2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107227 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rachica geldiğinden beri doğru düzgün bir hocayla çalışmadı ki. Arkasında sağlam bir bek oyuncusu hiç bir zaman olmadı. Demek istediğim ileride oynayan adamın aklı geride olmayacak. O konuda kafası rahat olacak yani. Adam sürekli geri koşu atıyordu buda performansının düşmesine büyük etken. Adamın arkası kötü, önü kötü biz bu adamdan nasıl birşeyler üretmesini bekleyebiliriz ki. Aynı durum gedson içinde geçerli. Gedsonun da karar mekanizması kötü olabilir ama iyi bir takımda bu çok göze batmaz diye düşünüyorum.

Bu yazdıklarımdan Rachica sağ kanatı idare eder düşüncesi çıkmasın. İyi bir adam alalım. Hem sağ hemde sol tarafa. Bu ikisini hatta Rafayı da çok rahat yedekler. Kafamız rahat olur yani.
Evet uzun bir süre Rosier'e mobbing yapılıyor teknik direktör tarafından diyerek milletin kafasına yerleştirdin bunu . Şimdi de 1 senedir kırık kollu olduğunu, ameliyat olmadığını bu yüzden performansının istenen seviyede olmadığını söyleyen futbolcu için de düzgün bir hocayla çalışmadı diyerek kaldığın yerden devam ediyorsun. Gedson da o yamuk hoca zamanında performansı tepe yapmamış veya Benfica, Totenham'da da düzgün bir hocaya denk gelememiş. Gedson'dan en fazla verimi alabilecek şekilde oynatabilirsin ama bu sefer de sistemden taviz vermek zorunda kalırsın ve/veya birtakım oyuncular özellikle topu, oyunu hızlı oynamayı seven oyuncular bu durumdan olumsuz etkilenebilir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sağ kanat almayalım o zaman bu rashica iyiyse devam edelim iyi bir hocayla iyi olacakmış  :bandit: :bandit:
Sağ kanat alacaklar, senin yazdıkların da unutulacak ve sen yine haksız olduğunla kalacaksın. Kural hep bu şekilde işliyor.

Çevrimiçi gokhans

Evet uzun bir süre Rosier'e mobbing yapılıyor teknik direktör tarafından diyerek milletin kafasına yerleştirdin bunu . Şimdi de 1 senedir kırık kollu olduğunu, ameliyat olmadığını bu yüzden performansının istenen seviyede olmadığını söyleyen futbolcu için de düzgün bir hocayla çalışmadı diyerek kaldığın yerden devam ediyorsun. Gedson da o yamuk hoca zamanında performansı tepe yapmamış veya Benfica, Totenham'da da düzgün bir hocaya denk gelememiş. Gedson'dan en fazla verimi alabilecek şekilde oynatabilirsin ama bu sefer de sistemden taviz vermek zorunda kalırsın ve/veya birtakım oyuncular özellikle topu, oyunu hızlı oynamayı seven oyuncular bu durumdan olumsuz etkilenebilir.
gedson muhteşem meziyetleri olan bir oyuncu. Mesela montella milli takımında gedson tanrı modu açar. Direk kilit oyuncu olur ama o oyunu beşiktaş oynayamaz, ligde otobüs çeken takımlara gedson el freni oluyor, hücumda çoğalamıyor takım eksik kalıyor. Herzaman diyorum, Atiba’nın bek olduğu yerde gedson üst seviye bek olur. Barış alper, osainin bek olduğu yerde gedson ligin en iyi beki olur. Terim gedson’u kaç maç stoper oynattı hiç sırıtmadı adam savunma meziyetleri, hız, güç, kondüsyon  dripling çok üst seviye, bu adam mutlaka denenmeli. Ortaya çekilince malesef çok yetersiz kalıyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ferdi1903

Bu defans hatiyla yola cikacaksak hocaya yazık olur, bekler ve 2 stoper lazim

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

Rafa safi kalite, gole bak

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa'da ilk golünü attı bu adamı kanata atıp verimini düşürmeyin

Çevrimdışı 38life

Bugünkü goller bir resmi maçta atılsa herhalde geçen senenin travmasını atlatırdık. Rafanın gölü ne şık bir goldü öyle.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı ferdi1903

Forum da sıkıntımı var?

Çevrimdışı İzmitlibjk

Maçın başından beri svenson ne top oynadı beee hay masallahh

Çevrimdışı Talisca1903

Sağ kanat alacaklar, senin yazdıkların da unutulacak ve sen yine haksız olduğunla kalacaksın. Kural hep bu şekilde işliyor.
Aynen öyle olacak rebic te mobbing yiyordu hatta masuakuda mobbing yiyordu ne kadar sağlam karaktersiz olduğu milli maç ve bizde oynadığı ( daha doğrusu oynamadığı) izlenince ayan beyan ortada

Çevrimdışı 38life

Musrati bir türlü içime sinmiyor.

Çevrimiçi gokhans

Paulista ile colley arasında çok kalite farkı var. Ben paulista’nın ayağının bu kadar temiz olduğunu bilmiyordum adam bildiğin pas oyununun içinde, uzun pasları falan adrese teslim maşallah. Acil sol stoper lazım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben en çok hocayı beğendim. Çok net dokunuşlar var.
Gedson bile pas oyunu oynuyor ve çok başarılı.

Çevrimiçi Mehmet57

Bir Paulista’ya bakiyorsun bir de Colley’e. Aralarinda ucurum kadar kalite farki var.

Iki bek, sol stopper, oyun kuran sag kanat en acilinden.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben en çok hocayı beğendim. Çok net dokunuşlar var.
Gedson bile pas oyunu oynuyor ve çok başarılı.
Gedson'u biraz Rafa rahatlattı hücuma çıkışlarda ve hücumda bütün bağlantıları Rafa yapıyor o yüzden sırıtmadı Gedson'da ayrıca beklediğim gibi geçen sene topu ayağına alan saçma sapan topu ayağında tutup hücum temposunu yavaşlatıyordu o sorunda hemen hemen ortadan kalkmış gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Bir Paulista’ya bakiyorsun bir de Colley’e. Aralarinda ucurum kadar kalite farki var.

Iki bek, sol stopper, oyun kuran sag kanat en acilinden.
Colley küme düşme adayı takım stoperi bunu almak için Saiss gibi tertemiz sol ayaklı stoperi yolladı Şenol

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati'nin yanına Sander Berge çeksek ne güzel olur
Mourinho istiyormuş bunu tam bizim aradığımız 6-8 numara

Çevrimiçi sefaköykartali

Kanatları rashica-masuaku yapıp semihi santraforun yanına atıyoruz, arkalarında da serbest rafa gibi duruyor.
Bu sistemde Colley yerine iyi bir sol stoper şart.

Etiketler: