2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107470 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Kanatları rashica-masuaku yapıp semihi santraforun yanına atıyoruz, arkalarında da serbest rafa gibi duruyor.
Bu sistemde Colley yerine iyi bir sol stoper şart.
oluyor mu sence kardeşim masukauya güven olmaz rashicadan medet umulmaz bu sistemde 2 sağlam kanat lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Rashica'yı böyle kullanırsan verimli olur ondan bir şeyler yaratmasını beklersen sıradan topçu

Çevrimdışı levitate

Rashica'yı böyle kullanırsan verimli olur ondan bir şeyler yaratmasını beklersen sıradan topçu
o zaman sağ bek işi teoride mantıklı geliyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ACİL iki bek ve sol stoper
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

bu yolun sonunu hiç aydınlık görmüyorum adam gibi futbolcu alıp yama yapma işinden vazgeçmeyi öneririm yoksa 10. haftadan başlarız bazıları kupalara diye başlayan saçma sapan tezahüratlara

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sağ bek hikayesini kim attı ortaya bilmiyorum ama hoca hücumda kullanır onu rotasyonda çünkü elde sayısal olarak kanat oyuncusu yok ayrıca sağ tarafa kaliteli bir kanat alırsan arkasını Svensonn kurtarır ama bu sefer sola Semih'in arkasına yine atletik hücumda kilit açabilecek bir bek lazım Semih tam kanata evrilmediği için bazı maçlarda çok silik gözükecek oradaki olumsuzluğu bu şekil çözebiliriz
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2024, 20:16:20 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

Paulista ile colley arasında çok kalite farkı var. Ben paulista’nın ayağının bu kadar temiz olduğunu bilmiyordum adam bildiğin pas oyununun içinde, uzun pasları falan adrese teslim maşallah. Acil sol stoper lazım.
aynı zamanda lider stoper paslarıda zaten iyi ama renkli yorumcular öyle algı yaptıki duyan kalas önüne geleni biçiyor sanıyor

Çevrimiçi sefaköykartali

oluyor mu sence kardeşim masukauya güven olmaz rashicadan medet umulmaz bu sistemde 2 sağlam kanat lazım
Masuaku yerine de sol bek lazım zaten, bu oyunda en acili sol stoper olduğu için yazdım. Svenssonla bu sezonu oynarız ama sola teknik kalitesi yüksek bir sol bek lazım. Benim ikinci önceliğim de o. Yabancı kontratlardan çıkmadan ileriye hamle yapmak zor.

Çevrimiçi Necmi

Ben en çok hocayı beğendim. Çok net dokunuşlar var.
Gedson bile pas oyunu oynuyor ve çok başarılı.
geçen maçtan sonra bunun tartışmasını yaptım dripling dışında birşeyi yok diyorlardı herhalde maçı izlemediker diye düşündüm tamamen ön yargıyla yorum yapılıyor gedson gs dede rizedede pas oyunu oynuyordu herkes o geçen seneki rezalete bakıp hüküm verdi

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa Ciro'ya çok gol attırır

Çevrimdışı Talisca1903

kanat ve bek almazsak zor biraz bir çiçekle bahar gelmez acil transfer şart en az 6 tane

Çevrimdışı Talisca1903

kanat ve bek almazsak zor biraz bir çiçekle bahar gelmez acil transfer şart en az 6 tane

Çevrimiçi Samet Ç

Alırlar 11'e 4 tane transfer yapsınlar yeter ondan sonra rotasyona kasmak lazım orada da  sıkıntı büyük

Çevrimiçi Mehmet57

Gs macindan once en azindan 1 sol stopper, bir bek ve bir net oyun kurabilen kanat oyuncusu lazim.

Aslinda iki bek lazim. Masuaku guvenilmez, Svensson disiplinli olsa da vasati asamiyor.

Çevrimiçi mayguntr

Goller:

Mustafa yalniz tam bir azman, Cenk out Mustafa in cok keyiflendirdi.

Çevrimdışı levitate

bu yolun sonunu hiç aydınlık görmüyorum adam gibi futbolcu alıp yama yapma işinden vazgeçmeyi öneririm yoksa 10. haftadan başlarız bazıları kupalara diye başlayan saçma sapan tezahüratlara
doğru diyorsun o yüzden acil iki bek transferi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

2 kanat?
bu savunma hattıyla süper kupaya çıkmak intihar olur valla kanatta idare edecek adam bol
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Rashica bu sene net yeni transferi güveniyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/ortacizgicom/status/1814737965274243422

ne yani 2 milyona gelirim mi diyecekti haberin saçmalığına bak

Çevrimiçi annoca

kanat istiyoruz haklı olarak ama gelirse muci yedek olacak. daha canı aldık ayrıca rashica var. mustafanında sık sık şans bulması gerek.

muci satılıp james tavernier (adı bizle çıktı) ile cuyper halledilse takım rahatlar bence

Çevrimdışı Talisca1903

kanat istiyoruz haklı olarak ama gelirse muci yedek olacak. daha canı aldık ayrıca rashica var. mustafanında sık sık şans bulması gerek.

muci satılıp james tavernier (adı bizle çıktı) ile cuyper halledilse takım rahatlar bence
muçi kanatta verimli olmuyor rashicaya güvenilmez kanat şart böyle onun önü kapanmasın bunu oynatalım dersek hata yaparız total kalitemizi rtırmak zorundayız

hain abuşla yeteneksiz mulekayı gönder hekimoğlu kalsın forvet hattında bak bu olumlu 2 işe yaramazın yerine gen forvetimz oynar

Çevrimiçi annoca

muçi kanatta verimli olmuyor rashicaya güvenilmez kanat şart böyle onun önü kapanmasın bunu oynatalım dersek hata yaparız total kalitemizi rtırmak zorundayız

hain abuşla yeteneksiz mulekayı gönder hekimoğlu kalsın forvet hattında bak bu olumlu 2 işe yaramazın yerine gen forvetimz oynar
aynı kanaatteyim kanat elzem ama gelirse muci yedek olacak böyle bir gerçek var. umarım canı almamışlardır eğer kanatta gelirse orada yığılma olucak, ya da gelen hem sağ hem de sol oynayabilmeli

muci satılıp sağ bek ile sol bek halledilse çok iyi olur.

Çevrimdışı blackeagle35

Şu lüzumsuz ekibi göndermeden transfer işi cidden sıkıntı. Bi an evvel Colley abou muleka ile yolları ayırmak lazım. Ox rebic Tayfur vs hiç girmiyorum bile. Sonrasında bek, stoper, kanat ve santrafor alınmalı. Duruma göre 8de bakılabilir ama Amir kullanılacak mı mesela sağlık durumu nasıl onlara da bakmak lazım. Her giden yönetim mutlaka bir enkaz bırakıyor oyuncu anlamında gerçekten çok can sıkıcı.

Çevrimdışı sEuL

Kadro olarak çok gerideyiz rakiplere göre. Ben bu sene başarı beklemiyorum.

Bugün bile 6 transfer birden aciklansa bu adamların birbirini tanıması, hocanın oynatmaya çalıştığı oyuna alışabilmeleri, takıma, klube, lige ayak uydurmaları zaman alır.

Gecmiste sampiyon olan takım kiralik oyuncularıni almakta güçlük çeker ve onemli oyuncularıni kaybederek sezona başlarlardı. Bu sene rakipler uzun suredir beraber oynayan ve oturmuş kadrolarından önemli hiçbir oyuncusunu kaybetmezken - üstüne yetersiz bulduklari oyunculardan kurtulup daha iyilerini aldılar.

Biz düne kadar Zenit’e satmaya çalıştığımız Gedson üzerinden takım iskeletini kurmaya çalışıyoruz. Kadroda düşünmediğimiz Colley, Svenson, Masuaku, Onana, Hasic ve Aboubakar’i zoraki kampa alıp hazırlık maçlarında oynatiyoruz. Yeterli bulmadığımız Svenson’un arkasında bugün sahaya giren Onur var. Bu adam son yarım saatte beni hayattan soğuttu, kaptırdığı ve ayağına dolaşan toplar, adamdaki tedirginlik ve telaş hali sanırsın R.Madrid ile kupa finalindeyiz. İstenmeyen Masuaku’nun arkasında Emrecan, bugün bir tane isabetli pası yoktu.

Yonetime kızamiyorum ama geçen seneden beri kimin gitmesi belli iken ve çalışmaların bir yıl öncesinden başlaması gerekirken - 2 hafta önce Friedel’i getirip gidecek oyuncularla bu arkadaş ilgilenecek demeleri tam bir facia.

Bu sene rekabetçi, sahamıza gelen rakiplerin çok çekindiği ve takım iskeletinin kurulduğu bir sezon olur umarım. Şampiyonluğu bırak, şampiyonluk potasında olmamız bile benim için büyük başarı olur bu sene.

Etiketler: