2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107131 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

he ondan kötü oynuyor yani yeteneksiz olduğu için değil :D :D
Rachica ya gelene kadar kafayı takacak en az 7-8 adam var. Bu adam en azından saygısızlık yapmadı, siz, saygısızlık yapıp ayrıca formaya ihanet edenleri es geçip bu çocuğa sallıyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2024, 22:18:51 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Abu ve Amartey instagram da kulübü takipten çıkmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Rachica ya gelene kadar kafayı takacak en az 7-8 adam var. Bu adam en azından saygısızlık yapmadı, siz saygısızlık yapıp, formaya ihanet edenleri es geçip bu çocuğa sallıyorsunuz.
kimmiş o saygısızlık yapıp bizim es geçtiğimiz yeteneksiz herifi güzelleyip duruyorsun bom boş teneke bu zerre haketmiyor formayı Onur bundan daha faydalı

Çevrimiçi Necmi

kimmiş o saygısızlık yapıp bizim es geçtiğimiz yeteneksiz herifi güzelleyip duruyorsun bom boş teneke bu zerre haketmiyor formayı Onur bundan daha faydalı
beşiktaşın oyuncuları ile alakalı konuşurken üslubuna dikkat et eleştiri başka hakaret başka

Çevrimiçi gokhans

Rachica ya gelene kadar kafayı takacak en az 7-8 adam var. Bu adam en azından saygısızlık yapmadı, siz, saygısızlık yapıp ayrıca formaya ihanet edenleri es geçip bu çocuğa sallıyorsunuz.
bu yıl o da kötüydü gerçekten ama berbat takım performansı içinde o kötü bile iyi gibi gözüktü banada. 5 gol 7 asist yapmış, sağ-sol kanat, on numara, orta saha hatta bek bile oynadı bizde, bu ortamda 5 gol 7 asist kolay değil. Yeni yapılanmada  takımda ancak rotasyon oyuncusu olur..(gio ile süpriz yapabilir)
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2024, 22:45:21 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Kartal Ç

Abu ve Amartey instagram da kulübü takipten çıkmış.

Kulüp de onları bloklasın  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

bu yıl o da kötüydü gerçekten ama berbat takım performansı içinde o kötü bile iyi gibi gözüktü banada. 5 gol 7 asist yapmış, sağ-sol kanat, on numara, orta saha hatta bek bile oynadı bizde, bu ortamda 5 gol 7 asist kolay değil. Yeni yapılanmada  takımda ancak rotasyon oyuncusu olur..(gio ile süpriz yapabilir)
Rachica o nedenle bence değerli. İlerde nereye koyarsan koy lig için her türlü işini görür. Forvet arkasında Rafa var sağ ve soluna iki iyi adam alıp Muci ve Rachica da rotasyonda kullanabiliriz. Muci sol kanatta olabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

beşiktaşın oyuncuları ile alakalı konuşurken üslubuna dikkat et eleştiri başka hakaret başka
ersin ile sözlerini hatırlatırım üslübuna dikkat et eleştri vbaşka akaret başka yoksa sana gelince serbestmi

Çevrimdışı underworld

Sosyal medyadan para kazanacaktık, noldu o iş?

Çevrimdışı Talisca1903

Fahri kerem ay çok klas gol atmış  yetenek bu çocukta şans verilecek çocuk bu

Çevrimiçi Necmi

ersin ile sözlerini hatırlatırım üslübuna dikkat et eleştri vbaşka akaret başka yoksa sana gelince serbestmi
ersin kaleci değil dedim en kötüsü karpuz tezgahında çalıştırmam dedim bunlar hakaret değil eleştiri  sende birçok oyu cuyu eleştirdin birşey dedimmi ama hakaret olursa derim biz burda çöp teneke gibi kaç mesaj siliyoruz biliyormusun forumun öncesinde böyle kelimeler sarfedenler o saniyede forumla ilişkisi kesilirdi
Ben çebiye hakaret etmedim bırak onları aziz yıldırıma hakaret ettiği için atılanlar bile oldu
Bir dahada kendini benimle mukayese etme

Çevrimdışı ferdi1903

Rachica kötü topçu değil biz yanlış kullanıyoruz adama gezhal rolü veriyoruz, rachica oynadığı tüm kulüplerde verimli olmuş sadece bizde kötü gözüküyor neden acaba?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/haberkartali/status/1814346666557813151?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Kiralık opsiyonlu Merih + Asensio yapsak çok iyi olur.
çok fazla sağ stoper oluyor ya

neyse paulista hoca solda idare edee herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Rachica kötü topçu değil biz yanlış kullanıyoruz adama gezhal rolü veriyoruz, rachica oynadığı tüm kulüplerde verimli olmuş sadece bizde kötü gözüküyor neden acaba?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Çok iyi hatırlıyorum ilk geldiği zaman Redmond'da eleştirildi. Keza Musratide.. biri derbi aldı, biride kupa. Rachica da böyle bir maç aldığı zaman tüm buzlar erir. İşleyen takımda sırıtmaya ağını düşünüyorum. Kaldı ki tüm takımı değiştirme gücümüz yok. Fm de bile imkansız bir durum. O nedenle elimizde kullanabileceğimiz adamları kullanmamız gerekir.

Çevrimiçi tolga1903

Çok iyi hatırlıyorum ilk geldiği zaman Redmond'da eleştirildi. Keza Musratide.. biri derbi aldı, biride kupa. Rachica da böyle bir maç aldığı zaman tüm buzlar erir. İşleyen takımda sırıtmaya ağını düşünüyorum. Kaldı ki tüm takımı değiştirme gücümüz yok. Fm de bile imkansız bir durum. O nedenle elimizde kullanabileceğimiz adamları kullanmamız gerekir.

Rashica maç alamaz. Ben redmond gittikten sonra keşke alsak diyordum rashica'yı, ona muadil görüyordum ancak alakalarının olmadığını izledikçe anladım. Rashica'nın ingiltere'de oynarken çok iyi bir özelliği vardı sol kenarda oynayıp içeri katederek sağa çekip vurması, eleman bu yetisini kaybetti sağ kenarda dünyanın en düz oyuncusu rashica ve solda asla kullanılmıyor. Defansa yardımı temposu hala iyi durumda ancak bir hücum oyuncusuna göre aşırı düz adam. Hocanın sağ bek denemesi boşa değil ha bir ferdi osayi samuel çıkmaz rashica'dan ama gayet tempolu git geli olan bek oyuncusu kazanabiliriz. Ha keza gedson'u da sol bekte denemesini bekliyorum sol ayağı hiç yok diyen çıkacaktır ama elin adamı ake'den akanji'den sol bek çıkarıp şl alabiliyorsa gedson'u o enerjisiyle muazzam bir bek haline getirebilirsin bu konuda rashica'ya kıyasla çok daha umudum var yeter ki denensin.

Çevrimiçi tolga1903

kanat hiç yok ki takımda sıfır sayıdayız

Aynen öyle. O sassuolo'da oynayan elemanın adı geçti yabancı basında doğru düzgün ismi çıkan tek kanat oyuncusu oydu keşke getirebilseler. Gerçekten yok yani bir tane olsun en azından şöyle gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz kanat oyuncumuz yok. Tamam sola semih'i yazarız belki ancak sağ kanat için rashica tek adaysa biz bu sene de zorluk yaşarız.

Çevrimiçi Samet Demir

Rashica maç alamaz. Ben redmond gittikten sonra keşke alsak diyordum rashica'yı, ona muadil görüyordum ancak alakalarının olmadığını izledikçe anladım. Rashica'nın ingiltere'de oynarken çok iyi bir özelliği vardı sol kenarda oynayıp içeri katederek sağa çekip vurması, eleman bu yetisini kaybetti sağ kenarda dünyanın en düz oyuncusu rashica ve solda asla kullanılmıyor. Defansa yardımı temposu hala iyi durumda ancak bir hücum oyuncusuna göre aşırı düz adam. Hocanın sağ bek denemesi boşa değil ha bir ferdi osayi samuel çıkmaz rashica'dan ama gayet tempolu git geli olan bek oyuncusu kazanabiliriz. Ha keza gedson'u da sol bekte denemesini bekliyorum sol ayağı hiç yok diyen çıkacaktır ama elin adamı ake'den akanji'den sol bek çıkarıp şl alabiliyorsa gedson'u o enerjisiyle muazzam bir bek haline getirebilirsin bu konuda rashica'ya kıyasla çok daha umudum var yeter ki denensin.
Rachica geldiğinden beri doğru düzgün bir hocayla çalışmadı ki. Arkasında sağlam bir bek oyuncusu hiç bir zaman olmadı. Demek istediğim ileride oynayan adamın aklı geride olmayacak. O konuda kafası rahat olacak yani. Adam sürekli geri koşu atıyordu buda performansının düşmesine büyük etken. Adamın arkası kötü, önü kötü biz bu adamdan nasıl birşeyler üretmesini bekleyebiliriz ki. Aynı durum gedson içinde geçerli. Gedsonun da karar mekanizması kötü olabilir ama iyi bir takımda bu çok göze batmaz diye düşünüyorum.

Bu yazdıklarımdan Rachica sağ kanatı idare eder düşüncesi çıkmasın. İyi bir adam alalım. Hem sağ hemde sol tarafa. Bu ikisini hatta Rafayı da çok rahat yedekler. Kafamız rahat olur yani.

Çevrimdışı murat baltacı

Racisha kötü oyuncu değil her türlü verim alırız adamın arkasında bek yok geriye yardıma geliyor ilerde beki alan açmıyor kendi çabasıyla birşeyler deniyor isabetsiz ortalarını bende sevmiyorum ama beki boş koşu yapacak alan açacakki adam rahat orta kessin bekten destek alamayınca defans oyuncusu karşısına gelip bekliyor haliyle racishada ortayı yapamıyor on numara yada ikinci forvet olarakta yanına yakınına gelen olmuyordu sonuç olarak işleyen çarkta racisha kendisine verilen görevi yapar sırıtmaz hatta bekede evrilebilirse elimizi baya rahatlatır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

alınan gereksiz oyuncular kupayı alarak beşiktaşın gelecek senesini kurtardı kupayı alamasaydık şu anda yaşayacaklarımızı hayal bile edemiyorum beşiktaşı yerlebir etmek için kılıç bileyen herkesi durdurdu
Kupanın anlamı denize düşüp dibe doğru gidersin ya dibe vardışğında ayaklarınla dibe vurup güç alıp yükselmeye başlarsın işde kupa o dipden güç almaydı devre arası yaptığımız transferlerle uğraşacağımıza bizi bu duruma sokan diğerleriyle uğraşalım abunun bu takımın kampında bile işi yok neden kimse ortalığı ayağa kaldırmıyor
Abi kupayı aldıkda ben başka birşeyden bahsediyorum o golü musrati atmasa baska bjride atardı o dönem resti çekip kadro dışılari yapıp yurt içi yurt dışı bonservisli bonservissiz yedi sekiz oyuncu getirip hem takımın havasını değiştirir hemde bu senenin kadrosu için elimiz rahatlamış olurdu sekizde beş tutsa yeterdi iskeleti kurmaya halada schout transferi yok kaç bölge eksik iki adam aldılar es verdiler Allah korusun yine ligden erken koparsak emeklere yazık olacak
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Abi kupayı aldıkda ben başka birşeyden bahsediyorum o golü musrati atmasa baska bjride atardı o dönem resti çekip kadro dışılari yapıp yurt içi yurt dışı bonservisli bonservissiz yedi sekiz oyuncu getirip hem takımın havasını değiştirir hemde bu senenin kadrosu için elimiz rahatlamış olurdu sekizde beş tutsa yeterdi iskeleti kurmaya halada schout transferi yok kaç bölge eksik iki adam aldılar es verdiler Allah korusun yine ligden erken koparsak emeklere yazık olacak
gol son dakikada geldi nereye başkası atardı uzatmaya gitseydi kaybederdik 90 dakika çıkartamayan takımın 120 yi çıkaracağına inanıyormusun zaten ts baskısı vardı
Almusratinin değerini bu sene anlarsınız derinlemesine ne paslar atıyordu ama ileride değerlendirecek adam yoktu kaldıki kupa maçında sadece gol değil müthiş bir oyun oynadı salihle birlikte ts yi merkez orta sahada bitirdiler
Tükenmiş takıma o kadar ispatlanmsmış oyuncu sokarsan yazın onları nasıl elden çıkarırım diye düşünürsün kendini ispatlamış oyuncular bile sorgulanırken
Ligden koparsak diye transfer yapılmaz scout transferi nedir o işi kuracağın ekipden daha iyi yapacak programlar var ve artık kimse aptal değil yetenekli genç oyuncuları bedavamı bulacağını sanıyorsun
Sürekli ağızda bu kelime scout transferi hangi çağda yaşıyoruz ufacık bebelerin bile her bilgisi kayıt altında sistem onların ulaşacağı değeri bile tahmin ediyor o yüzden kelepir yetenek bulamazsın herkes elindekinin değerini biliyor ona göre değer koyuyor
Arada köşede kalmış gizli yetenek yok dostum artık çağı yakalayın anca ikna ile alabilirsen al musrati rafa gibi oyu cuları alırsın 3 4 tane daha fazla atsa çiroyu hayalimizde bile göremezdik
Hepimiz belli düşüncelere sahibiz ama eminim hoca ve ekibi sameti feyyazı hatta hayatı sporun içinde geçmiş başkanda bizden daha iyi biliyordur beşiktaş taraftarı had safhada ukala malesef sosyal medyada baba harçlığı ile yaşayan bir sürü ergen kulüpdeki insanlara akıl satıyor
Bence saygı gösterin beşiktaşın bütçesinide çizdiği yoluda bilen sadece onlar riskide alan onlar üstelik transferleride planlı emin ol kimse es falan vermedi sadece taraftara es verdirdiler kapayın çenenizi oturup bekleyin dediler tff seçimi mecburen beklenmeliydi iki aday siyahlabeyaz kadarbirbirinden farklı hangisinin kazanmasına göre bütün kulüplerin transfer politikaları bütün sezonluk planları değişiyor elbette beklenecek seçim aslında tek beklemeyende biziz renkliler kıpırdamadan bekledi bizden başka transfer yapan yok
Bence yaygara kopartmak anlamsız ve hiç bir takımın şampiyon olma garantisi yok istediğin kadroyu kur böyle bir garantiyi kimse veremez
Aldığımız kupayı bile hafife almak yanlış şaha kaldırdıkları fenerin on yılda bir tane tr kupası var biz başarısızdık eyvallah ama kimse demiyoki fener bizden daha başarısız oldu az önce youtube da bir spor programı izledim öyle algı yapıyorlarki sanki ülkenin iki kupasından birini almamışız
Bari siz yapmayın biz kötü beşiktaşı sabote etmeye gelen bir yönetim yüzünden kötüydük şimdi onlar gitti hızla kendimize geliriz çok büyük zarara uğradık ama telafi edecekte biziz makas açıldığı falanda yok olmadığınıda göreceksin bu makaslar birtek bizemi açılıyor gs küme düşme ihtimali konuşulan yerde ertesi sene şampiyon oldu kimse makasdan bahsetmedi biz neden yaratılan algıyı yiyoruz bunu anlamıyorum
Sabır dostum sabır çalışan insanlara soluk alacağı fırsatı verin soluk alsınlarda beyin okjiszensiz kalmasın sağlıklı karar verebilsinler bize fragmanı gösterdiler filmide sezon başladığında izleriz hala alınan oyuncuların değerinin kimse farkında değil
Renkli basın şunu işliyor beşiktaş renklilerle arasındaki açılan makası kapatamaz genç gelecek vadeden oyunculara yönelip iki senelik yapılanmaya girmeli bunun açıklaması beşiktaş fena takım kuruyor önüne geçmek oyalamak lazım morinho çıkıp transfer şampiyonu okup kupa almıyorsun diyor bunu diyen fenerin hocası renklileti dinlediğim zaman bile doğru yolda gittiğimizi anlıyorum

Çevrimdışı İzmitlibjk

2 şeye ihtiyacımız var

1. Taraftar sabrı
2. Gedson yerine pas oyunu oynayabilecek biri

Çevrimdışı Talisca1903

ersin kaleci değil dedim en kötüsü karpuz tezgahında çalıştırmam dedim bunlar hakaret değil eleştiri  sende birçok oyu cuyu eleştirdin birşey dedimmi ama hakaret olursa derim biz burda çöp teneke gibi kaç mesaj siliyoruz biliyormusun forumun öncesinde böyle kelimeler sarfedenler o saniyede forumla ilişkisi kesilirdi
Ben çebiye hakaret etmedim bırak onları aziz yıldırıma hakaret ettiği için atılanlar bile oldu
Bir dahada kendini benimle mukayese etme
karpuz tezgahında çalışsın hakaret olmuyor yani kendimi kimseyle mukayese etmiyorum sende benim tarzıma müdahale etme bana kalırsa benim yazdığım seninkinden çok daha az hakaret içeriyor ilişik kesme konusuna gelince beğenmeyen keser ilşiği ne bu böyle demoklesin kılıcı gibi

takımdaki her futbolcuya yükleniliyor herşeyi yazıyorsunuz ama bu rashicaya geldiğinde bir kere iyi dediniz diye sürekli bir kollama hali
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2024, 10:36:16 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

sağ kanat almayalım o zaman bu rashica iyiyse devam edelim iyi bir hocayla iyi olacakmış  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle16

sağ kanat almayalım o zaman bu rashica iyiyse devam edelim iyi bir hocayla iyi olacakmış  :bandit: :bandit:
Bencede Rashica başarılı olacak bu sene
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: