2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107331 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Gelde Fikret Ormanı arama ince ince verirdi odunu genel kurulda tam bu işlerin adamı

Çevrimiçi Akil Emre

Hız kesmeden stoper ve orta saha işini çözmemiz lazım, denenmişlerle başarı beklemek saçma gerçekten. Umarım yabancı sınırı da kalkar çünkü yerli kalitemizi arttırma şansımız çok az duruyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yabancı sınırı yükselse veya serbest kalsa dahi,

Colley , Amartey, Montero, Hasic,OX Chambo, Aboubakar ile devam etmememiz gerekiyor.

para veren varsa, Rachica, Gedson ve Muleka dan çıkmamız şart.

Bunların maaşı 20 milyonu geçiyor zaten bunların yerine 3 tane kaliteli adam alıp yolumuza bakmamız lazım.

Çevrimdışı CemMert

Gönderemediğimiz yabancı topçuların yükü çok ağır. Hiç birinin öyle ufak tefek maaşları yok. Kitlendik kaldık yine bi mucize olsada gitse şunlar.

Çevrimdışı underworld

Bonservis ver fakat yüksek maaş verme hedefi olmadığı sürece bitmez bu tantana.
Yıllardır bonservis öcü gibi gösterildi.
Oysaki öcü olan maaştı.
Hem uzun süre ödeme yükü, kötü çıktığında gönderememe ve meşhur takım için denge hesabı...

Çevrimdışı CemMert

Ertan Süzgün: "Beşiktaş, Amartey transferi için bir Dubai kulübüyle anlaşma sağladı. Uçak biletine kadar alınmıştı. Amartey son anda fikir değiştirdi ve gitmedi. Beşiktaş yönetimi restlere rest vermeye hazırlanıyor."

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/gundembjkcom/status/1814203638539026549?s=46

Yaklaşık 580 bin euro. Hey gidi yabancı sayısı azken eskiden yerli futbolcular kapıyı 1.5-2 milyon eurolardan açardı. 3 küsür alan yerliler vardı bir dönem.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ertan Süzgün: "Beşiktaş, Amartey transferi için bir Dubai kulübüyle anlaşma sağladı. Uçak biletine kadar alınmıştı. Amartey son anda fikir değiştirdi ve gitmedi. Beşiktaş yönetimi restlere rest vermeye hazırlanıyor."

Dünyanın başka yerlerinde mafyatik takımlar milleti idmanda ağır sakatlayıp futbol hayatını bitirmekle tehdit ediyorlar. Burası cennet cennet. Kıymetini bilsin şükretsin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bari Berghuis alsaydık ya, biz kanat sorunu ve Stoper sorununu çözmemiz lazımdı şimdiye kadar.

Çevrimiçi gokhans

Bari Berghuis alsaydık ya, biz kanat sorunu ve Stoper sorununu çözmemiz lazımdı şimdiye kadar.
daha bek sorunu var... Gedson rashica bek denenmediği sürece bu yamaların hepsini kapatamayacağız malesef!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

daha bek sorunu var... Gedson rashica bek denenmediği sürece bu yamaların hepsini kapatamayacağız malesef!!!

En azından sağ bek rachica falan kapansa iyi olur, çünkü son maçta izlediğim kadarıyla Masuaku bu sistemde bu topu oynar karaktersizlik yapmazsa ama sağ bek e çözüm lazım.

Stoper ve kanat sorunu çözülünce diğerleri zamanla kapanır fırsat transferi falan kovalarsın ama bu 2 bölge bize çok elzem.

Çevrimiçi Samet Ç

Bah'ı yazmışlar sağ bek için sallama haberdir ama keşke gerçek olsa

Çevrimiçi Mehmet57

Ts bile Malheiro'yu almis Meunier gittigi gibi. Bek konusunu gercekten cozmeliler.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

🔴Sacha Boey muadili sağ bek

🔴Saiss muadili sol stoper

🔴Ferdi Kadıoğlu muadili sol bek

🔴Sosa muadili orta saha

🔴Ghazzal muadili sağ ön

🔴Amokachi muadili sprinter sol ön

olmak üzere 6 transfer eksiğimiz var kağıt üstünde şampiyonluğun en güçlü adayı olmamız için.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2024, 16:14:26 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Rashica: "Bir seneyi aşkın süredir kolumda kırık problemim vardı. Ben sezon devam ederken bu ameliyatı istemedim. Bandajla idare ettim. Oynamak istiyordum çünkü. Sezon biter bitmez hemen ameliyat oldum ve neredeyse tüm tatilimi İstanbul'da geçirdim. Takıma geri dönüp sezon başı antrenmanlarına katılmak istiyordum. Şu an daha iyiyim. Bir süre daha koruyacağız ama şu an süreç benim için iyi gidiyor." (AA)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

O zamanda söyledim devre arası Muci musrati gereksizdi daha doğrusu yirmi milyonu iki oyuncuya ayırmak gereksizdi hedeften kopmuş ruhsuz takıma üçer dörder milyondan schout transferi yapsaydık hem takımı yenilemiş olurduk hemde yedi oyuncudan beşi tutsa şimdi elimiz rahatlardi alıyoruz alıyoruz hala eksik bölgeler var bide gitmesi gerekenler ayak diretiyor devre arası biletlerini kesip kadro dışı bırakıp sezon sonu kendinize takım bulun diyecektik gerekirse yıldırma politikası izlenirdi
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı celiker1

Bah'ı yazmışlar sağ bek için sallama haberdir ama keşke gerçek olsa
Son günlerde Benfica oyuncuları yazıılıyor bize.Daha önce çok isteyip alamadıkları Musrati ile ilgili bir takas olayı olursa şaşırmam.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

O zamanda söyledim devre arası Muci musrati gereksizdi daha doğrusu yirmi milyonu iki oyuncuya ayırmak gereksizdi hedeften kopmuş ruhsuz takıma üçer dörder milyondan schout transferi yapsaydık hem takımı yenilemiş olurduk hemde yedi oyuncudan beşi tutsa şimdi elimiz rahatlardi alıyoruz alıyoruz hala eksik bölgeler var bide gitmesi gerekenler ayak diretiyor devre arası biletlerini kesip kadro dışı bırakıp sezon sonu kendinize takım bulun diyecektik gerekirse yıldırma politikası izlenirdi
alınan gereksiz oyuncular kupayı alarak beşiktaşın gelecek senesini kurtardı kupayı alamasaydık şu anda yaşayacaklarımızı hayal bile edemiyorum beşiktaşı yerlebir etmek için kılıç bileyen herkesi durdurdu
Kupanın anlamı denize düşüp dibe doğru gidersin ya dibe vardışğında ayaklarınla dibe vurup güç alıp yükselmeye başlarsın işde kupa o dipden güç almaydı devre arası yaptığımız transferlerle uğraşacağımıza bizi bu duruma sokan diğerleriyle uğraşalım abunun bu takımın kampında bile işi yok neden kimse ortalığı ayağa kaldırmıyor

Çevrimiçi Necmi

Son günlerde Benfica oyuncuları yazıılıyor bize.Daha önce çok isteyip alamadıkları Musrati ile ilgili bir takas olayı olursa şaşırmam.
valla yazılan hiç birşeye inanmıyorum artık youtube de artık bu gereksizlerin transfer haberlerini görünce merak bile etmiyorum direk pas geçiyorum takım kampda takımla yatıp kalkıyorlar insan tek bir doğru haber verir tatil yapıp otel odasında sallama haber yapıyorlar kulübünilgile diği ve gerçekleşen transferleri en fazla iki gün önceden öğrenebiliyoruz ve hiç adı duyulmamış isimler oluyor

Çevrimdışı Talisca1903

Rashica: "Bir seneyi aşkın süredir kolumda kırık problemim vardı. Ben sezon devam ederken bu ameliyatı istemedim. Bandajla idare ettim. Oynamak istiyordum çünkü. Sezon biter bitmez hemen ameliyat oldum ve neredeyse tüm tatilimi İstanbul'da geçirdim. Takıma geri dönüp sezon başı antrenmanlarına katılmak istiyordum. Şu an daha iyiyim. Bir süre daha koruyacağız ama şu an süreç benim için iyi gidiyor." (AA)
he ondan kötü oynuyor yani yeteneksiz olduğu için değil :D :D

Çevrimdışı AEmre

Ali Ece’nin deyimiyle n’koudounun akıllısını ne zaman alacağız, ben de onu merak ediyorum. Sprinter adam yok kadroda.

Çevrimdışı Talisca1903

Ali Ece’nin deyimiyle n’koudounun akıllısını ne zaman alacağız, ben de onu merak ediyorum. Sprinter adam yok kadroda.
kanat hiç yok ki takımda sıfır sayıdayız

Etiketler: