2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095931 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Rakipleri çokta büyütmeye gerek yok, elimizde de fark yaratacak sadece rafa yok, iyi bir atak kadromuz var ve kadromuz tamamlanınca, lig ilerleyip taşlar yerine oturunca göreceğiz, geçen sene sorun büyüktü, plansızlık ile birlikte vizyonsuzluk vardı, takımda bazı mevkilerde hiç adam yoktu, bazı mevkilerde kör, bazı mevkilerde hem kör hem topaldık. Bazı mevkilerde ise çokta kötü değilsekde  takım dağıldı mı toplamak çok zordur. Biz geçen sene şanzımanı tümden dağıttık araba artık gidemedi...
Bir  yarışa girilecek ama 250 milyon euro'luk aptalca kurulmuş kötü kadrolar bunlar, fenerde fark yapan 3 topçu var, osai, Fred ve ferdi, gerisi çokta parlak top oynayamıyor.... El nesiri öyle çok büyük topçu felan değil bana göre...
Cincon da da toreyra falan yoklukta abdurrahman Çelebi, sadece kalecileri ve forvetleri çok iyi, ben öyle elit bir topçuları olduğunu düşünmüyorum.
Avrupa'da nasıl rezil oldular gördük...Lig o kadar kötüydü ki, birşey yapabilir gibi göründüler. Beşiktaş maçında da fener maçında da top felan oynamadılar. Hakemler ittirmese görürdüm ben o kel tavukları. Hakemler fenerede düzenli penaltı verdi. Beşiktaş'a sadece selam veren hakemler ikisini de net kolladılar.
Ben beğenmediğin Gedson seviyesinde orta sahalarını göremiyorum... Düşen tiyatrocu tavuk Toreyra dahil. Komşunun tavuğu bize  kaz görünmesin, hepsi gürültülü tavuk gibiler hemde kel tavuk. Onları bu sene nasıl "bıkbık"lattıracağız hepsi görecek...
Sadece 250 milyon euroluk kadro olunca iş bitmiyor...Hatta başlarında Morinho da olsa görecekler...
torreira hem her yere basıp, hem de pas yapan, top alan, kilit pas atan, asist yapan bir oyuncu. Adamın yanında mertens önünde icardi pas yapa yapa gidiyorlar, yetmiyor solstoperlerinide orta sahaya çıkarıp pas varyasyonu yapıyorlar. Fred bambaşka bir seviye zaten, hem dripling hem savunma hem hücum yapıyor adam. Anadolu maçlarımız tıkanınca, rafa’nın tavşan çıkarmasını yada duran top bekleriz artık. Josef ve atiba bunu 6 yaparken yapıyorlardı, ceza sahasında pozisyon alıp kritik goller atıyor asist yapıyorlardı. Gedson’un kendini geliştirmesi, denemesi, uğraşması elzem. Ben eli havada geriye dön işareti yapan gedson değil, önüne bakıp dikine pas atan, hücumda ceza sahasına konuşlanıp boşa koşu atıp pas isteyen gedson görmeliyim. Biz ligde kapanan, boş alan bırakmayan sert anadolu takımlarıyla oynayacağız. Hücumda ceza sahasına yanaşması lazım. Tabi Gedsondan Önce dokunulması gereken çok yer var. sol stoper en elzemi, sağ ve sol bek, oyun kurucu kanat.. şu pozisyonlar halledilirse  bir shaparenko cuk oturur oraya. Hem savunma yapar hem hücum, anadolu takımlarına kontrolü eline alır sahalarına hapsedersin.. (dipnot: hücum saha dizilişinde 3-5-2’ye dönüyormuş takım, bi arkadaş paylaşmıştı üstte, birkaç yorumda daha gördüm çift 6’ya dönüyoruz zannedersem, musratinin yumuşaklığını gedsonla kapatıyor hoca. dizilimden bakınca şu oyunda denklemi bozan musrati oluyor aslında, josef atiba gibi bir 6 olsa, savunmacı 8 gedson’a da ihtiyaç olmazdı. Hakkımızda hayırlısı bakalım..)
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 09:20:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Bu arada sağ bek için zeki çelik haberleri çıkmış. Dünde balcı haberleri vardı. Her defasında daha kötüsünü buluyorlar bek için. Helal olsun. Fark yaratacak beki taraftar harici kimse düşünmüyor sanırım.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 09:11:00 gokhans ]

Çevrimdışı hanzadeoglu

Forumu imkan olduğunda takip ederim ilk defa yazma gereği duydum. Taraftarımız maalesef romantik davranarak takımın geleceğini etkiliyor. Dün ki maçta takımın en çok aksayan oyuncusu Semih’ti. Düzelecek falan güzelleşeler yapar isek bu senede hüsran yaşarız. Bir diğer sıkıntı da Mustati. Top kapamayan 6 numara olur mu yahu. Adam çok yavaş, çok hantal, hiç seri değil. Bir kaç uzun pas atıyor diye 6 numara oynatılmaz. Musrati’nin 6 oynadığı hiç bir maçta Beşiktaş baskılı oyun oynayamaz. Top kapma süremiz çok uzar. Dün ki zayıf rakibe karşı bile tek bir dönem top kazanamadı. Acilen 6 Numara lazımmm

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Robert Renan, Asensio ve Emirhan çözmek lazım

Renan 31.12.2024 tarihine kadar Internacional oyuncusu

Çevrimdışı Ravenman

Renan 31.12.2024 tarihine kadar Internacional oyuncusu

Ozaman Renan'ı bonservissiz alırız, çünkü 6 aydan az kalmış sözleşmesi.

Çevrimiçi Samet Ç

Ozaman Renan'ı bonservissiz alırız, çünkü 6 aydan az kalmış sözleşmesi.
Zenit'in topçusu orada kiralık

Çevrimiçi Samet Ç

Şu savunma ve net lazım olan sağ kanattaki oyun kurucu eksikleriyle süper kupa alırsa hoca büyük iş yapmış olur bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya

Çevrimiçi Serdar3444

Arka arkaya yazmayı istemem ama son bir şeyler yazayım, Semih forvet oynatılmadığı sürece sırıtacak, pozisyonunu doğru alamadığı için eleştirilecek, bir türlü olmayacak. Bunu daha önce de yazdım ve fikrim değişmedi. Yedek oturt ama forvet dışında bir yerde oynatma Semih'i, sol açığa falan evrilemez, buna fiziği ve mentalitesi müsait değil. Orta saha sol kanat olmaz Semih'ten. Bu kiloda bu kas kütlesiyle olmaz. Adamı sıfırdan başlatmak lazım. Sol kanat ya da orta sahaya evrilmesi için en başta en az 10 kilo vermeli Semih. Israr edersen de sadece çocuğun moralini bozarsın, gelişimini engellersin, çocuğu aşağı çekersin.
Tekrar olacak ama Gedson bu ciğerin üstüne azıcık akıl azıcıkta teknik koyabilse zaten İngiltere'den gelmezdi, ya Liverpool ya da city görürdü. Elimizde ki iyi bir değerdir Gedson. Mevcuttan maksimum yararlanmaya bakmak lazım.. Muadilini bulamayız.
Toreyra ya tavuk dememin nedeni, hem ikili mücadelesi zayıf, vitaminsiz hemde bıkbıklayan sahtekâr, kendini ne zaman yere atacağını hesaplayarak oynuyor. Ben hakem olsam iki sarı verir atarım her maç, hakemler hakem değil ki. arif Erdem'in versiyonu, tek bir artısı var oda yeteneği değil oyun zekası, toplu oyunun hep içinde ama öyle harika bir adam felan değil. Bu sene hakemler Gedson'un yaptığı atlama numaralarını yemedi çünkü MHK da mimlenmiş Gedson, ki haklılar ama bu toreyra Gedson'un çok daha numaracısı, her numarasını yiyorlar. MHK tek kelime etmiyor, etmezdi de.
   Musrati evet ağır dönüşleri zayıf ama nerede duracağını çok iyi biliyor ve Öyle yanından yürüyerek felan geçende yok, zamanlaması iyi, ayağını ne zaman uzatacağını çok iyi biliyor. Asıl sorun bence  colley, son adam bu kadar sakar ve ağır olamaz. Hummels 'ide sırf bu hantallığı için hiç istememiştim. Çünkü zaten yeterince hantalımız var. (Masauka da hantal ve hepsi aynı bölgede.) Stoperde bence hız olmazsa olmaz. Son adam. Kadro matematiği iyi yapılırsa bence musrati bize bu oyun zekası ile çok daha yukarılarda bir oyun izletir.
Bence iyi gidiyor her şey, transfer aklımızın çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Eksiklerde her maç gözümüzü yeterince kanatıyor, yönetimde görüyordur inşallah.
Böyle Aynı şeyleri yazdığım için son bir kere yazıyorum.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 11:59:11 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'un sözleşmesi de buna benzermiş

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Demir

bu kontratı yapan adamlar, bu kulübü yönetti. Fıkra bu kadar!!
Zamanında hocadan önce yönetim gitsin derken valeriancı ilan edildik. Şimdi bizi valeriancı ilan eden kişiler Anç ye sitem ediyor. Özellikle sosyal medyada x'te falan öyle bir kitle var ki baş edilir gibi değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gedson'un maalesef oyun görüşü ve karar verme yetenekleri son derece kısıtlı. Sadece hızlı olmak birşey ifade etmiyor. Kazandığı toptan daha fazla basit top kayıpları ve yanlış tercihleri var. Toptan ne zaman ve ne şekilde ayrılacağını kesinlikle bilmiyor. Talibi varsa satılması taraftarıyım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Gedson'un sözleşmesi de buna benzermiş
onun şartlar nasılmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

onun şartlar nasılmış
Takasta kullanılırsa para ödenecekmiş

Çevrimiçi annoca

Forumu imkan olduğunda takip ederim ilk defa yazma gereği duydum. Taraftarımız maalesef romantik davranarak takımın geleceğini etkiliyor. Dün ki maçta takımın en çok aksayan oyuncusu Semih’ti. Düzelecek falan güzelleşeler yapar isek bu senede hüsran yaşarız. Bir diğer sıkıntı da Mustati. Top kapamayan 6 numara olur mu yahu. Adam çok yavaş, çok hantal, hiç seri değil. Bir kaç uzun pas atıyor diye 6 numara oynatılmaz. Musrati’nin 6 oynadığı hiç bir maçta Beşiktaş baskılı oyun oynayamaz. Top kapma süremiz çok uzar. Dün ki zayıf rakibe karşı bile tek bir dönem top kazanamadı. Acilen 6 Numara lazımmm
bazı oyuncular pozisyon bilgisiyle topa dıkunmasa bile topun kazanılmasından etkilidir. Öyle noktada durur ki rakip topu çıkaramaz kaptırır. Musratide öyle bir tip herkes ikili mğcadeleye girsin koşsun kaysın topu söksün istiyor. Bu özelliklerinin yanında oda olsa bize gelmez veya o özellikte birini bulsak onunda pas dağıtımı pozisyon bilgisi eksik diye eleştiririz.

Çevrimiçi annoca

Semih haberleri inş doğrudur da gider yoksa yazık olucak bizim taraftardan dolayı. Şu gesenin vasat üstü topçusu için ilk maç hiç bir şey yapamdı hayvanlığı diye editler yaptılar biz oyuncuyu yemek için fırsat bekliyoruz. Semih satılır sol tarafa iyi adam alınır özellikle gedsondan top alıp onun pas eksikliğini kapatacak yoksa gedsonuda yiyecekler.

Çevrimiçi kartalizma190399

Arka arkaya yazmayı istemem ama son bir şeyler yazayım, Semih forvet oynatılmadığı sürece sırıtacak, pozisyonunu doğru alamadığı için eleştirilecek, bir türlü olmayacak. Bunu daha önce de yazdım ve fikrim değişmedi. Yedek oturt ama forvet dışında bir yerde oynatma Semih'i, sol açığa falan evrilemez, buna fiziği ve mentalitesi müsait değil. Orta saha sol kanat olmaz Semih'ten. Bu kiloda bu kas kütlesiyle olmaz. Adamı sıfırdan başlatmak lazım. Sol kanat ya da orta sahaya evrilmesi için en başta en az 10 kilo vermeli Semih. Israr edersen de sadece çocuğun moralini bozarsın, gelişimini engellersin, çocuğu aşağı çekersin.
Tekrar olacak ama Gedson bu ciğerin üstüne azıcık akıl azıcıkta teknik koyabilse zaten İngiltere'den gelmezdi, ya Liverpool ya da city görürdü. Elimizde ki iyi bir değerdir Gedson. Mevcuttan maksimum yararlanmaya bakmak lazım.. Muadilini bulamayız.
Toreyra ya tavuk dememin nedeni, hem ikili mücadelesi zayıf, vitaminsiz hemde bıkbıklayan sahtekâr, kendini ne zaman yere atacağını hesaplayarak oynuyor. Ben hakem olsam iki sarı verir atarım her maç, hakemler hakem değil ki. arif Erdem'in versiyonu, tek bir artısı var oda yeteneği değil oyun zekası, toplu oyunun hep içinde ama öyle harika bir adam felan değil. Bu sene hakemler Gedson'un yaptığı atlama numaralarını yemedi çünkü MHK da mimlenmiş Gedson, ki haklılar ama bu toreyra Gedson'un çok daha numaracısı, her numarasını yiyorlar. MHK tek kelime etmiyor, etmezdi de.
   Musrati evet ağır dönüşleri zayıf ama nerede duracağını çok iyi biliyor ve Öyle yanından yürüyerek felan geçende yok, zamanlaması iyi, ayağını ne zaman uzatacağını çok iyi biliyor. Asıl sorun bence  colley, son adam bu kadar sakar ve ağır olamaz. Hummels 'ide sırf bu hantallığı için hiç istememiştim. Çünkü zaten yeterince hantalımız var. (Masauka da hantal ve hepsi aynı bölgede.) Stoperde bence hız olmazsa olmaz. Son adam. Kadro matematiği iyi yapılırsa bence musrati bize bu oyun zekası ile çok daha yukarılarda bir oyun izletir.
Bence iyi gidiyor her şey, transfer aklımızın çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Eksiklerde her maç gözümüzü yeterince kanatıyor, yönetimde görüyordur inşallah.
Böyle Aynı şeyleri yazdığım için son bir kere yazıyorum.

Garip bir sekilde fikirlerimiz tamamen uyusuyor.
Semih bekledigim gibi solda olmuyor, olmayacak. Oynarsa istatistik yapar falan ama asla tatmin etmez, maksimum performans vermez.
Bana gore 25-30 gol 30-35 milyon euro piyasa degeri potansiyeli olan cocugu bu sekilde koreltecegiz, bu sekilde olacaksa yedek otursun daha iyi.
Zaten bu 4-2-3-1 israri niye onu zaten anlamiyorum. Gercek anlamda 1 tane kanat oyuncumuz var. Normal sartlarda 3 tane daha kanat alman lazim aslinda, taraftar 1 sag onle hal olur zannediyor ama o da olmaz. Rashica disinda o mevkideki oyuncularin tamami (Semih, Muci, Muleka, Onur, Mustafa) devsirme. Hadi 4. opsiyon devsirme olsun ama yine 2 tane kanat aslinda elzem.

Cift forvete donmek cok sey cozer ama hazirlik maclari itibariyle emareleri yok. Sag on alinmazsa hoca’nin donecegini bilsem hic sag on alinmasin 4-3-1-2’ye gecelim derim. En azindan forvetlerimizden maksimum performans aliriz, Rashica daha faydali olacagi sagbek veya sag ic’te oynar ve Musrati+Gedson da rahatlar.

Gedson konusunda da sana katiliyorum. Taraftarimiz garip bir sekilde takti kendisine, bu sekilde kafalarda yer edinmis oyunculardan hayir geldigini pek gormedim. Dun mesela 2. gol oncesi herkesin elestirdigi seyi tam olarak yapti ama yine yaranamadi. Niye herseye bu kadar negatif yaklasiyoruz anlamiyorum. Niye Gedson bu kadar top kullanmak zorunda kaliyor diye tartisacagimiza niye Gedson cok iyi pasor degili tartisiyoruz. Taraftarimiz ciddi ciddi Gedson gidince Gedson kadar top kapan, tempolu, top tasiyan ve ustune iyi pas yapip bitiriciligi olan oyuncu gelebilecegini dusunuyor. Bu oyuncularin fiyati 40 milyon euro zaten. Anlasilmayan sey; biz City degiliz, oynadigimiz lig Premier League degil. Alt tarifi Turkiye liginde oynuyoruz. Rakiplerin 90% oyun zekasi yerlerde Afrikali topculardan veya kalitesi yerlerde yerlilerden (40 kilo Emre Kilinc falan) olusuyor.
Bunlari alt etmek icin herseyi yapan, dunya’da zaten epi topu 10 tane bulabilecegin herseyi yapan 8 numara mi lazim yani? Gedson giderse alacagimiz pasor 8’in temposu yerlerde olur. Temposuz Musrati’yle de artik orta saha’yi 20 dakikada geceriz, kontra ataklarda rakipler vizir vizir gecer orta sahamizi. Istedigimiz bu mu yani? Komsu’nun tavugu kaz gorunurmus, rakiplerimizde ovulen Torreira ve Fred’i de yerin dibine sokarim o kadar mukemmeliyetci bakiyorsun. Ikisi de hava toplarinda 0, ikili mucadelelerde yok, 6 numara’yi doldurmuyor tek basina mesela Jozef gibi, yaninda oyuncu istiyor. Torreira’nin hucuma katkisi sifir, 2 senede neredeyse golu asisti yok. O zaman onlar da cop. 

Çevrimiçi kartalizma190399

torreira hem her yere basıp, hem de pas yapan, top alan, kilit pas atan, asist yapan bir oyuncu. Adamın yanında mertens önünde icardi pas yapa yapa gidiyorlar, yetmiyor solstoperlerinide orta sahaya çıkarıp pas varyasyonu yapıyorlar. Fred bambaşka bir seviye zaten, hem dripling hem savunma hem hücum yapıyor adam. Anadolu maçlarımız tıkanınca, rafa’nın tavşan çıkarmasını yada duran top bekleriz artık. Josef ve atiba bunu 6 yaparken yapıyorlardı, ceza sahasında pozisyon alıp kritik goller atıyor asist yapıyorlardı. Gedson’un kendini geliştirmesi, denemesi, uğraşması elzem. Ben eli havada geriye dön işareti yapan gedson değil, önüne bakıp dikine pas atan, hücumda ceza sahasına konuşlanıp boşa koşu atıp pas isteyen gedson görmeliyim. Biz ligde kapanan, boş alan bırakmayan sert anadolu takımlarıyla oynayacağız. Hücumda ceza sahasına yanaşması lazım. Tabi Gedsondan Önce dokunulması gereken çok yer var. sol stoper en elzemi, sağ ve sol bek, oyun kurucu kanat.. şu pozisyonlar halledilirse  bir shaparenko cuk oturur oraya. Hem savunma yapar hem hücum, anadolu takımlarına kontrolü eline alır sahalarına hapsedersin.. (dipnot: hücum saha dizilişinde 3-5-2’ye dönüyormuş takım, bi arkadaş paylaşmıştı üstte, birkaç yorumda daha gördüm çift 6’ya dönüyoruz zannedersem, musratinin yumuşaklığını gedsonla kapatıyor hoca. dizilimden bakınca şu oyunda denklemi bozan musrati oluyor aslında, josef atiba gibi bir 6 olsa, savunmacı 8 gedson’a da ihtiyaç olmazdı. Hakkımızda hayırlısı bakalım..)

Asist yapabilir dedigin Torreira’nin gecen sene ligdeki asist sayisi 3. Ondan evvelki sene 1. Bunu yaparken bu arada aldigi dakika 3.000 ve 2.420. Bu arada attigi gol sayisi da 1 toplamda 2 sezonda.
Bitiriciligi olmayan sizin dediginize gore berbat Fernandes’in gecen seneki istatistigi 3 gol 3 asist, ondan evvelki sene 3 gol 6 asist. Bunu da 2.460 ve 2.670 dakikada yapmis. Bunlari yaparken Torreira’ya nazaran toplam 60-70 puan fark yemis takimda oynadigini da unutmamak lazim. Ve hakemler tarafindan Torreira’nin ceyregi kadar korunmadigini da dusunmek lazim.
Bu arada Fred de gecen sene Gedson’dan 400 dakika eksik oynayip 3 gol 4 asist yapmis. Bize 50 puan fark atmis deli gibi hucum takiminda yapmis bunu. Gecen sene bizim ne oynadigi belli olmayan berbat takimda olsa ne yapardi Allah bilir.
Tamamen tavuk-kaz olayi baska birsey degil!

Çevrimdışı pinehitman

Dalga geçmeden yazdığın için teşekkür ederim öncelikle,  bugün son maçta hocanın oynatmaya çalıştığı düzen üzerinden oyuncu isimlerinden değil oyuncu profili üzerinden elimdeki kendi listemden ligin dinamikleri kafamdaki oyun tarzı (Beşiktaş a yaraşır) tercihime göre yazdım bu kadroyu ve bizim şartları zorlayarak yapabileceğimiz maksimum kadro gibi düşün zaten sorun bu bu oyuncular olsun ille şart değil ki Beşiktaş Türkiye nin en çok zengini olan takım biz alamıyorsak bu adamları hiçbir kulüp alamaz normal şartta ekonomik sorun varsa bir tek bize mi var gs İcardi ye 20 m verebilir biz Asensio ya 9 m veremeyiz mi yani, bu yazdığım ve buna benzer seviyede ki oyuncular almadığımız için aynen yukarıda saydığın vasatlardan kurtulmaya çalışıyoruz ekonomimiz kötü olduğu için benim dediğim tarz kadro kurmaya çalışmalıyız. İkimiz de hatta çoğu kişide hangi mevkilere transfer şartoğlu şart biliyor zaten evet Kaleci bence de en sona kalabilir çok daha öncelikli lider stoper bekler ve kanatlar var. Yabancı sınırı yok artık bildiğim 11 de zaten olsa da Semih hariç direkt 11 e yazılacak net oyuncumuzda yok. İmmobile varken Semih i de yazmam ne kadar sevsemde Santrafor değiştirmeyi hiç düşünmedim aksine onu en verimli kullanabilmek için ve diğer avantajları için birçok eksiği tek oyuncuyla kapatabilmek için Talisca yı belirttim. Musrati iyi oyuncu ama hücümcu ve orada kalabalık oynayacaksak yumuşak ve ağır kalacak Gedson olursa da fizik gücü iyi ama ileriye iş yapacak oyunculara pas sorunumuz olacak.

Şimdi biz elimizdekileri satamıyoruz diye transfer yapmayacaksak veya onlar gibi düşük profil yapacaksak eldekilerin parasını verip yollayacağız yerine aldıklarımızı da öbür sene yollamaya çalışacağız ne değişecek.  futbol çok basit oyun atanın tutanın iyi olacak. İskeletin sağlam olacak. Rakiplerin kadrosu ortada hakemler yanlarında bizim ise karşımızda 100 puan 100 gol falan oldular. Tff değişse de çok fazla beklentiye girmeyelim diğerinin laciverti geldi gs nin arka bahçesi ts li olan, Yani bizim de şampiyon olmamız için maksimum 30 gol yiyip 80 + gol atmamız lazım basit hesapla yoksa şampiyonluk olasılığı yok çıtayı ona göre koymak lazım kendimce kadromu da o yüzden yüksek tuttum. Rashica yı satamadık kalacak Svensson idare eder Paulista geldi Colley yeter Masuaku nun keyfi gelebilir Amir pas atabilir Hasiç şut atabilir  Muleka beklere g.tünü dayar mücadele ediyor Bahtiyar joker Necip kaleye geçer diyeceklerse :D şampiyon olamayıp cl ye gidemedikten sonra rafa silvaya da gerek yok o kadar maaşa, immobileye de gerek yok 15 m bonservisle yedek transfer etmeye de gerek yok yönetimin gidişini çözemedim paulista da kızdım önce asıl lider stoper lazım önce vs  diye ve devre arası transferlerine göre veya semih üzerine takımda yapmayacaklar dedim rafa ve immobile hamlelerinden sonra benim kadro gibi kadoya gidecekler diye umutlandım ama şuan durdular ve yine yedeğe can keleş üstüne öncelik olmayan isimler vs her tuşa basıyorlar bilinçsizce gibi geldi kadroyu paylaştım çünkü oradaki isimler birkaç güne sosyal medyaya ve dolaylı olarak yönetime gidiyor. Uykum gelmese liste paylaşır mevki mevki detaylı yazardım tahmin üzerine yoksa anç gibi menajer tuzaklarına düşecekler sosyal medya yüzünden rafa ve immobile transferleri suya düşüp boşa gidecek musrati muci gedson semih  gibi oyuncularımzın değeri düşecek diye korkuyorum. Kesinlikle alınabilecek en iyi oyuncuları istemeliyiz bu dönem yönetime rahat verilmemeli yeni onanalar mulekalar gelmesin diye.
Fikrini belirtmiş bir büyüğümsün hocam, dalga geçmem tabii. Türkiye'nin en çok zengini ve pintisi olan takımı olabiliriz. Bize gelince ceplerinde akrep oluyor ne hikmetse ama katılıyorum biz Asensio istiyorsak alabiliriz. Ne yazık ki normalde 5-6 m maaş alıyorsa fazlasını vermemiz de mecburi gibi bir şey. Futbolcuların çoğu 30undan önce ya da kendini kanıtladıktan sonra Türkiyeye gelmek istemiyor. O yüzden farklı şekilde cezbetme ihtiyacı duyuyoruz. Şuan bize acil olarak sağ ön, sol stoper, mümkünse 2 bek sonrasında yine imkan olursa sol kanat ve 8 lazım. Bunlara da sağ ön hariç öyle star transferlere gerek yok bence, çok defa söyleniyor ama doğru yani bize hep yıldız oyuncu değil asker oyuncu da lazım. Onlar da yeterli bi kapasiteye sahip olursa bizi kimse tutamayacak.

Çevrimdışı murat baltacı

Sol kanat alinmayacaksa olmazsa olmaz kondisyonu enerjisi yüksek bir sol bek almamız gerekir. Sağ bekede ayağı iyi oyun kurulumuna etki edebilecek bek lazım aynı şekilde sağ kanatada ghezal tarzı oyuncu lazım oyun kurucu stoperde gelirse baya baya takım olacağız bu bölgelere doğru oyuncular alınırsa musratinin yükü hafifler gedsonunda öyle ikiside parlayabikir
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sefa Kara

3 tane oyuncu ile bahar gelmez.Rafa-Immobile-Paulista

Bu ayarda en az 4 tane daha adam lazim ilk 11 icin.Yedekler icinde vasat olmayacak oyuna sonradan girip oyunun kaderini degistericek  adamlar lazim.

Semih kilicsoy satilmali cunku kendisi orjin sol kanat degil santrafor oyuncusu.Santraforda kendisine sans gelecegini dusunmuyorum.Bize transfer icin kaynak da lazim yerine mustafa hekimoglu geliyor.

Benim gozumde kadro suan icin boyle `x` olan yerlere adamlar lazim.

Mert

x             Paulista        x               x

Musrati          x

x                       Rafa                    x

Immobile

Svensonn cok duz oyuncu hocanin oyun planinda tavernier gibi oyuncular lazim.

Sol stoper cok elzem omarin ayaklari fecaat montero dusunulmuyor emrecan begenilmiyor.En onemlisi sol ayakli ayaklari iyi sol stoper.Yerli yabanci farketmez.

Sol bek masuaku cok fazla calima giriyor ve devamliligi yok surekli sakat zaten bunlar olsa aston villa birakmazdi ona guvenilip yola cikilmaz cok net bir sol bek lazim ve en onemlisi yedegide lazim alt yapi oyuncumuz o bolgede vasat.

Gedson hizi var calim yetegeni var ama daha oncede soyledim futbol akli kit nerde ne yapmasi gerektigini bilmiyor pas oyununa yatkin degil hoca gedson ve rafanin hizini gorunce kontra atak futbola bile donebilir.Bize pasor bir 8  numara lazim talibi varsa satilmali mutlaka yerine 8 numara alinmali.

Sol kanat olmazsa olmazlarin arasinda geliyor elimizde orjin 1 tane sol kanat yok.Tasima suyu ile degirmen donmez.Rafa silva ve immobileye yardimci olacak bir kanat oyuncucusu alinmasi gerekiyor.O bolgede muleka,semih,muci filan olmaz.Rafa silva orda oynayabiliyor diyenler olacaktir ama bence hayir rafanin en etkili oldugu bolge orta saha forvet arkasi gole yakin pozisyon.

Sag kanat rasitsa soru isareti benim gozumde bu sene iyi basladi ama halen yetersiz orayada oyun kuran ghezzal tarzi bir kanat lazim.Rasitsa daha cok oyuna sonradan girip geride olan takima karsi etkin olabilecek bir oyuncu profili.

Satilmasi gerenler : Amartey,omar,Montero,Emrecan uzunhan,Bahtiyar,Masuaku,Onur Bulut,Svensonn,Onana,Gedson,Alex Oxled,Tayfur,Rebic,Hasic,Muleka,Aboubakar.

Satilanlar giderse mevcut yabancilar : Paulista,Musrati,Amir,Muci,Rasitsa,Rafa,Immobile (7) *7 oyuncu daha hakkimiz var ( Sag bek,Sol bek,Sol stoper,8 numara,Sol kanat,Sag kanat,Yabanci pivot santrafor) 7/7

Çevrimiçi tolga1903

Şu masuaku'ya güvenip bunu yedekleyecek oyuncu almazlarsa gerçekten büyük problem yaşarız sezon boyu. Yetenek seti çok üst düzey ama spor ahlakı düşük bir oyuncu masuaku ve yedeğindeki çocuğun da bir numarasını göremedik henüz. Madem sol koridoru komple beke verecek hoca o halde bize ilk seneki rosier lazım. Ha göndermesinler masuaku'yu isterlerse ama çok iyi bir yedeği olmak zorunda.

Etiketler: