligi yok surekli sakat zaten bunlar olsa aston villa birakmazdi ona guvenilip yola cikilmaz cok net bir sol bek lazim ve en onemlisi yedegide lazim alt yapi oyuncumuz o bolgede vasat.
Gedson hizi var calim yetegeni var ama daha oncede soyledim futbol akli kit nerde ne yapmasi gerektigini bilmiyor pas oyununa yatkin degil hoca gedson ve rafanin hizini gorunce kontra atak futbola bile donebilir.Bize pasor bir 8 numara lazim talibi varsa satilmali mutlaka yerine 8 numara alinmali.
Sol kanat olmazsa olmazlarin arasinda geliyor elimizde orjin 1 tane sol kanat yok.Tasima suyu ile degirmen donmez.Rafa silva ve immobileye yardimci olacak bir kanat oyuncucusu alinmasi gerekiyor.O bolgede muleka,semih,muci filan olmaz.Rafa silva orda oynayabiliyor diyenler olacaktir ama bence hayir rafanin en etkili oldugu bolge orta saha forvet arkasi gole yakin pozisyon.
Sag kanat rasitsa soru isareti benim gozumde bu sene iyi basladi ama halen yetersiz orayada oyun kuran ghezzal tarzi bir kanat lazim.Rasitsa daha cok oyuna sonradan girip geride olan takima karsi etkin olabilecek bir oyuncu profili.
Satilmasi gerenler : Amartey,omar,Montero,Emrecan uzunhan,Bahtiyar,Masuaku,Onur Bulut,Svensonn,Onana,Gedson,Alex Oxled,Tayfur,Rebic,Hasic,Muleka,Aboubakar.
Satilanlar giderse mevcut yabancilar : Paulista,Musrati,Amir,Muci,Rasitsa,Rafa,Immobile (7) *7 oyuncu daha hakkimiz var ( Sag bek,Sol bek,Sol stoper,8 numara,Sol kanat,Sag kanat,Yabanci pivot santrafor) 7/7